Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.5.2008 22:28:58
|
|
|
|
MiRaNi
|
Mony: vau kakšne mere: manekenske oz. košarkarške Jaz o dopustu še ne razmišljam, ker moram najprej še do šefa in se zmenit ali lahko koristim kak dan takoj po porodniški. Porodniško zaključim 27.6 in bi rada dva tedna podaljšala z dopustom v julij. Upam, da bo junij že tako topel, da bomo skočili kak vikend do morja. Ker tale maj me je totalno razočaral. Danes me je sosed, ki me ni videl en teden, vprašal, če hodim v solarij . Pa sm rekla, da ne, da se sončim, ko porivam voziček po LJ .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 13:03:38
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Moram eno popoldansko kavico pristavit, ker vidim da jo še niste spile danes. Mi smo pa danes pospremili v službo. Sva se potem še 3 ure potepala po mestu, potem pa domov na hitro spravljat kosilo skupaj. Mi zna katera povedati kaj je že tista igrača za katero lezejo otročki, ko se začnejo plaziti (mislim da je zima07 omenjala nekaj na našem prvem srečanju, če se ne motim kuža ali polžek ali nekaj podobnega). Naš se je nameč začel plaziti, a vedno rabi motivacijo, pa bi kaj samogibljivega prav prišlo.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 13:09:19
|
|
|
|
oktoberka
|
Mi zna katera povedati kaj je že tista igrača za katero lezejo otročki, ko se začnejo plaziti (mislim da je zima07 omenjala nekaj na našem prvem srečanju, če se ne motim kuža ali polžek ali nekaj podobnega). Naš se je nameč začel plaziti, a vedno rabi motivacijo, pa bi kaj samogibljivega prav prišlo. Kužek je. Prodajajo ga v BC, stane pa mislm da 20 eurou! Naša se ob opori postavla na noge in naredi že kakšen korak. Plazi se pa kot zmešana že kakšen mesec. Zato zdej vesete zakaj me ni nč na rr?!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 14:14:48
|
|
|
|
piko12
|
Kuža Fredi! od tiny love je. Oranžna glava, pa zelen kao feder vmes. pa laja in poje. Mi ga imamo tud. Samo bogi Fredi, ko ga Rok ulovi- ga za rep vleče naokrog pa meče ob tla... Prikolico imamo pa v Fažani-to je malo pred Pulo. V enem bolj kavbojskem kampu, sam men je glih zato fajn!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 14:28:19
|
|
|
|
oktoberka
|
Kuža Fredi! Si me zdej na Fredija Milerja spomnila. Hahahaha
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 14:31:05
|
|
|
|
piko12
|
Mi mu rečemo fredi, če se ne motim pa je celo res fred gor pisalo. Nima pa obrvi pa brk...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 15:35:07
|
|
|
|
zalbi
|
hej... ja tudi meni počasi zmankuje časa za vse...ja sara je zares bolje - že je, tudi zjutraj je danes po treh dneh končno nekaj pojedla...pa pri P sva bili na kontroli in jepotrdila da je bolje...tako da do ponedeljka še na antibiotikih - pa bo. MiRaNi - ja na razgovorih doživiš svašta. Sem bla v eni privatni firmi na razgovoru, če katerio zanima lahko tudi napišem - ker zame so bli kr nesramni. Povedali so mi da nekako tolerirajo 7 dni bolniške v letu - ja jaz pa naj otroku razložim, da bo le 7 dni bolan - pa jaz seveda ne smem pol nič zbolet. Pa sem pršla v ožji izbor - med 4 najboljše kandidate - pa me tako suvereno vprašajo če imam namen imeti še kakšnega otroka - pa sem še sama suvereno odgovorila da vsaj enega - pa sem takoj vedla, da ne bom dobila službe - no navsezadnje si je niti nisem želela pri njih. Sedaj bom delala na banki - nihče me ni spraševal o mojem otroku, ko sem bila na pogovoru pri psihologinji, mi je celo rekla, da je logično da bom imela še kakšnega otroka, saj sem mlada in da to njih ne motui. Danes sem šla tja odnesti papirje - pa mi je blo tko fajn k mi je gospa v kadrovski rekla - ja pa dajte rojstni list od otroka - da bomo jo dali v evidenco za dedka mraza - se mi je tko fajn zdellll...Tko, da če si ne želiš te službe, ki jo imaš, poskusi, pojdi na kak razgovor, pa boš videla kako pa kaj je... Tko, zdej pa grem končat kosilo...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 16:17:29
|
|
|
|
lumpa6
|
no da se malo javim, saj vas kar redno berem samo pišem bol redko kaj napišem, no mi smo čez vikende na morju, čez teden pa se veliko učimo in pripravljamo za zaključek šole
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.5.2008 20:15:08
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Kok ste zlate punce. Hvala za hitre odgovore ! Takoj ko bom imela cajt letim po Fredija pa bom poročala. Sem bila danes zvecer pri frizerki. Imam nove pramena (bakreno, zlat odtenek). Sem si kar vsec, moram priznat Madonca, morala v life, da me se kdo vidi, ne pa da za racunalnikom visim Oktoberka: Zarja je pa hitra ! Naš svoje noge uporablja izkjučno v ustih Zalbi: hudo hudo tole s tem razgovorom. Je pa realnost, vem. ZAL ! Piko12: danes sem sibala mimo vase hise. Lep domek bo ! Superca !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.5.2008 8:26:11
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.5.2008 11:14:50
|
|
|
|
lumpa6
|
hop na 1. stran
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.5.2008 11:16:18
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: haha...si me nasmejala ! Meni zelo lušno zgleda tvoj dan . Rajš kot pa služben , al pa si predstavljaš še po službi Sem pa prejle izvedela, da je moj sošolec s faksa dobil trojčke ! Jupi !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.5.2008 12:14:55
|
|
|
|
ursikazala
|
Hojla bejbe, da se malo javim nahitro, potem pa pokat ipd.... ta teden mi je tako minil... sto na uro. Danes sem čist čau, ker se je tamala ful zbujala - ob 3h, potem ni zaspala do 4.30, potem pa še ob 6... je zaspala nazaj okoli 9h. Jah, kriza je, ko se navadiš, da ti otrok spi celo noč Rožmarinka, a kar trojčki! Superca. Vsem skupaj en lep vikend!! Mi gremo na morje spet.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.5.2008 14:50:02
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobili smo vrtec. Huraaaaaaaaaaaaa Nika gre v Kostanjčka .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.5.2008 21:39:11
|
|
|
|
zalbi
|
MiRaNi - 3x hura za Niko....
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.5.2008 21:54:22
|
|
|
|
oktoberka
|
Mirani četitke za vrtec Sicer pa je Jankovič itak obljubil mesto v vrtcu prav vsakemu malčku iz Ljubljane
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 24.5.2008 8:24:49
|
|
|
|
MiRaNi
|
Zadnje čase pa skoz jst kuham kavo A se spomnite kako sem se spraševala zakaj naša Nika ne puza ipd. No zdaj pa mam. Puza že en teden in jo je povsod preveč. Sem šla v kuhinjo in pridem nazaj v dnevno in nje nikjer. Najdla se jo za sedežno . Najraje se dviguje ob klubski mizici in omari v dnevni sobi. Še najraje pa pogleda v očijevo torbo za fitnes. Ko pride iz fitnesa jo pusti v hodniku dokler ne vrže umazanih stvari v koš za perilo in gospodična jo lepo odpre in vzame vse prešvicane stvari ven . Kok je pridna, tko lepo očiju pomaga No tko, zdej se malo sonček kaže grem obesit perilo pa hitro ven, ker jo mam samo v vozičku pod kontrolo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 24.5.2008 16:10:16
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: čestitke za vrtec ! Ena skala ti je padla s srca a ne ?! Superca ! Zdaj pa le sproščeno uživaj preostanek porodniške ! Mi smo še vedno v čakalni vrsti v Šiški kamor sodi Podutik kamor se selimo jeseni. Ko sem klicala mi je rekla, da imamo zelo malo realnih možnosti da pridemo noter. Tisto z Jankovičevo obljubo pa pomeni, da če mi denimo ponudijo prosto mesto na Galjevici, bom morala otroka iz Podutika vozit na Galjevico ali pa npr v Fužine/Vič kamorkoli pač. V jutranji prometni ljubljanski realnosti je meni to nemogoč projekt, razen če bomo vstajali ob 4 zjutraj, da se razvozimo vsak na svoj konec mesta. Tko da bomo mi počasi začeli iskati varuško v tistem delu mesta, kjer bomo živeli. Se priporočam za kakšen zanesljiv kontakt. Drugače pa smo opravili sobotni izlet. Arboretum. Je pasal frišen luft in mir. Lep preostanek vikenda, mi bomo bolj leteči...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 24.5.2008 22:26:40
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Dobili smo vrtec. Huraaaaaaaaaaaaa Nika gre v Kostanjčka . Čestitke za vrtec, bravo!!!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.5.2008 9:26:01
|
|
|
|
Rozmarinka
|
D' jutro BB: vsem častim kavo po vaši izbiri. Vzrok: dobra noč Drugače pa čakam, da se skuha brokoli, da naredim zelenjavno juhico potem pa ven na sonce. Sem vam enkrat pozimi napisala, da bomo še senco iskale...mislim da so ti časi tukaj. Se že veselim ! Kužka Fredija bomo kar izpustili iz nakupovalnega seznama, ker je naša že cela dnevna. Že razmišljam kam dati stojalo s CD, da ne bodo ob prvi priliki zgrmeli vsi CD-ji na tla...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.5.2008 13:47:43
|
|
|
|
MiRaNi
|
kje ste KBM-jevke? Mi2 sve bile celo dopoldne zunaj, zdaj Nika spi mami pa namesto da bi pospravljala dežura na rr .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.5.2008 16:39:38
|
|
|
|
piko12
|
Živjo, ena KBMjevka je tu! jaz ne vem kako je z ostalimi, sam jaz se še dobro ne obrnem pa je že konec dneva... Sploh nimam nič časa- TV ne vem več kaj je, kak cajteng še mogoče prelistam zjutri, če je Rok glih pri volji da še malo odspi, pospravim tolk, da glih ne umremo od umazanije... Sam jamram. da se mal pohvalim- včeri sem šla zvečer prvič po porodu laufat. 45 min, tko ne prehiter tempo...in danes...nič muskelfibra!! sem ful vesela, da mi kondicija ni pobegnila. Po teku pa sem bla kot nova in mislim to še večkrat ponovit: drugač pa Rok osvaja domač travnik, se vzpenja po deblu od češnje in zna že odpret in zapret vodo v bideju (sam ne eno za drugim ). V glavnem ni nama dolgčas. Čestitam vsem, ki ste doble vrtec, zgleda da smo brez ostale samo še Jelke. Upam, da bo res kaj iz Zokijevih besed. Pozdravček pa ljubljani, zdaj ko sva uspeli ugotovit, da sva celih 200m zračne linije narazen. Je blo pa treba na DIF, da se srečava. vse pa s sončki uživajte na sončkui!!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.5.2008 19:27:03
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla no naj se malo javim, mi imamo ponovno vnetje ušes, poleg tega pa še vneto rito in že drugi dan vročino nad 38 skoraj 39 na morju smo se pa imeli prekrasno , voda je dovolj topla za kopanje in tavečji so se že kopali in dobili malo barve
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.5.2008 19:54:14
|
|
|
|
mony5
|
Ojla KBM-jevke! Mi smo ok, danes smo se celi dan potepali po mestu in se imeli zelo lepo! Jst pa mislim, da sem vidla Ljubljano ampak nisem bila 100% pa zelo hitro je šla mimo nas (bili smo pa pri Mačku)!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.5.2008 20:38:54
|
|
|
|
Rozmarinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi kje ste KBM-jevke? Da se še mi2 javiva na zborno mesto . Smo bili ves dan zunaj, še kosilo in malico sva pojedla v Tivoliju, se previla 2x v vozičku, se dobila z dvema kolegicama in naredila še en dolg sprehod popoldne. Skratka-lepo, aktivno, sončno prezivela tale majski dan ! Lumpa: revček Žiga. Ta vnetja ušesk se mu pa kar ponavljajo kajne ? Se spomnim, da si enkrat že pisala o tem. Piko12: kronično pomankanje časa predvsem za gospodinjska dela je doma tudi pri nas. Z malim le posesam, pa skuham vsak dan kosilo in grem v trgovino, ostalo pa naredim takrat, ko ga peljem k tašči za par ur v varstvo enkrat tedensko. Takrat pa likamo, drgnemo kopalnico, brišemo prah...Kar pa ostane za naredit dobi pa moj .Berem pa v glavnem le na sprehodih, ko mali zaspi, a to postaja vedno bolj redkost. Je preveč radoveden da bi mi v vozičku zaspal. TV pa pri nas laufa le za Odmeve in kakšen dober film (preveriva na sporedu), že dolgo ne gledamo vseh bedarij, ki jih je res prepolno na TV. Ursikazala: čestitke za dopolnjenih 8 mesecev. Kako je bilo na morju ?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?