Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:25:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina, pa reci Pinotu, naj ne špara z zalivanjem sej ne špara, sam prehitro začne zalivat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:26:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina, pa reci Pinotu, naj ne špara z zalivanjem sej ne špara, sam prehitro začne zalivat to je zato, k si ti tko jebozovna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:26:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen pa ja de. on je pol utrujen. ponavadi se drugi dan izkaže
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:27:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina, pa reci Pinotu, naj ne špara z zalivanjem sej ne špara, sam prehitro začne zalivat to je zato, k si ti tko jebozovna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:27:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen pa ja de. on je pol utrujen. ponavadi se drugi dan izkaže potem naj bo pa ustni zagovor 1. točka nočnega reda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:28:11
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 pa ja de. on je pol utrujen. ponavadi se drugi dan izkaže Pol mu pa ne pusti namakat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:28:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 pa ja de. on je pol utrujen. ponavadi se drugi dan izkaže Pol mu pa ne pusti namakat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:29:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen pa ja de. on je pol utrujen. ponavadi se drugi dan izkaže potem naj bo pa ustni zagovor 1. točka nočnega reda a si nora, pol niti zalita ne bo, ker bo mimo zalival
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:30:05
|
|
|
|
bamby
|
pina, najprej naj ima ustni zagvor, pol naj ga pa namoči, pa bosta oba zadovoljna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:30:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, evo mene, naša je upam,da zaspala, jaz pa sem počasi že tudi za v posteljo. lanchy - za diplomo, čestitam kati - kakšna luštna plesoča ribica si bamby - uuuu kako je že Anaja velika, pa luštna za popapat . Se ji prav nič ne vidi, da bolj malo je. A ji še daješ kaj GH? meti - super okus, predvsem sta si Ceca in Elda Viler ful podobni Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:31:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 pa ja de. on je pol utrujen. ponavadi se drugi dan izkaže Pol mu pa ne pusti namakat vsako tele ma svoje vesele.... naj uživa v 2,5 sek. jaz pol drugi dan dobim 3 min
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:31:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele teb pa ni nič do tega a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:32:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pina ti pa si skromna - 3 min.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:32:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele kaj ti misliš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:32:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 pa ja de. on je pol utrujen. ponavadi se drugi dan izkaže Pol mu pa ne pusti namakat vsako tele ma svoje vesele.... naj uživa v 2,5 sek. jaz pol drugi dan dobim 3 min pol pejt pa čim prej spat, da bo prej ju3
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:32:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele teb pa ni nič do tega a ne? bejba itak, da ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:33:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina ti pa si skromna - 3 min. kdor z majhnim ni zadovoljen velik mu ne zraste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:33:28
|
|
|
|
Janey
|
Čer februarka jakec ni nič manj jedel, niti kaj druga, razn pač da se je slinil in si grizel roko. Lahko pa, lahko imajo tui vročino, tako da...calgel pa nam ni kaj preveč pomagal kaj pa vem no. zdaj se grem pa malo stiskat. Vrtnar bo pa kar malo počakal, ker je teta na obisku, kake grabljice pa lopatko boma pa mogoče vseeno uporabila hehe lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:33:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - uuuu kako je že Anaja velika, pa luštna za popapat . Se ji prav nič ne vidi, da bolj malo je. A ji še daješ kaj GH? A veš,da se mi zaenkrat kar nekako ne izide, da bi ji še kaj GH dala . Mah ne vem, okrog kosila je ful sitna, pa ne verjamem, da bi ona takrat po žlički jedla. Bom mogla res začet to uvajat. Zdaj 2-3 dni pa precej bolje papa. Se ji kar pozna na ličkih, a ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:33:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele teb pa ni nič do tega a ne? bejba itak, da ne Pred dobrim letom dni, ti je blo več kot očitno kar velik do vrtnarskih opravil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:34:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pol pejt pa čim prej spat, da bo prej ju3 a ti bi me kar nagnale. nočeš da čvekam več z vami... jaka prijateljca si mi ti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:34:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele kaj ti misliš? Saj meni tudi dogaja, samo ni pa suše, tako, da se nič ne pritožujem. Opa, zaenkrat, upam, da se ne poslabša.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:35:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pol pejt pa čim prej spat, da bo prej ju3 a ti bi me kar nagnale. nočeš da čvekam več z vami... jaka prijateljca si mi ti Najboljša, k ti prvoščim da ga čim prej fašeš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:36:03
|
|
|
|
larisa
|
Se nekak kar ne morem vklopit v te vrtnarske teme , tko da grem mal po facebooku šnofat, če je kaj novega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:36:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - uuuu kako je že Anaja velika, pa luštna za popapat . Se ji prav nič ne vidi, da bolj malo je. A ji še daješ kaj GH? A veš,da se mi zaenkrat kar nekako ne izide, da bi ji še kaj GH dala . Mah ne vem, okrog kosila je ful sitna, pa ne verjamem, da bi ona takrat po žlički jedla. Bom mogla res začet to uvajat. Zdaj 2-3 dni pa precej bolje papa. Se ji kar pozna na ličkih, a ne Ja, cela je luštna, lička pa so tudi tako lepo polna. Jaz naši že dam malo čežane, pa je ful pridna za papat. Je čisto po mami.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......