|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
4.6.2008 11:00:28   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Je pa Katarina postala zadnje čase tako TRMASTA, nič si ne da dopovedat, ji 3x rečeš NE, pa bo še četrtič ponovila...user posted image ... če kaj ne dobi jok jok jok... isto v trgovinah... jaz je sicer ne upoštevam, ampak mi že malo načenja psiho...user posted image kako ji naj dopovem kaj je ok in kaj ne...
Pa ko se igra in zlaga kocke, če ji kaj ne uspe, začne kričati in vse meče naokrog.. ej za znoret...

Ja, pri nas je isto. Pa najpogosteje uporabljena beseda je NE. Vsako stvar kar mu reces je NE. A bos piskot? NE, pa pride k tebi z odprtimi usti ... eh ja.

Ja, prav isto pri nas. Lan na vse odgovori z NE, pa čeprav misli, da ja.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.6.2008 13:10:45   
muki1
Horuk, da nas malo dvignem.

Ja, Ivi se ne da dopovedat a ma baš nič. Res ne. Pa ve, da dela narobe, toliko že pošteka, ampak takrat dobi EVIL faco in še samo bolj nagaja user posted image . Vse smo nekje tu tu, se mi zdi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.6.2008 13:47:34   
Arabela
A je to sedaj spet neka faza, ki bo minila, al je lahko kaj narediti...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.6.2008 14:02:02   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

A je to sedaj spet neka faza, ki bo minila, al je lahko kaj narediti...user posted image

Ja, lubica, ju viš user posted image . Počakaj da bo dve leti, takrat se napadi trme šele začnejo user posted image user posted image . Dobro, da sem Ivo že nosila, ko je bila Neža tam, bi 100% odložila projekt user posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.6.2008 14:58:21   
Anonimen
TRMA TRMA TRMA ! Jest sem se začela kar v sobo zapirat, da se umirim, ker drugače bi samo kričala....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
4.6.2008 15:29:05   
mis
Jah, trma. Včasih jo prime. Predvsem pa ko je utrujena. Sicer pa trkam, kar ni panike. Sej vem, še prideuser posted image user posted image Verjetno ravno ko bo mali prijokal na svetuser posted image

Spanje: Jah, tako kot pravite, zdejle kar nekaj manj spi, ampak ima res obdobja. 14 dni tako, 14 tako. Zdej spi nekje noč 10-11 ur, podnevi pša 1,5-2,5 ure. Pri tašči popoldan navadno več spi kot doma. Itakuser posted image

Evo, zaključila šiht, zdej se moram pa samo odločit ali šibnem danes v lj ali ne.

papa

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
4.6.2008 21:11:47   
moci
čer, smo pa čisto na dnuuser posted image

ja, pri nas je tudi trma na programu, že nekaj časa. zadnje dni pa tudi kalvarija namesto uspavanja. tuli kot nora. dvakrat je spala v najini postelji, ker je nisva mogla uspavat. se mi smili, ker ji izgleda raste zob, pa še pikasta je spet.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
4.6.2008 21:14:01   
Lu
Živjo!

Tudi jaz nas prestavljam malo višje.

mis imaš tak trebuh kot sem ga imela sama. Pomojem imaš user posted image

Trma. Tudi pri nas se je začelo. Ampak kakšna. Ajoj. Maja pomojem ni bila taka. Imamo kar pestro.

Mene zobet grlo boli. Pa sem rekla ne grem k zdr., ker bo 100% spet kakšen AB. Mah klinc. Tale dež me je ali pa klima v avtu. Samo da zdržim še ta teden pa bo bolje. Imam en kup dela.

In tako zvečer se mi popolnoma nič ne da.

Kuki v Tušu imaš rokavčke mislim da za dober 1€ od 2-6 let.

Altati kje se ti skrivaš? A si kej huda na nas, al kako?

Konec meseca vas pa počastim z kakšno tortico. A prav user posted image

Omenjam vse ostale. Zdaj grem pa leč.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
4.6.2008 21:16:14   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čer, smo pa čisto na dnuuser posted image

ja, pri nas je tudi trma na programu, že nekaj časa. zadnje dni pa tudi kalvarija namesto uspavanja. tuli kot nora. dvakrat je spala v najini postelji, ker je nisva mogla uspavat. se mi smili, ker ji izgleda raste zob, pa še pikasta je spet.user posted image

moci in zdaj protestira. user posted image

Tudi našemu je končno pokukala še sp. trojka, ampak je tudi malo na trnih, ko ga dam spat. Ne zaspi takoj, ampak malo pojoka potem je pa ok. Smo pa odvisni od DUDE. Kako bomo mi odvadili, sploh ne vem.user posted image

moci a od sonca je pikasta?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
4.6.2008 21:58:03   
moci
pojma nimam od česa je pikasta.user posted image

na mestni otroški so rekli, da ni alergija in naj jo mažemuser posted image user posted image
mažem jo vsak dan, pa ni nič bolje

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
4.6.2008 22:04:47   
moci
seks v mestu - komaj čakam. user posted image
se pa dogovarjamo s prijateljicami, verjetno bom šla z njimi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
4.6.2008 22:42:22   
pikapolona2
seks v mestu.......žal moram iti z mojo materjo...tako se je zapalila, da ji sestre nismo mogle odrečt in gremo v petek ob devetih zvečer......nato grem za kakšno urico zaspat in ob 3h zjutraj štartava z dragim proti gardalandu. Brino bo pa babi čuvala....uf...spet se bom načakala v vrstah....ampak vse za mojega deca saj je to moje drailo njemu za RD.

Nimam časa komentirat,.....sem vas prebrala......me spravljate v dobro voljo...hvalauser posted image user posted image

zdej grem pa tipkat dalje......uf babe jst sm čist v diplomo padla.....to sem rabila....prej sm se par mesecev sam neki ogrevalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
5.6.2008 8:53:47   
muki1
Punce moje, katastrofa, padle smo na drugo stran user posted image .

Sex v mestu, mi gremo v soboto z mojimi puncami user posted image  user posted image  .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.6.2008 9:04:05   
piskot
tale sex v mestu je pa hit poletja zgleda. moja malenkost bo pocakala na torrent user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.6.2008 9:08:52   
piskot
aja lina, a ni praksa da otroka zapres v sobo? ti pa sebe a kako?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
5.6.2008 9:14:57   
Arabela
Jutro!

Dež dež dež.... čakam na babi in dedija da prideta po Katarino, jaz pa med knjigeuser posted image .. Sergej pančka...

Včerajšnji dan bil kar miren, brez nekih trmastih izgredov, še lase sva si oprali brez neke večje histerije... user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.6.2008 10:15:09   
Arabela
NAša sladoledarka

user posted image

in ribič:

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
5.6.2008 11:11:00   
Anonimen
Arabela- imata tako lepa otroka, da bo treba še kakšnega naredituser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.6.2008 13:09:34   
Maxica
Doma nam je med včerajšnjo nevihto prekurilo modem, tako da vas že kar sedaj lepo pozdravljam. Jutri odhajamo, vračamo se v ponedeljek. Lepo se imejte, kljub vremenu ostanite dobre volje. Pa pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
5.6.2008 13:33:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja lina, a ni praksa da otroka zapres v sobo? ti pa sebe a kako?

zato, da se jest umirim in da ne pop....do konca...

sicer pa današnja noč za umret......stokanje, jokanje, vstajanje, premetavanje.....  a on ob 7 zjutraj auf in izgleda ko rožica.....ma jest nisem jutranji človk no.....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
5.6.2008 14:45:07   
lucika
dober dan vsem trmicam:) in njihovim mamicam...

naš je isti. čeprav ima njegova trma za posledice vedno več bušk...se mi strga iz roke in pade po škarpi, se zabije v mizo...same nevarne zadeve, in nič ne uboga. je razvil še prav posebno frekvenco cviljenja samo za mamico. ponoči se joče nam mile solze, tak je grozno žejen. ampak sok ne sme bit preveč rzredčen, normalno.

da ga pa še malo pohvalim: začel je malo ponavljat besede, pa malo povezovat. teta babi naprimer, hehe. ne vem od kje jih pobira... nekaj še bo iz tega, ...

danes sem na 10% energije, tak da danes ne grem delat. pa sem mislila... bo počakalo na boljši dan. čeprav so nam šteti.. ampak moj dragi mož je prestavil dopust iz naslednjega tedna, ki se ga ze taaak veselim, na še naslednjega. mislim....  mogoce bi lahk bila mal tud sama doma, kaj vem, kako se bom odlola...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
5.6.2008 15:25:39   
Anonimen
kolko so supergice GEOX v SLo ?

nekaj takega recimo.....

http://www.footwearetc.com/Geox/Kids-Jr-Block-Coffee-Leather.html

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 5.6.2008 15:26:35 >

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
5.6.2008 18:50:27   
Arabela
Mi smo dali za nekaj takega ampak za punčko 60euro (no bila je akcija 50% pa so bili 30euro)...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
5.6.2008 22:33:50   
mis
Evo, midve sva doma. Sva imeli pa kar pestro. Včeraj sva prišli v LJ, nisem nič vedela da je taka gužva po obvoznici, sva normalno prišli do Golovca, potem pa 45 minut za 3 kmuser posted image  No, mala je bila k sreči čisto pridna celo uro in pol, kar je sedela v stolčku. Zvečer jo dam spat, kašlja, se matra, jo dvignem, bruha sluz. Potem sva šli skupaj spat in še kar spali, razen eno uro vmes ko je kašljala. Zjutraj pa pred sedmo ona bi vstala.user posted image  Čez dan skoz zaspana, jasno čist neprespana, jo dam popoldan spat, spi uro in 20 minutuser posted image  Ne vem. Pa jok, tak čuden, pa utrujena, pa ne spat... Greva domov, spet padle v gužvo, spet skoraj uro in pol Mah... Zdej je bila pa utrujena in je bolj tečkala kot ne. Ampak zaspat pa neuser posted image  Jo dam zvečer spat, začne kašljat, dvignem, spet bruha sluz. Potem se je čist razbudila, tako da je šla malo pred 22h spet v posteljo. Pa še pokakala se je, sem jo previla. Mi je hotla povedat da je pokakana, pa je pristavla stolček k vratom, jih odprala, me peljala v kopalnico in kazala na previjalno mizo.user posted image  Pa je bila res pokakana. Upam da je konec teh čudnih dni.

Sem pa kupila še nekaj nosečniških oblek zase, pa zanjo ene 2 oblekici... Danes sem bila kar razočarana nad seboj. Sem kot ena omara. Grozauser posted image

Čakam možička in grem brat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
5.6.2008 23:11:57   
*anč*
mis  nehi se sekirat! super zgledaš! hvala bogu,da maš velik trebuh ... sej boš kmal rodila enga korenjaka/injo, čeprav jst mislim,da bo fant user posted image .

arabela  kaka corteka maš doma! user posted image

maxica  upam,da že uživate! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?