|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:57:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: Oktobrčki 2006-4
9.6.2008 17:58:45   
Anonimen
Sicer pa vneto čakam kakšno poročilo iz CNN, da bodo povedali da je predsednik v SLOVENIJI !!!! Pa ni nič.

Vse kar je zdaj hudo pomembno je :

weather alert ( so vročine, poplave, nevihte, tornado v Čikagu,... )...mi imamo že 35 stopinj je ura skoraj 12..
recesija v ZDA ( sej ste verjetno brale, da je v petek rekordno narasla cena nafte )
pa seveda govor Clintonove, ki je sedaj popuš....pibbbbb

Zdej grem pa likat....HB za klime, saj imamo v stanovanju prijetnih 22 stopinj....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.6.2008 18:00:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Glede na to, da ste vse takoooo hudo resne me zanima:

Katera je šla torej že gledat ''SEX AND THE CITY'' ?

Zanimajo me vaši prvi vtisi in komentarji...

lina, jaz sem hotela it, pa gredo vse s prijateljicami user posted image , moža sem pa že potolažila, da mu ne bo treba z mano. bom še v službi kakšno skušala zapeljat, al bom šla pa sama

ja, pridruži se jim !!! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.6.2008 18:02:58   
Anonimen
aja, pa še to sem hotela povedat.......danes so šole v NY zaprte. Razlog - vročina !

Ravnatelj ima namreč vso pravico, da 5krat na leto zapre šolo iz posebnih razlogov: vročina, mraz, sneg, dež...al karkoli.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 18:04:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.6.2008 18:37:27   
Anonimen
OGLASNA DESKA:

Iščem primeren piknik plac na Gorenjskem. Moje želje: da je delno pod streho, da ima wc, klopi, da je okoli trava, lahko tudi kakšno igrišče, da je primerno za zabavo otrok.

Cena: do 80 eur ( najem ).

Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.6.2008 19:04:53   
Arabela
Še to noč se je treba učit pa upam da jutri rata...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.6.2008 19:31:00   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Glede na to, da ste vse takoooo hudo resne me zanima:

Katera je šla torej že gledat ''SEX AND THE CITY'' ?

Zanimajo me vaši prvi vtisi in komentarji...

jst sm šla učeri user posted image . čist naudušena ... sicer je bla pa to itak moja najljubša serija,tko da sm mogla videt tut film. šla sm na predstavo ob 21.10 s prjatlco in ko sva pršli vn,sva misnli,da je ura ene 11, je bla pa že skor polnoč user posted image , tko da je film full dolg,ampak se niti za trenutek ne vleče. men so ble full ušeč obleke!!  ma, na kratko film je bil super,tko da ga bom u veseljem še kdaj pogledala.
ocena : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.6.2008 19:32:35   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

držim pesti! si za sergeja zrihtala varstvo? moja ponudba še vedno ostaja ... user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
9.6.2008 20:03:57   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

držim pesti! si za sergeja zrihtala varstvo? moja ponudba še vedno ostaja ... user posted image

Anč najlepša najlepša hvala za tvojo ponudbo, ampak izpit imam šele ob 18ih zvečer (user posted image user posted image user posted image ) tako da bo lahko šla atijeva sestričan zraven... mi je bilo pa res "gusto" ker če bi pa imela izpt prej pa ne vem kako bi zrihtala... res hvala za tvojo ponudbo..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.6.2008 20:28:44   
moci
no a sem rekla, da smo že nekaj časa zdravi?

zoja je danes prišla iz vrtca z visoko vročino. ker je že nekaj dni jokala, ko sem jo odvila, se držala za rito in lulala po kapljicah, sem jo peljala k zdravniku, z urinsko vrečko.

naša Pje bila popoldne, nadomestna kura pa je rekla, naj ji dajem veliko piti in svečke, ni nama dala niti recepta za svečke niti naju ni poslala v laboratorij. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.6.2008 20:31:13   
moci
drugače sva pa v teh dneh uredila glede cerkvene (!!!!!) poroke, ki bo na takšni lokaciji, da je še meni malo všečuser posted image

pa danes sem šla po kužka, ker so vsi navijali, da bi ga radi imeli. trenutno je na sprehodu z mojim bratom, prej je pa eno uro spal pri dragemu. imeli ga bomo v pesjakku, samo zdaj je še čisto majhen.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 20:41:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
9.6.2008 21:19:53   
moci
na tilnu. ti bom lahko mahalauser posted image

nimam še slikicuser posted image samo na telefonu.

Neposredna povezava do sporočila: 2864
9.6.2008 21:20:11   
Anonimen
ja ja...Moci...hočemo podrobnosti !!!

Mi imamo zunaj 40 stopinj.....

Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.6.2008 21:47:19   
moci
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kok mam rada slovenijouser posted image

b.t.w.: v ameriki se vam je pa povprečni IQ povišal, anede?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
9.6.2008 23:23:35   
frrrr
i am still alive user posted image
dogaja dogaja...

če začnem v začetku prejšnjega tedna... bla pr frizerju in tut na lunco postrižena, fru fru pa postran kot muki in Maxica user posted image
pol blo živahno s prepisi, registracijo,... v četrtek postala lastnica mazde 6 user posted image evo drink za vseuser posted image
v četrtek tut sex v mestu gledala in blo odlično... ponovim, če je katera za user posted image
čez vikend bli na Koroškem... včeraj prišli v lj...
ta teden se je pa še lepše začel user posted image sred noči sem postala tetka prelepi princeski Katjuši user posted image user posted image
danes bilo noro v službi, ker sem imela organizacijo šolanja za zaposlene čez... ko blo to za mano, pičila v btc nabavt balon za punčke, ker sem bla prepričana, da bo fantek user posted image potem v porodnišnico... kak polhek mali je... sem jo komi upala prijet, pa je 800+ težja in 2+ daljša kot je bil Jaša user posted image no, zdej sem se pa še rekreirala 2 urci na mivki... vglavnem pestro user posted image

grem prebrat kaj dogaja...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 9.6.2008 23:27:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2867
10.6.2008 0:09:14   
frrrr
no, prečekirala za nazaj... neki se še spomnem

psaša, me veseli da si bolje!

moci - upam da čimprej še laboratorijske teste naredite in dobi Zoja pravo zdravilo... tale vnetja niso prijetna... vem iz lastnih izkušenj user posted image

piškot in Maxica že uživata user posted image

*lina* - js sexa nisem gledala po nanizankah, poznala karakterje in okvirno zgodbo in mi bilo full všeč.

mis - uživaj na morju... pa naj ne prehiteva! user posted image

arabela - drž se na izpitu... in upam, da boste res čimprej dobili atija domov za dlje časa

remy - tut ti se fajn nauči!

pikapolona - dej mi pošlji mau navdiha za diplomsko user posted image

muki - ti pa borovnic user posted image aja, pa naš mali je dans tut balon tiščal v tamalo... sploh mu ni blo jasno, da je to živo bitje user posted image

lu - kje si? na morju?

*anč* - men se tut zdi jurja velik za najemnino user posted image pa super za napredovanje Tristana

lucika - ne preveč garat user posted image

koga sem še izpustila? mi je prav žal, disk je poln user posted image
grem ležečki... moja dedca sta že pol noči odspala user posted image a sem vam povedala, da po tanovem spimo? user posted image en mesec nazaj sem še mislila, da bomo kaj takega doživeli okrog 5., 6. leta starosti user posted image
drgač pa podiramo rekorde vseh rekordov... jutri gre jaša 24. zaporedni dan v vrtec... pol bomo pa zaporedje uničili, ker imamo v sredo dopust zaradi kopanja... v petek gre pa tut zadnjič v vrtec, potem imamo namreč 5 tednov rezervacije.

muki - ti mogla prav na zagovor zarad cepljenja user posted image mene so prejšnji teden klicali in dali datum 2.7.08 sem jih prosila, če lahko prvi teden junija, ker bo imel rezervacijo v vrtcu in bo zihr bolj zdrav kot zdej, ko bi se lahk kej kuhalo...

še kaj pozabila? upam, da se uspem pred petkom kaj javit... v peteke zvečer pičimo na morje... naslednjo soboto se vračamo... js grem direkt na dekliščino, zjutraj pa na bus proti munchnu in na koncert celine dion... pol 2 dni službe in mau na štajerko, mau na gorenjsko... vglavnem pred mano pester junij user posted image julija bom pa mogoče bolj pridna... tam po 17.7. user posted image user posted image

uživajte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
10.6.2008 7:30:41   
Maxica
Dobro jutro, jaz že v službi. Na dopustu smo se imeli krasno in jasno, oba otroka sta skorajda splavala, sploh Lan nas je vse fasciniral, saj je z rokavčki plaval in plaval, da ne govorimo o njegovih skokih v vodo. Super je bilo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.6.2008 7:57:15   
Arabela
Dobro jutro!

Noč minila kar mirno..  pa sonček sije...user posted image user posted image user posted image ...

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
10.6.2008 8:57:54   
moci
jutro, jaz tudi komaj čakam seks v mestu. trenutno slabo kažeuser posted image

upam, da je kaj hitrega, da bomo šli v petek vseeno na morje

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
10.6.2008 9:57:56   
*anč*
helou!!

kako ste?  frrrr me je spomnila,da mi tut že podiramo rekorde user posted image z vrtcem. kok je fajn!! vsem ostalim oktobrčkom želim kup zdravja, še posebej zoji želim,da se hitro pozdravi in uživa na morju.

maxica  super za tvoja fanta,da tko uživata u vodi! naš se je lani full rad kopal, tko da me full zanima kako bo letos.

frrrr  super za aktiven junij! a kr teta si? super! dej mi plis povej kaj točno pomeni rezervacija ... a se kej manj plačuje in kolk časa lahko traja?

muki  mmmm,borovnice ...

arabela  bom držala pesti! user posted image

moci  super za novega kužja! je zoji ušeč? kam ste pa starega dali?

remy  pazi,da ne pregoriš od učenja user posted image . sm pozabla kdaj maš ...

*lina*  40 stopinjuser posted image ajajaj, nisem nč fouš user posted image .

grem še mal brlog pospravt, joj kako je ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
10.6.2008 10:12:40   
*anč*
punce, dejte mal materinske odpret in pomagat moji bodoči kolegici user posted image !

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2848475

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
10.6.2008 10:58:33   
muki1
Dober dan.

Maxica user posted image WB.Bravo za tvoja plavalca, super sta user posted image  user posted image  user posted image . Mislim, da bo tudi Iva zelo bistra v vodi, Neža je pa bolj plaha, pa za vsako kapljico ki ji poškropi oči teče iz vode in se po damsko zbriše z brisačko. Upam, da si se dovolj spočila, po tvojem skopem poročilu zgleda, da ne preveč user posted image . Ali te je pa tvoj lubči user posted image  zdelal do onemoglosti?

Anč, materinska je doma. Pa se strinjam s Piškotom, da za te pare, ki jih raskirate za najemnino že fajn kredit odplačuješ. Drugače pa nimam pojma kje bi se dalo hiško najeti, pošlji Vavi kak ZS.
Pa user posted image  za študij babištva. To je pa res sanjsko delo.

Arabela, upam, da bo izpit uspešen.

Mis, uživaj na morju.

Sivkamivka, a ti pa nimaš nobene frendice za ogled Sexa v mestu ali so vse hude intelektualke in jih tak šunder ne zanima user posted image ?
Frrrr, ti si pa res Frrrrrrrrrrrrrrr user posted image . Le kako ti uspeva vse konce poklopit? Dobra si in tako te mam ful rada user posted image .Pa čestitam za malo nečakinjo.
Moci, upam da je Zojka okej, pa res je krava ta nadomestna pediatrinja, da vaju niti na vodo ni poslala. Kravurina pasja. Fuj in fej.
Kak se zove pseto?

*lina* ta vaša vročina je res ubijalska, ampak jaz nekak obožujem tako vreme. Ker:
so ljudje nekam posebno povezani, vsem je vroče, nikomur se nič ne da in skupna želja vseh je ohladitev in relaksacija. Vsi kar nekam izprežejo in se jih poloti eno tako lenobno vzdušje, ki je meni zelo domače. Posedajo na terasah, srkajo pijačko, gredo na kopanje in vse ostalo je manj pomembno. Mah, spet nakladam, vem....ampak res tako čutim user posted image .
Remy, bodi pridna in se uči, po RR-ju se ne suči.

Pikabu, torej si še živa? Lepo da se tu in tam javiš. Lahko bi se več, ampak na zobe se pa ne bom metala, ker itak ne bo učinka user posted image .

Pikapolona, kako je bilo na vajinem izletu? Kakšno sliko groze prilepi, da se bomo malo režale. No, če sta vzela kakšno za domov, tiste z vlakcev smrti so meni res zmeraj za poscat.

@lina, kako stoje stvari tvoje?

< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.6.2008 10:59:57 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 11:07:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?