|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
5.6.2008 20:32:52   
vaney
lunca, hiša je bila prej od Gregatove stare mame, ko sva začela prenavljat, sva njej spodaj preuredila spalnico in kuhinjo, potem komplet posestvo s hišo nase na user posted image  prepisala, zdaj je pa itak pol od moža, pol od mene. Drugače pa stara mama živi v spodnjem nadstropju, midva pa sva zgoraj.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
5.6.2008 20:33:51   
majra
Katee fuuuul srčkan avatar! Kam je pa pomorščak izginil user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
5.6.2008 20:39:10   
vaney
Punce, hvala za pohvale, zdaj, ko je zaenkrat konec z deli, se nama je kar kamen odvaliluser posted image

Alfabeta, šunkice imate pa praveuser posted image

Majra, zdaj si me pa nasmejala s telimi kolbicamiuser posted image

Triš, moj dragi je za jutri spremenil plane in gre po službi nekam v Ljubljano in Novo Gorico in ne vem še, kam, tako da bova midva cel dan doma, pa še dež bo padal in brez avta bova, tako da nama bi družba prav prišla in če imaš čas, si dobrodošlauser posted image  Edino sprehod ob Kolpi potem odpade, razen, če bi rada laufala z vozičkom par kilometrovuser posted image  aja, točno, zadnjič si pisala, da si po 100m zadihana, no, potem ne bo pa ničuser posted image

Grem si kuhat čokolino....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
5.6.2008 21:02:01   
katee
majra: hvala!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
5.6.2008 21:12:27   
Sunny Morning
lusa hvala za nasvet glede dude...bova probali.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
5.6.2008 21:16:37   
katarinas
Evo Lara je že odfeštala svoje in šla spatuser posted image , mami pa kam drugam kot na RRuser posted image user posted image , ne vem kam tole peljeuser posted image

Ja tud naša Lara se še ne obrača s hrbta na trebuh - samo na bok in vrti se, ker se odriva z nogami....mah bojo že, eni prej eni kasneje...ne?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
5.6.2008 21:17:58   
katarinas
user posted image iiiiiiiiiii sem zdele vidla....imam dve . user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.6.2008 21:20:14   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
ko ste že pri Mišelinkah... da pokažem še jaz nogice od naše, pravzaprav šunkiceuser posted image
user posted image  

Še malo pa ne bomo mogli več sodelovat v tem tekmovanju Mišelinkotov, ker pri nas bo glih zdaj guma za korolo.user posted image user posted image user posted image

Ej Sunny ti pa znaš nasmejat...guma za korolouser posted image user posted image user posted image

Vaney meni je ful všeč hiška...in sploh ne izgleda, da je bila nekoč to stara hiška...superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.6.2008 21:27:48   
majra
Katarinas šele zdaj sem videla tvoj podpis. Kako lepo in resnično!

Pa user posted image user posted image  za user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 5.6.2008 21:28:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.6.2008 21:34:44   
vaney
majra, a tudi ti si zdaj videla podpis od katarinas? katarinas, zelo zelo lep podpis imaš, meni so se kar oči user posted image , ko sem prebrala in se takoj spomnila na svojegauser posted image  ah, pa jaz ne vem, kaj je to, zakaj sem tako čustvena in občutljiva postalauser posted image  vsak...me v jok spravi.... a ste ve tudi take? no, zdaj sem pa spet zabluzila, vidiš, katarinas, kaj si naredilauser posted image

kam se je pa triš spet izgubila? da jim ni spet modema skurilo

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.6.2008 21:35:34   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: majra

A ne da je res? Ta verz mi je pa user posted image  poslal, ko sem bila še user posted image  in ga šele zdaj dobro zastopimuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.6.2008 21:38:52   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

majra, a tudi ti si zdaj videla podpis od katarinas? katarinas, zelo zelo lep podpis imaš, meni so se kar oči user posted image , ko sem prebrala in se takoj spomnila na svojegauser posted image  ah, pa jaz ne vem, kaj je to, zakaj sem tako čustvena in občutljiva postalauser posted image  vsak...me v jok spravi.... a ste ve tudi take? no, zdaj sem pa spet zabluzila, vidiš, katarinas, kaj si naredilauser posted image

Pri meni je ista stvar. Za vsako stvar mi grejo solze na oči. Mi gre že prav na jetra. Sploh če se kaj spičiva z user posted image , ko bi ga najraje oz. ko ga pošiljam v tri krasne al pa še kam dlje in na grše, ko hočem bit resna, jezna, močna, odločna pa mi polzeča solza vse pokvari user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 5.6.2008 21:41:30 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.6.2008 21:39:40   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

A ne da je res? Ta verz mi je pa user posted image  poslal, ko sem bila še user posted image  in ga šele zdaj dobro zastopimuser posted image

saj nič ne zastopiš dokler dejansko nisi user posted image . Res lep verz.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.6.2008 21:40:37   
Intruder24
Pa Lari vse najlepše, kljub temu da že pančka user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.6.2008 21:42:12   
Intruder24

Pri meni je ista stvar. Za vsako stvar mi grejo solze na oči. Mi gre že prav na jetra. Sploh če se kaj spičiva z user posted image , ko bi ga najraje oz. ko ga pošiljam v tri krasne al pa še kam dlje in na grše, ko hočem bit resna, jezna, močna, odločna pa mi polzeča solza vse pokvari.

pri meni isto

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
5.6.2008 21:51:06   
Intruder24
Vid pridno spi od 8 user posted image  je sam zaajal v svoji postljici. In bo tako imel mir do hranjenja.

Jaz grem v A, če katera kaj rabi naj pove, grem v soboto....

katee lep avartar!user posted image

Pri nas bo GH prava katastrofa.user posted image  Pri vsaki stvari je na začetku ful navdušena in si že mislim: "Super, bo zdaj mogoče pa vse pojedla." Po količini, ki je mogoče tri jedilne žlice, ima ona dovolj in noče več. S flaško smo se pa danes spet kregali. Sploh ni čudno, da se ne redi.user posted image

držim pesti, da bo kmalu bolje..pri nas zaenkrat hranjenje spet lepo laufa, sem se odločila da se ne bom sekirala in je začel zelo lepo jest...če se dere pa vklopim sesalec in je tiho in se umiri (se ga ne boji samo šum mu je všeč)!
Sicer pa vsak otrok se sam odloči kdaj bo jedel GH, bo že ko bo pripravljena. Ko je bil moj brat malo večji in full suh, je zdravnica mami rekla, če vaš otrok poje pol jabolka na dan in noče več ima pol jabolka dovolj...Tako majhni še nimajo tako kot mi ko jemo tudi ko nismo lačni.

Obračanje...nič novega se še ne, ampak bo že. Tiste parkrat kaj se je je bilo naključje.

D3 kapljice imam v hladilniku.

Vaney zelo lepa hiška, sta fajn porihtala user posted image  in verjamem, da je zdaj super, ko je fertik user posted image

Alfabeta super mišelinke user posted image user posted image

Nič grem na slasoled in počivat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3816
5.6.2008 21:59:34   
Sunny Morning
user posted image iiiiiiiiiii sem zdele vidla....imam dve . user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3817
5.6.2008 22:04:42   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Pri nas bo GH prava katastrofa.user posted image  Pri vsaki stvari je na začetku ful navdušena in si že mislim: "Super, bo zdaj mogoče pa vse pojedla." Po količini, ki je mogoče tri jedilne žlice, ima ona dovolj in noče več. S flaško smo se pa danes spet kregali. Sploh ni čudno, da se ne redi.user posted image

držim pesti, da bo kmalu bolje..pri nas zaenkrat hranjenje spet lepo laufa, sem se odločila da se ne bom sekirala in je začel zelo lepo jest...če se dere pa vklopim sesalec in je tiho in se umiri (se ga ne boji samo šum mu je všeč)!
Sicer pa vsak otrok se sam odloči kdaj bo jedel GH, bo že ko bo pripravljena. Ko je bil moj brat malo večji in full suh, je zdravnica mami rekla, če vaš otrok poje pol jabolka na dan in noče več ima pol jabolka dovolj...Tako majhni še nimajo tako kot mi ko jemo tudi ko nismo lačni.

Ma, problem je, ker ji tudi mleko ne gre ne vem kako dobro. Si tudi ves čas govorim, da se ne bom sekirala...pa mi ne gre. Še posebaj danes, ko smo ugotovili, da je moj "trlica od brata" imel pri Nejini starosti več kg.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3818
5.6.2008 22:06:07   
Sunny Morning
Kar se tiče user posted image ...jaz user posted image  za vsako figo, tudi veselo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
5.6.2008 23:05:41   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Nana in nadzorne plošče zbriši stari program,potem pritisni na tipko start poišči iskanje,pritisni išči vse datoteke napiši picasa 2 in jih izbriši potem pa resiteraj računalnik naloži nov program(mogoče si ga boš morala ponovno zlovdati dol) potem bi ti pa moralo delati ne vem jaz nimam nobenih težav z njo je ful dober program in tudi spletni album imam narejen preko picase!

ursalara,sem naredila vse kot si napisala,pa ne gre in ne gre.Naloži mi,ko pa ga hočem zagnati pa mi napiše tiste pogoje če se strinjam,spodaj pa že špansko piše in ko se seveda z vsem strinjam,mi že dela španski program. Mi pa piše ko želim nalagati v slovenščini, da je Internet explorer zaščitil to stran... nič mi ni več jasno.Se bom drugič s tem utrujala,vas pa prosila za slovensko besedilo,ko kaj ne bom vedela.Pa sem hotela naložit vsaj v nemščini,ker razumem nemško,pa je spet pisalo špansko..user posted image

sani,kaj so to sexačice??Katera nadaljevanka pa je to,tudi seks v mestu?

sunny m.jaz ne bom ustvarjala...na žalost moj kolaž ne bo krasil naše strani na RR,ker ne gre naložit slo Picase,samo špansko...user posted image Pač nič.
Kar pa se tiče navdušenja nad GH pa tako:Klemen prvo žličko čisto vsakič poskusi z nekim grdim izrazom na obrazu.Če je sadje se nadaljuje z odpiranjem ustek,je kot ptiček,tako odpira kljunček,če pa je kakšna zelenjava,ki ni sadja vsaj zraven pa je že pri prvi žlici takšen ksiht,pa pri vsaki naslednji tudi...in da je mera polna,mu še na bruhanje gre.

klepetka,ti si ga pa res vsrala s tem...iskrene čestitkeuser posted image ,še dobro,da je prijateljica razumela.Treba je včasih zraven misliti...user posted image
Sem dobila email in ti odgovorila,kako bi že rekli??Klepetka,imaš ZS..user posted image

Za obračanje-Klemen se tako obrača non stop,da ne vem ali je na trebuh ali na hrbet, v glavnem non stop se zvija in preobrača.

katee,spet nov avatar??user posted image

aurora,tudi ti?user posted image Za avatar!

Anchikaa draga,jaz ne stanujem tam blizu,kjer si me videla,tako da ne morem na oknu viset in te iskat,kje je voziček in ti.user posted image Jaz sem doma na Tezenski dobravi,se pravi čisto na koncu Tezna,v tisti konec hodim na sprehod,pa k mami,ki je doma še naprej od Špara.Imam peš kar lep košček za sprehod.
A ti imaš še upanje,da se bo tvojemu spustil cigel na glavo in te bo vzel za ženo??Jaz ga nimam,pa ga niti nisem gojila nikoli.user posted image

Lusa,prosim,če še zame prineseš granule,a boš tako dobra?Ti pošljem ZS,da boš sigurno videla,ko si bolj malo na RR.

Jaz tudi nimam D3 kapljic v hladilniku,jih imam v kuhinji na pultu,kot Lunca pravi, da ne pozabim.Jih takoj zjutraj zagledam.

vaney,čudovito hiško sta si uredila,res mi je všeč.Sta pa res vložila veliko truda in še več denarja,ampak je vredno kajne?Če je človek zadovoljen in srečen,je res vredno vsega.Jaz sem za.Saj ne da se hvališ, pa se lahko,saj sta veliko dosegla,ker sta bila pridna.
Glede čustev,pa smo si tukaj nekje,tudi jaz sem postala mamica in sem zelo čustvena odkar je moj srček z menoj.

Alfabeta,hvala bogu!!Tako sem srečna,da vidim še kake mišelinke razen Klemnovih,sem bila že malo v skrbeh ker je res mali debelinko,pa vidim,da so še takiuser posted image .

katarinas,user posted image za dve zvezdici!!

intruder,kaj boš kupovala v A??

Lepo noč vsem skupaj.

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.6.2008 7:08:22   
vaney
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.6.2008 7:09:09   
vaney
pa ne ga srat, da sem prvauser posted image  a je danes kakšen praznik ali kajuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.6.2008 7:14:12   
TRIŠ
Aja, a je bil tvoj user posted image  spet v Vinici na terenu? Tam je bilo enih 5 z kombijem iz Elektra, ampak se ni noben nič oglašaluser posted image

Ne,ne če bi bil moj bi te sigurno pozdraviluser posted image .Fasada pa kot sem že rekla meni je fenomenalnauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Triš- tvoje prigode me pa vedno nasmejejo...   Kaj se še tebi vse ne bo zgodilo. Pazi, da enkrat sama sebe ne srečaš.  Pa ne zameri....

Ja ja tega se tudi jaz bojimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katee lep avataruser posted image user posted image user posted image

triš, jutri pa lahko prideš na kavo, če hočeš. Midva sicer ob 13h greva od doma, ker greva po  v službo, potem pa po plenice, hrano, stolček za hranjenje , ampak dopoldne si pa dobrodošla  tako da, če imaš čas..... samo mi na žalost še nimamo zunaj zrihtano za uživanje, tako da bomo kar noter ali pa bomo odpeketale na sprehod ob Kolpi. Seveda se nam lahko še katera pridruži, če želi. Triš, samo sporoči mi danes, če boš prišla, ok?

Danes ne bo šlo ,ker grem k našim ženskicam v Metliko.Me je sodelavka klicala da kdaj bom že prišla pa sem rekla ko bo prvi dan dež,no pa je že tretji.Vaney ti pa obljubim da pridem v roku enega tedna.Sam povej kdaj ima nočno da ga ne bomo pokonc vzignli

Katarinasza user posted image user posted image

Zdaj bomo pa vse ustvarjale.
user posted image

No no tak se delaIma mama čas ko pada dežekuser posted image user posted image user posted image

A ne da je res? Ta verz mi je pa  poslal, ko sem bila še  in ga šele zdaj dobro zastopim

Res lepa pozornost od tvojega dragega.Kako smo vse čustvene
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Jaz sem pa danes dobila en tak mail , ko sem se tako nasmejala ; od Janezka, ki je pisal šolski spis.Bi ga sem gor klofnila, pa je predolg.Spis mislim

Kako sem se mu nasmejala! Naivnež mali

Dej ga no.da se mal nasmejem

Mi pa smo šli včeraj popoldan v Supernovo in smo malo zapravljaliuser posted image .Žančku smo kupili knjigico pa v okaidiju tako lep klobuček pa pleničke....Lani pa Maticu pa rikvizite za na morje(kanglica,lopatke,vodne žoge,plavalna očala)Joj meni je blo tok fajn.Za zaključek pa smo šli še na Palačinke Pajčna(njamiiiiiiiiiii)Jaz pa sem si spet kupila za dušo čajčke in čajnikuser posted image user posted image user posted image user posted image Tako da lahko pridete na dober čajčekuser posted image

Golobček koze pa dobro zapri da ne bi kaka na RR pobegnila.Je pa super da so jih dobili majhni.

Klepetka saj vem da to ni smešno ampak sem se pa tok nasmejala tvoji čestitko za umrlega očetauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.6.2008 7:14:57   
TRIŠ
Joj kako dolg postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.6.2008 7:21:18   
katee
Pa sem mislila, da sem dovolj zgodnja, da bom prva, pa vidim, da sta me Dolenjki družno prehiteli!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?