|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
3.6.2008 15:35:33   
oktoberka
Hvala vsem za držanje pesti in pozitivne misli!user posted image

user posted image še kr čakam. Ponavadi sicer pride zjutraj, ampak danes je drugače. Bomo vidl. Pustimo se presenetit. Vam pa sporočim takoj ko bom zvedela kaj več!

Lia, Suzanamai in vsi bolančkani želim vam čimprejšnje okrevanje in veliko dobrega počutja!user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam. Zarja me na veliko okupira... Zato me tud nč ni več gor.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
3.6.2008 15:38:44   
nova10ka
najprej čestitke vsem slavljencem !!!!

No, mi smo danes že boljše, pupiki nič več iz nosa ne teče, vročina je mimo, spet je vsa vesela. Hvala vsem, ki ste drželi pesti iz poslali user posted image za čimprejšnjo ozdravitev. Je pomagalo user posted image

gh - vidim, da vas je veliko začelo kar preklapljat na gh, ki je enaka hrani za odrasle. zanimivo, kako smo vse bolj sproščeni pri naših user posted image . verjetno je res bolje, da se čim manj komplicira? jaz imam pa eno ful dilemo. rada bi počasi nehala dojit, pa ne vem, ali ji moram namesto tega 1-2 obroka na dan nadomestiti z adaptiranim mlekom? starši in tašča me prepričujejo da ja, meni se pa ne zdi logično. kaj se vam zdi user posted image

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 3.6.2008 15:39:39 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
3.6.2008 16:21:27   
mehurčica
Mehurčica:1.-1kg 2.+
Lane31:1.-2,5kg 2.
Noa1:1.+1kg 2.-
Valči:1.-1kg 2.
Kinnie:1.-0kg 2.
2ursae:1.-1kg 2.
Drobižek:1.-?kg 2.
Vanili:1.-1kg 2.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
3.6.2008 16:34:32   
lane31
Nova10ka....nikakor ne.....več kot bo gh manj se bo dojila ,uvest je treba vsaj dva mlečna obroka -skuta,jogurt ali te kaše z vodo za zmešat ,ki vsebujejo mleko.....adaptiranega v obliki flaše pa ne dajaj zdaj pri teh mesecih....ker zdaj bi jo rada odvadla dojenja ,pol jo boš pa flaše....brezveze.....če lepo sprejme gh bo se itak sama odstavila in si mogoče pustla dojenje le za zjutraj in večer

Mehurčica.........ni mojega včerajšnega plusa.....sem bila zelooooooo pridna user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3104
3.6.2008 16:39:09   
mehurčica
U, lepo me je ven zabrisalo. Zdaj bi se pa pojedla, če nebi mela skopirano.user posted image

Noa1, jaz ji dam enako meso kot nam. Kupimo veliko pakungo v Jati in damo zamrznit. Danes je kar velik zrezek pojedla. Sem ji najprej spekla z ostalimi zrezki, ampak sem dala prej ven, tako da je bilo nekak napol zapečeno. Pol sem dala pa še zraven k krompirju in koruzi malo kuhat in na koncu med miksanjem dodala še žličko kisle smetane. Zdaj bom pa videla, če bo imela po smetani kako reakcijo. Ji še nisem dala ml. izdelkov. Je pa popapcala vseh 100ml, čeprav je zadnja žlička bila že bolj težka. Je že čakala na dojenje.

Čestitke slavljenčkom. In se strinjam z Lane31: imam prav vsakega oktoberčka rada, ne glede na to, da kdaj ne čestitam. No ja, za pol leta sem menda vsakemu in za 1 leto bom tudi.

Klopni m.: sem imela takrat mojo knjižico s sabo, ko sem šla z Davidom na cepljenje in mi je rekla, da če dojim, da se ne smem. Morem pogledat, kdaj sem se nazadnje. Če se ne bom šla kmalu, bo verjetno že več kot 5 let in bom morala spet od začetka.

Klaudia, super da je Lia boljše!

Kasija in ostale, ki date včasih kar enako kosilo svojim: jim spasirate ali pojejo potem kar samo na koščke narejeno? Eni bi z nami solato jedla in se je zadnjič skoraj zadavila ob enem mini koščku. In valda, da bi ona raje z nami jedla, kot njene kašice.

Ji bom pa kar kmalu dala stročji fižol, ker sem tudi sama mahnjena nanj. Lane31, jaz ponavadi kar celo kilo naenkrat pojem. Si zgleda takšna, kot jaz. Čičerike ji še ne upam dat, je pa dobila že grah in koruzo.

Joj, zdaj pa je mali Spiderman že totalno neučakan... Samo vsedem se sem, pa je vse narobe. A prej se je pa lahko sam igral? Ma to ga je ziher našuntal, da me more stran od RR držat.
Enčika pa spančka. Je zaspala na zizki.

Lane, dobiš plusek. Včasih kaki post zgleda zgrešim. Pardooon!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
3.6.2008 16:41:01   
mehurčica

Mehurčica:1.-1kg 2.+
Lane31:1.-2,5kg 2.+
Noa1:1.+1kg 2.-
Valči:1.-1kg 2.
Kinnie:1.-0kg 2.
2ursae:1.-1kg 2.
Drobižek:1.-?kg 2.
Vanili:1.-1kg 2.

Samo ni smajlijev na mojem zgornjem postu. To pa je slaba stran kopiranja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3106
3.6.2008 18:15:49   
Pandica
Samo na hitro punce, kaj več pa kasneje.

Kaj je zdaj za ju3 z srečanjem Štajerke?  Bo al nebo? Ni nobena nič napisala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3107
3.6.2008 18:27:49   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Samo na hitro punce, kaj več pa kasneje.

Kaj je zdaj za ju3 z srečanjem Štajerke?  Bo al nebo? Ni nobena nič napisala user posted image

Mene tudi zanima....napoved je deževna user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
3.6.2008 18:54:38   
suzanamai
rada bi počasi nehala dojit, pa ne vem, ali ji moram namesto tega 1-2 obroka na dan nadomestiti z adaptiranim mlekom?

Nova10ka Nujno rabi še vedno vsaj dva mlečna obroka dnevno. Lahko daš jogurt, mlečno kašico, skuto ipd. Jaz ne dojim več, vendar tudi adaptiranega mleka ne dajem, saj  vsaj 2x dnevno je mlečne kašice, pa kakšen dan jogurt, skuto s sadjem ipd. Vendar res vsaj 2 mlečna obroka, jaz dam rajši kar 3, če premalo poje za malico.

Vanili ja tudi meni ne odgovarja sonce, me takoj zaboli glava.

Kaj pa srečanje ljubljančank? Če lahko bi kar v Koloseju, tam je zihr sencauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.6.2008 18:56:50   
suzanamai
Sem skoraj pozabila Lane31 sem našla, jutri nesem na pošto.user posted image

Oktoberka držim pesti za plusek.user posted image user posted image user posted image

Zdaj moram pa še zadnjo rundo bezgovega sirupa naredit.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
3.6.2008 19:00:22   
noa1
Mi smo prišli iz popoldanskega sprehoda. A če sem sedaj sladoled (ob 17.30) je -? Sem eno kepico. Za včeraj pa tudi -. Jaz bopm kar nehala hujšat z vami, ker imam kontra učinke.
Srečanje:
Dežja bo tolko kot danesuser posted image user posted image user posted image . Ga nismo dočakali...samo soparo.

Maribor 4.6.2008
Ob 11.00
Kraj: Ledna dvorana (sonce) in Planet Tuš (dež)
- Noa1
- Mehurčica
- Zala07
- Pikijakob

pa se dajte dopisat in predlagat spremembe

Neposredna povezava do sporočila: 3111
3.6.2008 19:04:10   
metkica1
Nova10ka jaz moji dajem zjutraj in zvečer mlečni obrok, pri meni je to flaška mleka, ker sem prej nehala dojit, ko sva bile povsem na GH. Ji pa dam tudi čez dan kakšen puding ali skutico z sadjem. V glavnem 2-3 mlečna obroka.

user posted image  komarji tule za računalnikom so me napikal mater jimuser posted image

moja pupika pa je že šla spat, tako zelo zgodaj hodi, pa saj mi je fajnuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
3.6.2008 19:09:26   
*kinnie*
suzanamai: kako lep avatarček!!user posted image user posted image user posted image

Noa1: vidim, da imava mi2 res kontra efekt pri hujšanju..ampak jaz bom vsaj teoretično vztrajalauser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
3.6.2008 19:26:21   
Pandica
Ledna dvorana? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
3.6.2008 20:04:45   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Sem skoraj pozabila Lane31 sem našla, jutri nesem na pošto.user posted image

Oktoberka držim pesti za plusek.user posted image user posted image user posted image

Zdaj moram pa še zadnjo rundo bezgovega sirupa naredit.

Jaz pa sem pozabila pohvalit tvoj novi avatarček user posted image

Se prijavljam za srečanje jutri......če mi ne bo zneslo zjutraj preverit lokacijo bom pa kar Noa1 poklicala....ok user posted image
Nočko babike.....možek mi bo okupiral računalnik....smena mora biti

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 3115
3.6.2008 20:28:57   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ledna dvorana? user posted image  user posted image  user posted image
Pri dvorani Tabor oz. med tenis placi fuzbal placi in Ledno dvorano. Tam je skozi ograjo (ali skozi vrata - za širše vozičke) tak fajn lokalček, kjer lahko damo dekice na tla na travico, hkrati pa pijemo kavico. Pa še parkplaca je tolko, da bi lahko pol Ringaraje tam parkiralo.user posted image No, jaz grem tak peš do tja. Je kakšne pol ure hoje ali malenkost več.
Zdaj veš kje??

Noa1, ti se odloči, kaj ti naredim. Plus ali minus. Ti veš, kako si se čez dan držala in kako se še boš zdaj, dokler ne greš spat. Jaz si dam minus, že če pojem eno čajno žličko Nutele zvečer.

Suzanamai, kak lep avatar. Nisem mogla ugotovit, kaj ima v ustih. Ima dudico, ne?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
3.6.2008 20:33:12   
mehurčica
user posted image Jaz sem dala Eni danes eno malo žličko kisle smetane pri kosilu. Če bi imela alergijo, bi se pokazala kot vse ostale- pri sadju ali zelenjavi? Kot kaki flekci? Ali kot driska? Zaenkrat nič ni bilo. In če še jutri ne bo nič, potem ji verjetno že lahko začnem dajati jogurte, skutice,...?

Neposredna povezava do sporočila: 3117
3.6.2008 20:42:57   
*pikijakob*
http://www.moj-album.com/uredi/pikijakob/12348272/?stran=1

Tukaj so slikice iz prejšnjega srečanja na Marini. Sem komaj zdaj uspela naložit.
Lepe pozdrave vsem desetkam.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

Neposredna povezava do sporočila: 3118
3.6.2008 20:51:56   
Pandica
Evo me...

Mehurčica   hvala za razlago, saj sem vedela kje je Ledna dvorana, samo se mi je čudno zdelo, ker non stop spreminjamo lokacijo in si zmišljujemo user posted image   Ker tam pri Marini ob vodici je bilo tak fajn, ni bilo hudo vroče pa to sem misla. Pa kavo so nam tut prinesli.
No, saj meni je tak vseeno kje, ker tak moram zdaj prit v vsakem primeru z avtom user posted image
Aja, edino kaj je šit. Ju3 začnejo našo ulico na novo asfaltirat in upam, da bom lahko z avtom ven prišla. Ker drugače pridema z Zalo kr z bagerom user posted image user posted image user posted image

Noa1   ja, jaz bom tut kr tebe poklicala, če nem uspela zjutraj pogledat kje se dobimo. Itak si pa
želim, da bo lepo vreme, da bomo lahko zunaj user posted image

Suzanamai   ja, full lep avatarček, jaz sem ga tut takoj opazla user posted image
Kako sta z Zojo? Že kaj boljše?
Bleekk, jaz pa nimam rada bezgovega soka, sem se ga prenapila tako, da ga zdaj ne morem več dol spravit niti en kozarec več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
3.6.2008 20:57:43   
nova10ka
lane31, suzanamai in metkica1 - ful hvala za odgovore.  zdaj se dojiva 3 do 4 krat na dan (in noč), tako da bomo kmalu samo še na zjutraj in zvečer. zadnje dva dni sicer poje malo manj GH, vendar mislim, da zato, ker jo matrajo zobki. bova pa počasi začeli uvajat še mlečne izdelke, tako da bo prila na tiste 2-3 mlečne obroke na dan. glede ad. mleka: jaz sem ji sicer mislila kdaj pa kdaj dati adaptirano mleko, če bi bila kriza (če pride kak dan, ko res noče GH jest).

sem pa tako jezna, ker me ljudje prepričujejo, naj jo dam kar redno na adaptirano mleko. njene babice me to prepričujejo že od 2 meseca njene starosti. včasih se mi kar mal meša, ko mi ljudje, ki jih drugače ful spoštujem, dajejo nasvete, ki so čist skregani z mojo logiko in prepričanjem.  pa še ob tem, da sem mama šele 7 mesecev in sem v tej vlogi še totalno nesigurna in nesamozavestna. kar hudo mi je včasih (sem dodala še malo jamralnega kotička).

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
3.6.2008 21:02:16   
metkica1
nova10ka glej ti kar samozavestno, ne poslušaj komentarjev, lahko pa tudi kamot daš kdaj pa kdaj AM, nej te ne spravijo iz tira, ti si najboljša mamica svojemu otročku in najbolje poskrbiš zanj.user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
3.6.2008 21:02:43   
suzanamai
Suzanamai, kak lep avatar. Nisem mogla ugotovit, kaj ima v ustih. Ima dudico, ne?

ja res je, pa hvala vsem za pohvale

user posted image

Pandica jaz pa ga še vedno obožujem - bezgov sirup. Zoja je ok, zobk še ni, čeprav je že čisto belo pod dlesnijo. Jaz se pa ne morem pohvalit, ravnokar spet kuham, grem kar v vodoravni položaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3122
3.6.2008 21:02:46   
nova10ka
pikijakob - krasne fotke so. mislim res super user posted image

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
3.6.2008 21:02:56   
Pandica
Pikijakob     full lepe slikice user posted image  user posted image  user posted image
Ona z pikapolonico je svetovna user posted image

Nova10ka    ti se nič ne sekiraj in ne poslušaj kaj ti drugi govorijo. Jaz sem čisto enako kot ti 7 mesecev komaj mami pa vem, da delam za mojo miško vse najboljše user posted image   Tut  ne pustim, da mi drugi pamet solijo. Ker bom itak tako naredila kot jaz mislim,  da je za Zalo najboljše, ker jo najbolj poznam, kot vsaka mama svojega otroka tako, da...pri eni uhi not in pri drugi ven...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
3.6.2008 21:04:41   
nova10ka
metkica1 in pandica - ful hvala za spodbudne besede. jih dans prav rabim user posted image

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 3.6.2008 21:05:25 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!