rumba
|
corfu, a tako ti Manca sama zaspi? Uau! Julijo je treba kar fajn klofat po ritki, pa še kako zabrundat. Spi pa v svoji posteljici, kak teden pa že v otoški sobi s Hani in Anejem. In zdaj celo zna prespati noč. Očitno jo je prej motil moj vonj ali pa kaj podobnega, da je bila nonstop pokonci. Češnca, kak je hecen tvoj Anžej, da tako sede zadrema. Sanek, na zatožno klop, ker talaš geslo! Ma res no, jaz nimam nič proti, če katerakoli druga posreduje geslo, ker jaz kak dan ne morem na net, pa pol še spregledam.... Hvala! bojana2, naj te ne skrbi, kako bo zaspal v varstvu. Za primer, naš Anej ni NIKOLI pri meni zaspal brez dojenja do 18 meseca. Poskusili smo svašta, pa ni šlo. V varstvu ali v vrtcu pa sam od sebe. Brez kakršnikoli problemov. Nimam pojma, kako je to mogoče. Jaz sem se samo čudila. A tako pač so tile naši otročki, pri nas imajo eno rutino, pri kom drugem pa čisto drugo. Ne skrbi, s tvojo mami se bosta ziher znašla po svoje in bo vse v redu. Ajvy, Vse bo v redu! kapica, Julija je sama od sebe ukinila flaškanje, ko smo jo prestavili v otroško. pupi, fajn, da si zapravljala.... za tvojo dušo, manj pa za denarnico. Jaz sem pa ravno z razgovora s šefico. Sem ji šla predočit, da dajem odpoved, pa je bila takoj proti in me hotela prepričati s 4 urnim delovnikom, pa da bo čisto fleksibilna, važno da oddelam zadosti ur na mesec, dnevno pa bi bila čisto fleksibilna, pač odvisno od dela na sodišču in tamkajšnjega mentorja..... Ne vem, sicer se sliši mikavno, mi je tudi zagotovila, da če bom videla, da mi ne zlaufa, se zmeniva za sporazumno odpoved.... Po moje bom kar poskusila tako, pa bom videla, če bo šlo. Bom imala vsaj nekaj dohodka in zavarovanja....
|