|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
4.6.2008 8:22:57   
SANEK1
Češnica, še jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
4.6.2008 8:42:03   
Freycha
Dobro jutro!

noč za en drek, ampak ni bila Dita kriva...... full sem zaspana, slabe volje in utrujena...... mah, bomo že.......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
4.6.2008 9:02:44   
Ajvy
jutro...že tretja neprespana noč....sem kot zombi..TArja pa ni nič kaj boljšs...jdt ne vem, sicer je neki flekasta, ampak do zdej bi morala vročina že pasti, pa ta njena , že četrti dan obstojajoča se driska me tudi že malo skrbi...za nameček pa je še nehala jest, samo čaj pije..hvala unmu gor, vsaj tega dost spije....sam ne vem...kaj bi ve naredile...sprejele, počakale še en dan, mal poklicale v z.dom...jst ne vem več....tako...malo na hitro od mene, no od nas....pa ne morem bit dolgo, ker ta mali radiatorček v mojemu naročju že utrujen je....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
4.6.2008 9:10:59   
Freycha
Ajvy a pa misliš, da ni kak zobek? čeprav pravijo, da visoka vročina naj ne bi bila zaradi zobkov......

jaz bi jo šla pokazati, če bi imela občutek, da se stanje slabša, sicer bi pa še malo počakala.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
4.6.2008 9:18:22   
SANEK1
Ajvy, jaz bi tudi šla k pediatru al pa vsaj poklicala. Mislim, da vaju nobeden ne bo grdo gledal, ti pa boš pol pomirjena.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
4.6.2008 9:34:28   
poldy
Jaz bi tudi geslo za slikce prosim, pa še če mi poveste pri katerih puncah naj gledam(sem pozabla, nazaj pa se mi ne gre brat, skleroza, pa leta pač....user posted image ) Pri nas nič novega oz. omembe vrednega, čakam dan ko bom spet pop......tašča me skoz maltretira s svojimi neumnimi foramiuser posted image
rumba držim pesti!
ullauser posted image  za ulo da je tako pridna v vrtcu(otroci znajo presentit)
ayvyuser posted image user posted image za Tarjo, jaz bi šla tud k pediatru se pokazat
češnca,corfu, sanek1, freycha, ayvy dobro jutrouser posted image
corfu, hvala za kavo
pupi, user posted image za diplomo ter Najo da tako pridno spi
baja, mi bomo verjetno imeli zabavo za rojstni dan, ampak majhno

no tako, malo mi je pa uspelo pokomentirat, da ne boste rekle da ne komentiram, samo ko vas uspem prebrat mi ponavad uide z glave kaj sem hotla povedat, pol se mi ne da še enkrat prebrat, pa sem raje kar tihouser posted image .
Če sem katero zgrešila naj mi javi na ZS!user posted image

< Sporočilo je popravil poldy -- 4.6.2008 9:35:43 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
4.6.2008 10:25:10   
Ajvy
Sem klicala v Z.dom...moramo se pokazat, ke to vse skupaj ni v redu....drage moje ne znam vam povedat, kolk sem živčna...kolk se mi srce para, ker ji ne znam pomagat... prosim, držte pestke za naju, da to čimprej preženemo iz njenega telesa.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
4.6.2008 10:27:49   
bojana2
Jutro...

Najprej user posted image user posted image  vsem malčkom, ki sami zaspijo...frajerji...user posted image .
Mi smo se lih ta teden začeli matrati v tej smeri, pa nam nekak ne uspeva. Je navajen na nošenje predno zaspi in v postelji močno protestira. Pa če povem po pravici, mi ga ni težko nosit par minut da zaspi, sam moja mami (ko bom v službi) ga pa ne bo mogla nosit in bodo najbrž težave. Zato se poskušava navadit zaspat v posteljici ...upam, da ne bom prej živčnega fasala...user posted image

Ajvy tudi jaz bi user posted image  peljala k pediatru...tko kot je Sanekova napisala, da boš vsaj pomirjena, da ni kaj hujšega.

Rumba držim pesti, da vam uspe.. tud jaz verjamem, da se bo Jankovič potrudil...

Pupi super za diplomo...pridna!!

Ulla uuuaaauuuuuu...kako pridno pupo maš...super za tako uvajanje!!

Ajvy držim pesti, da bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
4.6.2008 10:47:17   
kapica
Ajvy, drzim pesti, da ne bo kaj hudega. Pa porocaj.user posted image user posted image user posted image
Rumba, tud za vas upam, da se bo uredilo kot se mora in da bo zadeva z vrtci resena.user posted image user posted image user posted image
Ulla, kak fajn da uspeva no, res krasnouser posted image .

Punce jaz vas tud vse rada preberem, ne glede na to kolko se katera oglasa. In vcasih kaj pokomentiram, vcasih ne, kaksne sem volje in kolikor imam casauser posted image .

Bravo vsem ki kr sami zaspijo v posteljci, pri nas se tega ni. Sem se vedno vesela da zaspi ob flaski in se , ce je po sreci 1krat na noc prebuja. Me pa bolj zanima kako naj ukinem nocno flaskanje, ker vem, da je ne rabi vecuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
4.6.2008 12:11:49   
pupi
Eh babike komentiranje gor al dol v glavnem, da se mamo vse rade in sem 100%, da se vse vsaj preletimo, če ne načvekamo preveč user posted image !!

No midve sma že iz zapravljanja, spet sem spičla dnara user posted image , sem pa vsaj nekaj majc dobila za sebe user posted image user posted image . Mala spi, bjuti slip, ker se po novm zbujma zjutraj ob 7.30 ali 8ih user posted image . Me je prav grdo razvadla ko je spala do 9ih, al pa 9.30. No zdaj sem priletela na realna tla!!! user posted image user posted image

Ajvy tudi jaz bi že letela k pediatru tak da si prav naredla in držim pest, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Lep dan!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
4.6.2008 12:12:54   
pupi
Sem se pozabla pohvalit, da sma kuple bazenček v Intresparu, kaki lepi je. In se že kopamo ob prvem lepem vremenu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
4.6.2008 12:36:25   
rumba
corfu,  a tako ti Manca sama zaspi? Uau!user posted image  Julijo je treba kar fajn klofat po ritki, pa še kako zabrundat.user posted image  Spi pa v svoji posteljici, kak teden pa že v otoški sobi s Hani in Anejem.user posted image  In zdaj celo zna prespati noč. Očitno jo je prej motil moj vonj ali pa kaj podobnega, da je bila nonstop pokonci.
Češnca, kak je hecen tvoj Anžej, da tako sede zadrema.user posted image user posted image
Sanek, na zatožno klop, ker talaš geslo!user posted image  Ma res no, jaz nimam nič proti, če katerakoli druga posreduje geslo, ker jaz kak dan ne morem na net, pa pol še spregledam.... Hvala!
bojana2, naj te ne skrbi, kako bo zaspal v varstvu. Za primer, naš Anej ni NIKOLI pri meni zaspal brez dojenja do 18 meseca.user posted image  Poskusili smo svašta, pa ni šlo. V varstvu ali v vrtcu pa sam od sebe. Brez kakršnikoli problemov. Nimam pojma, kako je to mogoče. Jaz sem se samo čudila. A tako pač so tile naši otročki, pri nas imajo eno rutino, pri kom drugem pa čisto drugo. Ne skrbi, s tvojo mami se bosta ziher znašla po svoje in bo vse  v redu.user posted image
Ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse bo v redu!
kapica, Julija je sama od sebe ukinila flaškanje, ko smo jo prestavili v otroško.user posted image
pupi, fajn, da si zapravljala.... za tvojo dušo, manj pa za denarnico.user posted image

Jaz sem pa ravno z razgovora s šefico. Sem ji šla predočit, da dajem odpoved, pa je bila takoj proti in me hotela prepričati s 4 urnim delovnikom, pa da bo čisto fleksibilna, važno da oddelam zadosti ur na mesec, dnevno pa bi bila čisto fleksibilna, pač odvisno od dela na sodišču in tamkajšnjega mentorja.....  Ne vem, sicer se sliši mikavno, mi je tudi zagotovila, da če bom videla, da mi ne zlaufa, se zmeniva za sporazumno odpoved.... Po moje bom kar poskusila tako, pa bom videla, če bo šlo. Bom imala vsaj nekaj dohodka in zavarovanja....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
4.6.2008 13:13:30   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

bojana2, naj te ne skrbi, kako bo zaspal v varstvu. Za primer, naš Anej ni NIKOLI pri meni zaspal brez dojenja do 18 meseca.user posted image  Poskusili smo svašta, pa ni šlo. V varstvu ali v vrtcu pa sam od sebe. Brez kakršnikoli problemov. Nimam pojma, kako je to mogoče. Jaz sem se samo čudila. A tako pač so tile naši otročki, pri nas imajo eno rutino, pri kom drugem pa čisto drugo. Ne skrbi, s tvojo mami se bosta ziher znašla po svoje in bo vse  v redu.user posted image

rumba ne veš kak je to fajn prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri Reneju se je sicer že zgodlo, da je sam zaspal, ampak to se je samo zmotiluser posted image  drugače pali le joškanje in nošenje... Vidve z Ulo sta me prav pomirle, ko vidim, da znajo mali lumpi bit pridni kot angelčki, ko mamo zamenja vzgojiteljcauser posted image user posted image user posted image

ajvy tudi jaz držim pesti za Tarjo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pupi mi smo tud v Intersparu kupli bazenček, onega s palmo in se ga je ful bal, ko sma ga z dragim napihovalauser posted image user posted image  kak sma vodo not nalila, je blo pa vse okuser posted image

Popoldne gremo v Europark pa verjetno še v center? A bo kera tam?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
4.6.2008 13:46:41   
Ajvy
Poročilo: smo bile tam, je rekla, da to pa že ne more bit 6., ker je vročina še vedno prisotna...zdej sumi na adeno virus...moramo dati kakca, pa mleko smo dobili (torej kupili) drugo NH25, nekaj takega, pa mlečnih izdelkov ne sme, svežega sadja tudi ne (tuki smo v prednosti, ker ga sploh ne je)....pravi da nas rešuje samo čaj ...TArja ga stanka po tri deci samo dopoldan....PIkasta je tudi zaradi virusa, ampak kako to grozn zgleda....pa iz ure v uro je bolj pikasta....kontrolo imamo v petek, jutr pa moram poklicat za izvide kakeca...hvala vsem za pestke.....če bo kej časa, bi vas kar prosila za še kakšno....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.6.2008 14:02:16   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

rumba ne veš kak je to fajn prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Se strinjam...user posted image user posted image

Ajvy samo za Tarjo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.6.2008 14:53:25   
poldy
ayvy pestke bom držala, pa fige pa vse možno, samo da se pozdravi Tarjauser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.6.2008 14:55:07   
kapica
Tarja in mamica, drzita seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rumba, to ti cist verjamem, da so otrocki v vrtcih drugacni, nimajo druge izbireuser posted image .  Pa bi rada dala tu dinota cimprej, pa me vsak malo cudno pogleda , ces, a ti bi res dala ze z enim letomuser posted image . No, pred 1,5 let ne bo slo, potem pa takoj. Da ima druzbo, se navaja na druge, se mu kaj dogaja, ne pa skoz z mamo.
Pa hotla sem pohvalit Julijo, kak je pridna, da lepo prespi noc, res caricauser posted image . Pa da spi ze v otrocki sobici, jupii. A vsi trije otroci si delijo eno sobico? Kako se pa obnese, ker pri nas tud ne bo slo drugace, vsak svoje sobe se najmanj 5 let ne bosta imela. Pa ce bo mogoce se tretji kdaj, bojo vsi trije skupaj, tako kot pri vasuser posted image . Pa ta ponudba za sluzbo se mi tud zdi zelo mamljiva, je pa sefica zelo zadovoljna s tabo, da ti gre tako na roko no. Zgleda da jih je treba mal v kot stisnit, da znajo cenit, kaj imajo na kaksnem delavcu oz. podrejenem, ko ponavadi tako nisi vec nic vreden. Tako da sprejmi, ce bo slo z vrtcem skoz.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.6.2008 15:17:38   
kapica
Punce, me zanima, ko imate otrocke na dopustu v potovalnih posteljicah, a jih ze doma navajate na njih, al na dopustu prvic spijo v njih? Ker bomo imeli 3 tedne dopusta, kar pomeni da bo dino ves ta cas v tej posteljci.In ker se tak imamo najveckrat ponoci nemirno, bi ga mogla mogoce ze prej navajat na to, al kako?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.6.2008 15:42:34   
poldy
kapica, jaz imam prenosno posteljico namesto stajice in je Urša zlo veliko v njej, tudi spat jo dam čez dan tja noter, sama sicer ne zaspi not, ampak se jo je čisto lepo navadila kot stajico in kot posteljo čez dan. Spi pa notri tudi, ko jo pustim pri mami, je že dvakrat spala čez noč pa ni blo problema

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.6.2008 15:57:14   
SANEK1
Tarjauser posted image user posted image user posted image , Ajvy zate pauser posted image user posted image user posted image

Kapica, mi Žive nismo kaj ekstra uvajali na posteljo. Smo pa bli že lani, ko je bla stara komaj 3 mesece, na morju in ni blo nobenih problemovuser posted image user posted image user posted image
Drugač pa jo mi tudi uporabljamo kot stajico oz. odlagalno površino, saj je treunutno na terasi, ker noter ni placa in se tu pa tam igra not oz. jo dam not, ko morem it za male gospodičneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.6.2008 15:59:41   
yudit
Lep pozdrav, tolk da se oglasim in vam sporočim da grem z foruma. Hvala za pogovore in sprejem med vami , lepo vaju  je bilo brat nekatere tud spoznatuser posted image . Vsem dobro naprej želim, fajn bodite in adijo babike.....lp

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.6.2008 16:07:11   
SANEK1
Yudit, zakajuser posted image user posted image user posted image
Ok, spoštujem tvojo odločitev, samo mi vseeno ni jasnouser posted image

Kakorkoli, pogrešala te bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.6.2008 17:53:15   
poldy
yudit, upam da ne odhajaš zaradi nas oz. katere od nasuser posted image  Vse lepo ti želim še naprej....

slikce so pa fenomenalne, ampak tudi ene ne poznam.....nekaj otročkov sem spoznala po slikcah z avatarjev ampak mamice pa skoraj nobene ne poznam. Zdaj mi je pa še bolj žal, da nas ni bilouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
4.6.2008 18:04:30   
Freycha
Yudit če res odhajaš.... srečnouser posted image

joj, danes je en tak čuden dan..... komaj čakam, da mine. Fajn je bilo edino to, da mi je uspelo kako urco odspati, ko je Dita spalauser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
4.6.2008 18:09:44   
Freycha
Rumba jaz bi se odločila za ponudbo. Če ti ne bo odgovarjalo, še vedno lahko daš odpoved. Se pa verjetno sama zavedaš, da vsak € prav pride. Edino ne vem, kaj boš naredila, če Julije vseeno ne sprejmejo v vrtec?

Ajvy upam, da bo šlo ok nazaj user posted image user posted image

poldy naslednjič pa moraš res priti... samo ne vem, če sploh še bo kako tako srečanje user posted image  Zdej so "ljubljančanke" na vrsti, da organizirajo piknik user posted image user posted image user posted image

kapica dobro vprašanje. Verjetno ne bova nič probavala, pa kak bo, pač bo.... se zanašam na to, da jo bo pot, pa novo okolje, pa morje in zrak tako zdelalo, da bo zaspala kjerkoliuser posted image user posted image  Sva se pa o tem tudi z mojim menila, pa se nisva nič konkretnega zmenila user posted image

pupi user posted image user posted image user posted image  za diplomo

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.