Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 20:33:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ????? danes sem nabirmala 110 mleka. a lahko kar v flaški vržem v skrinjo????? Suzi, flaška je še najboljš, ker potem ko ga boš grela, res vse maščobe ostanejo notri in bo Žana popila, če pa prelivaš se pa vedno "ta dobro" za stene kozarčka prime Jaz vsak večer v flaško spumpam in direkt to flaško potem naslednji dan segrevam in iz nje poje a pa lahko gre flaška z dudo v skrinjo????? ti verjetno nič ne zamrzuješ. jaz sem si ozimnico pripravla za čez 1 teden, ko me zvečer ne bo. Suzi, jaz imam več kot liter že v skrinji Cuclja ti res ni treba zmrznit dat, saj imaš tist plastičen pokrovček zraven pri flaški pa s tistim zapreš Naša je omagala ob 20h , skopana, nažrta, totalna koma Upam, da bo vsaj do 6h al pa 5.30 bi tut prenesla Jaz sem pa zdajle pol urce na kavču govedila, zdej bi si mogla pa lase umit, pa se mi ne da
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 20:54:32
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem tudi kar z flaško dala zamrznt, pa maš potem hitr pripravljen. Nisem pa nikol cuclja zamrzovala evo naša je eno zizo pomalcala, pa eno sva rekli in tri zapeli, zdej greva šele v kopalnico to bo pa očitno trajal danes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 20:56:10
|
|
|
|
ella79
|
aja sva mačka murija zdele pele sam mami je že mal pozabla kako to gre zoji čist dogajal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 20:59:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja sva mačka murija zdele pele sam mami je že mal pozabla kako to gre zoji čist dogajal O hvala za idejo! Carica se je že mal naveličala mojih Marko skače, Barčica po morju plava, Na Roblek, Huda mravljica.... sploh pa zato, ker vsake znam glih še 1 kitico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:03:08
|
|
|
|
MetiLu
|
mmmmmmmmmmmmmm kako je dober Kopalnica je pospravljena, dohodnina plačana (hihihi, zdej mam pa geslo do njegovega klika ), mali je pa itak že pred 20 min zakomiral, tud pojedu ni dost, ga je prec zmanjkal me prov zanima današnja noč Lanchy pridna punca! Še pod tuš skočim, pol pa druga runda narastka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:04:48
|
|
|
|
bamby
|
Jaz sem spet nekaj novih slikc Anaje prlimala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:06:28
|
|
|
|
MetiLu
|
ah, jest pa mojmu Janezu zaenkrat prepevam kar Ceco, Tošeja, Dragojeviča, Lojzeta Slaka, Eldo Viler, Darjo Švajger, Celine Dion, Faith Hill in podobne tamal me pa ful gleda pa se mi smeji sam morte priznat da mam dober okus za glasbo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:07:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz sem spet nekaj novih slikc Anaje prlimala jaz sem jih pa že prečekirala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:09:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu sam morte priznat da mam dober okus za glasbo Predvsem je zelo pester repertoar
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:11:46
|
|
|
|
pina-1
|
evo ana spi, jaz gledam koncert brian adams-a in sem ready za čvek. je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:12:12
|
|
|
|
dolenjka
|
PIna, kako Pino? Stipe se neki na glas pogovarja , a se z njim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:14:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Naša tud že pančka, upam da bo trajal, ker če bo tako kot je blo to noč, bo kriza. Upam, da ne bomo mel spet borbo z hrano, ker sem že zdej čist fuč. Še pod tuš skočim, potem grem pa kar spat. Se morm pripravit na pestro noč. Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:14:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ana spi, jaz gledam koncert brian adams-a in sem ready za čvek. je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalit rožco bo Pino na koncu zalil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:15:45
|
|
|
|
pina-1
|
ej dolenjči, Pino je buden. Je iz kopalnice prišu, pa smrdi kot kaka k**** je neko levo kolonjsko prvleku na dan a ti stipe nabira moči za večernje vrtnarjenje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:17:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ana spi, jaz gledam koncert brian adams-a in sem ready za čvek. je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalit rožco bo Pino na koncu zalil bolj verjetno jo bo kar na začetku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:17:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej dolenjči, Pino je buden. Je iz kopalnice prišu, pa smrdi kot kaka k**** je neko levo kolonjsko prvleku na dan a ti stipe nabira moči za večernje vrtnarjenje? naš si jo samo še zjutri gor da, ker drugač v pojstlo ne sme On revček je vedno zmatran, pa od sedenja ga noge bolijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:18:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ana spi, jaz gledam koncert brian adams-a in sem ready za čvek. je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalit rožco bo Pino na koncu zalil bolj verjetno jo bo kar na začetku važn da bo zalita
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:19:35
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz sem spet nekaj novih slikc Anaje prlimala Kako je luštna. Prava navihanka in lepotička. IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Evo, jaz sem danes uspesno zagovarjala svojo diplomsko nalogo in uspesno dilomirala! Goodbye filofax, for good Bravo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:21:03
|
|
|
|
larisa
|
Čer . Sem dala mojemu frej, da sem lahko mal z vami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:22:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ana spi, jaz gledam koncert brian adams-a in sem ready za čvek. je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalit rožco bo Pino na koncu zalil bolj verjetno jo bo kar na začetku važn da bo zalita jahhhh ampak bo pol samo on zadovoljen. Moje veličanstvo bo zopet čakalo boljše čase
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:23:18
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Evo, jaz sem danes uspesno zagovarjala svojo diplomsko nalogo in uspesno dilomirala! Goodbye filofax, for good Čestitke, res si pridna!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:23:43
|
|
|
|
pina-1
|
o lariska čer.. kako lepo da si se nam pridružila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:24:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Čer . Sem dala mojemu frej, da sem lahko mal z vami Čer ziher nam bo še cel teden hvaležen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:24:47
|
|
|
|
bamby
|
pina, pa reci Pinotu, naj ne špara z zalivanjem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:25:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ana spi, jaz gledam koncert brian adams-a in sem ready za čvek. je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalit rožco bo Pino na koncu zalil bolj verjetno jo bo kar na začetku važn da bo zalita jahhhh ampak bo pol samo on zadovoljen. Moje veličanstvo bo zopet čakalo boljše čase kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......