sazi
|
Dan, joj, najprej toliko čveka in smeha, za konec pa me je pretresla jer.zina novica o boreliji. Upam, da mož zrihta vse v zvezi z zdrvastevo oskrbo, kartico in ostalo in da če je res borelija, da jo uspešno in čimprej pozdravi. Je pa tudi mene strah, ker sem ravno danes na Levovem vratu našla klopa - ga včeraj zagotovo še ni bilo in mi sploh ni jasno, kje ga je pobral. Na tekmi smo bili že v soboto, pa ni bil nič v gozdu. S prejšnje tekme sem pa jaz prinesla 2 klopa. In to spet - gtekma v soboto, vse cunje dol in oprat, v ponedeljek pa sem našla 2 klopa na mestih, kjer med tekmo zagotovo nista imela dostopa. Mah, kaj pa vem, kje se skrivajo. Jer.za, kje pa je dobil tega klopa, ki je bil okužen? No, na tekmi sem bila zadnja - torej 5. od petih. Zakj nas je bilo tako malo, pojma nimam. Za 1. sem zaostala zeloooo veliko, za ostalimi pa niti ne. Ampak na tej tekmi ni bilo "talažje" kategorije in sem morala nastopiti v najtežji, saj je bilo državno prvenstvo. No, zadnja gor ali dol, sem 5. v tej državi . Drugače so pa moje sotekmovalke iz lažjega dela lige tokrat vse tekle v kategoriji nad 35 let, kjer pa jaz iz razumljivih razlogov ne morem tekmovati - ima še nekaj let fore, potem jih bom pa spet premagovala . Smo pa imeli hudo organizacijo varovanja otrok. Najprej je šel na progo svak, pol ure za njim sestra, še 20 min za njo ena prijateljica in sem ostala sama s tremi otroci, ki je imel itak vsak svoje fore. Pa bi morala jaz že na štart, pa nobenega od teh treh ni bilo nazaj. Se je ponudila ena od organizatork, da popazi otroke, pa je Lev takoj bruhnil v jok - ga je samo vprašala, če se lahko z njim igra, dokler ne pride nazaj stric. No, ko pa je prišel stric, je bila pa scena itak ista - solze v potokih in tako kričanje . No, sem šla z mal slabe vesti na štart (najbrž je Lev itak hotel samo to - mojo slabo vest, saj mu res ni nič manjkalo) in sem se še zmenila, da so mi prestavili štat, ker sem ga drugače že zamudila. Je bila proga ful težka in sem eno točko iskala 15 minut - sem šla 3x mimo, pa je nisem videla in tu sem izgubila medaljo (no, da o nekondiciji in hudi počasnosti ne govorimo). Včeraj popoldne smo bili pri mojih. Je Lev spal od 16:30 pa sem ga zbudila ob 17:45. Bili smo tam do 21ih, potem smo morali pa nujno domov, ker je Lev ful sitnaril. Smo bili pa tako dolgo z namenom, ki ga pa mi žal nismo dočakali (sestra s svojima malima pa ja) - namreč ful je kresničk zvečer in sta nečak in nečakinha kar vzdihovala, ko sta jih gledala, Lev jih pa kot rečeno ni dočkal. Je res prepozno zanj. Petek - ste se dobile v Bizoviku? Mi smo se zelo pozno odpravili na RD piknik, ker je Lev zaspal na poti od varuške domov (5 min), ker cel dan ni spal in je bil čisto fuč. Sem ga uspela prenesti v posteljo in je spal do 18:00, smo prišli na piknik ob 19.uri - je prej še jedel, pa še na postaji v Tivoliju smo se ustavili in počakali 2 vlaka. Na pikniku smo bili do 21:30. Je bilo prav lušno. Moški - jaz moram mojega kar pohvalit. Naredi zelo veiko, je pa res, da sem včasih malo huda, ker na določene stvari moram pa res vedno misliti jaz in zvečer vse preverjam, če je vse pripravljeno za naslednji dan in traja vsaj 15 min, da potem za njim odidem v posteljo on se pa čudi, koliko opravkov še imam. Ampak se res ni za pritoževati. Darila - hja. Mislim, priganjam in zavijam jaz, ideje pa recimo da enakovredno natrosiva. Pijačkanje in kofetkanje - noben od naju ne počne nič od navedenega. V bistvu še skupaj ne greva nikamor, ampak sva več ali manj ves čas skupaj in če nimava dela in opravkov sva skupaj in to doma. Razen, kadar se dobim z vami, mož kre pa res redko kam sam - če se kaj v službi zmenijo za kak bowling ali kaj podobnega, pa se zdaj že kar nekaj časa niso. Potem so tu srečanja s kolegi s faksa, praznovanja magristerijev, doktoratov, poroke in podobno, kamor sva vedno vabljena oba, saj sva kolega s faksa, ima skupne prijatelje, znance, kolege, še v službi sva bila včasih skupaj, tako da sploh nič nisva imela ločeno - no, zdaj je on v drugi službi in ima 10 sodelavcev, s katerimi se druži brez mene, če se. (kot rečeno zelo redko). Srečanje in dopust - kotkaže bomo tisti vikend na dopustu, tako da boste imeli piknik brez nas. Še ne vemo ali bomo šli v Bohinj ali v Izolo - vse ima svoje prednosti in slabosti. jer.za - fajn, da si naredila dober vtis - upam, da dobiš službo čimprej in da uspeš narediti strokovni izpit. Pa bravo Eviii za uspešen razgovor - tudi zate držim pesti še za naprej. ursa_p in bonnie_, žal nimam nobenega pametnega nasveta, kako se spopadati s takimi težavami. Vsak moški ima svoje fore in svoj način reševanja ali pometanja (pod preprogo) problemov. Želim, da najdete neko rešitev in da vam bo vsem lažje. moja naloga in roki - so mi prestavili na konec septembra - moji doma niso nič kaj navdušeni, pa sem jim obljubila, da oddam medtem, ko bodo na dopustu (grejo vsi julija za 1 mesec jadrat) in bom imela v službi ljubi mir. No, zdaj moram pa še kaj narest. Uživajte v lepem dnevu.
|