|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
26.5.2008 20:39:21   
Rozmarinka
Jao, jao kako sem zdaj citiralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.5.2008 21:39:38   
scubadiver
MiRaNi čestitke za vrtec, zdej nas je pa res še samo nekaj brez.

Jaz se jutri dobim z eno varuško na Brodu kamor se bomo po vsej verjetnosti selili. Rožmarinka hvala ti še enkrat za pomoč user posted image . Danes vaju pa ni bilo na plavanju a ne? sem ful gledala pa vaju nisem videla.

Sva pa tudi midve z Lano ves čas zunaj, zvečer se mi pa velikokrat ne da niti prižigat računalnika.
Imava pa jutri pediatra - pri 6 mesecih. kar ni mi jasno kako čas beži.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.5.2008 21:41:15   
MiRaNi
Danes je bil res lep dan, škoda ker ga je malo pokvaril veter.

Piko: tudi jaz hodim laufat. Najprej sem začela lepo vsak dan, potem vsak drugi , zdaj sem pristala na vsakem tretjemuser posted image . Odkar so se začeli lepi dnevi nas nič ni doma in potem gospodinjska dela ostanejo za zvečer. Nisem tip da bi lahko hodila laufat recimo po 22 uri, ker potem ne bi zaspala do 3 zjutrajuser posted image .

Rozmarinka: odkar Nika puza jaz ne uporabljam sesalca, ker ona vse smetke pobereuser posted image . Naša Nika se ful boji sesalcauser posted image

Punce niste resne - kdaj dogovorimo čvek?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1703
26.5.2008 23:24:34   
ursikazala
Evo, mi z morja, uživancijauser posted image user posted image
Ta vikend gremo spet, upam, da bosta prišla tudi mojadva starša potem dol, da midve z Niko podaljšava še za en teden!

MiRaNi - ČESTITKE ZA VRTECuser posted image user posted image  bosta Niki sošolkiuser posted image

Rozmarinka, hvala za čestitke... uf, čas beži res. Naša ima na pohodu že drugi zobek in začela se je plazit!! V rikverc sicer še, ampak bo počasi..user posted image

JAAAA; KDAJ SE VIDIMO???

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.5.2008 9:13:27   
lumpa6
[med.over.net]

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.5.2008 10:39:19   
ursikazala
Prejle so me klicali s pisarne 'javnog bilježnika' in ministrstvo je odobrilo najino vlogo, tako da bova kmalu polnopravna lastnika nepremičnine na Hrvaškem. JUPIIII. user posted image user posted image user posted image  Zdaj se bom edino skintala za davekuser posted image

Dajmo se zmenit mogoče jutri ali v četrtek (lahko tudi v Fontani recimo, da nam bo vsem na pol poti), naslednji teden naju verjetno ne bo, ker bom ostala na morju.

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
27.5.2008 19:46:26   
Rozmarinka
Lumpa6: tisti Pušenjakov odgovor sem prebrala, ja. Cinizem, a verjetno upravičen.

Srečanje: ve se kar zmenite. Jaz sem ta teden ultra zasedena, tako da ne moreva priti. Uživajte na kofetku !

Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.5.2008 21:32:41   
MiRaNi
Ursikazala: v katerem oddelku pa bo vaša Nika? Mi smo v Pj1

Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.5.2008 8:12:42   
scubadiver
Dobro jutro punce,

danes pa lana časti tortico za pol leta. Joj kako čas beži, mi kar ni jasno da je naša pikica stara že pol leta

user posted image  

Sem vam pa včeraj pozabila povedat da sem bila pri eni privat varuški na Brodu - tm kamor naj bi se selili. Imajo veliko hišo, vrt, luštno poštimano za tele piškotke, gospa pa se mi zdi mal medla ampak zelo prijazna. Tko da mislim, da sem se kar odločila zanjo. Vrtca itak nimamo, pa še nekako se mi zdi mogoče celo bolje, če je prvo leto lana kar privat, ker je manj otrok in se lahko vsakemu bolj posveti. Pa še cena je ugodna. Po mojem celo ceneje kot bi me prišel vrtec...
Rožmarinka hvala ti še enkrat za kontakt!! Res si zlata user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.5.2008 11:04:26   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Ursikazala: v katerem oddelku pa bo vaša Nika? Mi smo v Pj1

Pj2user posted image

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.5.2008 8:35:20   
Rozmarinka
D'jutro BB. Častim kavo, pa na hitro spijte, da gremo ven na dooolg sprehod.

Imam cel kup zadev danes za zrihtati, a ko pogledam ven je razpoloženje takoj boljše. Sem pa včeraj zvečer imela eno službeno zadevo. Madonca, sem jaz vesela da sem še vedno na porodniški. No, saj mi ni težko biti v službi, a biti sam svoj šef (kot zdaj na porodniški) je pa najboljši zakon !

Scuba: malenkost glede kontakta. Sem vesela za vaju !user posted image

Ursikazala: vi kar pripravite teren na Krku. Sredini junija se vam pridružimo, pa ti pošljem kak sms, če boste na volji za kakšno kavo. Moram še na zemljevid pogledati kje so ti Pineziči. Pa čestitke za lastništvo ! Vem da zna biti to na HR dolgotrajen proces !

Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.5.2008 9:39:26   
lumpa6
jutro

mi smo pa poleg vnetja ušes zgleda še šesto bolezen imeli je imeu od nedelje do včeraj visoko vročino sedaj ima pa pike po obrazu in telesu, a mislite da bi to lahko bilo touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.5.2008 18:08:45   
Rozmarinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jutro

mi smo pa poleg vnetja ušes zgleda še šesto bolezen imeli je imeu od nedelje do včeraj visoko vročino sedaj ima pa pike po obrazu in telesu, a mislite da bi to lahko bilo touser posted image

Jap, je možno ! Vročina-pikice in fajn sitnobica zraven, a ne ?! Revček Žiga ! Čimprej se porihtajte !

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
30.5.2008 8:35:13   
scubadiver
Lumpa držim pestke da se Žiga čimprej pocajta user posted image

sem pa včeraj klicala v vrtce Ciciban in smo mi tud sprejeti, ker bodo odprli 3 nove oddelke. Zdej bom mogla pa izbirat, vrtec al privat user posted image  No najprej morm videt če se bomo selili, potem odločitev ne bo težka, če se pa slučajno ne bomo pol pa ne vem .. al jo dat tle v vrtec al jo vozit privat v tacen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1714
30.5.2008 21:03:01   
MiRaNi
Dober večer.

Mi maksimalno izkoriščamo sončne in zadnje porodniške dni. Včeraj sem bila v službi. V službo se vračam 7.7user posted image .

Scubadiver: super za vrtec. No na koncu pa imaš dve možnosti, a ni to finouser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
2.6.2008 12:12:02   
lumpa6
no pa smo doma, še en lepi vikend je za nami, smo se ful kopali in celo žiga je namakau svojo rito v morski vodi, smo mu en topeu tolmunček našliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
2.6.2008 21:37:19   
MiRaNi
Dober večer.

Pri nas ni nič novega. Še vedno samo 2 zobka. Puzamo na veliko, hodimo še neuser posted image .

Danes sem odnesla papirje v vrtec zdaj moram izpolniti še vlogo za plačilo oz. moram priskrbeti priloge, ker ne najdem svoje odločbe o dohodnini za leto 2006. Tole za 2007 bom morala bolj skrbno pospraviti.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.6.2008 8:35:51   
lumpa6
ojla pa kje ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.6.2008 12:39:13   
MiRaNi
To se tudi jaz sprašujemuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.6.2008 18:51:12   
zima07
Jaz tudi user posted image ...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.6.2008 19:10:56   
lumpa6
jaz sem tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.6.2008 20:20:53   
scubadiver
Jaz tudi user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.6.2008 20:27:27   
mony5
jaz tudi user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
5.6.2008 10:04:26   
lumpa6
jaz sem še kar tukajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
5.6.2008 18:54:03   
Rozmarinka
Ola BB,

Mi smo pa danes s težkim srcem prišli iz Primorske. Je pasal odklop in razvajanje. Malček užival, mami pa tudi. Jutri imam spet ene službene obveznosti, popoldne pa je naš fant vabljen na prvo praznovanje RD (ne svoje seveda). Me prav zanima kakšen žur bo touser posted image

Puzamo na veliko (še najraje okoli CD stojala ter vtičnic), brezzobi, ter z veliko apetita. Od GH jemo skoraj vse, celo papir smo že uvedli (si je postregel z vogalom položnice)user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?