sazi
|
uh, sem si oddahnila. Sem napisala spodnji "spis", skopirala in pritisnila pošlji in je javilo ERROR ali karkoli že. Še dobro, da je ostalo v spominu. Sem spet to začela prakticirat, ker mi je zadnjič cel dolg post požrlo Dan, dnevi kar bežijo mimo, pa nima kaj pametnega za napisat. Včeraj popoldne sem ostala v službi, Lev pa je bil pri mojih, kjer je tudi delal mož. Pozno popoldne sem se jim pridružila in Lev mi je navdušeno pokazal, kako zna okopavati vrt - tako se mu je mudilo, da mu je motiko skoraj odneslo iz rok. jer.za - super za novo vodstvo - želim, da e razmere res izboljšajo in imaš dovolj časa, da si najdeš službo, b kateri boš zadovoljna (ali pa v tej, če te obdržijo ). koncerti - hja, sem včasih šla na kakšnega, zdaj pa nič ne pride na vrsto. Spuščam stvari zadnje čase, za kaj tako iztrednega si pa z dragim sploh ne vzameva časa. To so soboto smo imeli letno srečanje popotniku, ki smo skupaj potovali po Namibiji pred sedmimi leti, pa nisem šla. Sem v bistvu čisto pozabila na to. Zadnja leta sem k njim skočila vsaj za uro ali dve (večina jih žura kar cel vikend). No, pa mogoče naslednjo pomlad (se drugače dobimo 2x na leto, samo jesensko srečanje je pa tako daleč, da se mi za uro, dve ne splača, za cel vikend se mi pa ne gre). umivnje zobkov - Lev si jih ne umiva sam niti malo - no, mogoče malo pogrize krtačko, če mu jo dam, tako da mu v osnovi še vedno sama čisto vse očistim. kahla - se je Lev spet usedel nanjo - oblečen seveda. Se je pa usedel gor zato, ker se je zadnjoč pokakal v banji in sem mu razložila, da če gre na kahlo ali stranišče gre tudi tako enostavno, ker kakec samo pade ven. No, pa se je že naseldnje jutro (oblečen) usedel na kahko in rekel "Kakec ven padu". Sem mu razlagala, da je treba dat hlače in plenico dol, pa ni bilo variante. poletje - meni pa ne paše, ker je prevroče. Pozno sem pa pokonci ne glede na letni čas. mojstri - spet naju bodo prinesli naokrog - zdaj je tisti, s katerim smo bili dogovorjeni za ploščice kar dvignil ceno (pa že itak je med dražjimi), češ, da imamo zahtevne ploščice (pa da ne bo pomote - niso prav nič zahtevne, le v mali kopalnici so malo večje, ampak tega ni niti 10% vsega dela). Za . Ampak imava že tako poln kufr vsega, da naj samo pridejo, naredijo in zginejo, pa da jih ne vidim več - ne mislim niti slučajno komu jih priporočat, ker so nama (in nama zagotovo še bojo) požrli čisto preveč živcev in časa. No, pa mi je moj malo višji pritis še malo dvignilo - Jer.za, bi se res morala enkrat oglasiti pri tebi. Ti pišem na ZS.
|