klepetka
|
OJla ma moram vam, povedat,(čeprav je rekel , da to n iza v javnost), kaj sem ga danes polomila. Najrajši b ise zabila v zemljo do nafte in še dlje. PRijateljici, ki ni iz naše okolice je pred 3 dnevi umrl oče in jaz to šele danes zvem;pogreb je tud že bil.In jaz jo pokličem, da ji izrečem sožalje in ženska se mi ne oglasi.Potem ji pa napišem sms ;Iskrene čestitke ob izgubi očeta.Jaz lepo pošljem, pa me ona malo prej kliče nazaj in se smeji ko prkurjena. Pa jo vprašam, akj da ji je , pa m ipove kaj sem naredila.Mene je skor kap. Ja vidiš,Triška , takole ga me lomimo, vsaka na svoj način, kajneda ursalara, nekaj te tipkarske napake danes gnjavijo .Pa za Larine merce. nana, ja veš , nisem zastonj blond .Ampak res nisem si niti mislila , kaj naj bi nogometaši počel iz vibratorjem .Ti bom poslala mail na ZS. IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Jaz sem pa danes dobila en tak mail , ko sem se tako nasmejala ; od Janezka, ki je pisal šolski spis.Bi ga sem gor klofnila, pa je predolg.Spis mislim Kako sem se mu nasmejala! Naivnež mali Ja , si predstavljaš , da ena učiteljica dobi čist zares tak spis.MA ti povem , da bi tiste črke kar požirala , ko bi brala. Ja, mali je pa res u nulo razložil dogajanje . Pa kar se da lepo uživajte na morju. majra za Katjo in njene obrate.Pa je spoloh še kje kater januarček , poleg naše Lane, da se ne obrne iz trebuha na hrbet al je edina ?Ker bom že začela panicirat počas. sani, super kosilo si imela .Pa uživajta s tvojim, ko bosta gledala sexačice. sunymorning, saj bo , tud Neja se bo vdala in jedla še rada po žlici.Pa zanimiv kolaž si ustvarila;takoj sem se spomnila mojih dni v poodnišnici. golobček,pa so vodene koze norice? Pri nas jih je imel Domen, k osje bil star 2 meseca.Super je prenesel.Zato boš lahk oše vesela, če jih bo tud Nina dobila.Za Jana i n Nika pa
< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.6.2008 19:03:59 >