|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
6.6.2008 7:23:25   
katee
triš: user posted image user posted image user posted image za nakupe! Tudi jaz moram iti danes v nabavo, ker moram še par stvari za na morje kupiti. Ampak nič oblekic, samo plenice, adaptirano mleko, vodo za delati mleko, pa malo hrane. 

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.6.2008 7:29:45   
vaney
ok, triš, pa drug teden, samo k meni pa ne boš prišla na čajček, ampak fondi al fundi al kako se že rečeuser posted image

katee, ja, na Belokranjskem območju se s kurami oz. petelini vstajamouser posted image  (en dan sem ob 7h pokonci, pa sem že pametna, neuser posted image )

klepetka, tvoji "čestitki" sem se pa tudi jaz nasmejala, čeprav ni smešno....ampak, če pa jeuser posted image

triš, user posted image user posted image user posted image  za nakupe, Grega bo danes bluzil okrog cel dan, jutri si bo pa vzel dopust in gremo v šoping (za Anžeta, kaj pa drugega, ampak saj ni važno, samo da gremo in to skupajuser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.6.2008 7:29:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
vodo za delati mleko

A vodo vedno kupuješ ali jo boš samo zdaj za na morje?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.6.2008 7:31:06   
vaney
oooo, sunny, dobro jutrouser posted image  

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.6.2008 7:34:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

vodo za delati mleko

Vodo skoz kupujem, ker imamo pri nas v Lj zelo trdo vodo in če jo prekuham v grelcu, se nabere veliko kamna. Za na morje jo moram pa itak. Sicer je tam DM, samo moram najprej videti, če prodajajo tam vodo.
Saj po dopustu si bom pa filtrirnik vode kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.6.2008 7:40:02   
katee
Triš: ZS imaš!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.6.2008 7:40:50   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ok, triš, pa drug teden, samo k meni pa ne boš prišla na čajček, ampak fondi al fundi al kako se že rečeuser posted image

Joj kako lepo.Da jaz probam to čudo.Meni  to tako lepo zgleda ampak ne vem kaj bi mi s tem.Bom sedaj videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.6.2008 7:42:50   
martinca
dobro jutro!

film seks v mestu....fenomenalen film. si ga morate pogledat. men so se ene parkrat kar solze ulile. zgleda da še čustva delajo svoje.
pa še to ... a ste gledale Trenja? je bil v oddaji župnik, ki bo naju z Urošom poročiluser posted image user posted image se moram malo pohvalit. ali pa gre zdaj katera gledat če jo zanima.

klepetka, user posted image user posted image to pa si me zdaj nasmejala s tem Iskrene čestitke, dobro da te je prijateljica sploh poklicala nazaj.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.6.2008 7:44:09   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Martinca lepi prstani.Je moj videl sliko pa je reko takega bi jaz tut mel,pa sem mu rekla ja te se pa ženima pa ga boš mel.In kaj mi je nazaj reko....da mu ni cigel na glavo pado,da bi se ženil.O pa še mu bo,enega lepega dne.

saj mogoče si bo pa res kdaj premislil.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
6.6.2008 7:44:38   
Sunny Morning
oooo, sunny, dobro jutrouser posted image   

Doblo jutlo.user posted image

Sva z Nejo porabili 40 minut, da sva pojedli prvo flašo.user posted image  Bi človek pričakoval, da bo po prespani noči in zadnji hrani ob 20.00 zjutraj lačna in, da bo slistila flaško na eks.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
6.6.2008 7:45:00   
TRIŠ

vodo za delati mleko

Vodo skoz kupujem, ker imamo pri nas v Lj zelo trdo vodo in če jo prekuham v grelcu, se nabere veliko kamna. Za na morje jo moram pa itak. Sicer je tam DM, samo moram najprej videti, če prodajajo tam vodo.

Ja včeraj sem si tudi jaz v Mullerju nabavila zaloge vode,ker pri nas voda full smrdi.Včeraj je prišel ta vodni inšpektor vzet vzorec in je ugotovil da ni v vodi niti malo klorauser posted image user posted image user posted image user posted image Se pravi je voda polna vsega.Ni pa klora zato,ker v naši vasi imajo večina šterne in sedaj ko pada jih veselo uporabljajo ,voda v vodovodu pa stoji in klor izgine.Ja to je pa slabost vasiuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
6.6.2008 7:47:59   
Sunny Morning
vodo za delati mleko

Jaz sem si kupila Brita posodo in filtre, ker pri nas je voda tudi ful trda. Sem jo na začetku samo prekuhavala in je bila posoda vsa od kamna. Sem jo morala vsake tri dni oreng zribat. Zdaj jo tudi še prekuham ampak se pozna, da filtri ves kamen ven poberejo, se na posodi nič več ne nabira. Pa še vodo za pit smo nehal kupovat...šparamo.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
6.6.2008 7:49:01   
Sunny Morning
A v Lj tudi pada dež?

Neposredna povezava do sporočila: 3838
6.6.2008 7:49:28   
katee
Triš: koliko pa stane voda v Mullerju' A je od Hipp-a? V DMu pride 1,5 l 1,59€. A v Mullerju je ta voda tam, kjer je hrana za otročke? Ker v Lj je ni bilo v nobenem Mullerju, razen , če so jim pošle zaloge.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
6.6.2008 7:49:43   
katee

A v Lj tudi pada dež?

Ja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3840
6.6.2008 7:51:08   
katee

Sem jo morala vsake tri dni oreng zribat.

Jaz tud 1× na teden kis notri zlijem, v grelec namreč, ker je čisto bel.

Neposredna povezava do sporočila: 3841
6.6.2008 8:02:10   
TRIŠ

Triš: koliko pa stane voda v Mullerju' A je od Hipp-a? V DMu pride 1,5 l 1,59€. A v Mullerju je ta voda tam, kjer je hrana za otročke? Ker v Lj je ni bilo v nobenem Mullerju, razen , če so jim pošle zaloge.

1 eur je 1,5 l vode Humanauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
6.6.2008 8:02:54   
TRIŠ

Sem jo morala vsake tri dni oreng zribat.

Jaz tud 1× na teden kis notri zlijem, v grelec namreč, ker je čisto bel.

Jaz sem tudi s kisom delala pa je pol vse smrdelo,zdej pa s citronko in je super

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
6.6.2008 8:04:14   
TRIŠ

vodo za delati mleko

Jaz sem si kupila Brita posodo in filtre, ker pri nas je voda tudi ful trda. Sem jo na začetku samo prekuhavala in je bila posoda vsa od kamna. Sem jo morala vsake tri dni oreng zribat. Zdaj jo tudi še prekuham ampak se pozna, da filtri ves kamen ven poberejo, se na posodi nič več ne nabira. Pa še vodo za pit smo nehal kupovat...šparamo.user posted image

Mi imamo tudi Brito ampak ne vem če pa uniči bakterijeuser posted image Mislim da neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3844
6.6.2008 8:06:57   
vaney
Mi hodimo pa k tašči po vodo za Anžeta, ker imajo tam zelo čisto vodo in jo zdaj en teden sploh ne prekuhavamo več. Za pit pa jo kupujemo v Šparu, ker naša jeuser posted image  na posodi ostane belo dno, na vrhu pa plavajo beli krogci.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
6.6.2008 8:09:52   
vaney
Zdaj, ko sem pisala o vodi, se je začel Anže dret ko sraka in grem pogledat, kaj mu je, pa vidim reveža na trebuhu, prisilno pase kravice in se dere zraven, naj ga kdo rešiuser posted image  ampak obrnit pa ne, jao jao jao

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
6.6.2008 8:11:13   
katee
Jaz vodo zase še vedno točim iz pipe, ker načeloma je dobra voda, ampak za malega mi je pa pretrda.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

1 eur je 1,5 l vode Humana

Bo šla še enkrat pogledat v Mullerja, če jo imajo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
6.6.2008 8:11:40   
Sunny Morning
Mi imamo tudi Brito ampak ne vem če pa uniči bakterijeuser posted image Mislim da neuser posted image

Jaz imam te nove filtre Matrix, ki razen vodnega kamna zmanjšajo tudi količino aluminija in nekaterih težkih kovin (svinec in baker). Poleg tega občutno zmanjša količino snovi, ki vplivajo na vonj in okus npr. klor, nekateri pesticidi in organske nečistoče. Kakšna bakterija pa sigurno ostane, zato pa jaz potem vodo za Nejo še vedno prekuhavam.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
6.6.2008 8:12:51   
TRIŠ

Mi hodimo pa k tašči po vodo za Anžeta, ker imajo tam zelo čisto vodo in jo zdaj en teden sploh ne prekuhavamo več. Za pit pa jo kupujemo v Šparu, ker naša jeuser posted image  na posodi ostane belo dno, na vrhu pa plavajo beli krogci.

Ja veš moj je rekel da bomo šli na Bajer po vodo kjer je prav izvir.Samo moramo kupit 30l posodo za vodo.Kje bi to lahko dobili,Merkuruser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
6.6.2008 8:15:00   
TRIŠ

Jaz imam te nove filtre Matrix, ki razen vodnega kamna zmanjšajo tudi količino aluminija in nekaterih težkih kovin (svinec in baker). Poleg tega občutno zmanjša količino snovi, ki vplivajo na vonj in okus npr. klor, nekateri pesticidi in organske nečistoče. Kakšna bakterija pa sigurno ostane, zato pa jaz potem vodo za Nejo še vedno prekuhavam.

Ja tudi jaz imam te filtre ampak nekako ne zaupam tejle vodici ki smrdiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?