|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
11.6.2008 9:06:28   
Bonnie_RR
Samo tole...

Jer.za... Sem ravnokar videla, da imam v petek izpit šele ob 12.30. Verjetno pa bolj zgodaj (okrog 8h recimo) nimaš časa zunaj po kavicah hodit... No, se pa naslednji teden kaj zmeniva.

Kej več pa kasneje...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
11.6.2008 9:08:16   
jer.za.
Verjetno pa bolj zgodaj (okrog 8h recimo)

Meni je to čisto v redu. Ker ob petkih itak nimam uradnih ur. Tako da greva komot malo počvekat.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
11.6.2008 10:04:24   
tinkatonka
Mah sem napisala že ful dolg post, pa mi je crknu kompjuter, tak da ne bom ponavljala na dolgo in široko, ker zdaj res ne utegnem...

zoo....danes imamo zaključno prireditev z vrtcem ob zaključku šolskega leta. Dobimo se v zoo-ju imamo kr dolg program, in ga bomo "žural" do večera.user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
11.6.2008 10:40:54   
sazi
uh, sem si oddahnila. Sem napisala spodnji "spis", skopirala in pritisnila pošlji in je javilo ERROR ali karkoli že. Še dobro, da je ostalo v spominu. Sem spet to začela prakticirat, ker mi je zadnjič cel dolg post požrlouser posted image user posted image user posted image

Dan,
dnevi kar bežijo mimo, pa nima kaj pametnega za napisat.
Včeraj popoldne sem ostala v službi, Lev pa je bil pri mojih, kjer je tudi delal mož. Pozno popoldne sem se jim pridružila in Lev mi je navdušeno pokazal, kako zna okopavati vrt - tako se mu je mudilo, da mu je motiko skoraj odneslo iz rok.

jer.za - super za novo vodstvo - želim, da e razmere res izboljšajo in imaš dovolj časa, da si najdeš službo, b kateri boš zadovoljna (ali pa v tej, če te obdržijouser posted image ).

koncerti - hja, sem včasih šla na kakšnega, zdaj pa nič ne pride na vrsto. Spuščam stvari zadnje čase, za kaj tako iztrednega si pa z dragim sploh ne vzameva časa. To so soboto smo imeli letno srečanje popotniku, ki smo skupaj potovali po Namibiji pred sedmimi leti, pa nisem šla. Sem v bistvu čisto pozabila na to. Zadnja leta sem k njim skočila vsaj za uro ali dve (večina jih žura kar cel vikend). No, pa mogoče naslednjo pomlad (se drugače dobimo 2x na leto, samo jesensko srečanje je pa tako daleč, da se mi za uro, dve ne splača, za cel vikend se mi pa ne gre).

umivnje zobkov - Lev si jih ne umiva sam niti malo - no, mogoče malo pogrize krtačko, če mu jo dam, tako da mu v osnovi še vedno sama čisto vse očistim.

kahla - se je Lev spet usedel nanjo - oblečen seveda. Se je pa usedel gor zato, ker se je zadnjoč pokakal v banjiuser posted image in sem mu razložila, da če gre na kahlo ali stranišče gre tudi tako enostavno, ker kakec samo pade ven. No, pa se je že naseldnje jutro (oblečen) usedel na kahko in rekel "Kakec ven padu". Sem mu razlagala, da je treba dat hlače in plenico dol, pa ni bilo variante.

poletje - meni pa ne paše, ker je prevroče. Pozno sem pa pokonci ne glede na letni čas.

mojstri - spet naju bodo prinesli naokrog - zdaj je tisti, s katerim smo bili dogovorjeni za ploščice kar dvignil ceno (pa že itak je med dražjimi), češ, da imamo zahtevne ploščice (pa da ne bo pomote - niso prav nič zahtevne, le v mali kopalnici so malo večje, ampak tega ni niti 10% vsega dela). Zauser posted image . Ampak imava že tako poln kufr vsega, da naj samo pridejo, naredijo in zginejo, pa da jih ne vidim več - ne mislim niti slučajno komu jih priporočat, ker so nama (in nama zagotovo še bojo) požrli čisto preveč živcev in časa.

No, pa mi je moj malo višji pritis še malo dvignilo - Jer.za, bi se res morala enkrat oglasiti pri tebi.   Ti pišem na ZS.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
11.6.2008 12:39:45   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Verjetno pa bolj zgodaj (okrog 8h recimo)

Meni je to čisto v redu. Ker ob petkih itak nimam uradnih ur. Tako da greva komot malo počvekat.

Ja, pol pa fajn.user posted image Meni bi najbolj pasalo, da bi se kar tam v tistem "parkcu" čez cesto pred sodiščem zmenili, pa greva potem skupaj nekam, ker tam js bolj malo hodim in ne poznam stvari.
Se lahko tud po ZS natančno zmeniva...user posted image

Kahlica... Počasi (dan za dnem) napredujemo v tej smeri...user posted image

umivanje zobkov... Nik si jih rad umiva in lepo pusti, da mu jih midva lepo umijeva. Včasih si na koncu še sam malo "popravi", drugače pa mu jih načeloma midva umivava. Zaenkrat uporabljamo tud še samo ščetko in vodo.

sazi... Vi pa imate enega user posted image s temi mojstri! Pa kaj češ... Malo boste še potrpeli, potem boste pa končno maskimalno uživali na svojem!user posted image

koncerti... So pri naju na sporedu zelo, zelo redko...

tinkatonka... Uživajte danes v ZOO-ju, 3.7. pa še na koncertu!user posted image

poletje... Hm, js imam kar vsak letni čas rada. Se kar ne morem opredelit za najljubšega.

Poleti uživam v dolgih dnevih, poležavanju, posedanju na terasi, pohajkovanjih naokoli, dopustu na morju...
Spomladi mi je tako vseč, ko se narava prebuja, pa počasi postaja topleje, sprehodi so ful lepi, začenjajo se pikniki v naravi...
Jeseni komaj čakam na kostanj, grozdje se obira, rojstni dan praznujem...
Pozimi pa komaj čakam na smučanje, pa veseli december, pa (včasih še) sneg...

user posted image

Lenoba... se me zadnje dni loteva...user posted image Nič se mi ne da, vse mi je grozno težko... Joj, kako že komaj čakam prave počitnice!user posted image

valeta... Ja, je za nami...user posted image Je bilo lušno, za nas mogoče malce dolg uradni del (je Nik vmes vse glasneje komentiral posamezne stvari - pa kakšni koši za košarko so, pa kje je Neja, pa kdaj bo plesala...user posted image ), na koncu smo morali celo malo na zrak ven, da je Nika minila manjša kriza, potem je bil pa vredu in smo šli pa še za par minut noter na pogostitev.
Doma je moral pa še večerjat, tako da je šel spat ob 21.30(!) uri! Itak je bil zjutraj čist zlomljen in zaspan...user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
11.6.2008 12:49:20   
jer.za.
Se lahko tud po ZS natančno zmeniva...

Ja se po ZS-ju dokončno zmeniva.

Valeta naju čaka jutri, ampak bova šla brez malih. Kako dolgo pa je trajalo pri vas, Bonnie_?

Sazi, sploh nimam več komantarja na tole tvojo "srečo" z mojstri. To je res že prav grozljivo. Ampak če se sekiraš ali ne, na koncu bo isto. Ne bodo zaradi tega nič prej prišli se mi zdi.

Tinkatonka, midve sva se pa itak že vse pomenileuser posted image user posted image user posted image .

Grem še malo "delat" user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4756
11.6.2008 12:56:13   
Bonnie_RR

Valeta naju čaka jutri, ampak bova šla brez malih. Kako dolgo pa je trajalo pri vas, Bonnie_?

Začelo se je ob 19h, uradni del je trajal kakšno uro in pol, doma smo bili nekje okrog 21h (do doma imamo 15min).
Istočasno, ko smo mi šli domov, je šla mladina ven...user posted image

Greva danes z Nikom malo pofirbcat, kako je bilo...user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
11.6.2008 13:17:19   
jer.za.
Začelo se je ob 19h,

Pri nas se pa jutri začne ob 18.00. Tako da predvidevam da bomo do 20.00 konecuser posted image
Pri moji sestri so pa imeli včeraj končni izlet, tako da bom danes tudi malo pofirbcala kako je bilo-ima neko simpatijo v razredu, potem pa saj veste kako je to ko smo bile še mlade in.....user posted image user posted image user posted image  Joj, kje so že tisti časi....čeprav ko takole za nazaj razmišljam in če bi lahko izbirala bi si izbrala isto pot kar se tiče odraščanja, partnerja, šole (no edino diplomirala bi v roku), .....user posted image . Pa ve? Bi šle še enkrat po enkaki življenjski poti ali bi si izbralo drugačno?

Neposredna povezava do sporočila: 4758
11.6.2008 13:36:57   
Bonnie_RR

Začelo se je ob 19h,

Pri nas se pa jutri začne ob 18.00. Tako da predvidevam da bomo do 20.00 konecuser posted image
Pri moji sestri so pa imeli včeraj končni izlet, tako da bom danes tudi malo pofirbcala kako je bilo-ima neko simpatijo v razredu, potem pa saj veste kako je to ko smo bile še mlade in.....user posted image user posted image user posted image  Joj, kje so že tisti časi....čeprav ko takole za nazaj razmišljam in če bi lahko izbirala bi si izbrala isto pot kar se tiče odraščanja, partnerja, šole (no edino diplomirala bi v roku), .....user posted image . Pa ve? Bi šle še enkrat po enkaki življenjski poti ali bi si izbralo drugačno?

Joj, dej nehaj... Midva sva se nazaj grede včeraj o tem pogovarjala. Sm se kar malo zamislila... Kako odrašča, pa fante bo začela domov vozit, pa ven hodit... Nič več ni moja "mala" sestrca...user posted image user posted image
Potem pa je dragi začel z nami primerjat današnjo mladino, pa uno pa tretje. Že mi smo bili v nekaterih stvareh kar hitri, danes pa kar debelo gledam, ko mi sestra kdaj kaj pove. Recimo speachless sem ostala ob tem, da so nekatere njene sošolke že popirsane, potetovirane, ena se celo (pazi pri 15 LETIH!) odvaja kadit, enmu so morali že želodec zaradi alkohola izpirat, pa še kej bi se našlo. In to je samo to, kar mi je sama povedala. Končujejo pa OŠ, kaj bo šele, ko pridejo v srednjo...user posted image
Raje ne razmišljam... Js samo upam (to ji tud večkrat povem), da zna uporabljat svojo glavo in da pazi kaj dela (kdaj, kje in s kom). Trga jo pa, seveda, že zdej in jo tud še bo nekaj časa...user posted image user posted image user posted image Že če po sebi sklepam...user posted image Pa sej to je normalno... Do neke meje.

Spreminjala js svoje poti ne bi nikoli. Seveda si v tem trenutku želim čim prej tale faks končat, ampak vem pa tud, da ko bo to za mano, pridejo pa nove stvari in skrbi na vrsto... Je to del življenja...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.6.2008 13:40:19 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
11.6.2008 13:43:56   
jer.za.
sošolke že popirsane, potetovirane, ena se celo (pazi pri 15 LETIH!) odvaja kadit, enmu so morali že želodec zaradi alkohola izpirat

user posted image user posted image user posted image  Kam gre ta svet. Jaz sem bila pri 15 za "štedilnikom", in sem vsak dan po šoli skuhala kosilo za vse, pa pospravila, mi na misel ni prišlo da bi šla kam ven za dalj časa,pa da bi še kakšen alkohol pila....me je pa odkrito povedano že sedaj kar malo strah, kaj bo ko bosta mali v puberteti...

Neposredna povezava do sporočila: 4760
11.6.2008 13:53:11   
Eviii
čaw, punce.

vidim, da se vam dogaja in da imate kr neki debat načetih... lepo, da se naša tema razvija. kmalu bomo na strani 200 in bomo mogle odpret drugi del naše teme user posted image .

mi smo v nedeljo bli na rojstnem dnevu. je blo 10 otrok. dejan se je prou lepo uživel in se z vsemi igral. okoli sedmih je pa postal malo tečen in je začel govorit, da gremo domov. no, in sva šla. sva pršla prva (okoli treh), pa še možek je glih z letališča prihajal. no, in prideva midva z dejanom domov, pa se kr naenkrat umiri in se sesede na vrtu. ga pogledam in je bil čisto bogi. ga potikam in ima full visoko vročino - namerim 38,2. sem rekla, da se je vrjetno kej prehladu. ga nesem not, se skopamo na hitro, ga preoblečem in dam vse cote za oprat. smo bli zuni in smo vidli full klopov. ga pregledam in ne najdem nobenega. pol pride še možek domov in se lepo crkljamo vsi trije na pojsli. dejan se pa sumljivo po ušesku praska. in pogledam in vidim klopa na zadni strani uhlja. ga probam spravit vn in ne gre. dejan skori zaspi, pa vidim, da slabo diha. in kr kuha. sva ga z možekom samo pobrala in šibala na urgenco. najprej so mu klopa vn vzeli in sploh ni nič protestiral. pol mu je pa rekla, da bo srčka in plučka poslušala, pa je kr majčko dvignu. pol smo šli še saturacijo pogledat. sem mu rekla, če bo dal prstka, da mu dajo gor ščipalkico in je brez problemov nastavu prstka. sta ble sestra in zdravnica kr presenečeni, kako je lepo sodeloval. no, k sreči ni blo nič. je pa celo noč še naprej kuhal in naslednji dan spal do 12-ih. jst sem mogla pa že ob šestih šibat v ljubljano, ker sem vodla ta dva dni en tečaj. bi me ubili, če bi ostala doma. no, pa je šlo mimo in dejan je zdej spet nagajivček user posted image .

drugače pa sem vsa na trnih, kaj bo s to novo službo. sporočili nej bi nam enkrat drug teden. pri meni v službi postaja res neznosno. jer.za, super, da so se odnosi spremenili in da spet vidiš en smisel svojega dela.

kar se pa odraščanja tiče... sem sama pred 10 leti poučevala na srednji šoli in vam povem, da je mularija res katastrofalna. sploh nimajo več nobenih vrednot. samo neki bluzijo. res ne vem... če bi sama kej spremenila pri svojem odraščanju? zaenkrat ne. vsaka izkušnja neki stane in prnese neki novega. zdi se mi, da imam zdej res dosti izkušenj in da sem pri svojih rosnih 34 letih odrasla oseba, ki pa se še kr neprestano uči živet user posted image .

no, grem zdej delat malo za službo. lep dan vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4761
11.6.2008 14:07:32   
Bonnie_RR
Ojoj, Eviii.user posted image No,samo, da je Dejan zdaj ok!user posted image So pa teli klopi tud tečni, no.user posted image Kar naprej poslušam o njih, pa ta ga je imel, pa un itd. in potem js Nika skoz čekiram, ko ga preoblačim, tuširam... Se jih res ful bojim! Pa tud tega, da ga ne izdereš prav...user posted image

Sem se ravno zdejle spomnila, da moram it v lekarno po kakšno stvar za insekte za Nika. Tist od lani smo že porabili, komarji, klopi in ostala golazen pa že prav agresivno napada...user posted image

Jer.za... Danes so čist drugi časi, veš...user posted image Js raje sploh ne razmišljam...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
11.6.2008 14:11:10   
jer.za.
vidim, da se vam dogaja in da imate kr neki debat načetih... lepo, da se naša tema razvija. kmalu bomo na strani 200 in bomo mogle odpret drugi del naše teme .

user posted image user posted image user posted image  dajmo se potrudit da nam rata do konca junija, tako da bomo po pikniku lahko odprle drugi deluser posted image .

in pogledam in vidim klopa na zadni strani uhlja. ga probam spravit vn in ne gre. dejan skori zaspi, pa vidim, da slabo diha. in kr kuha. sva ga z možekom samo pobrala in šibala na urgenco. 

Glede klopa bodi pozorna še 3 tedne-toliko je inkubacijska doba. No, pa hvala bogu da se je vse skupaj srečno izteklo

kar se pa odraščanja tiče... sem sama pred 10 leti poučevala na srednji šoli in vam povem, da je mularija res katastrofalna

No no eviii, 10 let nazaj sem bila jaz v srednji šoli, pa mi kaj takega ni prišlo na miseluser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
11.6.2008 14:19:13   
Bonnie_RR

sošolke že popirsane, potetovirane, ena se celo (pazi pri 15 LETIH!) odvaja kadit, enmu so morali že želodec zaradi alkohola izpirat

user posted image user posted image user posted image  Kam gre ta svet. Jaz sem bila pri 15 za "štedilnikom", in sem vsak dan po šoli skuhala kosilo za vse, pa pospravila, mi na misel ni prišlo da bi šla kam ven za dalj časa,pa da bi še kakšen alkohol pila....me je pa odkrito povedano že sedaj kar malo strah, kaj bo ko bosta mali v puberteti...

Midva ga bova vsekakor poskusila usmerit v kakšen šport. Prinese veliko koristnega, misli zaposli, psihično in fizično je fajn, zapolni prosti čas... No, to govorim iz lastnih izkušenj.user posted image
Ali pa, seveda, kako drugače zaposlit. Se mi zdi, da je najhujši sovražnik mladih (joj, sem že ful starauser posted image ) čas. Ga imajo preveč in potem jim bedarije hodijo po glavi...

No, glede na to, da tamali že zdaj na skrivaj tetki odnaša loparje in se dela, da tenis igra, pa veselo po igrišču skače, bo verjetno kar sam kmalu izrazil kakšne želje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
11.6.2008 14:22:00   
Eviii
jer.za, ti lahko napišem, kake so meni med poukom zganjali. ko smo bli v pritličju so veselo pa not skoz okno skakali, medtem ko sem jst kej po tabli pisala al pa ko sem pri komu bla za računalnikom (so ble mize obrnjene v obliki črke u in enostavno nisem imela pregleda nad tistimi za hrbtom). o tem, da sem jih enkrat ob osmih zjutraj zalotla v okolici šole s flašo vina, niti ne bi razpravljala. ko sem imela popoldne ure (končala sem ob 7.15 zvičir), so bli itak po štirih vsi zadeti in nabiti. niti stat niso mogli. in še kaj bi se lahko spomnla. ampak baje so stvari samo še hujše. pr nas smo učitelji kr po vrstnem redu vsak dan domov nagnali vsaj enih 10 mul, ki so pršle neprimerno oblečene v šolo. seveda so dobile neopravičene ure.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
11.6.2008 14:22:51   
Bonnie_RR
Uau, kakšne debate...user posted image Sem ugotovila, sem že malo zašla in da moram že počasi nehat bluzit.user posted image

No, šibam js zdej počasi po Nika, potem pa malo sem malo tja in bo že večer...

Se beremo...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4766
11.6.2008 14:26:59   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii RR

jer.za, ti lahko napišem, kake so meni med poukom zganjali. ko smo bli v pritličju so veselo pa not skoz okno skakali, medtem ko sem jst kej po tabli pisala al pa ko sem pri komu bla za računalnikom (so ble mize obrnjene v obliki črke u in enostavno nisem imela pregleda nad tistimi za hrbtom). o tem, da sem jih enkrat ob osmih zjutraj zalotla v okolici šole s flašo vina, niti ne bi razpravljala. ko sem imela popoldne ure (končala sem ob 7.15 zvičir), so bli itak po štirih vsi zadeti in nabiti. niti stat niso mogli. in še kaj bi se lahko spomnla. ampak baje so stvari samo še hujše. pr nas smo učitelji kr po vrstnem redu vsak dan domov nagnali vsaj enih 10 mul, ki so pršle neprimerno oblečene v šolo. seveda so dobile neopravičene ure.

Samo še to, potem pa res grem...user posted image

Eviii, predvidevam, da govoriš za SŠ? No, moja mami uči na OŠ in mi včasih take pravi, da sploh ne morem verjet. Res se včasih vprašaš, kam gre ta svet. In potem se zaveš, da si tud ti del tega sveta...

Haha, spet bluzim...user posted image

Res šibam...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
11.6.2008 14:28:50   
jer.za.
ob osmih zjutraj zalotla v okolici šole s flašo vina,

user posted image user posted image user posted image  no na to nimam komentarja, čeprav se se pa ravnokar nekaj spomnila, ampak ne bi o tem.......user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker kdo ve mogoče bosta še mali kdaj to brali.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
11.6.2008 14:32:46   
Eviii
ja, bonnie, na srednji šoli sem učila. sicer sem bila na poklicni šoli. pravijo, da je na gimnaziji situacija malenkost bolša.
drugače pa to našo mularijo primerjam s svojimi švedskimi nečaki. kar 6 je najstnikov (starih od 13 do 21 let). se mi zdijo sicer kar precej razvajeni, ker imajo vsega in še več. samo daleč od tega, da ne bi bili vljudni ali prijazni. pa take neumnosti jim ne hodijo po glavi. pr njih ne hodijo žurat, ker do 18. leta itak ne smejo sami v bare al pa kafiče. alkohola itak ne morejo kupit v baru dokler niso stari 18 let. v štacunah je pa tako drag alkohol, da starši takoj zaznajo, kdaj jih mulci prosijo za denar za alko. pa itak ga sami ne morejo kupit. pr njih je striktno - pokazat morejo osebno. isto velja za cigarete in tobak in njuhanje. pri nas pa vidiš osnovnošolce, ki veselo posedajo po igriščih in kadijo na veliko...

Neposredna povezava do sporočila: 4769
11.6.2008 14:34:56   
Eviii
jer.za, eno je stvar, če se to zgodi enkrat. sej mi smo tudi delali lumparije (pa tudi jst ne bi o tem, da dejan tega ne bi enkrat prebral user posted image ), ampak da se to dogaja čisto vsak dan in da si starši zatiskajo oči user posted image ... pr nas smo mogli v popoldanskih urah varnostnika najet, ker so hodli popoldan drogo prodajat na šolo... tolko o tem. je postala šola glavno postajališče preprodajalcev.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
11.6.2008 14:36:29   
jer.za.
ker do 18. leta itak ne smejo sami v bare al pa kafiče. alkohola itak ne morejo kupit v baru dokler niso stari 18 let.

user posted image user posted image user posted image -to bi lahko tudi v naši mali Sloveniji naredili, in bi se po mojem precej stvari izboljšalo.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
11.6.2008 14:37:55   
jer.za.
jer.za., sazi, tinkatonka

U, spet je dren. Se vidi da je ura pol treh, in da je delovna storilnost padlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
11.6.2008 14:41:49   
Eviii
ja, jer.za, pa še jst sem gor in malo tavam po forumu user posted image ... bo deževalo, kaj mislite user posted image ?

včeraj sem pa srečala marty in pravi, da je kar ok. stvari šibajo in njena dva fanta lepo uspevata user posted image user posted image user posted image

me pa še neki zanima. meni ta moj fant spomladi, poleti zelo raste. to ni normalno. spet so mu čevlci skori premajhni (številka 24). sem ga pa danes zmirla in ima okoli 90 cm (pol cm gor al pa dol, ker itak ne more bit pri miru). drugače pa še vedno ni šou čez 12 kil (slečen) - nam manka še ene pol kilce. kakšne mere imajo pa vaši velikani?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
11.6.2008 14:42:38   
sazi
gužva, gužva
ma, imate pa hude debate
Meni tudi ni jasno, kam gre ta svet - že takrat mi ni bilo, ko sem bila sama najstnica (kje je že to), zdaj mi je pa še manj - pa nisem bila neka pridkana punčka brez napak, ampak kaj vse so počeli moji vrstniki, zdaj se grejo pa vse še toliko let prej (od lumparij, takih in drugačnih, alkohola, cigaret, seksa...) da o nespoštovanju ničesar (šole, učiteljev, sošolcev, pravil...no, pa tudi staršev) sploh ne govorim.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
11.6.2008 14:44:14   
sazi
spet so mu čevlci skori premajhni (številka 24). sem ga pa danes zmirla in ima okoli 90 cm (pol cm gor al pa dol, ker itak ne more bit pri miru). drugače pa še vedno ni šou čez 12 kil (slečen) - nam manka še ene pol kilce. kakšne mere imajo pa vaši velikani?

po mojem podobne, ker ga v višino ne morem zmeriti
noga 23, velikost po mojem malenkost čez 90 (bom probala preveriti), pa tudi nima 12kg

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?