sazi
|
Nimam kaj dosti za povedat, ampak se moram malo oglasit... Dokaj umirjen vikend je za nami. V soboto smo imeli malo delovno pri mojih starših (no, delala sta oče in mož, midve z mamo pa sva "zabavali" Leva). Včeraj pa smo imeli prav prijetno kosilo pri tašči, popoldne pa smo preživeli na obisku pri prijateljih. Je Lev tako vesel, ko omenim, da gremo tja - vedno vzklikne" HUJAAAA" - hura - če katera ne more prebrat . Tam vzkik in cepetanje spravi iz sebe samo, ko rečem, da gremo k mojim. Imamo pa doma probleme z dnevnim spanjem. Ni variante, da zaspi - nikjer in na noben način (no, razen pri varuški, seveda, pa še to ne vedno). Tako med vikendom zaspi izključno in samo v avtu. Sem ga v soboto pti mojih in včeraj pri tašči uspavala več kot 1 uro, potem pa sva šla do avta in ga je zmanjkalo v treh minutah. Čestitke vsem za zrihtan dopust. Midva imava tudi potrjenega, le da še ne veva, kako bo z delavci. Zdaj nama nivelirajo stopnice, jutri sem zmenjena z malarjem za ogled, potem pa začnejo polagati ploščice. Če bodo delali kaj takega, morava biti obvezno zraven. Poznam veliko zgodbic, ko so mojstri polagali ploščice tam, kjer naj bi bil parket in se čudili, da jih je zmanjkalo (klicali naročnike in jih "kregali" kako da so lahko tako sfalili z naročeno količino), ali pa polagali napačne ploščice v napačnih prostorih. Skratka upam, da končajo prej in si lahko v miru privoščimo dopust. Če ne, pa pač ne - hišo je treba zrihtat. Jer.zi želim, da se mali čiprej pocajtata. Upam, da z Jerčino nogo ni hujšega. Lev je pa včeraj z Aljažem tako divjal, da sem tudi samo gledala, kam bo priletel. Sta tekla (no, predvsem Lev) okoli enega stebra v dnevni sobi v krogih. Očitno mu je bilo zabavno, ker se mu je vrtelo, ampak ga je potem na trenutke odnašalo ven iz ovinka, ko se je ustavil, je pa itak padel, zraven se je pa režal na vsa usta in na ves glas. Še dobro, da so jima potem postavili tunel (tisti in kopleta dveh šotorov) in sta se malo umirila in kobacala skozi tunel v nedogled. Vse našteto bi moralo Leva precej utruditi, pa zvečer vseeno ni hotel zaspati. Ga je zmanjkalo šele ob pol desetih, danes pa je spal do pol devetih. Eviii - držim pesti za pozitiven odgovor in lepo, da imaš možeka spet doma. tinkatonka - Super, d aje bil Anej že brez plenic. Jaz pa lahko Leva pohvalim, da se je celo 3x oblečen usedel na kahlo - to je pri nas ultra dosežek. jer.za - sem kar lačna postala, ko sem brala tvoj jedilnik za sobotno večerjo - ste se imeli fajn? Najbrž ja. bonnie_ sicer ne vem, kako je z vodo zdaj, ampak menda je bila res ob koncu prejšnjega tedna zaradi visoke vode in popolavljanja na vašem koncu slaba voda - priporočali so, naj je nosečnice, dojenčki in doječe matere ne pijejo. Kako je pa zdaj, pa ne vem. Jaz pijem vodo iz pipe ves čas. Tu ni bilo nekih posebnih opozoril. pa da se še malo pohvalim - sem prejle poslala SEND na mailu, kjer prijavljam svojo zaključno nalogo - sicer je naloga še daleč od končanja, ampak sem za rok končanja napisala julij (uradno imam pa čas do septembra). Lep dan vsem
|