Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:12:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pa spet mi lušte z vrtnarji delate , mojga vrtnarja pa ni. nč kej dobr ne skrbi za svojo rožico. sej moj se je pa v gozdarja spremenil in že 1 uro in pol žaga k da ginesov rekord podira kva je s temi deci?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:12:34
|
|
|
|
larisa
|
O čer Suzi Mala_pikica jaz bi pa tvoje fotke pogledala, pa maš zaklenjene . Zaupaš geslo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:13:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pa spet mi lušte z vrtnarji delate , mojga vrtnarja pa ni. nč kej dobr ne skrbi za svojo rožico. sej moj se je pa v gozdarja spremenil in že 1 uro in pol žaga k da ginesov rekord podira kva je s temi deci? če bi vedla, bi mela problem že rešen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:14:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo moj večer...tamala, ki je zaspala ob osmih, se je zbudila ob pol devetih, sem jo dobre pol ure prekladala in je pol nazaj zaspala, v tem času je pa vrli sine pol dnevne polil z actimelom in celo steno v svoji sobi z barvico počečkal. je šel kazensko v postlo brez pravljice in mami je zelooooo huda. jutri me tako čaka radiranje sten...upam da bo šlo dol. mogoče bi pa on mal radiral, sam tolk, da mu naslednjič kaj takega na pamet ne pade za razmislit....samo da mu radiranje ne bo tolk všeč, da bo pol zarad tega še kdaj risal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:14:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa O čer Suzi Mala_pikica jaz bi pa tvoje fotke pogledala, pa maš zaklenjene . Zaupaš geslo? opica, zakaj me pa ignoriraš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:15:49
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa O čer Suzi Mala_pikica jaz bi pa tvoje fotke pogledala, pa maš zaklenjene . Zaupaš geslo? opica, zakaj me pa ignoriraš Kdo, koga, zakaj, kje, kako, s čim, koliko,...???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:16:19
|
|
|
|
bamby
|
mala pikica, sem ji dala žitno - riževo kašico z okusom breskve. Je prvič kar lepo jedla in odpirala usta, drugič pa ni hotela. Po moje ni bila preveč lačna. Bom probala naslednjič z jabolkom.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:16:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo moj večer...tamala, ki je zaspala ob osmih, se je zbudila ob pol devetih, sem jo dobre pol ure prekladala in je pol nazaj zaspala, v tem času je pa vrli sine pol dnevne polil z actimelom in celo steno v svoji sobi z barvico počečkal. je šel kazensko v postlo brez pravljice in mami je zelooooo huda. jutri me tako čaka radiranje sten...upam da bo šlo dol. mogoče bi pa on mal radiral, sam tolk, da mu naslednjič kaj takega na pamet ne pade za razmislit....samo da mu radiranje ne bo tolk všeč, da bo pol zarad tega še kdaj risal. takrat mu daj to za delat, ko se bo kaj igral, al pa ko bo kaj hotel, sam tolk, da proba in bo videl kaj in kako. Če mu bo pa všeč, mu pa mal podaljšaj, prej al slej mu bo dolgčas ratal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:16:58
|
|
|
|
bamby
|
Zdaj gre pa še ena izdajalka spat .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:17:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa O čer Suzi Mala_pikica jaz bi pa tvoje fotke pogledala, pa maš zaklenjene . Zaupaš geslo? opica, zakaj me pa ignoriraš Kdo, koga, zakaj, kje, kako, s čim, koliko,...??? sem te prosila, če mi mal fejsbuk raztolmačiš na ZS - šta kako in zašto pa te stvari
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:17:36
|
|
|
|
mary_lou
|
Evo me buci lepo da me vsaj ena pogresa. ja izpit al bo glihzaglih al bom pa glihzaglih sla ponavlat vajo. Sm resla ravno polovico in ce je vse prov pol pijemo drugac pa konc mesca ziher.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:18:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Evo me buci lepo da me vsaj ena pogresa. ja izpit al bo glihzaglih al bom pa glihzaglih sla ponavlat vajo. Sm resla ravno polovico in ce je vse prov pol pijemo drugac pa konc mesca ziher..... sem že pošteno žejna žlahtnica, pa še glih 25.6. pridemo nazaj z morja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:23:26
|
|
|
|
larisa
|
Oh Dolenjčica bejbi, to sem pa spregledala Ko vidim goro citatov se tud slučajno ne poglabljam za nazaj, ker se mi ne da . Sej ni kej povedat, se še sama učim kaj dogaja gor. Men je fajn gledat fotke pa posnetke, ki jih frendi objavljajo, pa kr z folkom se najdeš, k se že ful cajta nisi videl, slišal,...no pa sem ti kar tle razlagat začela namest na ZS Dej če se ti gre fejsbukat, mi pošlji mail pa te povabim gor, pa boš mal raziskovala Joj kolk me moti, ker nisi več pandica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:24:26
|
|
|
|
mary_lou
|
ni blema zlahtnica bo kar dvojna doza se za moj r.d. 28.6
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:25:13
|
|
|
|
Suzi*
|
mary, mora da je!! jaz sem tud žejna. a bandidosa lahko pijemo?? men ful diši zdele, pa me tam v hladilniku gleda. dolenjka, jutri imam tamalga itak doma , pa ga bom mal z radiranjem zamotla, ker drugač bo stanovanje raztural. je pa na žalost cel dan dež napovedan, tako da bomo noter. men se bo zmešalo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:25:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Oh Dolenjčica bejbi, to sem pa spregledala Ko vidim goro citatov se tud slučajno ne poglabljam za nazaj, ker se mi ne da . Sej ni kej povedat, se še sama učim kaj dogaja gor. Men je fajn gledat fotke pa posnetke, ki jih frendi objavljajo, pa kr z folkom se najdeš, k se že ful cajta nisi videl, slišal,...no pa sem ti kar tle razlagat začela namest na ZS Dej če se ti gre fejsbukat, mi pošlji mail pa te povabim gor, pa boš mal raziskovala Joj kolk me moti, ker nisi več pandica a res sem ti bla prej bolj všeč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:26:07
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mary, mora da je!! jaz sem tud žejna. a bandidosa lahko pijemo?? men ful diši zdele, pa me tam v hladilniku gleda. dolenjka, jutri imam tamalga itak doma , pa ga bom mal z radiranjem zamotla, ker drugač bo stanovanje raztural. je pa na žalost cel dan dež napovedan, tako da bomo noter. men se bo zmešalo. radiranjem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:27:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, jutri imam tamalga itak doma , pa ga bom mal z radiranjem zamotla, ker drugač bo stanovanje raztural. je pa na žalost cel dan dež napovedan, tako da bomo noter. men se bo zmešalo. če se ti res to zgodi obljubim, da te obiščem v polju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:28:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Oh Dolenjčica bejbi, to sem pa spregledala Ko vidim goro citatov se tud slučajno ne poglabljam za nazaj, ker se mi ne da . Sej ni kej povedat, se še sama učim kaj dogaja gor. Men je fajn gledat fotke pa posnetke, ki jih frendi objavljajo, pa kr z folkom se najdeš, k se že ful cajta nisi videl, slišal,...no pa sem ti kar tle razlagat začela namest na ZS Dej če se ti gre fejsbukat, mi pošlji mail pa te povabim gor, pa boš mal raziskovala Joj kolk me moti, ker nisi več pandica nč jasno kaj to je. dej, jaz bi tud mal pofirbcala. a rabiš moj mail?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:29:24
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mary, mora da je!! jaz sem tud žejna. a bandidosa lahko pijemo?? men ful diši zdele, pa me tam v hladilniku gleda. dolenjka, jutri imam tamalga itak doma , pa ga bom mal z radiranjem zamotla, ker drugač bo stanovanje raztural. je pa na žalost cel dan dež napovedan, tako da bomo noter. men se bo zmešalo. radiranjem mary, prej mi je tamal steno z barvico počečkal.....bova jutri radirala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:30:38
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, jutri imam tamalga itak doma , pa ga bom mal z radiranjem zamotla, ker drugač bo stanovanje raztural. je pa na žalost cel dan dež napovedan, tako da bomo noter. men se bo zmešalo. če se ti res to zgodi obljubim, da te obiščem v polju prinesi ledenko s sabo. sem jo včerej pr najboljšemu sosedu iskala, pa je nisem našla, pa tako se mi je luštala, ko jo je pinči omenjala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:30:50
|
|
|
|
vrtnica76
|
Lanchy, za diplomo. Bamby,prava lepotička je vaša Anaja. Meti tale vaš Janez je pa ornk dec-pravi frajer! Mali mi je pa danes pri kopanju poplavu kopalnico.Ne vem kaj mu je blo,da je tolk čofotal in se zraven na vsa usta režal Pol sem ga pa mal ,ker sem bla prav zares ..Zdej ga je pa končno zmanjkal-je kr nekej žnaru,pa sem ga nesla v posteljico in začuda je zaspal kot bi mignil,mami pa si je v miru privoščila domačo kremnšnito-mnamsi dobr so ratale! Zdej čakam vrtnarja,pa ne vem,če ga bom dočakala,ker bom šla prej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:31:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, jutri imam tamalga itak doma , pa ga bom mal z radiranjem zamotla, ker drugač bo stanovanje raztural. je pa na žalost cel dan dež napovedan, tako da bomo noter. men se bo zmešalo. če se ti res to zgodi obljubim, da te obiščem v polju prinesi ledenko s sabo. sem jo včerej pr najboljšemu sosedu iskala, pa je nisem našla, pa tako se mi je luštala, ko jo je pinči omenjala. ni blema, bejbi! Zate vse
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:32:21
|
|
|
|
larisa
|
Suzi, ja rabim mail, pa mislim, da tud ime pa priimek. Nisem ziher, napiši za vsak slučaj še to, pa je. Ejo, Dolenjka, vedno pozabim vprašat, če si kakšne fotke iz kavala objavljala, al pa pošiljala okrog???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:33:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj, sem kar pozabila Ju3, obljubim!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......