|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
3.6.2008 21:05:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

metkica1 - ful hvala za spodbudne besede. jih dans prav rabim user posted image

Kaj pa sem jaz? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
3.6.2008 21:11:37   
noa1
Maribor 4.6.2008
Ob 11.00
Kraj: Ledna dvorana (sonce) in Planet Tuš (dež)
- Noa1
- Mehurčica
- Zala07
- Pikijakob
- Pandica
- Lane31
Kaj pa Sanwebrda in Vedra pa ostale? Pa Vanili? Ti se nam tudi lahko ta teden pridružiš.user posted image

Metkica1: oooo, a imaš ti tudi novi avatar. Zelo lepo.

Mehurčica: sicer nisem potem nič več jedla in tudi ne bom, ampak ti mi kar - pripopaj. Sem si sama kriva, kaj pa jem sladoled.

Moja pupa že spi.user posted image user posted image user posted image Novi način uspavanja očitno deluje. Je bolj stresen zame, ampak mala po novem zaspi v par minutah.user posted image user posted image user posted image
Torej je čas, da se začnem počasi učiti za moje izpite, ki somi ostali. Sedaj pa res nimam več nobenega izgovora.

< Sporočilo je popravil noa1 -- 3.6.2008 21:12:35 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
3.6.2008 21:12:08   
mehurčica
Pandica, prehitro bereš.user posted image

Nova10ka
, ti pa kar presliši komentarje drugih. Jaz se tudi nisem dala, ko sem imela Davida. Sploh sem dobila kurjo kožo, če je Davidu duda na tla padla in je tašča tako paniko zagnala, da jo je treba umit, da to ne sme,...user posted image Pa vsakič ko je prišla, če še imam mleko.user posted image Pa če sem šla namešat AM, je takoj rekla:"Mamica nima več mlekeca." WTF???user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma, po moje ima vsaka kakega takega, ki soli pamet na vsake kvatre. Moja tašča je na srečo sedaj boljša glede tega, kot je bila pri Davidu. Pa za vse me vpraša, če lahko. Pa tud glede oblačil smo se nekak zmenli, naj ne kupuje preveč po svoje.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
3.6.2008 21:14:19   
metkica1
Zoja mali cukerčekuser posted image user posted image

mehurčica jaz moji že tudi en čaz (skoraj 1m) dajem kislo smetano, med hrano, seveda tam kjer paše.
No dans je jedla za kosilo njoke in goveji zrezek v smetanovi omaki (zmiksano bolj na pol). Smo papcal, kot veliki.
Ne vem katera je spraševala za bio meso. Jaz imam domačo govedno, kupima pri enem kmetu, svinjino včasih kupim ali dobim doma, od piščanca pa kupim prsi. Sploh pa ne vem kaj je še danes biouser posted image

Pri nas se pripravlja na nevihto, bliska..... sem ravno user posted image  klicala, ker še nekaj dela naj pride, da me je strah.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
3.6.2008 21:14:41   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Novi način uspavanja očitno deluje.

Povej nam malo več...kakšen način uspavanja imata pa zdaj?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
3.6.2008 21:16:38   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pandica, prehitro bereš.user posted image

Nova10ka
, ti pa kar presliši komentarje drugih. Jaz se tudi nisem dala, ko sem imela Davida. Sploh sem dobila kurjo kožo, če je Davidu duda na tla padla in je tašča tako paniko zagnala, da jo je treba umit, da to ne sme,...user posted image Pa vsakič ko je prišla, če še imam mleko.user posted image Pa če sem šla namešat AM, je takoj rekla:"Mamica nima več mlekeca." WTF???user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma, po moje ima vsaka kakega takega, ki soli pamet na vsake kvatre. Moja tašča je na srečo sedaj boljša glede tega, kot je bila pri Davidu. Pa za vse me vpraša, če lahko. Pa tud glede oblačil smo se nekak zmenli, naj ne kupuje preveč po svoje.

ti si si pa zdresirala taščouser posted image user posted image  bravo
joj moje pa niti blzu ni dosti to pa tudi ni lepouser posted image  z vnučki se samo na ven ponaša drugače pa kaj jih šmirglauser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3131
3.6.2008 21:18:45   
Pandica
Tak, moja user posted image   mi je tut zaspala user posted image  user posted image , jaz pa grem zdaj jest, ker sem tak lačna, da bom hin user posted image  user posted image  

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
3.6.2008 21:19:23   
metkica1
user posted image častim enga po soparnem dnevuuser posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
3.6.2008 21:20:44   
mehurčica
Metkica, lep trampolin.....oz. avatar.user posted image

Joooooooj, ko bi ti vedla, kake lušte si mi zdaj nardila s tem Bandidosom.user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
3.6.2008 21:24:53   
zala07
[

Moja pupa že spi.user posted image user posted image user posted image Novi način uspavanja očitno deluje. Je bolj stresen zame, ampak mala po novem zaspi v par minutah.

[/quote]

kaj to pomeni? kakšen način uspavanja imata?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
3.6.2008 21:26:10   
metkica1
omoj bog toča   moje rožeuser posted image user posted image

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
3.6.2008 21:30:11   
sanwebdra
no, evo nočne zgodbe: po treh mesecih se končno odločim in grem spat ob 23.00, da sem bo ja naspala, ker sem bla ful utrujena in sem hotla malo not spravit ... jok, brate odpade... Se je naša šefica odločila, da bo ravno od tega momenta do 00.15, na pet minut jokcala in stokcala ... jaz pa ne bom spala nič ... sem bla jezna ko hudič ... in mi ni preostalo drugega, kot da ji naredim flašo in ... glej ga zlomka, aja tutaja ... čeprav sva 4 ure kasneje spet jedli ...

Maribor 4.6.2008
Ob 11.00
- Noa1
- Mehurčica
- Zala07
- Pikijakob
- lane31
- sanwebdra

Itak, da prideva, razen, če se naši princesi poslabša kihanje in izcedek iz nosu - se je izgleda včeraj malo prehladila user posted image ... a spet ob 11.00?

no, zdaj pa alarm zopet traja predolgo ... pa kaj je zdaj to zopet ...?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
3.6.2008 21:34:02   
mehurčica
Ja, sem tudi jaz prišla samo zato še sem, da preverim, če sem prav videla ob 11h. Jaz bi raje ob 10h.

Sanwebdra
, tak sem jaz bila pri Davidu, ko se je naenkrat začel zbujat. Mi nič ni bilo jasno. Eni pa ima že od rojstva mešane urnike spanja. Verjetno tudi zato, ker sem jo vedno morala nekaj motit med spanjem, ko sem hodila po Davida v vrtec. Pa glih ko je zaspala v avtu, spet ven.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
3.6.2008 21:42:55   
2ursae
NAREDILA SEM IZPIT user posted image user posted image user posted image user posted image . Juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image . Tolk sem vesela, pa ne sam zato, ker sem naredila, ampak tud zato, ker sem OBVLADALA user posted image , na pisnem sem vsa znala, pa na ustnem tud, pa me je ženska ful podrobno spraševala. Skratka, rulam user posted image .
Zdej pa mal pavze .... ampak ne preveč user posted image . Tko, to je vse, grem zdej z mojim gledat LoTR -a (GP), se mi ga je ful zaluštal, k Boru vsak večer pojem "Into the West" od Annie Lenox. Sam k pomislim na otvoritveno sceno filma mi gredo kocine pokonci ... uuu, komaj čakam.

tko, Bablz, če še pišemo minuse, si zaslužim danes en ogromen debel minus, ker sem izpit proslavila s tortico user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3139
3.6.2008 21:50:15   
nova10ka
Pandica - ko sem post oddala, sem videla tvojega in bil še bolj vesela. sem šla kar svoj post takoj popravit user posted image ma smo preveč hitre. Mehurčica, hvala tudi tebi, upam, da bom jaz pri drugem tudi bolj u izi.

2ursae -
ČESTITKE!!! ful si carica!!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
3.6.2008 21:56:25   
VANILI
helou in dober večer!
Uf kak dan za mano!
doma zgleda ,kot da bi treščila bomba in ne pretiravam, pa smo bili na vozičkarskem pohodu iz trgovine telefonsko zasačeni, če lahko dobimo obiske in jaz vsa vesela obiskov da jaaaa seveda. In na obisk sta prišli mamica in 5letna hčerkica. In mamica je rabila nekoga, da si spuca ventile in jasno, jaz ravno pravšnja za to user posted image , tako da sva tamali ve pustili, naj delata, kar pač delata in sta takoj zaslutili neskončne možnosti te svobode in rezultat?? Soba kot da bi treščila bomba po bombi, una je z blatnimi čevlji hodila po spalnici ,skoraj pokvarila žaluzije, kuhinja in kopalnica tr teotkovi pucli polni stopinj...
skratka stanovanje u razsulu, ampak mamica je bila malo potolažen,a jaz pa sem se zaradi tega počutila kar ok...
no, ampak bistvo je, da sem vmes med poslušanjem uspela skuhat in uspešno nafutrat žabota,ki je samo gledal zdaj eno zdaj drugo in samo odpiral ustka in je pojedel!! Korenček, cvetačo,por, vse to začinjeno z baziliko, majaronom in žličko olivnega olja in razredčeno malo z vodo, kjer se je kuhalo oz. soparilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

no in kaj mi moj prej pravi? Da je našel rešitev za mojo odvisnost od rr: naštimal bo števec, ki ga bo dal na varovalko, ki jo bo ob devetih  zvečer vrglo ven in bom ostala brez internetauser posted image user posted image  in bo malo časa tudi zanjuser posted image

zdaj pa pošljem, ker mogoče je to že naredil

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
3.6.2008 21:57:06   
lane31
2ursae.......BRAVO MAMI user posted image user posted image user posted image  ,kaj en kos torte ,vsaj pet si jih zaslužiš ,pa še flašo šampanjca user posted image user posted image

Srečanje.....jaz bi tudi raje ob 10h user posted image

Nova10ka........samo dve besedi zate - dve uhi user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
3.6.2008 22:08:34   
noa1
Maribor 4.6.2008
Ob 10.00 (meni je prav)
- Noa1
- Mehurčica
- Zala07
- Pikijakob
- lane31

- Pandica
- sanwebdra

Uspavanje: mi je eno noč preko prišlo to nošenje, ko je na rokah spala v postelji pa jok. In sem jo enkrat samo v postlo dala in jo božala in pela in ji govorila, da jo imam rada, ampak, da se mora naučiti sama zaspat. Prvič je trajalo ene pol ure, sedaj pa vedno manj (par minut).
Sedaj jo po kopanju masiram, podojim, se malo pocartava in kako pravljico preberem, če še ni zaspana. Malo jo ponosim, če slučajno še kakšne kupček kje čaka, da pride na plano. Potem jo položim v posteljo in ji pojem Hudi mravljico pri tem pa jo nežno guncam z roko. Mala zaspi po par kiticah.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
3.6.2008 22:09:27   
Pandica
Jaz pa sem se tak napokala, da me bo razneslo user posted image  user posted image  user posted image

Sem imela pravo pojedino, pire krompir, belega meseka in zeleno solato user posted image   in to ob taki uri user posted image  
Še malo pa se vam bom mogla pridružit pri hjšanju, če bom tako nadaljevala.

Srečanje   meni pa je veliko boljše ob 11h tako, da sem bila kar vesela, ko sem vidla, da je Noa1 napisala, da ob 11h.
Plac tu pri Dvorani Tabor pa je itak zgrešen user posted image   , tam vozijo user posted image   lulat , me pa bomo imele user posted image   na travi na kocah al kaj?  Pa še kelnarce so vedno bile freh in tečne, ko sem bila tam. No pa, da ne bom samo jamrala, grem raje pod tuš user posted image

2ursae   bravo za izpit, čestitke user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
3.6.2008 22:11:24   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica 
mi je rekla, da če dojim, da se ne smem. 

http://med.over.net/forum5/read.php?37,4554840,4554840#msg-4554840
tole je od Nine Pirnat, inštitut za varovanje zdravja. Afa in omega, kar se tiče cepljenja.

Hrana - Neli že dolgo je z nami. Sem pač prilagodila kosila njej. Ji pa še vedno pasiram, drugače se davi ali pa bruhne. Od stročnic je jedla grah in stročji fižol (ki ga tudi jaz obožujem, mljaskuser posted image ) in ni imela težav.

Kasija, jaz jo puščam da pade. Čeprav sedaj je to bolj redko.

Nova10ka, kamot greš na dojenje zjutraj in zvečer. Ali si mislila popolnoma prekinit? "Dobronamerne" nasvete pa kar presliši!

2ursae, braaaaavooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ti res rulaš!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
no in kaj mi moj prej pravi? Da je našel rešitev za mojo odvisnost od rr: naštimal bo števec, ki ga bo dal na varovalko, ki jo bo ob devetih  zvečer vrglo ven in bom ostala brez internetauser posted image user posted image  in bo malo časa tudi zanjuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz bi morala sama sebi to uvestuser posted image

Jaz bom začela mojega mlajšega sina resno tepstuser posted image . Spet se je razsu po štengah!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Rezultat: počena ustnica, totalno razmesarjena spodnja dlesen, majava spodnja enka, dvojka in zgornja enkauser posted image . Ma totalno nič se ga ne primeuser posted image . Zdej grem pa puding kuhat, da bo jutri lahko jedeluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3145
3.6.2008 22:11:38   
noa1
2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image  full si pridna. Te prav občudujem.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
3.6.2008 22:14:35   
VANILI
pingi- srečno na preizkusu!!!

margareta - ja pol pa na delo če maste pa še celih 20cm prostora na pojstli!! saj toje luksuz!user posted image !

eni je pa bodoča glasbenica, tega se ne da prezreti!!user posted image user posted image

metkica in viharji viharjev - včerajšnji je imel tudi pri nas posledice, namreč del prizidka, kjer je kao pralnica - samo skret in pralni stroj, ni bil obnovljen, tako da je poševni dež včeraj nesel pod streho dež. In slišim kaplje in prašam mojga, če je pustil vhodna vrata odprta. On, da ne. In grem v izvidnico, in je puščala gipsplošča, torej strop, kot da bi bil v celem prostoru tuš!!!user posted image . Tako da bošel naslednji mani za prenovo še tega... no bom vsaj imela obnovljen moj kotiček (tam imam revije in berem ko.. čakam, da stroj opereuser posted image user posted image )

lane, kaj delas, da je minus 2'pa pol???!!!user posted image user posted image

kinnie, hvala za kavico, a kaj, ko jo jaz šele zvečer vidimuser posted image

komarniki in jasna - najboljš, da ti pošljem našo ponudbo, pa boš vidla, če želiš. Sporoči, na kateri mejluser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
3.6.2008 22:14:59   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Maribor 4.6.2008
Ob 10.00 (meni je prav)   meni pa ne user posted image  user posted image  user posted image   je prehitro
- Noa1
- Mehurčica
- Zala07
- Pikijakob
- lane31

- Pandica
- sanwebdra

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
3.6.2008 22:17:02   
janja
Čer, upam, da me danes ne bo vrglo ven. Včeraj že napišem post, pol me pa ven vrže. Ampak sem bla tko zmatrana, da se mi ni dalo še enkrat pisat. Itak me je pa skoz ven metalo.

2ursae - ČESTITAMO user posted image user posted image user posted image

hujšanje - kakšno shujševalno se pa greste? Me ni blo prejšnji teden, zdej se mi pa ne da brat za nazaj (je več kot 30 strani). Če mi lahko katera pove kaj več. Bi se vam tud jaz pridružila.

klaudia - mamo nov zobek 27.5. zgornja enka levo. Je pa tokrat ful bolelo.

tašča - joj, preveč za pisat. Jaz sem svojo sicer že mal zdresirala, mi pa na jetra hodi tast. Je zadnjič mal manjkalo, da nisem popuser posted image . Urban se v enem tednu ni igral niti 1 uro. Skoz je bil v vozičku ali pa po rokah. Če sem ga sam odložila na tla med igračke, ga je tast takoj vzel in nosil okrog. Mi grejo kr lasje pokonc, tolk sem jezna. Zdaj se mi pa že dva dni dere k jesihar in se noče igrat. Valjda, hoče, da ga nosim. Pol ga je pa tast kr po soncu vozil brez kapice oz. baldahina. Če sem pa kaj rekla, me je pa tko pogledal, da bi me kar v zemljo zabil, če bi pogled ubijal. Tašča je bolj vodljiva. Sproti me je spraševala kaj naj skuha za malega. Če sem ji rekla, da se igra, ga je pustila pri miru. Celo vprašala me je, če ga lahko malo pelje po kampu. (za razliko mi je tast vsakič rekel:"daj ga v voziček, ga bom peljal okrog"). Pol sta mi pa oba otroka pobrala, ma sem se počutila ko da sem zrak. Res dobr, da mam 2 ušesi. Ampak kar je pa preveč, je pa preveč. Bom morala naslednjič bolj ostro nastopit, pa če zamerita al pa ne.

oktoberka, mišk - navijamo, da čimprej ugledata user posted image .

Kva je zdej ljubljančanke - a bo ta teden srečanje al ne? Vreme je bolj slabo napovedano.

mehurčica
- ja Eni je pa ful facka.

bom poslala, da me ne vrže ven...

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
3.6.2008 22:24:13   
janja
jasna - pa kaj se ti je Enej spet razsul? Ja božček.

Aja, pozabila sem napisat, da je Urban dobil ene izpuščajčke po trebuščku in hrbtu. Ene par pikic je imel že včeraj, vendar jih je danes več. Zdaj pa ne vem, a je to od potenja, al od hrane (jagode, mlečni izdelki...). Upam, da ni kaj zbolel, ker vročine pa nima. Je pa že ves dan ful tečen. Bom videla, kaj bo noč prinesla.

Zdaj pa naženem Andraža spat. Mi kar visi na vratu, zjutraj pa ne vstat.

pridem nazaj...

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!