rumba
|
Ćer! No, pa sva šla malo našo mestno hišo pogledat. Pa gospoda župana tudi. Sva mu predstavila naš problem, se je strinjal, da otroci morajo biti v istem vrtcu in da bo on to oprihtal. Tako. Sicer ne verjamam, dokler me ne kličejo z vrtca, a če res zrihta, je car. Bil je Zelo odločen, hiter in prijazen. Je pa tako, da pride na ta dan (to je 1x v mesecu), k njemu okoli 200 ljudi , to je 200 različnih problemov, on si za vsakega piše v svojo mapco..... Jao, kako glavo mora imeti zvečer. Me je pa zelo razžalostilo, ker so tudi tu na RR zagnali celo kampanijo, protest, proti vrtcem, češ, da gredo danes protestirati župano, no, menda so bili najavljeni, potem pa ni bilo nikogar, razen novinarjev. Vseskupaj je zgedalo kot cenena kampanija proti županu, čisto politična igrica. Kr neki. Vse kar so dosegli je bilo to, da izgleda res samo kot politična igrica, nikakor pa protes staršev. Bedaki!!! corfu, lepo te je spet brati. Kje pohajaš? majrim, tudi tebe je lepo brati. In ja, jaz te ziher pogrešam. A ve se že kopate? Kako lepo! Jaz komaj čakam morje. Sploh, ker Hana ne sme močiti glave zaradi ušes in se sedaj pač že pol leta nič ne kopamo v banji, res vsi komaj čakamo morje, ker tam pa menda ne bo tak problem, če ji zaide kaj vode v ušeka. Se bo končno lahko malo znorela. baja*, a ni fajn taka nostalgija? Ko je mene preveč dajela, sem se kmalu začela rediti. No, zdaj me ne in upam, da me je zapustila. Češnca, sori, če semte kdaj pozabila komentirat. Priznam, da kak dan, ko sem bolj slabe volje (je bilo ta teden ), vas preberem, pol pa ni več volje pisat. Packa, jaz. Pa sploh sedaj, ko so lepi dnevi in smo res od jutra do večera zunaj, pol pa da še vse spat spravim.... pol pa jaz mrknem. Se pa potrudim na blogu pisat. Kristina_1, ti tudi v službi? Madonca ste pridne. baja*, mi smo bili za rd vedno doma, dopoldan krasili stanovanje, da smo ustvarili vzdušje, popoldan pa žurka. Freycha, bravo za Ditino spanje. A onakar tako sama zaspi? Uau. Res pridna. Sem opazila, da je tudi Julija sedaj začela spati dnevni spanec v postelji. Še ne dogo nazaj, je protestirala kot nora, sedaj pa sicer na začetku še protestira, a potlej pa kar lepo spi. Sanek, Živa je tudi tako pridna za spanje?
|