|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
5.6.2008 20:39:38   
scubadiver
Ojla punce,
Rožmarinka dobrodošla nazaj user posted image .

Jaz sem pa danes tko vesela. So me klicali iz vrtcev Ciciban. To da je Lana sprejeta sem že vedela, sam nisem vedela v katero enoto. Danes so mi pa povedali da je sprejeta v Ajdo kar sem si najbolj od vsega želela.

Tako da bom sedaj verjetno lano kr vpisala v Ajdo tudi če se bomo selili na Brod. Glede na to da imam jaz službo v centru moj pa pri žalah se on itak pelje mimo, meni pa tudi ni tak velik ovinek. Ajda mi je res všeč.
Ker napaka tistega privat varstva ki mi ga je posredovala Rožmarinka je to, da ko bo gospa zbolela, moram vzeti dopust. Ko bo šla ona na dopust, bomo morali tudi mi. Se ne bomo mogli sami odločiti kdaj it na dopust.
Do ponedeljka imam čas za razmislit ampak mislim da bo Ajda zmagala user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
5.6.2008 21:11:40   
piko12
Scuba: kateri v vrsti pa ste bili?
Mi smo pa prileteli z morja malo preprat oblačilca, pogledat če je v LJ kaj novega in jutri šibamo nazaj. Je že čsit fajn za kopat ( ne za Roka, se razume), pa fajn je ker smo skoz na svežem zraku. Rok hodi okrog kot pujs, ker je veliko na tleh, smo pa v prikolici. Drugač pa uživa. Danes sva mu še tricikelček nabavila, ker mu je blo zadnjič zabavno enega rinit pred sabo in je pol hodil za njim. Pa tud na njem mu je všeč. Upam, da bomo stlečili vse v avto!user posted image  Držite pesti da bo malo lepše vreme.user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
5.6.2008 21:44:05   
scubadiver
Piko12: 32 smo bili v čakalni listi. A vi tud še čakate? Mi je rekla da so odprli 3 nove oddelke user posted image

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
5.6.2008 21:59:37   
piko12
Scuba: Bili smo 83, zdaj pa smo 21. Več kot 60 so jih sprejeli s čakalne liste oz. jih je odpovedalo.. Po moje če kje dobimo, dobimo tam. V Jelki se pa nikamor ne premakne...4 so vzeli, o dodatnih oddelkih so še razmišljali, zdaj pa je tista gospa do 16.6. na dopustu... To je edini vrtec za katerega vem, da z 51 pikami ne prideš niti blizu, smo pa bili okrog 50.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
6.6.2008 8:49:58   
lumpa6
(si je postregel z vogalom položnice)

on že ve, user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1730
6.6.2008 8:54:43   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: piko12

Scuba: Bili smo 83, zdaj pa smo 21. Več kot 60 so jih sprejeli s čakalne liste oz. jih je odpovedalo.. Po moje če kje dobimo, dobimo tam. V Jelki se pa nikamor ne premakne...4 so vzeli, o dodatnih oddelkih so še razmišljali, zdaj pa je tista gospa do 16.6. na dopustu... To je edini vrtec za katerega vem, da z 51 pikami ne prideš niti blizu, smo pa bili okrog 50.user posted image

kakor vem bo pousod prostor , ker se predšolski oddelki selijo v šole in s tem je dovol prostora, moj jure gre z septembrom tudi v savko šolo in bo tam zadnje leto vrtca, s tem bo pa dovolj prostora za vse, samo mi bomo imeli enega otroka tukaj drugega pa v savski osnovni šoli

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.6.2008 8:57:27   
Rozmarinka
Ola BB,super vas je na hitro prebrati, potem pa mi zal zmanjka casa za pisanje. Kupujemo kuhinjo in zenske moje, vam povem, to je cel projekt. Da mere iz tlorisa stanovanja in dejanske ne stimajo, mi ni treba pisati. Se dobro, da izdelovalci pohistva vsi gredo sami tja in sami zmerijo zadevo preden startajo z izdelavo drugace bi bili jeseni lacniuser posted image

Piko12: uzivajte na morju ! Mi gremo cez dobrih 10 dni. Hardly waiting.
Kateri tricikel pa nabavila Roku ?

Scuba: jaz bi Lano na tvojem mestu dala kar v vrtec. Drugace bos imela letos uvajanje, pa naslednje leto spet. Pa tista fora z usklajevanji dopusta z varusko bi bila nam v praksi zelo tezko izvedljiva. No, to je le moje mnenje.

Lumpa6: je zal nas user posted image  pojedel le vogal poloznice. Znesek mi je pustil tako da sem morala vseeno placatiuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
9.6.2008 8:08:32   
MiRaNi
Dobro jutrouser posted image .

Jaz vas zadnje čase tudi bolj berem kot pa pišem, ker je Nika ful mobilna in jo je treba lovit. Malo prej je na tleh našla špangico in jo dala v ustauser posted image . Njena nova zabava je trganje zaščite z robov omare. Kupila sem tiste gumijaste ''obloge'' ki se nataknejo na orb omare in ona jih z veseljem odstranjuje in se mi smejiuser posted image

Zadnje čase je ful navezana name in če sm jst v sobi more bit nujno pri meni. Tut user posted image ne pridev poštev.

Evo zdaj sm jo položila na tla k igračam in je že pripuzala k meni. Ah ja...

Mi smo Niki v soboto nabavili kolo. Joj kok je važnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1733
9.6.2008 16:58:04   
scubadiver
mi smo srečno prispeli nazaj. Smo bili na morju za vikend - v sveti marini pri Rabcu. Smo se imeli suppppeeeeeeerr.
V petek ko smo prišli dol smo se na hitro premislili da bi bili v kampu ker je blo tko čudno oblačno kot da bo ravnokar dež, tko da smo si najeli apartma. Se je izkazalo kot pravilna odločitev ker je obe noči deževalo, čez dan je blo pa pretežno sončno in vroče .
V petek smo zažurali do 2h ponoči. Lana je kljub hrupu - 30 bolj ali manj pijanih ljudi - pridno pančkala v vozičku zraven nas. Potem smo šli v apartma, sem jo še previla in je kar hitro zaspala nazaj. V soboto zjutraj je bila neverjetno uvidevna in je spala do devetih zjutraj. Mogoče je pomagalo, ker je bila tema v apartmaju. Kljub temu sva bila z mojim kar malo podrta. Predvidevam da od spremembe klime in ne od preveč popitega alkohola prejšnji večer user posted image  .  No moj se je spravil tauhat že dopoldne, potem pa še popoldne skupaj z mano, Lana pa je bila v varstvu pri eni kolegici . Baje je bila ful ful pridna in se je ves čas smejala in vriskala user posted image .
Zvečer je bila potem uradna žurka za 10-letnico potapljaškega društva ampak nihče ni bil tako v formi kot v petek. Jaz sem že ob polnoči padla dol, se mi ni dalo, tko da naju je moj peljal v apartma in je šel potem nazaj. Lana pa je zjutraj spala do 10h dopoldne. Spet je bla pa v apartmaju trda tema zaradi rulet. Tud čez dan je bla res pridna, samo na poti nazaj se je blo treba na Lomu ustavit ker je bla lačna in ne bi zdržala do doma.
Jedla je pa kupljene kašice in so ji prav ful teknile - tako sadne kot zelenjavne user posted image

Smo se pa odločili kar za Ajdo in sem danes lano vpisala v vrtec. Jo bomo pač iz Broda vozili za bežigrad. Rožmarinka hvala ti vseeno za tisto gospo, sam jo bom žal "skenslala". Sej ne boš huda a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.6.2008 20:56:20   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

mi smo srečno prispeli nazaj. Smo bili na morju za vikend - v sveti marini pri Rabcu. Smo se imeli suppppeeeeeeerr.
V petek ko smo prišli dol smo se na hitro premislili da bi bili v kampu ker je blo tko čudno oblačno kot da bo ravnokar dež, tko da smo si najeli apartma. Se je izkazalo kot pravilna odločitev ker je obe noči deževalo, čez dan je blo pa pretežno sončno in vroče .
V petek smo zažurali do 2h ponoči. Lana je kljub hrupu - 30 bolj ali manj pijanih ljudi - pridno pančkala v vozičku zraven nas. Potem smo šli v apartma, sem jo še previla in je kar hitro zaspala nazaj. V soboto zjutraj je bila neverjetno uvidevna in je spala do devetih zjutraj. Mogoče je pomagalo, ker je bila tema v apartmaju. Kljub temu sva bila z mojim kar malo podrta. Predvidevam da od spremembe klime in ne od preveč popitega alkohola prejšnji večer user posted image  .  No moj se je spravil tauhat že dopoldne, potem pa še popoldne skupaj z mano, Lana pa je bila v varstvu pri eni kolegici . Baje je bila ful ful pridna in se je ves čas smejala in vriskala user posted image .
Zvečer je bila potem uradna žurka za 10-letnico potapljaškega društva ampak nihče ni bil tako v formi kot v petek. Jaz sem že ob polnoči padla dol, se mi ni dalo, tko da naju je moj peljal v apartma in je šel potem nazaj. Lana pa je zjutraj spala do 10h dopoldne. Spet je bla pa v apartmaju trda tema zaradi rulet. Tud čez dan je bla res pridna, samo na poti nazaj se je blo treba na Lomu ustavit ker je bla lačna in ne bi zdržala do doma.
Jedla je pa kupljene kašice in so ji prav ful teknile - tako sadne kot zelenjavne user posted image

Smo se pa odločili kar za Ajdo in sem danes lano vpisala v vrtec. Jo bomo pač iz Broda vozili za bežigrad. Rožmarinka hvala ti vseeno za tisto gospo, sam jo bom žal "skenslala". Sej ne boš huda a ne?

dobrodošla nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.6.2008 21:06:36   
MiRaNi
Scuba: Kaj bi dala da naša Nika enkrat spi do 10ihuser posted image . Recimo ob nedeljah user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
9.6.2008 21:29:14   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Scuba: Kaj bi dala da naša Nika enkrat spi do 10ihuser posted image . Recimo ob nedeljah user posted image user posted image

Je tudi pri nas to čudež, na žalost user posted image . Je pa res, da sem ji bla še bolj hvaležna kot ponavadi, ker sem bla kr mal skrokana user posted image . Drugače vstajava okoli sedmih med tednom in žal tudi med vikendi user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
9.6.2008 21:55:28   
Rozmarinka
Scuba: kok ste uživali čez vikenduser posted image user posted image Se čuti tvoja pozitivna energija iz posta venuser posted image Jaz komaj čakam, da se nehamo ponoči dojit in potem akcija...pivce na pivceuser posted image Glede varuške: če bi bila jaz na tvojem mestu bi se odločila tako kot si se ti ! 

Neposredna povezava do sporočila: 1738
10.6.2008 11:39:21   
zalbi
Hej hej...

da se malo javim. prejšni teden sem bila na seminarju - tako da nisem bila nič pri računalniku. Jah popoldnevi so zares kratki, je pa Sara čist navezana na user posted image , tako da je on en in edini vredu - mami je dobra za hranjenje, pa dajanje spat:) - mal drgač kot pri vas MiRaNi.

Sicer pa služba je ok - no ja sem neki drugega pričakovala, tako da je sicer malo razočaranja - pa bo že - sej pravjo da je vsak začetek težak...

Tako, zdaj pa je prišel čas za mojo malico...mmmm.. bom počasi odpeketala...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.6.2008 16:09:26   
Rozmarinka
Ola, BB !  

A niso čudoviti tile junijski dnevi ? Meni tako paše da je vroče.
Tako fajn greje za vse tiste jesensko zimsko deževne dneve, ko smo jamrale nad dežurnim za vreme za Bežigradomuser posted image  

Imam cel kup opravkov pred odhodom na morje. Startamo namreč ta vikend in ostajamo do konca meseca. Sem se pa na začetku tedna sistematično lotila vsega kar imam za postoriti, ker drugače begam od zadeve do zadeve ko zmešana kura in vmes še kaj pozabim. Skratka na listu v začetku tedna bilo več kot 20 točk in jupi danes sem že več kot na tri četrt seznamčka tako da si bom upajmo v petek lahko oddahnila od letanja naokoliuser posted image Aja, še za vse tiste ki boste šle kam v tujino v prihajajočih tednih: evropsko kartica zdravstvenega zavarovanja se naroči tudi online (ZZZS), dobite pa jo v 4 dnevih !
Mi jo bomo seveda dobili zadnjo minutouser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
11.6.2008 23:17:57   
ljubljana
Že zelo dolgo se nisem nič oglasila, tako, da ne vem, kaj se dogaja. Sem pa zasledila prekrasno oddajo, katere poslušanje vam toplo polagam na srce. Zelo je dobro če jo poslušata mamica in očka skupaj.

http://www.rtvslo.si/play/med-stirimi-stenami-telesno-kaznovanje-otrok/ava2.15860889/

Neposredna povezava do sporočila: 1741
11.6.2008 23:20:03   
ljubljana
Aja pa mimogrede, govorila sem z Mojco Škof in je rekla, da mora MOL zgradit še 3 oddelke na glavarjevi, en bo pa v šoli Vita Kraigherja.
Točke za sprejem so bile 56 mi bi prišli noit če bi nam upoštevali kriterij 8 pa nam ga niso ker so vsem upoštevali samo stalno prebivališče in ne začasnega.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 23:56:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.6.2008 8:00:18   
zalbi
Hej hej!

Jst delavna, vreme je bl adijo, no pa bo že.

Včeraj smo imeli zaključek leta... sem izvedela da bo Sara šla v mlajšo skupino, tako da tiste ki jih imate v ajdi - mogoče pa se bomo videli - v bistvu bodo iz naše skupine nardeili tri nove - jih bodo pomešali, seznam bo objavljen baje konec junija - tako da bom čekirala s kom bomo. Vzgojiteljica gre s tastarejšimi naprej - žal, tako da bomo dobili eno novo. Tako da ostajamo v jaslih - pa sej smo se pogovarjali da je kljub vsemu tako najbolje - ker bolš da grejo sedaj narazen kot pa kasneje ko se že spleteljo prijateljske vezi.

Tiste ki odhajate an dopust - rozmarinka - ja fajn bodite - pa velik velik sončka vam želim.

Jaz še nič ne vem kako z dopustom - no ja neki bomo že zmutili...

nč, grem začet kej delat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.6.2008 8:32:38   
MiRaNi
Dobro jutro.

Rozmarinka: uživajte na dopustu!

Mi bomo letos malo manj na dopustu. Prvi teden v juliju bomo zagotovo nekam skočili, potem gre pa mami nazaj na delo. Več dopusta nisem mogla vzeti, ker ga potrebujem septembra ko gremo v vrtec.

Mi imamo sestanek  v vrtcu naslednji teden. Bom videla starše Nikinih sošolk in sošolcevuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
13.6.2008 9:11:39   
Rozmarinka
Hej hej ! Pa kaj je ta odgovoren za vreme za Bežigradom spet odpoved dal ?
Jebela cesta, mu bo treba dvigniti plačo, ker tko pa ne bo šlo. No, važno da imamo me kavico. Častim vse KBM-jevke !!!

Drugače pa mi za danes ostaja le en opravekuser posted image Moram dvigniti keramične ploščice in skoordinirati, da pridejo v pravo kopalnico, da jih ne bodo položili sosedom. To bi bilo fino (zanje)user posted image

Moj mali je pa danes zaspal kar v stolčku za hranjenje. Je že med kašico zapiral oči, potem pa si grem jaz le roke umit in ko sem prišla nazaj, je revček že bil naslonjen nazaj in pančkal. Si ga kar ne upam dvigniti, da se ne zbudi...

Zalbi: na katerem področju v banki pa delaš ? Ti je zanimivo ? Jaz sem za eno tujo banko delala sedem let in sem bila zelo zadovoljna. Upam, da boš tudi ti !

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
13.6.2008 14:01:34   
piko12
živjo! Mi smo pa malo nazaj v LJ prišli, da se Rok ne navadi preveč na luštno.user posted image  ujeli smo glih ta lepo vreme in sploh uživali. Rok je že sprobal morje in se plazil po tolmunčku. Je pa ful smešen, ker je v kratkih hlačah pa ga pika v kolena in leze po stopalih in dlaneh.user posted image  rožmarinka- bicikelček je neko plastično čudi iz BC za okrog 50eur. firme ne vem, je pa rumeno moder pa opice so gor. Je pa tud on ful važen na njem. zgodbe o ploščicah pa kuhinji pa se moram jaz tud kar hitro lotit- streha bo zdaj zdaj gor, pa z inštalacijami začenjajo. Drugač pa novica tedna- dobili smo vrtec- Ciciban, DE Lenka, bili pa smo 83. v čakalni vrsti. Danes sem ga vpisala in ga prepišem samo, če me iz Jelke kličejo, da je prostor na Lavričevi. Ostalo mi je enako od rok. Itak grem tam mimo v službo pa psa sprehajam tam. V tastarejšo skupino ga bom pa probala pol v Vilo prepisat. Sem si kar oddahnila.user posted image  Nas je pa zdaj dež sveže opral in se sušimo. Pozdravčke vsem. Aja, a drug teden še je plavanje ali je bilo ta teden zadnjič? Sem malo zmedena...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
13.6.2008 16:31:39   
scubadiver
Nalin kdaj pa si bla na sestanku? Jaz in Oktoberka sva bili v sredo ob 16h v Ajdi. Ampak jaz te ne bi mogla pozdravit, ker te ne poznam :)

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.6.2008 16:34:40   
scubadiver
Piko12 čestitke za vrtec user posted image user posted image  Prav vesela sem za vas user posted image  Plavanje je še naslednji ponedeljek - zadnja 11-ta ura, ki je namenjena vsem, ne samo tistim ki so kdaj manjkali.

Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.6.2008 22:39:10   
MiRaNi
Piko12: čestitke za vrtecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?