Bonnie_RR
|
Dobro jutro! Najprej naj zaželim VSE NAJBOLJŠE JAŠI od Valentine76 za 1. RD in IVI od trdozimc za pol svečke! jer.za... Držim za uspešen pogovor z nadrejenim! obnašanje... Niku se pa zadnja 2 dni ful pozna, da ni toliko zunaj (zaradi slabega vremena) in potem mi skoz po hiši skače, pa divja ipd. Predvčerajšnjim se je spravil celo po sedežni skakat iz enega konca na drugega (pa zelo dobro ve, da tega ne sme počet). Pa bolj ko sem ga opozarjala, bolj je užival in delal kontra. Ko sem ga pa za roko prijela (sicer res malo bolj trdo, ampak še zdaleč ne tako, kot je potem to on interpretiral...), da sem ga za trenutek ustavila (da me je gospodič sploh opazil ), je začel pa jokat AU, TO BOLI! In potem sva se lepo zmenila, kaj je bilo narobe, pospravila povštre in je bilo. Je bilo pa celo dramo za to naredit... No, včeraj se je spravil pa po postelji skakat in spet niti trznil ni na moje opozarjanje. Ko je pa začel še pred mano bežat z budilko v roki in jo je nato celo po tleh zabrisal, je bila pa mera polna in je ostal brez pravljice. Sicer sva se potem spet vse lepo zmenila, se je opravičil in vse, ampak ko je moral pa res v posteljo brez pravljice, je začel pa tako jokat, da so mu celo solze pritekle. Meni je bilo sicer težko, ampak sem se morala držati kazni, če sem mu jo že dala. Malo sva se pocartala, pomenila, zakaj ni pravljice, zapela 2 pesmici in se je le umiril in zaspal. Me pa takole ful moti, ko je cel dan res priden, potem je pa tik pred spanjem en problem in se je treba skregat. Pa ko mu včasih sploh ne moreš lepo dopovedat (pa če se še tako trudiš), ker zaleže samo kazen ali kaj podobnega. Ah ja... Sej bo tud to minilo... LJ... Jer.za, včeraj sva bili na TK Svoboda, to je na Viču (po tistem koncu sem sama 1. hodila in sem bila čist izgubljena, sestra pa tako ni točno vedela poti do igrišč) in sva se potem samo po hitrem postopku do BTC-ja zapeljali. Imam pa v petek, 13.6. (enkrat zjutraj/dopoldne) izpit in se lahko kaj slišiva, če boš imela čas za kakšno kavo. Pa tud teden za tem bom 2x v LJ (nekje na začetku tedna za ustnega in v petek, 20.6. za dvojčka) in se tud takrat lahko kaj zmeniva... U, šit! Pardon izrazu, ampak sem pogledala na uro in me je skoraj kap! Čez po ure sem zmenjena s prijateljico na kavi, js pa sploh še nisem zlezla iz pižame, se uredila, do tja imam pa še 15 minut... Kot vedno, bom spet pozna... Ajde, čau!