|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
3.6.2008 18:06:55   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sicer je pa tudi cartanje doma nekaj, ni?

ja no, saj je... sam ne vem kolko se bo mali s tem strinjal - to je njemu dolgočasnouser posted image user posted image user posted image

Ej, kdo je dans pri vas zadolžen za večerno uspavanje?user posted image user posted image  Vso srečo tistemuuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.6.2008 18:15:06   
baja*
sanek ja, na kopanje sma že tud pomislila... sam jaz bi raje ZOOuser posted image
A živa je tud vlekla 3 ure? Te pa tudi vam želim good luck zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.6.2008 18:18:34   
SANEK1
Baja, jo že lajham, da bo zvečer samo dol padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da ne bo problemov, ker ko pride njena urca za spanje, jo nič ne gane...upam no, da nisem bla prehitrauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.6.2008 18:28:38   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Baja, jo že lajham, da bo zvečer samo dol padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

tak je pravuser posted image user posted image  pol se pa ene sprašujejo zakaj jim otroci ne spijouser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.6.2008 21:06:39   
Freycha
evo tak, atko uspava Dito, mami ima pa malo časa za pc.....

je pa full zaspana zato upam, da bo kmalu omagala user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.6.2008 21:08:45   
rumba
Ćer!

No, pa sva šla malo našo mestno hišo pogledat.user posted image  Pa gospoda župana tudi.user posted image
Sva mu predstavila naš problem, se je strinjal, da otroci morajo biti v istem vrtcu in da bo on to oprihtal. Tako. Sicer ne verjamam, dokler me ne kličejo z vrtca, a če res zrihta, je car. Bil je Zelo odločen, hiter in prijazen. Je pa tako, da pride na ta dan (to je 1x v mesecu), k njemu okoli 200 ljudi user posted image user posted image , to je 200 različnih problemov, on si za vsakega piše v svojo mapco..... Jao, kako glavo mora imeti zvečer.user posted image
Me je pa zelo razžalostilo, ker so tudi tu na RR zagnali celo kampanijo, protest, proti vrtcem, češ, da gredo danes protestirati župano, no, menda so bili najavljeni, potem pa ni bilo nikogar, razen novinarjev. Vseskupaj je zgedalo kot cenena kampanija proti županu, čisto politična igrica. Kr neki. Vse kar so dosegli je bilo to, da izgleda res samo kot politična igrica, nikakor pa protes staršev. Bedaki!!!

corfu, lepo te je spet brati.user posted image  Kje pohajaš?
majrim, tudi tebe je lepo brati. In ja, jaz te ziher pogrešam.user posted image  A ve se že kopate? Kako lepo! Jaz komaj čakam morje. Sploh, ker Hana ne sme močiti glave zaradi ušes in se sedaj pač že pol leta nič ne kopamo v banji, res vsi komaj čakamo morje, ker tam pa menda ne bo tak problem, če ji zaide kaj vode v ušeka. Se bo končno lahko malo znorela.
baja*, a ni fajn taka nostalgija?user posted image  Ko je mene preveč dajela, sem se kmalu začela rediti.user posted image user posted image user posted image  No, zdaj me ne in upam, da me je zapustila.user posted image
Češnca, sori, če semte kdaj pozabila komentirat. Priznam, da kak dan, ko sem bolj slabe volje (je bilo ta tedenuser posted image ), vas preberem, pol pa ni več volje pisat. Packa, jaz.user posted image  Pa sploh sedaj, ko so lepi dnevi in smo res od jutra do večera zunaj, pol pa da še vse spat spravim.... pol pa jaz mrknem.user posted image user posted image Se pa potrudim na blogu pisat.user posted image
Kristina_1, ti tudi v službi? Madonca ste pridne.user posted image
baja*, mi smo bili za rd vedno doma, dopoldan krasili stanovanje, da smo ustvarili vzdušje, popoldan pa žurka.user posted image
Freycha, bravo za Ditino spanje. A onakar tako sama zaspi? Uau. Res pridna. Sem opazila, da je tudi Julija sedaj začela spati dnevni spanec v postelji. Še ne dogo nazaj, je protestirala kot nora, sedaj pa sicer na začetku še protestira, a potlej pa kar lepo spi.user posted image
Sanek, Živa je tudi tako pridna za spanje? user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.6.2008 21:28:28   
pupi
Češna  user posted image user posted image user posted image  ker te ne komentiramo!!!!!!!!!!

Jaz se pa moram kar 2x pohvalit 1. da naša Naja že dva meseca sama zaspi v postlci in se mi je to zdelo čist normalno, zato se s tem nisem nikoli pohvalila, pa se zato zdajuser posted image user posted image . 2. sem dala danes diplomsko vezat, tak da bo počasi. Saj bi lahko že prej, pa se mi ni dalo oz. sem vedno kaj našla, da ni bilo časa. V glavnem, da bo pred Najinim 1. roj dnem. Me pa žalosti, da pred novim letom ne bom mogla iskat službe, no zaradi Naje sem vesela, ampak si res želim že en krat neki šiht normalni najt!!

user posted image user posted image  tudi za ostale, ki sami zaspijouser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.6.2008 21:33:37   
rumba
pupi, ja pol pa moramo tudi tvojo Najo pohvaliti!user posted image user posted image  Pridna, pridna!user posted image user posted image  Pa tudi ti so zaslužiš user posted image  za diplomsko. A ni fajn, a , ko se ti ena ogromna skala odvali od srca. Zdaj boš ziher lažje spala.user posted image

Kje ste vse??? Zdaj ko imam pa jaz čas, pa vas ni.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.6.2008 21:34:11   
Anonimen
en hitri raportuser posted image
moja pupa je taka caricauser posted image user posted image v vrtcu je bp, tud zaspi sama, kar je meni čudež, samo je pa res da je ob pol12. že tolk utrujena, da jo verjetno res kr zmanjka....samo doma to ne pali, k se tolk dere in sitnari, ker ve da jo bom jaz spravla ajat...v vrtcu pa tega ni in je zgleda takoj skužla...u glavnem super no, edin k po njo pridem pa mal joka, k me zagleda in takrat ni šans, da še kdo kaj okol nje prčka, ker se ji utrga skor....zjutri jo pa sam porinem vzgojiteljici v roke in grem, preden sploh zaregistrira.....in nč ne joka....no, to še pričakujem, ko bo poštudirala to rutino, da jo peljem tja in jo bom tam pustila....sam mogoč pa ne bo prehudo...

jaz sem tud kul, služba niti na bo tolk švoh, samo zjutri bom delala, vse vikende zaenkrat frej, tko da fajnuser posted image edin joški trpijouser posted image pa tud top se bo poštimalo....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.6.2008 21:45:40   
pupi
Rumba evo mene jaz sem tuuser posted image

S to diplomsko pa bom tak rekla, sploh nimam nekega občutka, da bom diplomirala, saj pravim, če bi lahko šla na šiht bi blo drugo, pa vleče se to že tak dolgo, da je že vse skupaj brezzvezeuser posted image . A ti pa kar k županu! Pa maš dober občutek, glede vrtca?

Ulla user posted image user posted image  za šiht in pridno Ulo!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 3.6.2008 21:48:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.6.2008 21:53:28   
SANEK1
U Pupi bravo za diplomouser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa gre za resuser posted image ...upam da bom jaz tudi še to letouser posted image
Aja pa seveda user posted image user posted image user posted image  za Najo da sma zaspi

Ulla, fajn za Ulo, da se je tak hitro uvedla pa seveda fajn za tebe, da služba ni tak slabauser posted image user posted image user posted image
za kako službo pa greuser posted image  
če sem preveč radovedna, me pač ne upoštevajuser posted image

Rumba, odkar smo pogruntali nov način uspavanja, skoraj vedno pali.user posted image user posted image user posted image
Živo dam v posteljico, jo zadekam iz obeh strani, da se ne more vstajat, drugač je v sekundi 20 na tačkahuser posted image , v rokr ji dam flaško in on lepo cuza in v 95% tudi zaspiuser posted image user posted image user posted image
Včasih rabi 2 flši, danes samo pol, včasih deluje ta metoda tudi v vozekuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.6.2008 22:01:51   
rumba
Dober občutek?........hmm..............niti ne. Mu ne upam verjeti, ker bom samo še bolj žalostna, če ne bo nič. Sej pravim, tam je bilo okoli 200 ljudi, vsak s svojim problemom, pa kdo bo vse to rešil?user posted image  Vem, da so eni lažje rešljivi, drugi ne, pa vseeno........ Zaeknrat imam še vedno slab občutek.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.6.2008 22:08:03   
SANEK1
Rumba, kak dolgo pa je lahko ena stranka pri županuuser posted image  Je omejenouser posted image
pa je komentiral, kak bo to storil,  bo  kar poklical?

Si mu zagrozila, da če se ne uresniči, da se vrneteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.6.2008 22:14:31   
rumba
Vsak ima 5 minut čas.user posted image
Je rekel, da se bo osebno pozanimal, poklical... Ne, nisem mu grozila, ni bilo časa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.6.2008 22:17:42   
SANEK1
Bomo močno držali pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.6.2008 22:19:09   
pupi
Zdaj če mene vprašaš bi jaz vas dala na prednostno listo pri županu, je pa res da ne vemo s kakimi težavami druigi hodijo. samo sem dkoraj 100%, da ji je dosti tudi za brezzveze tam.

Kaj pri vas tudi grmiuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.6.2008 22:21:03   
SANEK1
Pri nas ne grmi!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.6.2008 22:23:44   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Pri nas ne grmi!

Pa ravno ti to napišeš ko si iz mb user posted image user posted image user posted image .

Saj jaz tudi slišim  v daljavi. Rumba kaj je to slučajno pri vasuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.6.2008 22:54:04   
Kristina_1
Geslo od piknika prosim user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
4.6.2008 7:34:43   
corfu
Jutro

Kavice, sokovi, čaji...so kuhani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba, upam, da bo zalegel pogovor z županom user posted image
Ulla, super, da vama gre tako dobro user posted image

Do kje so pa sedaj spali otroci ko govorite, da sedaj pa spi sama v svoji postelji user posted image  Naša od prvega meseca z izjemo kakšnega dne spi v svoji posteljici od 6 meseca v svoji sobi, zaspi pa sama, zvečer ali popoldne. user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
4.6.2008 8:09:04   
corfu
Kristina za geslo najbolje, da se obrneš na Rumbo, Freycho, tejči77...one so lastnice fotografij, pa najbolje da od njih dobiš geslo. Upam, da te spet ne spregledajo user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
4.6.2008 8:15:16   
SANEK1
Dobro jutro...

Corfu, danke za kafe,sem si vzela kar dvauser posted image user posted image user posted image

Živa je prej, z zelo redkimi izjemami, v svoji postelji spala samo ponoči, pa še to je imela obdobja, ko je spala pri nama. Zaspala je samo na, ob, pred joškouser posted image , ali v vozu in avtuuser posted image
Zato sem tak vesela, da že ene 2,3 tedne spi popoldanski spanec v svoji posteljiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
4.6.2008 8:18:51   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Češnca, sori, če semte kdaj pozabila komentirat. Priznam, da kak dan, ko sem bolj slabe volje (je bilo ta tedenuser posted image ), vas preberem, pol pa ni več volje pisat. Packa, jaz.user posted image  Pa sploh sedaj, ko so lepi dnevi in smo res od jutra do večera zunaj, pol pa da še vse spat spravim.... pol pa jaz mrknem.user posted image user posted image Se pa potrudim na blogu pisat.user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Češna  user posted image user posted image user posted image  ker te ne komentiramo!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako vas človek ne bi imel rad?! user posted image  Sej je blo tko na pol v šali mišljeno, ker popolnoma razumem, da ne more vsaka vsega komentirat - še posebej če sama po sebi sodim! user posted image

Rumba po mojem se bo Jankovič res zavzel. Držim pesti še naprej!

Ulla user posted image user posted image user posted image  za malo Ulo! Le tako naprej. Pa super, da delaš dopoldne in si vikende doma!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki tako lepo sami zaninajo. Saj Anžej je včasih tudi... zdej pa pač v sede (včeraj zvečer že drugič, božček).
Sanek saj ga jst tud zadekam, pa se ven skobaca. user posted image

pupi user posted image user posted image user posted image  za diplomo!

No, sine se počasi prebuja, že debatira s svojim medvedkom.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
4.6.2008 8:19:36   
SANEK1
Kristina1, sem ti kar jaz poslala geslo.
Upam, da ne bodo avtorce jezneuser posted image
Če še kera nima, naj se javi, danes sem talarske voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
4.6.2008 8:20:36   
Češnca
No, evo, jst se pa nikoli za kavico ne zahvalim... Je pač ne pijem, ampak vseeno bi lahko rekla hvala za ponujeno, ne!!!
Hvala za vse kavice in čajčke še za nazaj!!! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.