nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Nana in nadzorne plošče zbriši stari program,potem pritisni na tipko start poišči iskanje,pritisni išči vse datoteke napiši picasa 2 in jih izbriši potem pa resiteraj računalnik naloži nov program(mogoče si ga boš morala ponovno zlovdati dol) potem bi ti pa moralo delati ne vem jaz nimam nobenih težav z njo je ful dober program in tudi spletni album imam narejen preko picase! ursalara,sem naredila vse kot si napisala,pa ne gre in ne gre.Naloži mi,ko pa ga hočem zagnati pa mi napiše tiste pogoje če se strinjam,spodaj pa že špansko piše in ko se seveda z vsem strinjam,mi že dela španski program. Mi pa piše ko želim nalagati v slovenščini, da je Internet explorer zaščitil to stran... nič mi ni več jasno.Se bom drugič s tem utrujala,vas pa prosila za slovensko besedilo,ko kaj ne bom vedela.Pa sem hotela naložit vsaj v nemščini,ker razumem nemško,pa je spet pisalo špansko.. sani,kaj so to sexačice??Katera nadaljevanka pa je to,tudi seks v mestu? sunny m.jaz ne bom ustvarjala...na žalost moj kolaž ne bo krasil naše strani na RR,ker ne gre naložit slo Picase,samo špansko... Pač nič. Kar pa se tiče navdušenja nad GH pa tako:Klemen prvo žličko čisto vsakič poskusi z nekim grdim izrazom na obrazu.Če je sadje se nadaljuje z odpiranjem ustek,je kot ptiček,tako odpira kljunček,če pa je kakšna zelenjava,ki ni sadja vsaj zraven pa je že pri prvi žlici takšen ksiht,pa pri vsaki naslednji tudi...in da je mera polna,mu še na bruhanje gre. klepetka,ti si ga pa res vsrala s tem...iskrene čestitke ,še dobro,da je prijateljica razumela.Treba je včasih zraven misliti... Sem dobila email in ti odgovorila,kako bi že rekli??Klepetka,imaš ZS.. Za obračanje-Klemen se tako obrača non stop,da ne vem ali je na trebuh ali na hrbet, v glavnem non stop se zvija in preobrača. katee,spet nov avatar?? aurora,tudi ti? Za avatar! Anchikaa draga,jaz ne stanujem tam blizu,kjer si me videla,tako da ne morem na oknu viset in te iskat,kje je voziček in ti. Jaz sem doma na Tezenski dobravi,se pravi čisto na koncu Tezna,v tisti konec hodim na sprehod,pa k mami,ki je doma še naprej od Špara.Imam peš kar lep košček za sprehod. A ti imaš še upanje,da se bo tvojemu spustil cigel na glavo in te bo vzel za ženo??Jaz ga nimam,pa ga niti nisem gojila nikoli. Lusa,prosim,če še zame prineseš granule,a boš tako dobra?Ti pošljem ZS,da boš sigurno videla,ko si bolj malo na RR. Jaz tudi nimam D3 kapljic v hladilniku,jih imam v kuhinji na pultu,kot Lunca pravi, da ne pozabim.Jih takoj zjutraj zagledam. vaney,čudovito hiško sta si uredila,res mi je všeč.Sta pa res vložila veliko truda in še več denarja,ampak je vredno kajne?Če je človek zadovoljen in srečen,je res vredno vsega.Jaz sem za.Saj ne da se hvališ, pa se lahko,saj sta veliko dosegla,ker sta bila pridna. Glede čustev,pa smo si tukaj nekje,tudi jaz sem postala mamica in sem zelo čustvena odkar je moj srček z menoj. Alfabeta,hvala bogu!!Tako sem srečna,da vidim še kake mišelinke razen Klemnovih,sem bila že malo v skrbeh ker je res mali debelinko,pa vidim,da so še taki . katarinas, za dve zvezdici!! intruder,kaj boš kupovala v A?? Lepo noč vsem skupaj.