|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
5.6.2008 17:30:36   
ursalara
Katee lepo se imej na morju uživaj še namesto nas!Pa saj veš pogrešale te bomouser posted image !

Vaney pri nas že cel dan dežujeuser posted image

Sani dobila zs in odgovorilauser posted image Ja drugače sem malo pesniškega tipa ampak čedalje manj odkar imamo Laro drugače pa imam že kar lepo zbekrko pesmic ter verzov!

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

martinca - sem ugotovila, da je Manja ravno na sredini ona ima 6650g in 65 cm, tvoj Vid ima eno kg manj se pravi 5600g in 65 cm, od ursalare Lara ima pa 1kg več 7400 in 65cm. No nekako tako... Bomo potem videle čez 10 let kateri bo največji bajsek  ali suhec...

Ja bomo videle čez deset letuser posted image Kaj v tej skupini je Lari zmagovalka v mišelinkah!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
5.6.2008 17:35:38   
ursalara
Golobček user posted image user posted image upam da vodene koze izginejo kar se da hitro!

Nana in nadzorne plošče zbriši stari program,potem pritisni na tipko start poišči iskanje,pritisni išči vse datoteke napiši picasa 2 in jih izbriši potem pa resiteraj računalnik naloži nov program(mogoče si ga boš morala ponovno zlovdati dol) potem bi ti pa moralo delati ne vem jaz nimam nobenih težav z njo je ful dober program in tudi spletni album imam narejen preko picase!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 5.6.2008 17:36:26 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
5.6.2008 18:24:02   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Sani a ti pa nisi vedela da imam tri otroke, a ne vidiš kaj piše v podpisu  . Al si mogoče gledala kolko sem stara pa si si misla da mi je kamen na glavo pado, .

Nisem videla ne podpisa in niti ne vem koliko si stara. Ne bi rekla, da ti je karkoli padlo na glavo. Moja najboljša prijateljica  ima isto tri otroke pa je eno leto starejša od mene. Pa vem, da ji nič ni padlo na glavo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

zdaj pa gremo babe (jaz, svakinja, od Urošovega bratranca punca in njena sestra) v kino. gremo gledat film SEKS V MESTU. to mi deli.

Sem ti fauš, ker bi jaz tudi šla danes na premiero, pa nimam varstva. Zato pa v nedeljo izkoristim svojo mamo in greva z (ne boš verjela) mojim dragim gledat SEXAČICE. Tako smo jih mi v službi poimenovale. Me pa ta nadeljevanka vedno spravi v pogon. Imam doma vse dele.... Noro...  To pa priznam je moja zasvojenost...

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

sani,martinca nima Vida,tega ima intruder,martinca ima Patrika .

Hvala se vidi, da me daje, ker sem vse zamešala...  Se opravičujem Patrik....user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
5.6.2008 18:26:34   
Sunny Morning
Zdaj bomo pa vse ustvarjale.user posted image
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
5.6.2008 18:45:53   
Sunny Morning
Pri nas bo GH prava katastrofa.user posted image  Pri vsaki stvari je na začetku ful navdušena in si že mislim: "Super, bo zdaj mogoče pa vse pojedla." Po količini, ki je mogoče tri jedilne žlice, ima ona dovolj in noče več. S flaško smo se pa danes spet kregali. Sploh ni čudno, da se ne redi.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
5.6.2008 19:01:32   
klepetka
OJla

ma moram vam, povedat,(čeprav je rekel user posted image , da to n iza v javnost), kaj sem ga danes polomila.user posted image user posted image Najrajši b ise zabila v zemljo do nafte in še dlje.

PRijateljici, ki ni iz naše okolice je pred 3 dnevi umrl oče in jaz to šele danes zvem;pogreb je tud že bil.In jaz jo pokličem, da ji izrečem sožalje in ženska se mi ne oglasi.Potem ji pa napišem sms ;Iskrene čestitke ob izgubi očeta.Jaz lepo pošljem, pa me ona malo prej kliče nazaj in se smeji ko prkurjena.user posted image Pa jo vprašam, akj da ji je , pa m ipove kaj sem naredila.Mene je skor kap.user posted image

Ja vidiš,Triška , takole ga me lomimo, vsaka na svoj način, kajnedauser posted image user posted image user posted image

ursalara, nekaj te  tipkarske napake danes gnjavijouser posted image user posted image .Pa user posted image za Larine merce.

nana, ja veš , nisem zastonj blonduser posted image user posted image .Ampak res nisem si niti mislila , kaj naj bi nogometaši počel iz vibratorjemuser posted image .Ti bom poslala mail na ZS.
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Jaz sem pa danes dobila en tak mail , ko sem se tako nasmejala ; od Janezka, ki je pisal šolski spis.Bi ga sem gor klofnila, pa je predolg.Spis mislim

Kako sem se mu nasmejala! Naivnež mali

Ja , si predstavljaš , da ena učiteljica dobi čist zares tak spis.MA ti povem , da bi tiste črke kar požirala , ko bi brala.user posted image Ja, mali je pa res u nulo razložil dogajanjeuser posted image .

Pa kar se da lepo uživajte na morju.

majrauser posted image za Katjo in njene obrate.Pa je spoloh še kje kater januarček , poleg naše Lane, da se ne obrne iz trebuha na hrbet al je edinauser posted image ?Ker bom že začela panicirat počas.

sani, super kosilo si imelauser posted image .Pa uživajta s tvojim, ko bosta gledala sexačice.user posted image

sunymorning, saj bo , tud Neja se bo vdala in jedla še rada po žlici.Pa zanimiv  kolaž si ustvarila;takoj sem se spomnila mojih dni v poodnišnici.

golobček,pa  so vodene koze norice? Pri nas jih je imel Domen, k osje bil star 2 meseca.Super je prenesel.Zato boš lahk oše vesela, če jih bo tud Nina dobila.Za Jana i n Nika pa user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.6.2008 19:03:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 3781
5.6.2008 19:01:34   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Pri nas bo GH prava katastrofa.user posted image  Pri vsaki stvari je na začetku ful navdušena in si že mislim: "Super, bo zdaj mogoče pa vse pojedla." Po količini, ki je mogoče tri jedilne žlice, ima ona dovolj in noče več. S flaško smo se pa danes spet kregali. Sploh ni čudno, da se ne redi.user posted image

Neja, se smeš tako sekirati mamice. Sunny, saj bo jedla, samo ne obupat! user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.6.2008 19:05:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Neja, se smeš tako sekirati mamice. Sunny, saj bo jedla, samo ne obupat! user posted image user posted image user posted image

Obupala sigurno ne bom, samo ob živce me spravlja, upam trenutna nepriljubljenost hrane pri Neji. Še najraje ima čaj.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.6.2008 19:08:35   
Sunny Morning
Ta teden tako pogrešam fotoaparat. Ga ima user posted image s sabo.user posted image  Bomo kar še enega kupili,user posted image da ne zamudim kakšnega pomembnega dogodka pri Neji.

Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.6.2008 19:14:22   
aurora6
Sunny tud moja pupa bolj tko tko je GH par žličk pa se kr stran začne obračat pa po moje bo že kasnej drgač upam....sicer je pri Aniti mleko zakon pa razmišljam, da je to zato ker je mleko lažje jest pa hitreje hehe lenobice male so ti naši sončki hehe......aja pa sok joj tega pa nenkrat tok popije da ji moram kr stran vzet, ker bi šlo naenkrat pol litra heheheheheheeheh pa sej ne da bi šparala.........aja včeraj je blo več špinače po hlačah kot v ustihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm rekla da ji bom kr brisačo tavelko dala čez ko bove jedle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki me zanima a ve vitaminčke oz tiste kapljice d3 imate v hladilniku????

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 5.6.2008 19:22:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.6.2008 19:15:44   
Anchikaa

majrauser posted image za Katjo in njene obrate.Pa je spoloh še kje kater januarček , poleg naše Lane, da se ne obrne iz trebuha na hrbet al je edinauser posted image ?Ker bom že začela panicirat počas.

Klepetka... moja mala se niti malo ne potrudi da bi se obrnila.Vse 4 od sebe.Me pa malo skrbi,da se ostali že,moja pa ne,sicer pa vem da ima še čas.

Nana ko bom na Teznem ti bom prej sporočila,tak da ne bi zdaj slučajno skozi na oknu visela pa iskala zeleni voziček.user posted image Uči se raje,pa Klemna pocartaj.Bom tudi jaz držala pesti,ko boš švicala na izpitu.user posted image

Martinca lepi prstani.Je moj videl sliko pa je reko takega bi jaz tut mel,pa sem mu rekla ja te se pa ženima pa ga boš mel.In kaj mi je nazaj reko....da mu ni cigel na glavo pado,da bi se ženil.O pa še mu bo,enega lepega dne.

Lara vse naj naj za mini roj.dan ti želiva z Dašo.

Je pa danes ekstra tečna ta naša,skozi bi se samo cartala,vreme user posted image ,da še ven ne morema it.

Grem počasi malečko poštimat pa gre ajat,ker je ura cajt.

Lepo se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.6.2008 19:18:03   
Anchikaa
Pa jaz ne znam citirat,ko je več napisano.(Zdaj bi mi prišel prav smeško ko se vstreliuser posted image user posted image user posted image )

Letim se že buni...

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.6.2008 19:21:55   
aurora6
Kar se obračanja tiče enostavno se ji ne da, čaka kot kup nesreče da se je kdo usmili in jo obrne.,.....na bok en in drugi ni problema iz hrbta na trebuh tud ne, ko pa je misija iz trebuha na hrbet njet možno eh bo že.............

LARAuser posted image

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 5.6.2008 19:22:23 >

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.6.2008 19:28:14   
Lusa
Tako ,Daša že pol ure spi ,luša še je malo za igricami ,mož pa je odšel na firmo ,ker ima telefonsko konferenco z "Nekom" iz Amerike.

Sem bila v Avstriji in povprašala glede granul.Kot je že ena rekla se imenujejo osanit in delujejo na isti princip kot ursalarine.Lahko jih daš do 5komadov in jih ful priporočajo farmacevtke v A.Noter jih je 100kom(mensezdi ,sem že pozabila kolko mi je reklauser posted image )stanejo pa 5,9o eura.No jaz jih grem kar v A nabavit,če pa ne bodo pomagale ,pa se priporočam ursalara.Imajo pa še en gel ,isto kot pri nas.

klepetka-prepozno sem videla tvoje sporočilo ,bom povprašala še za prehlad ,če imajo kakšen podoben princip.samo ti ne vem obljubit ,kdaj bom šla.

martinca-zelo lepe prstane bosta imela ,pa to že itak veš.

majra-si me ti spraševala ,če sem korošicauser posted image Po čem sklepaš?Po mojem čudnem pisanjuuser posted image haha nisem ne korošica ,so pa prav zanimive jih poslušat.Jaz pišem tko kot govorim,se ne grem slovenščine ,katera me bere me bere ,katera pa ne pa ne.Stvar posameznika.Sem iz Gornje Radgone Štajerka-Pomurkauser posted image

Vse slikce vaših malih sončkov ,so zelo lepe.In slavljenčkom vse naj,naj.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.6.2008 19:33:17   
Lusa
Sunny-še tebi sem hotela odgovorit.tvoja Neja ima dudo?Kaj pa če bi jo poskusila zamotit pri hrani z dudo?Pri nas so bile grozne težave s hranjenjem na žličko pri Ajši.Sem ji dala najprej žličko zelenjave in hitro dudo noter potisnila ,in tako sve vedno vse zmazale.Pri Daši je pa zdaj isto.vidim ,da ko začne jesti ,ji komaj utegnem dajat in se skrega in začne tako kričat ,da ji vmes dam malo dudo in potem takoj žličko...očitno bi ji moralo tečti.No in zdaj že 1teden pojeve od 150do 180zelenjavne domače kašice in naslednji obrok je po 4urah tako ,da imave čez dan samo 4obroke ,včasih se zgodi ,da 5.Pa brez skrbi ,ne bo se ti navadila tako jesti.Upam ,da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.6.2008 19:43:13   
Lunca1
Klepetka ti ga pa lomiš.user posted image

Golobček čim prej se znebite pikic.

D3 nimam v hladilniku. Imam kar zraven previjalne, da ne pozabim, čeprav se vseeno zgodi.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.6.2008 19:43:19   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

Sem bila v Avstriji in povprašala glede granul.Kot je že ena rekla se imenujejo osanit in delujejo na isti princip kot ursalarine.

No, a sem rekla al nisem?!?!user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.6.2008 19:47:18   
vaney
Evo, da vam pokažem našo novo pridobitevuser posted image  Enim je všeč, drugim ni, nama pa je najlepša, ker veva, koliko sva delala, da sva hišo in garažo pripeljala do te stopnjeuser posted image  

Takole je zgledala hiša, ko sva jo začela preurejat, najprej sva jo dvignila in dala novo streho ter naredila svoj uhod (je na drugi strani hiše in se na sliki ne vidi):
user posted image

Sedanja garaža je bila včasih hlev in dobila sva jo v takem stanju+razpadajoča streha:
user posted image

Temu je sledilo ogrooooomno dela in kar precej denarja, nastalo pa je novo podstrešno stanovanje, na zunaj pa hiška izgleda takole:
user posted image

Najin uhod
user posted image

Sprednja stran
user posted image

Garaža in hiša skupaj
user posted image

Tako, to je to. Imava sicer še ogromno dela okrog hiše, da bo res izgledala tako kot midva želiva, ampak zaenkrat je to in sva ponosna na najino hiškouser posted image  (da ne bo katera mislila, da se hvalim, ampak saj nekatere izmed vas najbrž vejo, koliko dela je s hišouser posted image ).

Zdaj bom pa kar poslala, da vidim, če mi je sploh ratalo....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.6.2008 19:52:33   
Sunny Morning
vaney HIŠA JE ZAKON.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
5.6.2008 20:01:19   
Lunca1
Vaney super hiška. A vidva sta zgoraj ali je cela hiška vajina?

Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.6.2008 20:08:58   
Alfabeta
Vaney, user posted image user posted image user posted image

klepetka, naša je tud bolj komot sorte. Se tud pod razno ne trudi obrnit iz trebuščka na hrbet. Res je najmlajša, ampak vseeno. Se pa tudi sin ni hotel obračati. Ravno tako ni nikoli kobacal. On je samo enostavno shodiluser posted image  Zgleda da eni ja, eni pa enostavno ne.

In, ja, norice so vodene koze

Sunny, zdej sem pa tvojga vidla, aha. Pa ga ne poznam

ko ste že pri Mišelinkah... da pokažem še jaz nogice od naše, pravzaprav šunkiceuser posted image
user posted image

Pošljem da ne bo spet zbrisal

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.6.2008 20:10:02   
katee
user posted image user posted image user posted image super hiška!!! No, saj ni hiška, saj je ornk hiša.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
5.6.2008 20:11:41   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

ko ste že pri Mišelinkah... da pokažem še jaz nogice od naše, pravzaprav šunkiceuser posted image
user posted image

Tud Žan Luka je te kategorije Mišelinkotov.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
5.6.2008 20:31:55   
Sunny Morning
Sunny, zdej sem pa tvojga vidla, aha. Pa ga ne poznam

Al ne moreš vseh poznat.user posted image

user posted image  

Še malo pa ne bomo mogli več sodelovat v tem tekmovanju Mišelinkotov, ker pri nas bo glih zdaj guma za korolo.user posted image user posted image user posted image

No, saj ni hiška, saj je ornk hiša.

Res je oreng hišurina.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 5.6.2008 20:32:31 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
5.6.2008 20:32:21   
majra
Golobček, moj nečak je imel vodene koze pri 3 mesecih in jih sploh ni porajtal, za razliko od brata, ki jih je dobil od malega. Tako da upam, da jih ne dobiš.

Lusa, oprosti. Sem nekaj zmučkala v moji zmedeni glavi. Pa hvala za nasvet user posted image
Imaš ZS.

Vaney, hiša je super. Kako ste vidva to fajn zrihtala user posted image

Alfabeta ne provociraj s šunkicami! Mi smo še zmeraj na kolbicah user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?