mis
|
Evo, midve sva doma. Sva imeli pa kar pestro. Včeraj sva prišli v LJ, nisem nič vedela da je taka gužva po obvoznici, sva normalno prišli do Golovca, potem pa 45 minut za 3 km No, mala je bila k sreči čisto pridna celo uro in pol, kar je sedela v stolčku. Zvečer jo dam spat, kašlja, se matra, jo dvignem, bruha sluz. Potem sva šli skupaj spat in še kar spali, razen eno uro vmes ko je kašljala. Zjutraj pa pred sedmo ona bi vstala. Čez dan skoz zaspana, jasno čist neprespana, jo dam popoldan spat, spi uro in 20 minut Ne vem. Pa jok, tak čuden, pa utrujena, pa ne spat... Greva domov, spet padle v gužvo, spet skoraj uro in pol Mah... Zdej je bila pa utrujena in je bolj tečkala kot ne. Ampak zaspat pa ne Jo dam zvečer spat, začne kašljat, dvignem, spet bruha sluz. Potem se je čist razbudila, tako da je šla malo pred 22h spet v posteljo. Pa še pokakala se je, sem jo previla. Mi je hotla povedat da je pokakana, pa je pristavla stolček k vratom, jih odprala, me peljala v kopalnico in kazala na previjalno mizo. Pa je bila res pokakana. Upam da je konec teh čudnih dni. Sem pa kupila še nekaj nosečniških oblek zase, pa zanjo ene 2 oblekici... Danes sem bila kar razočarana nad seboj. Sem kot ena omara. Groza Čakam možička in grem brat.