Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:36:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele teb pa ni nič do tega a ne? bejba itak, da ne Pred dobrim letom dni, ti je blo več kot očitno kar velik do vrtnarskih opravil je zalogo delala za hude čase
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:37:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Se nekak kar ne morem vklopit v te vrtnarske teme , tko da grem mal po facebooku šnofat, če je kaj novega dej ti men kmetici tale fejsbuk mal raztolmač, lahko tut na ZS
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:37:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa spet samo vrtnarite , ali pa bi rade to počele teb pa ni nič do tega a ne? bejba itak, da ne Pred dobrim letom dni, ti je blo več kot očitno kar velik do vrtnarskih opravil seveda, saj mi je še zdaj Ti bom kakšno slikco poslala, da boš videla, kako lepo cvetim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:37:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pol pejt pa čim prej spat, da bo prej ju3 a ti bi me kar nagnale. nočeš da čvekam več z vami... jaka prijateljca si mi ti Najboljša, k ti prvoščim da ga čim prej fašeš nič ti ne verjamem.... zdej razmišljam če bi s tabo še čvekala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:38:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Se nekak kar ne morem vklopit v te vrtnarske teme , tko da grem mal po facebooku šnofat, če je kaj novega dej ti men kmetici tale fejsbuk mal raztolmač, lahko tut na ZS kaj pa to sploh je za en hudič
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:39:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pol pejt pa čim prej spat, da bo prej ju3 a ti bi me kar nagnale. nočeš da čvekam več z vami... jaka prijateljca si mi ti Najboljša, k ti prvoščim da ga čim prej fašeš nič ti ne verjamem.... zdej razmišljam če bi s tabo še čvekala al bi šla za krampom gledat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:41:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka al bi šla za krampom gledat sem se b blond pobarvala je reku pinči da se ne smem s tabo kregat, ker si tok fajn punca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:45:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka al bi šla za krampom gledat sem se b blond pobarvala je reku pinči da se ne smem s tabo kregat, ker si tok fajn punca klobaso Pino že ve
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:48:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka al bi šla za krampom gledat sem se b blond pobarvala je reku pinči da se ne smem s tabo kregat, ker si tok fajn punca klobaso Pino že ve aaaa kaj bi jaz brez tebe jah pino včasih tudi kiksne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:50:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka al bi šla za krampom gledat sem se b blond pobarvala je reku pinči da se ne smem s tabo kregat, ker si tok fajn punca klobaso Pino že ve aaaa kaj bi jaz brez tebe jah pino včasih tudi kiksne ti brez mene? A ti je tolk boljš od kar me poznaš? nou koment
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:51:21
|
|
|
|
pina-1
|
grem rožco umit, pa se k vrtnarju stisnit pol pa spat. upam da mi moja Ana nakloni bolj prijazno noč. JA se m IZDAJALKA ŠT.1 vsaj enkrt da sem nekje prva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:51:52
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Lanchy čestitam za diplomo ! Meti tvoj Janez je pravi frajer, je ful luškan. Ne biti huda na njega, saj bo hitro zrastel. Glede 2 otroka pa, naš Luka je zaenkrat res ful priden, kot, da ga nimamo. Se zna zelo lepo sam zamotiti, sam v posteljici zaspi. Upam samo, da tako ostane. Drugače pa je ful migec, na igralni podlogi se tako obrača in rita, da moram paziti, ker sem ga že parkrat našla na tleh zraven igralnice. Se pa tudi on že prav glasno smeji, pa kar naprej nekaj gode. Smo ga že prkrat snemali, ko take glasove in face dela. Bamby tvoja Anaja je tudi prava lepotička. Pa na slikah se mi zdi, da je dobila laske malo svetlejše. Pa super, da že več poje. A vidve pa že GH uvajata? Kaj pa po žlički kaj rajše je? Janey upam, da Jakec res ne bo več tako jokal, bošček mali. Moj se tako močno joka samo, če zamudimo zvečer njegovo uro za spanje in je utrujen. lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:51:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lepo čvekajte naprej, jaz grem pa vrtnarit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:52:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ti brez mene? A ti je tolk boljš od kar me poznaš? nou koment življenje je dobilo nov smisel, od kar si ti stopila na sceno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:54:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem rožco umit, pa se k vrtnarju stisnit pol pa spat. upam da mi moja Ana nakloni bolj prijazno noč. JA se m IZDAJALKA ŠT.1 vsaj enkrt da sem nekje prva no, lepo jo podrgn pa uživaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 21:54:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ti brez mene? A ti je tolk boljš od kar me poznaš? nou koment življenje je dobilo nov smisel, od kar si ti stopila na sceno me veseli draga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:02:41
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce lahko noč grem sinetu družbo delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:03:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Punce lahko noč grem sinetu družbo delat Nočko izdajalka št. 2
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:05:00
|
|
|
|
Suzi*
|
Kaj je zdej to!?!? Jaz kopmaj gor prilezem, ve pa že pakirate kufre???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:05:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Kaj je zdej to!?!? Jaz kopmaj gor prilezem, ve pa že pakirate kufre??? kdo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:06:35
|
|
|
|
Suzi*
|
pa spet mi lušte z vrtnarji delate , mojga vrtnarja pa ni. nč kej dobr ne skrbi za svojo rožico.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:07:14
|
|
|
|
Suzi*
|
čer, dolenjka, nisem tebe mislila, ampak prvi dve izdajalki.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:07:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pa spet mi lušte z vrtnarji delate , mojga vrtnarja pa ni. nč kej dobr ne skrbi za svojo rožico. sej moj se je pa v gozdarja spremenil in že 1 uro in pol žaga k da ginesov rekord podira
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:10:55
|
|
|
|
Suzi*
|
evo moj večer...tamala, ki je zaspala ob osmih, se je zbudila ob pol devetih, sem jo dobre pol ure prekladala in je pol nazaj zaspala, v tem času je pa vrli sine pol dnevne polil z actimelom in celo steno v svoji sobi z barvico počečkal. je šel kazensko v postlo brez pravljice in mami je zelooooo huda. jutri me tako čaka radiranje sten...upam da bo šlo dol.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:12:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo moj večer...tamala, ki je zaspala ob osmih, se je zbudila ob pol devetih, sem jo dobre pol ure prekladala in je pol nazaj zaspala, v tem času je pa vrli sine pol dnevne polil z actimelom in celo steno v svoji sobi z barvico počečkal. je šel kazensko v postlo brez pravljice in mami je zelooooo huda. jutri me tako čaka radiranje sten...upam da bo šlo dol. mogoče bi pa on mal radiral, sam tolk, da mu naslednjič kaj takega na pamet ne pade
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......