|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
3.6.2008 10:18:57   
jer.za.
A je kakšna luna danes ali kaj?

Sazi, danes je mlaj. Tako da je Levčku opravičeno tole zgodnje vstajanjeuser posted image .

No, sem že nekaj časa v službi pa prej sem bila na hiši, ki lepo napreduje - je že skoraj vse poknaufano. Zdaj pa da se pojavi naš keramičar, pa bo.
user posted image user posted image user posted image

jer.za - bi se bilo pa fajn pozanimat, koliko časa po končani terapiji naj bi antibiotiki še delovali,

Sem natačno prebrala navodila pa nič ne piše.

Sem pa prej pozabila napisati, da nas je včeraj zvečer zajelo kar hudo neurje s točo. Sem prav hitro pospravila vse zunanje rože notri, da mi jih ne bi polomilo ali še celo vrglo iz okenskih polic. Ko je pa nehalo deževati in treskati, je bila pa prav prijetno hladna noč za spanje.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.6.2008 10:20:21   
jer.za.
Dejte mi še nekaj povedat, kako naredim da lahko v enem postu več citiranih okenčkov? Sem sedajle poskusila, pa me nekaj hecauser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.6.2008 10:33:32   
sazi
Dejte mi še nekaj povedat, kako naredim da lahko v enem postu več citiranih okenčkov? Sem sedajle poskusila, pa me nekaj heca

morda obstaja kakšna elegantnejša rešitev, ampak jaz kar skopiram tosti Quote voglatih oklepajih in začetnega nalimam na začetek novega okenčka, pa še končnega na konec prejšnjega okenčka - če razumeš, kaj razlagam

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
3.6.2008 10:46:55   
jer.za.
če razumeš, kaj razlagam

Razumem, ampak meni ga noče kopy-pasteuser posted image  Sem poskusila povsod, in na citiraj, in na odgovoriuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
3.6.2008 11:38:05   
sazi
jaz označim želenoi tekst in pirtisnem ctrl+C za copy in potem ctrl+V za paste - tako sestavim okvirškov kolikor hočem in nalimam teksta kolikor želim

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
3.6.2008 11:42:50   
jer.za.
jaz označim želenoi tekst in pirtisnem ctrl+C za copy

Samo probam če bo ratalo

in potem ctrl+V za paste - tako sestavim okvirškov kolikor hočem in nalimam teksta kolikor želim

A je a ni????user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
3.6.2008 11:43:07   
jer.za.
Bravo jestuser posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
3.6.2008 12:54:42   
Eviii
evo, zdej sm jst tle. ostale ste pa zbežale...

no, torej. včiri sem bla v ljubljani v službi. nisem mogla niti dihat. res dolg in naporen dan. in danes je isto. telefoni kr zvonijo... sicer mi paše, da imam kej za delat, ampak je pa res norišnica. tako, da se nisem nič uspela oglasit. popoldne smo pa doktortji znanosti 2007 imeli srečanje z ministrico v vili podrožnik. je blo kr fajn. nisem pa poznala nobenga.

zdej pa dejan spi, jst sem pa kosilo pojedla in malo na rr poškilila. sem rabla več kot pol urce, da sem vas prebrala user posted image ... ste ble prou fajn.

klopi. joj, nadloga nadlogasta... upam, da bo jer.zin mož lepo to prestal. moja stara mama ga tudi pogosto pokasira na pokopališču. in se ji je že parkrat kolobar naredu. je dobila antibiotike takoj in pol ni blo problemov. jst sm ga pa fasala enkrat pred 20-imi leti v logu pod mangrtom. pa seveda dvakrat, ko sem dojila. enkrat na švedskem, enkrat pa v izoli. obakrat sem ga našla na joški user posted image . pa čisto zares. zdravniki so mi zagotovili, da lahko v miru dojim naprej. in tudi sem.

eno vprašanje: a boste šle gledat seks v mestu? meni bo to olajšanje za dušo. sem že pisala kolegicam, če bi imele en babji vičir user posted image .

moj možek je danes šou v grčijo na en turnir in pride v nedeljo nazaj. tko, da bova z dejanom lepo pr mojih prebivala te dni.

moških pa rajši ne bom komentirala, ker se mi zdi škoda besed. moj ima faze. enkrat je super možek in mi ogromno pomaga. pol ima pa fazo lenobe in ne nardi čisto nič. in zdej je v eni taki fazi. še dobro, da je šou v grčijo, da se malo ohladi dol user posted image ...

pa seveda hvala za lepe želje za razgovor. včiraj so mi pisali mejl, da imam v petek cel dan (od osmih do štirih in pol) razgovor. sem res čisto skulirana in komi čakam, da se bom izkazala. vam bom poročala. jer.za, vidiš, da je šlo fajn tudi na tvojem razgovoru. kot vidiš, znajo tvoje znanje cenit. ti samo naredi strokovnega in potem napad user posted image user posted image user posted image .

evo, tolko za zdej. pa se še kej danes oglasim user posted image .

< Sporočilo je popravil Eviii RR -- 3.6.2008 12:56:32 >

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
3.6.2008 12:59:09   
jer.za.
Jest sm še tukej, še pol urce imam na voljo samo za RRuser posted image .
Sem bila ultra pridna in sem že vse podelala.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
3.6.2008 13:04:18   
jer.za.
a boste šle gledat seks v mestu?

Ja, midva si ga bova ogledala z dragim, gotovo v družbi prijateljev.
Ampak čez kakšen teden, ker sedaj ob premieri bo noro folka, kar pa mi ne paše prav preveč. A si ga boš ti prišla ogledat v LJ ali ga boš gledala pri vas na obali?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
3.6.2008 13:39:31   
jer.za.
Punce, adijo in se tipkamo spet jutri.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
3.6.2008 13:48:15   
sazi
meni se pa ploh ne da v kino - doma bi že gledala film, ampak v kino, pa organizirat varstvo za Leva, pa zadnje čase spet nekaj neprespane noči, pa kar naprej neka hajka...
No, še dobro, da gremo konec meseca na dopust - aja, ne vem, če sem že napisala, ampak bomo v času piknika res imeli dopust in nas skoraj zagotovo ne bo v LJ in posledično tudi na piknik ne.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
4.6.2008 7:30:15   
jer.za.
Jutro punce!

Kako ste kaj?

No, danes vam pa jaz častim vsaki en kos

user posted image

za dobro jutro!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
4.6.2008 8:45:10   
Bonnie_RR
O, VSE NAJBOLJŠE, Jer.za! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa hvala za košček torte!user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
4.6.2008 8:55:41   
tinkatonka
sem prišla samo gor, da čestitam JER.ZI za ROJSTNI DAN!!

ČEStITKE JER.ZA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti veliko zdravja, osebnega zadovoljstva in sreče v tvojem življenju, pa da boš še naprej ostala tako fejst punca kot si. user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
4.6.2008 8:57:04   
tinkatonka
pa da se pohvalim....gremo od 12.do 19. junija v Pakoštane - kamp kozarica v mobilno kučico na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image  - sem bila že v skrbeh, da ne bomo dobili. Ampak cene pa raje ne izdam, ker je ful drago. Matr kok se da služit na tem. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
4.6.2008 8:59:04   
tinkatonka
jaz šibam čez dve uri že na letališče, tak da lp vsem, in se beremo v petek. 

čavči

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4692
4.6.2008 9:04:36   
Bonnie_RR
Tinkatonka, user posted image za dopust! Pa srečno pot,v potek se pa spet beremo...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 4693
4.6.2008 9:22:23   
jer.za.
Hojla!
Hvala za čestitke!!!
12.do 19. junija

Če se ne motim, je Tinkatonka hotela napisati julijauser posted image .
Drugače pa želim, da boste maksimalno uživali na dopustu.
Pa naj ti tale službena pot čimhitreje mine!

Grem hitro še nekaj naredit, kasneje se pa bolj na dolgo oglasim-vam moram povedat kako me je moj dragi včeraj presenetil.

Neposredna povezava do sporočila: 4694
4.6.2008 9:23:49   
Eviii
jer.za, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
4.6.2008 9:47:02   
Eviii
tinkatonka, prijetno vožnjo ti želim. in seveda čestitke za dopust.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
4.6.2008 9:50:13   
sazi
Vse najboljše jer.za!

Moram pa Leva pohvalit, je včeraj tako lepo zaspal (z zelo malo nerganja in klicanja nazaj - vsaj v primerjavi z zadnjimi dnevi) in je spal celo noč - mamica pa tudi - sem kot prerojena.

Tinkatonka - naj ti čas v Bruslju hitro mine. Pa super za dopust - a potem niste dobili sindikalne variante, ali sem kaj zamešala?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
4.6.2008 10:14:23   
jer.za.
No, sedaj imam pa nekaj minut pavze.

Včeraj sem bila na sestanku v vrtcu in moram povedat da sem kar malo razočarana. Ne vem a sem jaz malo "smotana", ali pa drugi starši nenormalno komplicirajouser posted image  Nekateri so imeli take izjave, da sem jaz kar malo debelo gledalauser posted image . In to pri nas na vasi.....
Je pa Jerca razvrščena v jaslično skupino, kjer bodo otroci stari od 2-3 leta, Zala pa v skupino 3-6 let. Lahko bi bili sicer skupaj, vendar se oba z dragim strinjava, da je bolje če sta ločeni. Kaj več o vsem skupaj bomo pa izvedeli 16.6., ko je prvi sestanek(srečanje starši + otroci) za 2. starostno obdobje, za Jerco imamo pa prvi individualni pogovor okoli 24.8., z 27.8. se pa začenjo uvajanja v jaslične skupine.  Toliko o vrtcu.
Moj predragi možek me je včeraj prav lepo presenetil. Popoldan smo bili v trgovini, in ko smo vse zložili v avto je rekel da gremo nekaj še pogledat. No in se ustavi v trgovini s podnjim perilom, in mi reče naj si izberem en komplet po moji želji za RDuser posted image user posted image user posted image . On pa je z malima potrpežljivo čakal in ocenjeval kateri mi bolj pristajauser posted image user posted image . Hvala ti dragi moj mož še enkrat za tako lepo presenečenje! 
Sedaj pa razmišljam, kam naj ga zvečer peljem-imate kakšno idejo??? Šla bi nekam romantiko zganjatuser posted image user posted image .
Drugače pa pri nas nič novega. Mali sta v redu, vendar sta zadnja dva dneva sitna kot dva mala user posted image user posted image , sploh Zalo nekaj dajeuser posted image  Ne uboga nič več, vsako stvar jo prosim desetkrat, na koncu pa reče "mami pusti me pri miru"user posted image .
Pomojem je tudi tale mlaj malo kriv za vso to sitnobo.

Bliža se pa tudi poroka najihih kolegov, jaz pa še vedno nimam idej kaj naj obečem, oz. kje naj si kupim kakšno primerno oblekco za mojo čudno postavo???

Toliko za sedajle, če je katera za čvek naj se pa javi, ker imam tja do treh zaenkrat kar čas.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
4.6.2008 10:19:20   
tinkatonka
nisem dobila sindikalnih kapacitetuser posted image , smo najeli preko ene agencije,ki oddaja te kučice.

ne grem v Bruselj - to sem bila včeraj, danes šibam v Buakreštouser posted image user posted image

jer.za.... user posted image user posted image  za tvojega možeka

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
4.6.2008 10:56:48   
jer.za.
No evo, ravno sem naredila rezervacijo, da se greva z dragim zvečer malo razvajatuser posted image .
http://www.harmonija.eu/-kopel za dva, sladka ekstaza.
Že komaj čakam.......

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?