soncek.djukelica
|
jutro mamice, Vrtnica, upam,da vam vnetje čim hitreje mine! Raho, tudi pri nas se nabira gora perila - sploh ne moreš verjet,da ga je toliko! Magi, en poljubček tvojemu Tarasu od mojih dveh punc! Na zadnjem pregledu je meni P rekla, da bosta sedaj manj dobivali, nekje cca 600g na mesec, ker sem kar začudeno pogledala,da Victoria ni dobila več( jaz sem kar nekako mislila,da bo dobila celo kilo gor)! Zanč imela celo norijo, pripravim jima obrok, pa Victoria zažene vik in krik, pa noče po žlici in ni bilo drugega, kot njo na dojko, z drugo sem pa Saro hranila in mi je lavfalo! Pa nej še kdo reče,kaj ženske nismo zmožne! A si predstavljate, če bi imele še eno roko? Je pa zanimivo jih opazovat, kako se spoznavate, da sta dve! Položim jih na trebušček in se gledata in se zmejite ena drugi, Sara se že mal plazi, tko da jih moramo mal popravit,da ne pride do crasha! Je pa Sara ugotovila,da lahko tudi jaz cuzam njene prste in mi jih kar v usta daje! A še kdo od vaših tudi to počne? Kako vam pa kaj brcajo! Mi imamo pravo nogometašico! Victoria bo očitno fuzbalerka, ona tudi po pol ure ali pa več brca z nogami!Ko je v ležalniku ali v posteljci, je to njeno najljubše opravilo ( razen, ko ne sitnari ) Jih moram pa pohvalit, danes smo spale od 10.30 do 7.30! Zlate otroke imam! Jaz sem že dobila M , ta mesec bo že tretji ciklus, lahko pa rečem,da je čisto drugačna kot pred ! Ponavadi se mi je napovedala, prvi dan sem imela bolečine, sedaj pa je čisto "normalna" brez bolečin! Klarisima, lepo da si se oglasila, upam,da se bove dobile kaj na morju čez poletje, ko pridem dol! Skaaana, tudi vam želim,da se hitro pozdravite! Me pa nekaj zanima, a vas je materinstvo kaj spremenilo; to itak; predvsem me zanima, če ste bolj potrpežljive,strpne, vam kdaj počijo živci? Jaz lahko za sebe rečem,da sem bolj potrpežljiva ( sploh z otroci) Morda zaradi tega nastrada ! Se pa trudim,da bi bila tudi z njim, vendar včasih ne gre! držite se, uživajte in lep pozdrav vsem!