|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:22:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:23:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:25:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:36:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:38:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:43:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1231
   RE: Julijke 2008 III. del
4.6.2008 10:45:29   
Anonimen
jutro za mano je grozna noč. okoli pol dvanajstih ponoči so me zbudle bolečine v spodnjem delu trebuha in sem pač pomislila na to, da me boli trebuh od hrane (čeprav sem nazadnje jedla že ob petih in še to ne veliko).. sem šla na wc in naenkrat mi je postalo tako slabo, da sme bruhala kot še nikoli v življenju... potem se si skuhala čaj, in vmes pogruntala da me zvija na 5 minut in to je trajalo kako urco in pol, ampak ni bilo močne bolečine, zato sem si rekla da poskusim zaspat, ker če bi se popadki okrepil pa zbudim mojega. celo noč sem se zbujala zarad krčev, bolela me je glava in križ, proti jutru pa se je hvalabogu vse umirlo. zdej pa čakam, da luka postane mal aktiven. ps. pravkar me je začel spet šraufat spodaj, sam dokler ne bo bolelo tko da bo konkretno, ne grem nikamor ker itak sem si rekla, da me lahko takle popadki zdje hecajo en mesc, ko bo pa šlo zares bom pa že vedla.  

Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:50:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
4.6.2008 10:55:09   
Anonimen
mojcek hvala, sam sem bla ravn včeraj na pregledu, pa je rekla da sem še zaprta. ne bi rada komplicirala res ne... sploh ker mi je še vedn slabo in mam itak filing, da bom v roku ene ure spet bruhala, pol bom poklicala kako je s tem. drugač pa sm zihr, da je vse ok, pač mogoče mi kaka hrana ni pasala. me pa neki zanima lepo prosim, če katera ve, google ne najde... včeraj mi je rekla ginek, da je moja posteljica že zrela, da je na določenih mestih poapnela in zdaj me zanima, kaj če se zgodi da bo kar nehala opravljat svojo funkcijo, pa tega ne bojo vedli in mi otroček umre. a je to možno? groza me je ob misli na to.

Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:57:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1235
4.6.2008 11:01:32   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky kako je pa to mogoče, da ne dobiš regresa, če delaš v državni upravi?!user posted image  

Pri nas je očitno vse mogoče. Pa to še ni vse, od julija naprej dobimo izplačane samo 70% plače, dokler ne bomo na pozitivi, kjer pa ne bomo nikoli več. Glede plače lahko samo rečem, hvala bogu, da sem pravočasno pobegnila.user posted image  Če pa se bom imela kam vrnit po enem letu, pa je še vse v zraku. Verjetno ne.....user posted image  Po 13 letih delovne dobe v državni službi....pa doživiš to.....kam smo prišli!?!?!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:01:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
4.6.2008 11:05:30   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

mojcek hvala, sam sem bla ravn včeraj na pregledu, pa je rekla da sem še zaprta. ne bi rada komplicirala res ne... sploh ker mi je še vedn slabo in mam itak filing, da bom v roku ene ure spet bruhala, pol bom poklicala kako je s tem. drugač pa sm zihr, da je vse ok, pač mogoče mi kaka hrana ni pasala. me pa neki zanima lepo prosim, če katera ve, google ne najde... včeraj mi je rekla ginek, da je moja posteljica že zrela, da je na določenih mestih poapnela in zdaj me zanima, kaj če se zgodi da bo kar nehala opravljat svojo funkcijo, pa tega ne bojo vedli in mi otroček umre. a je to možno? groza me je ob misli na to.

Kdaj imaš naslednji pregled ali CTG? Če je posteljica zrela, pomeni, da se bo počasi začel porod. Malo je možnosti, da bi kar nehala delovat, se bodo prej popadki okrepili. Sicer pa, če se bruhanje ne neha, idi v P, ker ti bodo morda morali dati infuzijo, da ne boš dehidrirala. Le mirno, saj bo vse ok. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
4.6.2008 11:15:07   
Anonimen
hvala punce. men je sam čudno, da mi je poleg slabo, pa da krči niso kot menstrualni ampak kot prebavne motnje, zato mi je smešno kam it. mam prej občutek, da sm se s kako hrano "zastrupla" kot kej drugega. ampak sma se z mojim zmenla, da če v roku ure, dveh tole ne mine, pride iz službe in me pelje v po. Luka sploh ne brca, je pa pa res da srček dela 135 udarcev na minuto, sem poslušala z angelsoundov, tko da je ok.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:27:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:32:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:41:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1242
4.6.2008 11:44:56   
bastian111
Je zdajle glih klical direktor splošne bolnišnice Murske Sobote,in možu natanko razložil da zdravnica včeraj delala po protokolu.Sam G. se odloči katere in kdaj bo naredil preizkave.Vse ostalo pa more osebni G. naročiti oz te napotiti,in nato določeno preizkavo delajo.Sama sem se naročila na privat ambulanto na pregled in uz.Stane me cca 30 eur in mi bo razložil vsaj upam kako je zdaj z mano.Bolečine so malo popostile,me pa skrbi to ,da moram prej krvaveti ko grem v porodnišnico.Moj je še dodal direktorju ,da v primeru ko bom v bolnišnici ta dotična zdravnica ne sme priti v bližino! in odgovor je bil to pravico imate in jo lahko kdaj koli izkoristite.Skratka zelo mi je žal ,da sem sploh šla v bolnišnico in si naredila sramoto,saj si ne morem izbrati druge bolnišnice ker je najbljižja Ptuj in maribor in v nujnih primeru bi rabla cca 2 uri do tja.Po drugi strani pa se sprašujem zakaj so oni tam!? Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:46:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:48:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 11:48:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
4.6.2008 12:10:37   
jocika
LUNICA24 upam, da si že šla, al pa vsaj poklicala. Meni tud vedno rečejo - če bojo kake bolečine, slabosti, bruhanje, pa pejte kr direkt se v P pokazat!
Punce, hvala za odgovor za tiste kratice(hepatitisB). Sej me ni blo strah, sam sem bla optimist, da mi je dala pa mogoč za streptokok preiskavo tud nardituser posted image
Pa nehite s temi odluščenimi čepi, pa popadki! Punce, pa sej mamo še najmanj en mesec no!
Jst prej ne grem nikamoruser posted image
Počutim se, kot da še sploh nisem noseča več kot 4 mesece - počutim se še ravno tak fajn, kot takrat - sam lulat grem mal večkrat, pa noge mi mal otečejo, pa tehtnica mi čudne številke kažeuser posted image
Držte se!!!!!!!!!!!!!

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1247
4.6.2008 12:11:50   
bastian111
Zopet imam močne bolečine,sem klicala svojega G. in morem priti k njemu ob dveh dela popoldne.Zelo me je strah kajti zdaj bolečina sploh ne popusti.Ja gibe še čutim in to zelo močne.Lp Darja

Neposredna povezava do sporočila: 1248
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 12:22:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
4.6.2008 12:30:31   
Blacky30
Bastian, fajn, da se lahko greš pokazat. Pa javi se. Imaš od katere gsm št., če boš morala ostati v P?

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?