|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
15.5.2008 14:33:42   
MiRaNi
Naša manekenska kariera je končanauser posted image . Nismo bili izbrani.

user posted image Nika za 1. zobek.

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.5.2008 9:08:01   
ljubljana
Zadnjič je ena pisala o podobnih copatkih kot so uni za 40 eur v baby centru, da jih dela ena privatnica in da so cenejši? A lahko lepo prosim dobim kakšen kontakt al pa spletno stran?

Evo link. To sicer ni una iz škofje loke so pa tu insi copati 1 euro dražji.

http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.5.2008 9:14:38   
ljubljana
Se vidi da nič na berem,sem takoj scubi napisala odgovor in šele potem videla, da ste ji že vse ostale isto napisale.user posted image user posted image user posted image
Če katero zanima imamo v albumu nove slikice s plezanja v Napoleoniki in ogleda Miramare-ja.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.5.2008 10:01:56   
MiRaNi
Nika spi pa jo moram zbudit, ker imave ob 10:45 P. Me prov zanima koliko kg ima, ker ji trebušček kar lepo rasteuser posted image .

Ljubljana: Pogledale slikceuser posted image . Vi se pa veliko potepateuser posted image .

Ursikazala: 28 dni dopusta je pa lepa številka. Jaz imam ''samo'' 23 pa še to s tem letom, ker pri nas dobimo en dan na otroka. Podjetje: ful ''hvala'' za ta en danuser posted image . Še sama ne vem ali naj ga koristim tako da podaljšam v julij ali naj počakam do septembra, ko oz. če se bomo uvajali v vrtec. Mi je rekla mami , da je brala (mislim da) v žurnalu24, da naj bi MOL do septembra uredil vrtce, da bo za vse prostor. No saj to je tudi že Piko napisala.

Grem Niko zbudi upam, da ne bo preveč tečna.

Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.5.2008 10:29:55   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Ursikazala: 28 dni dopusta je pa lepa številka. Jaz imam ''samo'' 23 pa še to s tem letom, ker pri nas dobimo en dan na otroka. Podjetje: ful ''hvala'' za ta en danuser posted image .

user posted image draga moja, to ti pa leta prinesejouser posted image  Jaz imam že skoraj 20 let delovne dobeuser posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.5.2008 8:51:01   
MiRaNi
Dobro jutro user posted image .

user posted image  Tako grdo vreme je napovedano za cel tedenuser posted image . Trnutno ne dežuje, upam da zdrži še kako uro, da naredive vsaj en krog.

Mi smo danes podrli rekord v spanju - Nika je spala do 8-ih. Samo, da ne boste mislile, da smo prespali noč. Na to še čakamo. Ponoči se je zbudila 2x. Ampak prejšnji teden se je zbujala že ob 6-ih, tako da je tole danes zadetek na loteriji.user posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.5.2008 8:52:34   
MiRaNi
Aja pa še to: v petek smo bile pri P. Nika je pri 9,5 mesecih težka 8.400 kg in visoka 71,5 cm. Zdravi in fuuul živahni (besede P)user posted image .

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.5.2008 9:08:57   
zalbi
dobro jutro!

mi smo spet doma - Sara je včeraj spet dobial vročino - pa prejšni teden je bla doma - grev k P - pa naj ona pove kaj je na stvari!

MiRaNi - barvoa za spanje - mi skoz tko spimo... je kr fajn - no razn današnje noč, k ni spala, pa je skoz blo neki - zdej pa spi....

Tko, grem kavo v miru spit...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.5.2008 10:51:15   
Rozmarinka
Helou babnice ! Mi smo spet v LJ in prijetno presenečeni nad jutranjim sončkom. Sem se že psihički pripravila na dopoldansko čiščenja, pa letiva raje ven. Popoldne pa imam ene par sestankov, tako da bo mali pri tašči v varstvu =trening za september !

Zalbi: user posted image  za bolno Saro. Ja vrtci prinesejo tudi to stran medalje. Upam, da bo čimprej bolje !

Mirani: mi vedno vstajamo ob 6h. Sva se z mojim že kar navadila, tako da budilke že več kot 7mesecev sploh ne rabimo. Potem pa gre mali od 9h-10h še za urico spat. Bi danes tudi potegnil, pa je točno ob 9.30 prišel iz Elektra kontrolirat števce in je zvonil ravno na naših vratih. Madonca, kako jim rata vedno "pravo" uro zadet ??

Lep dan vsem...šibava...

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.5.2008 12:35:40   
zalbi
midve od P - vneta ušeska - dobile antibiotik....pa cel teden bo doma.

Jaz pa naj bi v ponedeljek začela v NOVI službi - če bodo izvidi iz zdravniškega OK, so me danes kr šokirali....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.5.2008 8:42:15   
Rozmarinka
D'jutro bejbe ! Danes pa jaz kuham kavo, ker bom naredila tako po mojem okusu: mocno, dvojno! Smo namreč pospremili noč v dan, tako da bo prav prišla... Drugače pa sem včeraj bila prvič stran od njega dalj kot pet ur. Zvečer sem komaj čakala, da ga vidim. Priznam, dobra vaja za jesen, ko bo treba to početi vsak dan. Saj vem, da so vse to dale skoz pred mano in bodo še za mano ampak punce: ni lahko !

Čakam da zaspi prvo jutranjo rundo (od 9h-10h) potem pa greva ne glede na vreme ven. Bom dala čez voziček ponjavo proti dežju, nase pa vetrovko in gasa. Se mi zdi, da se oba bolje počutiva, ko narediva vsaj en daljši sprehod dnevno.

Zalbi: revica Sara. Upam, da boste čimprej bolje ! Glede služba pa (če uporabim tvoje besede): zdaj si pa na konju ! Svaka čast in dober štart v novi službi user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.5.2008 8:44:59   
Rozmarinka
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Naša manekenska kariera je končanauser posted image . Nismo bili izbrani.

Ma kje pa...zdaj se je komaj začela user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.5.2008 9:35:56   
MiRaNi
Jaz sem svojo kavo že spila. Ampak tudi tale druga bo pasalauser posted image .

Rozmarinka: včeraj sem izkoristila nedeževan dan in bila cel dan zunaj. Danes me prav nič ne vleče ven. Vkošari v vozičku sem vedno imela mali zložljiv dežnik, ki pa je prejšnji teden čudežno izginil. Nekdo si ga je sposodil in mi ga še ni vrniluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.5.2008 10:29:43   
scubadiver
Ojla punce,
matr dale današnji dan je pa res kriza. Kakšno ogabno vreme. Bomo bolj zapečkarsko očitno. Upam, da mi bo Lana vsaj pustila pospravljat, če že ven ne bova šli v takem.
Drugač se pa borimo z gosto hrano. Sadje ima zelo rada, zelenjavo pa malo manj. Bučke so ogabne, to je tak jok da je groza. odlična pa je cvetača, ki je mami ne mara user posted image . No pa avokado ji je zelo všeč.

Vas pa obveščam da zgleda kmalu ne bom več članica KBM. Se bomo selili na Brod. Vendar pa bi z veseljem še naprej čvekala z vami če me boste še sprejele medse. Pa tudi na kakšno kavico bi se z lano tudi kasneje z veseljem povabili user posted image .
Bo pa verjetno selitev kar na hitro. Tam mormo sicer naredit vrata ven na vrt, pa mogoče še kaj, potem pa gasa. Upam, da bi bili že v enem mesecu doma na Brodu.
Zalbi držim pestke za saro in seveda zate za službo. Bom v ponedeljek mislila nate user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.5.2008 11:05:15   
MiRaNi
Zalbi:user posted image za Saro

Scubadiver: stol na kavici članic KBM vaju bo z Lano vedno čakalouser posted image . Prav tako tudi Rozmarinko. čeprav mislim, da se bomo vedno bolj samo brale, ker se počasi vse vračamo v službeuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.5.2008 14:40:57   
Rozmarinka
Prejle sva bila skoraj 2 uri zunaj v stilu "we are singing in the rain".
Imam občutek (no, ta me spremlja že nekaj mesecevuser posted image ), da bomo tokrat res dobili zobek. Bom seveda poročala...

Scuba: Čestitke za nov domek. V enem mesecu ? To bo pa express selitev !

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.5.2008 23:45:38   
ljubljana
Eurosong user posted image user posted image
Finska user posted image  pa še katera druga, za....
Sva se z mojim režala, da bi mogli na rok Otočec zbirat kandidate za emo al pa na kakšen metal kamp festival. Bi zihr v finale prišli. Pa tisti zdepilirani metalci, s sveže umitimi in razčesanimi lasmi, kot da za Veet in Neurto roberts reklamo delajo. Groza.

Mi je pa všeč romunija pa za jutri je moja favoritka madžarska

Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.5.2008 8:05:43   
MiRaNi
Eurosong: meni sta všeč Izrael in Armenijauser posted image

Aja dobro jutrouser posted image

Kuham kavo. Še katera?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1668
21.5.2008 9:03:32   
Rozmarinka
Ja, Mirani...meni plis eno kavo. Ni treba tako močno kot sem jo kuhala jaz včeraj, ker je bila pri nas noč izredna. Le 2 x bujenje. Podpišem za take noči vnaprej !

Eurosong: sem brez favorita, ker nisem gledala. Sem pa danes zjutraj na Radio Hit poslušala komentar moderatorjev, da je Armenka favoritinja. Who knows ?! Bomo videli (ja, raje ne napišem slišali) v nedeljo zjutraj. Pa menda je še en polfinalni večer v četrtrek. Je toliko držav nastalo v Evropi v zadnjih letih, da se je še na Eurosong težko prebiti...jao, jao...user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
21.5.2008 13:01:43   
zalbi
Hej!

Joj hvala k tolk mislite name in na Saro. sari je antibiotik prijel - tako da je bilo po dveh neprespanih nočeh današnja noč bistveno boljša - le eno uro sva bedeli - sicer je spala...user posted image user posted image user posted image .

Scuba - hu, to pa bo res expresna selitev - bravo - itak sklepam da greste na bolše.

Ja zdej pa zares - v ponedeljek začnem, jutri nesem papirje, v petek grem podpisat pogodbo - pol pa delovni ritem se bo zame začel...

eurosong - ja strinjam se s tabo ljubljana, mislm uni metalci so bli men čist mimo, ja israel je bil fajn, pa še kakšna bi se našla. Joj pa irci so bli tut grozni...

Neposredna povezava do sporočila: 1670
21.5.2008 13:18:18   
MiRaNi
Zalbi: upam, da ti bo v službi všečuser posted image

Včeraj me je klicala sodelavka, ki se je vrnila s porodniške. Pravi, da so odnosi grozni in da jih je veliko že dalo odpoved. Zdaj se mi pa res ne vrača v službouser posted image . Resno razmišljam o zamenjavi ampak kaj, ko imam majhnega otroka brez varstva. Zalbi: a so te kaj spraševali na temo otroka? Npr. ali imaš varstvo, bolniška, drugi otrok, ipd.

Sem pa brala tudi tole: Tudi preprečevanje zanositve med zaposlitvijo kaznivo dejanje. Tako bo nova oblika kaznivega dejanja tudi preprečevanje delodajalcev, da bi delavke v času zaposlitve zanosile. Kot posebno kaznivo dejanje je opredeljeno tudi šikaniranje na delovnem mestu oziroma mobbing.user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
21.5.2008 13:50:00   
piko12
Živjo! midva sva privozičkala z Rožnika, čolnarno pa sva imeli s še eno mamico sami zase.user posted image  mi smo tud danes slabo spali, je pa zgornja enka praktično zunaj- sedaj ima 4 zobe pa še malo.user posted image  Drugač pa je meni tud grozno, da bo treba kmal v službo. Sem pa šefu že povedala, da na ful začnem septembra, julij pa avgust pa bomo fejst improvizirali... Itak se bila že v času porodniške sigurno 2 tedna v službi. Fajn je, da sem sama od sebe odvisna, šef ful razume mlade mamice in očke, kriza bo samo, če čez dve leti ne bom imela kaj pokazat... Drugač pa komi čakam, da se še malo otopli in se odselim na morje. Zdaj je še prehladno za spanje v prikolici za Roka, drugač bi že bila doli. Eurosong pa sem od naše naprej prespala. Očitno imam nek virus, da pred TV zdržim budna največ pol ure. Filma praktično nikoli ne vidim več kot pol.user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
21.5.2008 20:45:39   
mony5
Mi smo danes imeli P in je vse ok! Veliki smo 75 cm in težki 10,05 kg! Drgač smo pa danes sobili tretji zobek in tudi četri že prihaja!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
21.5.2008 21:24:10   
Rozmarinka
Mi smo pa danes praznovali taščin RD. In tast je naredil torto ! Svetovnauser posted image
Zdalje nekateri že spijo, mami pa plačuje položnice pa škili sem in tja na RR namesto da bi kaj zlikala. Bomo pa zmečkani po svetu hodiliuser posted image
Grem kar po vrsti...

Zalbi: super da je Sara bolje. user posted image user posted image za še boljše noči !

Mirani: jaz raje čisto nič ne tuhtam o vrnitvi v službo, ker bom še prehitro tam. No, to je moja trenutna taktika, zaenkrat deluje, ko bom v tvoji koži (tik pred vrnitvijo) bo pa  verjetno precej drugače. Bom poročala...

Piko12: smo se tudi me nekaj menile za Rožnik danes, pa sem jaz zamočila (praznovanje RD). Se priporočam za naslednjič ! Poleti, v senci dreves, bo tam zakon ! Kje pa imate prikolico ? V Slo ali na Hrvaškem ? Mi3 bomo en teden junija v FKK Istra, potem pa še en teden na Krku (Malinska). Avgusta bo moj tudi nekaj malenkost prost, tako da bomo poskusili izkoristiti, le destinacije še nismo določili.

Mony: ulala, kakšne mere ! Zojo bo pa težko prekositi !  Glede dolžine smo sicer blizu, kg pa daleko zaostajamo. Bravo Zoja !

Grem malo ročnih mišic naredit (likanje). Bi katera namesto mene likalno telovadila ?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.5.2008 21:58:51   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

.

Scuba - hu, to pa bo res expresna selitev - bravo - itak sklepam da greste na bolše.

Mislim da gremo na bolje.. Selitev upam da bo tako na hitro, bomo videli sproti.. Tle kjer smo zdej je stanovanje fajn, sam je res temno in stlačemo med druge hiše. Tam kjer je živela mami, je pa ena soba manj - je dvosobno, bolj svetlo in zraven spada skoraj 100 kvadratov lastnega vrta. Zaradi vrta smo se tudi odločili, ker se mi zdi da odtehta tole eno sobo ki jo imamo tle več. Predvsem zaradi Lane mislim, da je to kr pametna odločitev.

Lana je tudi danes dobila drugi zobek. Sej se mi zdi da smo kar dolgo čakali. Prvega je dobila že pred tremi tedni. Sem mislila da grejo isti zobki približno istočasno ven. S tem mislim obe enki, pa potem obe dvojki...

Mene ap tako daje spomladanska utrujenost da je groza. Tako sem zaspana že nekaj dni da sploh ne pridem k sebi...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?