|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
2.6.2008 13:46:59   
Magi*
čestitke vsem polletnikom! user posted image user posted image user posted image

... pa vsem, ki ste uspešno opravili s krstom! user posted image user posted image user posted image

... pa vsem, ki vam zobje rastejo kot gobe po dežju! user posted image user posted image user posted image

jaz mam spet oba doma in mam jezik do tal. danes popoldne bi morala na nek sprejem, pa se mi ne ljubi. po celem dnevu plenic, bruhanja, cviljenja, naj se pol urihtam in glumim fino damo. user posted image  jok brate. sem čist crknjena še od vikenda. sploh ne vem kaj se z mano dogaja, ampak jaz bi samo spala. prejle me je za pol ure zmanjkalo, pa je Zarja po meni plezala. no, zdaj je HB nje zmanjkalo. user posted image

grem si eno kofe skuhat, da k sebi pridem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
2.6.2008 14:13:12   
hokejistka
magi pa ne že spet user posted image . Drži se user posted image user posted image user posted image . Pa cel kup user posted image tvojima sončkoma, da bosta čimprej spet zdrava.

Bi bilo fino če bi se dobile še na kakšni kavici predno jaz pobegnem na morje. Zato se morate hitro pozdravit!

lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
2.6.2008 14:19:41   
Raho
Magi* - evo, sva že dve, ki lahko ob kateremkoli času dneva zadrnjohave. Jaz sem zdaj skoraj kinknila v službi - pa pišem program. Ampak enostavno se ne morem pokonci držatiuser posted image . Komaj čakam, da bo pol štirih - sam kaj, ko me doma čakata mja ptička... Potem pa akcija naprej.

Hokejistka - saj se hoče dojiti samo, ko me vidi.user posted image user posted image  Ja, začeli smo s sindromom mama - zelo hitro. Prejšnjič je že nekaj cmihala, ker ji nisem bila v vidnem polju ob pravem času.

Moram pa prizanti, da to naše malo dete dobesedno obožuje Črtomira. Tako ga gleda, kot da je bog (pravi Big brother je v njenih očeh) in na vsak naičn hoče biti v njegovi bližini.

Joj, še eno vprašanje - naša Živa izsiljuje za hrano, ko jo vidi. Pred njo več ne smemo ničesar dati v usta. Tako vpije in vrešči, da je joj. A so vaši malčki tudi taki????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2778
2.6.2008 14:42:33   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Joj, še eno vprašanje - naša Živa izsiljuje za hrano, ko jo vidi. Pred njo več ne smemo ničesar dati v usta. Tako vpije in vrešči, da je joj. A so vaši malčki tudi taki????user posted image

Ej, naša začne kar jokat, če ji kaj ne damo in tako pač dobi vse malo za prst obliznt.
So ratali že tapravi vražički, že pokažejo kadar kaj ni po njihovo.

Kot je magi napisala user posted image user posted image user posted image user posted image za vse zobke, za vse , ki si rpislužite že pol torte, bravo za krste..

Ostalo, pa itak ne sledim večuser posted image ne vem, kaj se tukaj gor dogaja in pišete, ko da se bam je film sneluser posted image saj je fino za brat

Pri nas madam že 2 ure spiuser posted image in kaz čakam in čakam

jutri imava pa P in špunto v ritko
Pridem zvečer na čvek, do takrat pa user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
2.6.2008 14:51:21   
pikica*

Lovro je bolj požeruškaste sorte, ampak take krize ni. A to kriči tudi, če je sita? Pri nas je namreč halo takrat, kadar je lačen.

Želva, očitno sem pri tebi malo zabrkala......vem, da je bila ena iz nm, ampak nimam pojma katera. Očitno me že emšo malo dajeuser posted image .

Hokejistka, kdaj pa odhajate na morje? Mi že skoraj odštevamo dneve.....še slaba dva tedna in šibamo. Komaj že čakam. Škoda samo, da gremo samo za en tedenuser posted image . Zato zdaj že razmišljava, da bi potem za en teden še kam produžili. Ampak kamuser posted image ?

Naš gospod sin je bil pa danes siten za znoret. Ni hotel spat, utrujen pa za umret. Zdaj se je pa napokal polente z zelenjavo in kar v ležalniku zakinkal. Končno ima mami malo miru pred našo polentojedožerkouser posted image .

Pa še ena malenkost za vse zaspanke.....tole si zavrtite, mal pomigate zraven in boste kot noveuser posted image .
http://www.youtube.com/watch?v=abVjTyaZEXY

< Sporočilo je popravil pikica* -- 2.6.2008 14:57:04 >

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
2.6.2008 14:59:28   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Lovro je bolj požeruškaste sorte, ampak take krize ni. A to kriči tudi, če je sita? Pri nas je namreč halo takrat, kadar je lačen.

Ja. Ne glede na to ali je jedla ali ni... Tudi če ni lačna - na vsak način hoče jesti. Pa še oblizuje se poleguser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
2.6.2008 15:31:12   
Magi*
jaaaa, naš je tudi cel nervozen sam, da vidi, da kdo kaj je. tudi, če ni lačen. da ne govorim kako bi mu dedi najrajši dal čevape. user posted image  user posted image  ko pa njega hranim, pa itak poskakuje zraven, brca, cvili. pravo veselje.

za joško uprizori pravi performans. ni diileme kaj bi rad.

pa taveliko sestrico tudi gloda kot boginjo. se ji smeji na vsa usta, kar Zaki še podžge in še večje norčije zganja.

hokejistka, saj sta "samo" prehlajena, sem pa Zaki preventivno doma pustila, ker imajo v vrtcu škrlatinko.

glede gh: danes bli pri P in je rekla, da bomo počasi lahko začeli uvajati. ko sem ji povedala, da naš sinko že je nekaj gh, se je kar spačila. user posted image  

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
2.6.2008 17:22:42   
hokejistka
pikica mi tudi gremo čez 14 dni. Se pa že počasi pripravljam, ker bo to cela logistika preselit naše stanovanje na morje user posted image . Jaz že tako nimam nobene mere in najraje vse s seboj vlačim. Sedaj pa, ko imamo še user posted image bi rabili kar selitveni servis. Mi2 greva na user posted image kar za pet tednov, oči se nama bo pa za tri pridružil. Si kar spisek pišem, kaj vse moram še kupit, ker to ponavadi traja predno dobim voljo in obletam različne trgovine. Edini nakup do sedaj sem opravila v lekarni in me je kar na rit vrglo, koliko mi je naračunala za nekaj osnovnih zdravil in krem za sončenje user posted image . Sedaj se pa psihično pripravljam na obisk Muellerja in BC. 
Žal mi je, ker bom zamudila razprodaje, ker bi lahko za user posted image ful ugodno kupila garderobo. Tako bom pa po dopustu morala v shopping, ker ji bo vse premajhnouser posted image .
Sem te hotela vprašat, koliko mleka pa spije Lovro, glede na to da že pridno mljaska GH?

hrana naša nič ne izsiljuje in se nič ne oblizuje. Še ko je čas za hranjenje bolj priprto usta drži. Ampak napredujemo user posted image
raho kako je pa kaj babi?

magi tale škrlatininka pa res povsod razsaja. Še tega se vam manjka.

elaM a imate že nov avto?

Kje se pa foxina skriva?

Uživajte!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
2.6.2008 20:22:09   
pikica*
Danes sta me pa mulčka čisto izmozgalauser posted image . Lovro je bil cel dan tečka, popoldne mu je pa še Zoja družbo delala. Smo ji hotli kupit sončna očala pa je samo letala po Clarusu, trgovka pa za njo. Po moje si je mislila, da imamo totalno razvajenega otrokauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

pikica mi tudi gremo čez 14 dni. Se pa že počasi pripravljam, ker bo to cela logistika preselit naše stanovanje Sem te hotela vprašat, koliko mleka pa spije Lovro, glede na to da že pridno mljaska GH?

Kam pa greste, če ni skrivnost?
Kar se hrane tiče....poje zvečer eno flašo mleka, ampak težko rečem koliko je to, ker je včasih 180ml, včasih pa veliko več. Potem pa še ponoči 180ml. In to je to.

Zdaj se grem dat pa na off, ker sem uničena.

Neposredna povezava do sporočila: 2784
2.6.2008 21:06:57   
Vrtnica79
Evo babike, naj vam povem da za našo tečnobnost in vročino niso krivi zobki ampak vnetje uhicuser posted image . Pa smo spet na antibiotikihuser posted image .Takoj ko sem ji opisala znake ( skozi na rokah, ko jo položimo pa takoj jok) je takoj vedela da so uhice. To so baje očitni znaki, jaz tega nisem vedela; Lataša namreč nikoli ni bila nič bolana.

Cepljene seveda nisma bile, boma čez 14 dni če bo vse po sreči. Bile sma pohvaljene da se je lepo zredila in zrastla, pa tudi za GH se je strinjala z sadjem in zelenjavo ki jo že papcama.

pa taveliko sestrico tudi gloda kot boginjo. se ji smeji na vsa usta, kar Zaki še podžge in še večje norčije 

Isto kot pri nasuser posted image

Ja, jaz se včasih tudi raje skrijem, sploh kadar vem da je sita. Ker pol se mi zdi da revica misli da ji nočem nič dat. Jo pa Lataša včasih rajca z sladoledom, pa zanalašč tako z užitkom liže, da se Vani kar sline cedijo.

Tako zdaj pa se grem tudi jaz izključit ......................

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 2.6.2008 21:07:59 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
3.6.2008 7:28:59   
ElaM
Dobro jutro,
najprej Špelci čestitke za krst, vsem za obmesečnice, vani pa želim, da bojo ušeska čimprej dobra.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

elaM a imate že nov avto?

Nimamo, smo še v fazi iskanja. Upam, da bo čimprej.

Pri nas imamo drug problem, naša niti ne pokaže, če je lačna. Da bi pa usta odpirala, ma ni šans. Se mi zdi, da tole dete ne bo ravno velik jedec.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pa taveliko sestrico tudi gloda kot boginjo. se ji smeji na vsa usta, kar Zaki še podžge in še večje norčije zganja.

naša isto, Tinkara ji samo pride v vidno polje, Manca se že smeje in vriska. Tinkari se to tako fino zdi, da skoz skače okrog nje, pa jo boža,.. Govori ji manca banca.user posted image  Tinkara ful govori na rime, pa ne vem, a je to samo faza, a bo pesnica?user posted image

Včeraj je imela Manca pregled in res ne vem, kaj bi ta njena P rada. Zredila se je 700g v 6 tednih in je spet premalo po njeno.user posted image  Po  enem mesecu imava spet kontrolo teže.user posted image  Potem mi  reče, saj kontrolo teže ima ogromno otrok. Ja, res čudno, a ne, če je potrebno tudi take na kontrolo vozit, ki so v okvirih, samo bolj na spodnji meji. Pač Manca verjetno ne bo debela, saj nobeden od naju ni, v normalnih okoliščinah.user posted image
Drugače je pa ok, gibalno zelo hitra, po njenih besedah, samo tistega rdečega cofa ne šljivi 5% posto.user posted image
Potem pa začneva govoriti o hrani in mi reče, da ji naj začnem dajati 2 obroka GH.user posted image  Pri nas še enega nima v celoti. In, da ji naj v kašice dajem olivno olje.user posted image  No, dobro, da me te zadeve ne ganejo prav dosti in bom delala po svoje.
Sem se razpisala, lepo bodite.

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.6.2008 7:57:41   
Raho
Ojla!
Samo na brzake.Grem k župniku na seanso Mogoče me bo razsvetliluser posted image user posted image user posted image user posted image .

To noč nismo ravno najboljše spali. Živa je bila celo noč priklopljena, vendar je ona vsaj dremala. Ampak OK, saj razumem - zobki jo mučijo. Tkao ali tako je glede na situacijo izjemno pridna in potrpežljiva. Mene zanima, kaj bo tehtnica pokazala naši damiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Odkar sem se znebila tehtnice, je moje življenje lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa, v sredo (11.) imamo pregled in bomo videli. Glede na izgled je prav lepo okrogla, nogice ima take kot mama - POLNE CELULITAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da je najverjetneje vse OK.

Danes imam za speglati goro (dobesedno) perila...

jaz ne vem, a samo mi toliko mažemo ali kaj????? Da vam povem, rozano lahko perem po ODTENKIHuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Letim zdaj, ker je dedi (gre z mano) že nervozenuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
3.6.2008 8:33:05   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Pri nas imamo drug problem, naša niti ne pokaže, če je lačna. Da bi pa usta odpirala, ma ni šans. Se mi zdi, da tole dete ne bo ravno velik jedec.user posted image

taka je naša Zaki. nobenega refleksa lakote, nobenega zanimanja. Taras poje več od nje. user posted image

Tinkara ful govori na rime, pa ne vem, a je to samo faza, a bo pesnica?user posted image

po mojem je to faza, ker jo je Zaki tudi dala skozi. user posted image

Včeraj je imela Manca pregled in res ne vem, kaj bi ta njena P rada. Zredila se je 700g v 6 tednih in je spet premalo po njeno.user posted image  Po  enem mesecu imava spet kontrolo teže.user posted image  Potem mi  reče, saj kontrolo teže ima ogromno otrok. Ja, res čudno, a ne, če je potrebno tudi take na kontrolo vozit, ki so v okvirih, samo bolj na spodnji meji. Pač Manca verjetno ne bo debela, saj nobeden od naju ni, v normalnih okoliščinah.user posted image
Drugače je pa ok, gibalno zelo hitra, po njenih besedah, samo tistega rdečega cofa ne šljivi 5% posto.user posted image
Potem pa začneva govoriti o hrani in mi reče, da ji naj začnem dajati 2 obroka GH.user posted image  Pri nas še enega nima v celoti. In, da ji naj v kašice dajem olivno olje.user posted image  No, dobro, da me te zadeve ne ganejo prav dosti in bom delala po svoje.

naš se je od 29.3. (takrat so ga nazadnje tehtali in je imel 7600g - se mi zdi) zredil na 8400g. po mnenju vsakega drugega P bi to bilo veliko premalo, naša ni niti trznila. ko sem ji povedala, da že je gosto hrano in kaj je, se je pa zgrozila, potem pa skomignila z rameni češ, saj vam ne morem pomagat, če se ne držite pravil. user posted image  v glavnem: ne skrbi, P si očitno niso enotni kaj je dovolj, kaj je premalo in kdaj začeti z GH.

sem hotla še nekaj pokementirat, pa sem pozabila user posted image

aja, Raho: ne omenjaj mi perila. se mi bo zmešalo. non stop samo perem. pol je pa treba še zložit in v omaro pospravit - tisti mi je še huje. user posted image

lepo bodite!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.6.2008 8:39:01   
loncica
Čav punce!

Joj, kolk pridno pišete, jaz pa še brat nimam časa. Včasih se mi zdi, da se še obrnem ne, pa je dan že mimo.

Sem vas samo bolj preletela, Vrtnica upam, da bo Vana kmalu boljše.

Pri nas imamo zdaj en obrok GH, ki pa ni čisto nadomestilo za dojenje. Poje 200ml zelenjavne kašice, čez kako uro se pa še mlekeca napije. Če ga podojim takoj po obroku, gre ponavadi mleko nazaj ven. V bistvu mu vse kuham sama, zdaj sva na mixu korenja, bučke in kolerabe. Včeraj sem mu pa dopoldne dala malce kompotka iz jabolk.

Pitje: pri nas velik problem. Se vidi, da se še toliko doji. Mu vsilim morda tam do 30ml na dan. Probali smo že vodo, časj sladkan z glukozo, nesladkan čaj, različni okusi, voda od kompota - nič mu ni všeč.

ElaM: kar se olja tiče se strinjam s tvojo pediatrinjo. Jaz mu kapnem ali malce bio sončničnega ali pa bio olivnega olja v kašico. To svetuje tudi pediatrinja na MON-u, pa tudi npr. na prosenih kosmičih od Alnature piše, da je dobro če se v kašo doda že mala žlička olja. Dodatek maščob naj bi bil potreben. Kar se pa tiče teže, pa tudi ne vem no. Naš se je tudi nazadnje zredil 700g v 6ih tednih, pa naju je pohvalila.user posted image

Šibam zdaj korenje pripravit, dokler mali spi.

Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
3.6.2008 8:46:52   
Vrtnica79
Jurto, najprej kavica

user posted image

vsaj jaz sem jo spet potrebna po neprespani noči. Tam nekje do 2 je še spala, pol pa ni šans da bi bila v ležečem položaju. In sma šetale po stanovanje do 4. In pol jaz nisem morala nazaj zaspat, imam celi ritem zmrdan. Oči pa imam tako rdeče, kot da bi ga že celi teden čagala.

Eh, me že kliče........................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
3.6.2008 9:09:19   
Foxina
Punce, a majo vaši dojenčki tud pikice po trebuhu in hrbtu?
Hokejistka ja ja t2 je prišu in v 5 min vse naredu...Aha, hvala za namig glede vrtcevuser posted image user posted image
Drgač se pra strinjam ja, da bi blo fajn, da še kakšna decembrka prideuser posted image user posted image user posted image  
Magi veš, da si mela prav, da so zobki...2 sta mu zrasla user posted image user posted image user posted image  
Morm šibat...drugič preberem do konca  

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
3.6.2008 9:17:52   
soncek.djukelica
jutro mamice,

Vrtnica, upam,da vam vnetje čim hitreje mine!user posted image
Raho, tudi pri nas se nabira gora perila - sploh ne moreš verjet,da ga je toliko!
Magi, en poljubček tvojemu Tarasu od mojih dveh punc!user posted image
Na zadnjem pregledu je meni P rekla, da bosta sedaj manj dobivali, nekje cca 600g na mesec, ker sem kar začudeno pogledala,da Victoria ni dobila več( jaz sem kar nekako mislila,da bo dobila celo kilo gor)!
Zanč imela celo norijo, pripravim jima obrok, pa Victoria zažene vik in krik, pa noče po žlici in ni bilo drugega, kot njo na dojko, z drugo sem pa Saro hranila in mi je lavfalo!user posted image Pa nej še kdo reče,kaj ženske nismo zmožne! A si predstavljate, če bi imele še eno roko?user posted image Je pa zanimivo jih opazovat, kako se spoznavate, da sta dve! Položim jih na trebušček in se gledata in se zmejite ena drugi, Sara se že mal plazi, tko da jih moramo mal popravit,da ne pride do crasha!user posted image Je pa Sara ugotovila,da lahko tudi jaz cuzam njene prste in mi jih kar v usta daje! A še kdo od vaših tudi to počne? Kako vam pa kaj brcajo! Mi imamo pravo nogometašico! Victoria bo očitno fuzbalerka, ona tudi po pol ure ali pa več brca z nogami!Ko je v ležalniku ali v posteljci, je to njeno najljubše opravilo ( razen, ko ne sitnari user posted image ) Jih moram pa pohvalit, danes smo spale od 10.30 do 7.30! Zlate otroke imam!user posted image
Jaz sem že dobila Muser posted image , ta mesec bo že tretji ciklus, lahko pa rečem,da je čisto drugačna kot pred user posted image ! Ponavadi se mi je napovedala, prvi dan sem imela bolečine, sedaj pa je čisto "normalna" brez bolečin!user posted image
Klarisima, lepo da si se oglasila, upam,da se bove dobile kaj na morju čez poletje, ko pridem dol!
Skaaana, tudi vam želim,da se hitro pozdravite!user posted image user posted image user posted image
Me pa nekaj zanima, a vas je materinstvo kaj spremenilo; to itak; predvsem me zanima, če ste bolj potrpežljive,strpne, vam kdaj počijo živci? Jaz lahko za sebe rečem,da sem bolj potrpežljiva ( sploh z otroci) Morda zaradi tega user posted image nastrada user posted image ! Se pa trudim,da bi bila tudi z njim, vendar včasih ne gre!user posted image

držite se, uživajte in lep pozdrav vsem!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
3.6.2008 9:45:44   
nian
dobro jutro!

jaz se sedajle sproščam ob kavici. me je tamala očitno začela zaje....... noče spat. no, hoče, hoče, samo bi ona rada videla da jaz stojim ob postelji. takoj ko se odstarnim hop na trebuh pa v jok. in ker je na trebuhu, jo že moram prav naštelat. ko pa ati pride in ji reče alja spat, pa ga malo pisano pogleda palčka v usta in zaspi. jao jao!

smo dobili 3 zobek. in sicer levo dvojko zgoraj user posted image  mater bo smešna, ko ji malo bolj ven pride user posted image

raho: sem se nasmejala tvojemu postu o cunjicah. jaz sem ravno včeraj dvojno roza prala user posted image  temno in svetlo user posted image

potrpežljivost: stresa ravno nimam, živcev pa včasih prav tako ne. sploh če tamala za brezveze dere, takrat jo pač sliši tisti, ki je najbližje. user posted image  se tam najbolj pogosto znajde.

včeraj smo tamali potem le kupili gugalnico in bazenček. in bazenček že čaka na boljše vreme. user posted image

M: jaz sem imela prej najbolj rahitično M. nič od nič. brez bolečin, 2 dneva malo malo malo. sedaj se mi pa vrača. user posted image user posted image user posted image  imam bolečo in močno in en teden dolgo. vrag jo pocitraj. user posted image

sedaj pa grem naprej malo pokofetkat.

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
3.6.2008 9:47:45   
želva

Ojla!

Odkar sem se znebila tehtnice, je moje življenje lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa, v sredo (11.) imamo pregled in bomo videli. Glede na izgled je prav lepo okrogla, nogice ima take kot mama - POLNE CELULITAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da je najverjetneje vse OK.

Danes imam za speglati goro (dobesedno) perila...

jaz ne vem, a samo mi toliko mažemo ali kaj?????

user posted image user posted image user posted image Pri nas enako.p amo samo trije

Vrtnica 79 user posted image user posted image za Vano.

Spustim danes psa ven lulat in grem posodo iz stroja ven dat, grem na teraso, jo pokličem in gre notr.Nakar vidim kepe blata v dnevni, po tepihuuser posted image user posted image Pol jo pogledam v noge in matr, če si ni skibucke iz blata naredila.Sem jo kar v pesjak zaprla, jaz grem pa pucat.

Mi imamo pa danes P, pa bomo vidli, kako se redi.
ELaM, ti P si še sami sebi niso enotni, pri na sta ena in ista P, enim "dovoli" jest  GH že pri 4mesecih in jih spodbuja, naj čim več mesa jejo, nam pa bog ne daj da bi ji kaj dala.Delaj tako, kot se tebi zdi da je pravuser posted image Aja, mal oljčka pa ne škodva.user posted image Mi tud naši damo mal masla, ali olja v zelenjavo

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
3.6.2008 9:56:56   
želva
Aja, glede celilita, no commentuser posted image Sem si nabavla "čudežno" kremo, bom sigurno čez en mesec took lepauser posted image

Ne vem, če mi bo uspelo slikico prilimat, od kar nama je strela užgala v komp, mi sploh ne gre večuser posted image KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.6.2008 20:25:39 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.6.2008 9:58:36   
želva
No ja, mal bomo imele uničeno stran, sej bomo kmal na drugiuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
3.6.2008 11:48:23   
ElaM
Pridne ste zadnje dneve.user posted image
Na brzino pokomentiram:
Foxina, mogoče mu je vroče in je dobil pikice. Po trebuhu in hrbtu bi znalo biti od tega.

Punce, saj sem kupila neko bio ekstra deviško olje, bom ga kapnila v zelenjavo. Samo mi je tako tečna s tem povdarjanjem, kaj ji naj dam, da se bo zredila,... ker naša tamala ni suha, bemtiš.user posted image  
Magi*, ti si pisala, da je Zaki zrasla gor ob mleku, a ne? A zdaj že je vse, a je še zbirčna?

In še en paradoks, me sestra vpraša, če piškot ali skorjo kruha že da sama v usta. Kako, če ji pa kruha še ne dajem.user posted image  No, saj potem je zagrabila prvo ropotuljo in jo nesla v usta, da je bila zadovoljna. No, doktorca pa meni do 9. meseca počakte z glutenom,... Ma, res so smotani.
Tinkara je lani imela eno staro zdravnico in je bila zelo zadovoljna, če se je zredila 700g,... BV.
Pri nas pralni tudi non stop lavfa.user posted image  Likam samo še tisto kar je nujno.

Želva, Mančk je pa ravno ena taka smejka, kot Mancabanca. Skoz se reži.

Zdaj grem pa Manci kosilo pripravit, kašo iz bučk in krompirja.

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.6.2008 12:03:45   
Magi*
ElaM, Zaki je še zdaj ful zbirčna:) v bistvu sedaj uvajam GH obema. user posted image  samo, da Taras poje ama vse kar mu dam, Zarja pa samo sadne kašice. bi jo kdaj najrajš za ušesa. user posted image  kako je lahko en otrok čisto skuliran in nekompliciran, tadrugi pa aklih do konca.

evo, šibam, Zarja je priromala iz sobe, konec spanja. verjetno za oba. user posted image

pa sem jo fajn zlaufala zunaj. user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.6.2008 13:11:19   
hokejistka
Sem zjutraj tako lepo vse napisala, potem me je pa ven vrglo user posted image . Pa sem bila še nekaj dni nazaj pametna,d ase meni kaj takega ne dogaja. Zdaj pa imam.

Za razliko od večine, sem jaz to noč spala naravnost odlično. Sem upoštevala vaš nasvet in sem Julijo pokrila samo z prevleko za kovtrček in je spala ko angelček. proti jutru se je začela nekaj obrač in sem hitro izkoristila priliko in jo podojila, ker so  me joške že pošteno bolele. Potem sva pa potegnile še do 8-ih. user posted image

Zdaj pa Julija spi, solatko sem oprala in tudi pripravila že nekaj za kosilo. Tudi danes je pridno popala skoraj celo banano in jabolko in še dojila se je kasneje. Zaenkrat ji dajem samo sadje. a vi tehtate količino hrane, ki jo pripravite?

vrtnica79 hvala za kavico!

elaM Manca je pridobila čisto dovolj teže. Otroci po 4. mescu tako ali tako pridobivajo manj. Je pa res, da se tvoja redi na spodnji meji. Ampak važno, da napreduje.

raho je najbrž že čisto razsvetljena in oprana grehov user posted image Pri nas pa striktno kupujemo neroza cotke. Vse kar imamo v roza odtenkih (vijolična je izključena) je bilo podarjenega. Se mi zdi, da naši roza sploh ne paše.

loncica  kar se pitja tiče smo na istem. 30 ml je že velik uspeh za nas. Meni se pa zdi 200 ml kašice že kar dober obrok. Mi je patronažna rekla,da je količinsko tak obrok že zamenja dojenje user posted image

sd meni se zdi, da me materinstvo ni kaj posebej spremenilo. Mogoče sem edino manj egoistična user posted image . Drugače mi pa tudi živci počijo. Včasih zaradi tamale ali pa zaradi user posted image .

nian ja, vreme vam je malo zagodlo in bo moral bazenček še malo počakat. Bravo za zobek!

želva lušno pupo imaš!

Grem še malo uživat, dokler user posted image spi.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.6.2008 13:28:07   
Magi*
oba sta dol padla user posted image  neverjetno. in kosilo se kuha. še solato otrebim ...

SD, jah, sem malo bolj potrpežljiva, sam živci mi še vedno počijo. tudi Zaki zna iz mene spravit na dan ne preveč lepe lastnosti. user posted image

hokejistka, ne skrbi, tudi za vas roza obdobje še pride. user posted image

no, zdaj pa grem dalje kuhat.

ostanite v cvetju.

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?