|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
5.6.2008 20:33:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

?????

danes sem nabirmala 110 mleka. a lahko kar v flaški vržem v skrinjo?????

Suzi, flaška je še najboljš, ker potem ko ga boš grela, res vse maščobe ostanejo notri in bo Žana popila, če pa prelivaš se pa vedno "ta dobro" za stene kozarčka prime user posted image  Jaz vsak večer v flaško spumpam in direkt to flaško potem naslednji dan segrevam in iz nje poje user posted image

a pa lahko gre flaška z dudo v skrinjo????? ti verjetno nič ne zamrzuješ. jaz sem si ozimnico pripravla za čez 1 teden, ko me zvečer ne bo.

Suzi, jaz imam več kot liter že v skrinji user posted image  user posted image  user posted image  Cuclja ti res ni treba zmrznit dat, saj imaš tist plastičen pokrovček zraven pri flaški pa s tistim zapreš user posted image

Naša je omagala ob 20h user posted image  user posted image  user posted image , skopana, nažrta, totalna koma user posted image  Upam, da bo vsaj do 6h al pa 5.30 bi tut prenesla user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem pa zdajle pol urce na kavču govedila, zdej bi si mogla pa lase umit, pa se mi ne da user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.6.2008 20:54:32   
ella79
jaz sem tudi kar z flaško dala zamrznt, pa maš potem hitr pripravljen. Nisem pa nikol cuclja zamrzovala user posted image

evo naša je eno zizo pomalcala, pa eno sva rekli in tri zapeli, zdej greva šele v kopalnico user posted image to bo pa očitno trajal danes user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.6.2008 20:56:10   
ella79
aja sva mačka murija zdele pele user posted image user posted image sam mami je že mal pozabla kako to gre user posted image user posted image zoji čist dogajal user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.6.2008 20:59:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

aja sva mačka murija zdele pele user posted image user posted image sam mami je že mal pozabla kako to gre user posted image user posted image zoji čist dogajal user posted image

O hvala za idejo! Carica se je že mal naveličala mojih Marko skače, Barčica po morju plava, Na Roblek, Huda mravljica.... sploh pa zato, ker vsake znam glih še 1 kitico user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.6.2008 21:03:08   
MetiLu
mmmmmmmmmmmmmm kako je dober user posted image

Kopalnica je pospravljena, dohodnina plačana (hihihi, zdej mam pa geslo do njegovega klika user posted image ), mali je pa itak že pred 20 min zakomiral, tud pojedu ni dost, ga je prec zmanjkal user posted image  me prov zanima današnja noč user posted image

Lanchy user posted image  pridna punca!

Še pod tuš skočim, pol pa druga runda narastka user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.6.2008 21:04:48   
bamby
Jaz sem spet nekaj novih slikc Anaje prlimala user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.6.2008 21:06:28   
MetiLu
ah, jest pa mojmu Janezu zaenkrat prepevam kar Ceco, Tošeja, Dragojeviča, Lojzeta Slaka, Eldo Viler, Darjo Švajger, Celine Dion, Faith Hill in podobne user posted image  tamal me pa ful gleda pa se mi smeji user posted image  sam morte priznat da mam dober okus za glasbo user posted image   user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.6.2008 21:07:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

jaz sem jih pa že prečekirala user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.6.2008 21:09:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

sam morte priznat da mam dober okus za glasbo user posted image   user posted image user posted image user posted image

Predvsem je zelo pester repertoar user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.6.2008 21:11:46   
pina-1
evo ana spi, jaz gledam koncert brian adams-a in sem ready za čvek.

je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalituser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.6.2008 21:12:12   
dolenjka
PIna, kako Pino? Stipe se neki na glas pogovarja user posted image , a se z njim user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.6.2008 21:14:44   
Februarka08
Naša tud že pančka, upam da bo trajal, ker če bo tako kot je blo to noč, bo kriza.user posted image Upam, da ne bomo mel spet borbo z hrano, ker sem že zdej čist fuč.user posted image
Še pod tuš skočim, potem grem pa kar spat. Se morm pripravit na pestro noč.user posted image

Nočko.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.6.2008 21:14:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

je pa moj vrtnar očedil orodje, tako da se zna zgodit, da danes izdajalsko pobegnem prej plevel pulit, pa rožce zalituser posted image user posted image user posted image

rožco bo Pino na koncu zalil user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.6.2008 21:15:45   
pina-1
ej dolenjči, Pino je buden. Je iz kopalnice prišu, pa smrdi kot kaka k****user posted image user posted image  je neko levo kolonjsko prvleku na danuser posted image

a ti stipe nabira moči za večernje vrtnarjenje?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.6.2008 21:17:09   
pina-1

rožco bo Pino na koncu zalil user posted image  user posted image  user posted image  

bolj verjetno jo bo kar na začetkuuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.6.2008 21:17:35   
dolenjka

ej dolenjči, Pino je buden. Je iz kopalnice prišu, pa smrdi kot kaka k****user posted image user posted image  je neko levo kolonjsko prvleku na danuser posted image

a ti stipe nabira moči za večernje vrtnarjenje?user posted image

naš si jo samo še zjutri gor da, ker drugač v pojstlo ne sme user posted image

On revček je vedno zmatran, pa od sedenja ga noge bolijo user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.6.2008 21:18:33   
dolenjka

važn da bo zalita user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.6.2008 21:19:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Kako je luštna.user posted image user posted image Prava navihanka in lepotička.

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Evo, jaz sem danes uspesno zagovarjala svojo diplomsko nalogo in uspesno dilomirala! Goodbye filofax, for good

Bravo!user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.6.2008 21:21:03   
larisa
Čer user posted image .
Sem dala mojemu frej, da sem lahko mal z vami user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.6.2008 21:22:52   
pina-1

jahhhh ampak bo pol samo on zadovoljen. Moje veličanstvo bo zopet čakalo boljše časeuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.6.2008 21:23:18   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Evo, jaz sem danes uspesno zagovarjala svojo diplomsko nalogo in uspesno dilomirala! Goodbye filofax, for gooduser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Čestitke, res si pridna!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.6.2008 21:23:43   
pina-1
o lariska čer..
kako lepo da si se nam pridružilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.6.2008 21:24:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image .
Sem dala mojemu frej, da sem lahko mal z vami user posted image user posted image user posted image

Čer user posted image

ziher nam bo še cel teden hvaležen user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.6.2008 21:24:47   
bamby
pina, pa reci Pinotu, naj ne špara z zalivanjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.6.2008 21:25:08   
dolenjka

jahhhh ampak bo pol samo on zadovoljen. Moje veličanstvo bo zopet čakalo boljše časeuser posted image user posted image

kar naj se ustno zagovarja, pa bo problemček rešen user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......