Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 9:59:08
|
|
|
|
baja*
|
jutro... al dan al kaj pač že je jaz mam spet fraj, je dragi odpeljal malega ven, sam kaj ko me čaka likanje part 2 glede vrtca: ko sem samo pomislila na to, da ga bom mogla enkrat tam pustit, me je kr stisnilo pri srcu, samo zadnjič, ko smo bli tam, se nam je pa prav dopadlo upam samo, da ne bo jokal, ko ga bo treba tam pustit, ker te bom ziher jaz tudi . Bojana al pa kera druga če ve: kak je z uvajanjem v vrtec, npr. če bomo sprejeti s 1.9. a lahko uvajamo že na koncu avgusta al to ne gre, ker kao takrat še ni vpisan?? Ker če bom dobila pripravništvo vlada ne morem že prve dni falit jaz bi pa taaaak rada bla zraven pri uvajanju.... Babike, jutri pred enim letom mi je voda odtekla Se spomnim, da sem cela prestrašena pojamrala tu gor, da mi nekaj ven kaplja pa je freycha rekla, da njej tud kdaj kaj ven priteče... pa sem si mislila, eh, te bo že tak kak me nostalgija daje........ ajvy in madejka tele so pa za Tarjo in Maja!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 10:11:05
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Bojana al pa kera druga če ve: kak je z uvajanjem v vrtec, npr. če bomo sprejeti s 1.9. a lahko uvajamo že na koncu avgusta al to ne gre, ker kao takrat še ni vpisan?? Ker če bom dobila pripravništvo vlada ne morem že prve dni falit jaz bi pa taaaak rada bla zraven pri uvajanju.... Baja načeloma se uvajanje začne res 1.9. oz. z dnem, ko je otrok v vrtec vpisan. Konec avgusta je ponavadi ogromno enga dela, saj se začenja novo šolsko leto...saj v našem vrtcu je tako. Na rod. sestanku se boste tudi zmenili kako bo uvajanje potekalo... jaz navadno skupino razdelim na pol, tako da je naenkrat v igralnici manj otrok s starši, da se lahko vsakemu bolj posvetim... avgusta so tudi skupine še polne, šele sept. se jaslični oddelki spraznijo (ker gredo skupine v druge igralnice - prirejene starejšim otrokom) - spet ponavljam, tako je v našem vrtcu, se sigurno povsod malo razlikuje način dela. Sicer pa je uvajanje na začetku kratko...poskušaj si izborit kake dve-tri urice, da boš z Renejem... je pa res, da pogosto očki lažje prenesejo ločitev kot pa mamice... ... pa nič jokat... mamice moramo bit močne in 100% zaupati vrtcu, ker otroci vse čutijo!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 10:20:10
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 10:41:44
|
|
|
|
corfu
|
Po dolgem času, sem vas prišla spet malo pogledat, sem vas že prav pogrešala . Vidim, pa da ve mene niste najbolj . Ulla kako je bilo v vrtcu? Upam, da sta obe dobo prestali . Rumba, kaj sta vidva rešila pri Jankoviču? Ajyv, Madejka, upam, da sta vajina škratka že bolje . Naša Manca dobesedno že teka, se ji vedno mudi, da slučajno ne bi kaj zamudila ima štiri zobke, dva zgoraj, dva spodaj.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:14:45
|
|
|
|
majrim
|
kapica rumba...poročaj,kako je blo...me prav zanima ...držim pesti,da bo vse ok
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:17:39
|
|
|
|
majrim
|
corfu...sej tudi mene nobena ne pogreša ...mogoče kaka že ...a kaj češ,zdej bo vse manj časa.. ...jaz v ponedeljek začnem in vem,da bo ludilo..
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:23:04
|
|
|
|
madejka
|
Corfu, Majrim jaz sem vaju pogrešala!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:23:05
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! Joj, punce... pa saj vas pogrešamo, no! Jst pa pišem, pa nobena ne komentira! majrim Neža je tud na fotki (avatar) videt čist navdušena. Se vidi, da je morka deklica! Tarja, Maj rumba stiskamo pesti za ugoden izid! Poročaj!!! baja mene tud že nostalgija daje...bi mela že spet trebušček...pa še ni čas za to...
< Sporočilo je popravil Češnca -- 3.6.2008 12:24:22 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:24:16
|
|
|
|
madejka
|
Češnca kaj noben ne komentira? Jaz vse preberem... pa tud napisala sem, da smo mi tud Maja strigli
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:25:53
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Češnca kaj noben ne komentira? Jaz vse preberem... pa tud napisala sem, da smo mi tud Maja strigli ja, sam ti si pa tud edina!!! A bomo vidli kako fotko nove frizurce? Jst jo še neuspešno lovim...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:35:09
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Corfu, Majrim jaz sem vaju pogrešala! vem madejka,vem ...sej ne rabiš povedat , te čutim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:35:39
|
|
|
|
majrim
|
maja...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:38:13
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Hej! Joj, punce... pa saj vas pogrešamo, no! Jst pa pišem, pa nobena ne komentira! majrim Neža je tud na fotki (avatar) videt čist navdušena. Se vidi, da je morka deklica! baja mene tud že nostalgija daje...bi mela že spet trebušček...pa še ni čas za to... jaz priznam,da ne utegnem vse komentirat ...sploh zdaj,ko sem vedno manj za pc-jem ja,ja...ta naš divjak je res prava morska deklica...užaljena,ko jo vzameš ven iz vode,da je jojjjjjjjjjjjjj...sej boš vidla.. trebuščel+k???...uff,ne mi delat guštov
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:46:46
|
|
|
|
Kristina_1
|
Češnca noče ležat, k se boji da bo kej zamudu , naša je ista - v vozičku kr sede zaspi, če sploh zaspi . Ajvy za kolk pa prodaš pedipedke? Men so ful všeč, sam če bodo naši punci prov? Rumba upam da se te Jankovič usmili in dobiste vrtec. za Tarjo! Baja če dobiš vrtec s 1.9. takrat začneš uvajat. Pr nas traja cca. 1 teden, ponekod pa tud 2. Pa kot je napisala Bojana, lažje kot ga daš, lažje prenese ločitev in prej se navadi. Jaz pa sem bla prvič v službi po dolgem času in je blo o.k. Sem bla pridna tko da sam še jutri, pol pa še mal porodniške .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 12:49:36
|
|
|
|
madejka
|
Češnca tud meni ne uspeva preveč tole fotografiranje Če pa ga že dobim pa zgleda ko marinc, zdaj pa ne vem, če sem ga res tak postrigla Kristina mislim da Pupi prodaja Pedipede. Majrim kak lepo Saj kar nekaj mislim na vas primorce. Sploh nate in na vse bogice, ki boste morale kmalu delat
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 13:52:47
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1 Baja če dobiš vrtec s 1.9. takrat začneš uvajat. Pr nas traja cca. 1 teden, ponekod pa tud 2. Pa kot je napisala Bojana, lažje kot ga daš, lažje prenese ločitev in prej se navadi. ja, saj vem ja saj ne mislim scene tam delat pa se po podu metat in pred malim tulit samo cmok bom pa ziher mela v grlu... kar se pa itak ne bo videlo sicer pa hvala za odgovore priznam da sem upala, da bo šlo avgusta uvajat pa vidim, da ni taka praksa no ga bo pa ati uvajal pa saj v bistvu si zato želim bit z njim, ker sem firbec in bi rada vidla, kaj dela tam pa kako se igra, druži z ostalimi... ne pa zato, ker bi jaz bolj veljala kot ati da ne bo pomote komentiranje: ne bit hude, ker kdaj katero spustim... enostavno ne znese vsega komentirat, preveč čvekate vas pa vedno z veseljem preberem in pogledam vaše malčke saj jaz se tud včasih počutim malo zapostavljeno verjetno se skor vsaka kdaj.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 13:58:55
|
|
|
|
Freycha
|
baja v našem vrtcu pa bo uvajanje zadnje dva tedna v avgustu. Tak da s 1.9. začnejo na polno.... vsaj tako mi je bilo rečeno..... majrim in corfu jaz ne pišem več, koga pogrešam in koga ne, ker nikoli ne vem, zakaj nekoga ni..... pa sem vesela, ko od vsake kak post preberem, samo ne pišem pa več, da koga pogrešam pa še hitro lahko komu krivico naredim, ker ga ponesreči izpustim.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 14:03:33
|
|
|
|
baja*
|
aja, v bistvu sem vas prišla prosit za nasvet, pa sem pozabla, ker ste me zavedle Za Renejev rd smo najprej nameravali it v živalski vrt pa nas bo zgleda vreme zafrknilo A ma kera kako idejo, kam bi se lahko odpravili? Da ne bi blo glih čisto vsakdanje... Če ne, se bomo pa cartali od jutra do večera freycha pol je še tud za nas upanje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 14:04:30
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* priznam da sem upala, da bo šlo avgusta uvajat pa vidim, da ni taka praksa no ga bo pa ati uvajal pa saj v bistvu si zato želim bit z njim, ker sem firbec in bi rada vidla, kaj dela tam pa kako se igra, druži z ostalimi... ne pa zato, ker bi jaz bolj veljala kot ati da ne bo pomote Baja saj bodo imeli v vrtcu kar nekajkrat razne dneve oprtih vrat, popoldanska srečanja itd in boš lahk vidla svojga sončka in njegove vrstnike pri igri... Jaz tud pogosto ne komentiram vseh, vas pa VSE rada preberem, sočustvujem z vami pri kakih težavah in se pogosto nasmejem kakemu komentarju...tko da za vse julijke.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 14:05:09
|
|
|
|
anja7
|
Evo punce spet nisem mela nobenga časa brat oz.kej napisat. Bom prebrala za nazaj če ne prej pa jutr, ko bom prvi dan v službi. Ojo mi je kr slabo, spet med štirimi stenami viset tako rekoč cel dan, kar je pa še precej hujš, pa brez Tilna. No, pa spet jokam.Čist noro je tole. Sem bla pa v soboto na obletnici valete (že 15) in je blo res super. Smo se dobil ob 18.-ih, pa kr do pol enih čvekal. Sem se prou sprostila in nč na službo mislila. Pa včer smo bli pri pediatru, ker je Tilen še vedno ves v pikicah. Že en mesec. Pa je p. skoz govoru, da je od vročine in potenja, ampak pri nas pikice sploh ne zginejo. Pri vročini je pa tko,da ko se otrok ohladi, da zginejo. Pa še drisko oz.tekoče blato ma že tri tedne. Smo šli danes k dermatologu sse naročit in mamo v petek 13.pregled.Upam, da bo to srečen dan. Nč, zdej se grem pa mal po kavču z mojim sončkom valjat, ker jutr se tak čas ne bom mogla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 14:19:41
|
|
|
|
Freycha
|
joj baja res ne vem, kaj ti predlagati za alternativo ZOO-ju, ker mi gremo tudi za Ditin rojstni dan. V Zagrebškega....... sicer je pa tudi cartanje doma nekaj, ni?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 16:23:19
|
|
|
|
majrim
|
freycha.... sej vem.... ...upam,da mi bo služba dovolila še kaj vskočit sem...če ne prej septembra,ko tudi nas čaka vrtec
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 17:22:25
|
|
|
|
Freycha
|
sej jaz tudi ne vem kako bo potem, ko bom visela v službi po cele dneve babike, to vam moram povedati. Sem dala Dito spet kar v posteljo spat in sedaj spi že več kot dve uri in pol..... počasi bo že 3. ure sam skrbi me, kdaj bo potem zvečer zaspana ratala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 17:32:53
|
|
|
|
Kristina_1
|
Madejka hvala. Ajvy sorry . Pupi za kolk pa prodaš pedipedke? Men so ful všeč, sam če bodo naši punci prov?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.6.2008 18:06:42
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Te pa da še jaz pohvalim Živo, je spala cele 3 ure v svoji postelji Baja, kaj pa če bi se šli kopat Mi3 ful uživamo, najbolj pa seveda mala žaba Ajvy, upam da je res "samo" 6 bolezen.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.