mehurčica
|
U, lepo me je ven zabrisalo. Zdaj bi se pa pojedla, če nebi mela skopirano. Noa1, jaz ji dam enako meso kot nam. Kupimo veliko pakungo v Jati in damo zamrznit. Danes je kar velik zrezek pojedla. Sem ji najprej spekla z ostalimi zrezki, ampak sem dala prej ven, tako da je bilo nekak napol zapečeno. Pol sem dala pa še zraven k krompirju in koruzi malo kuhat in na koncu med miksanjem dodala še žličko kisle smetane. Zdaj bom pa videla, če bo imela po smetani kako reakcijo. Ji še nisem dala ml. izdelkov. Je pa popapcala vseh 100ml, čeprav je zadnja žlička bila že bolj težka. Je že čakala na dojenje. Čestitke slavljenčkom. In se strinjam z Lane31: imam prav vsakega oktoberčka rada, ne glede na to, da kdaj ne čestitam. No ja, za pol leta sem menda vsakemu in za 1 leto bom tudi. Klopni m.: sem imela takrat mojo knjižico s sabo, ko sem šla z Davidom na cepljenje in mi je rekla, da če dojim, da se ne smem. Morem pogledat, kdaj sem se nazadnje. Če se ne bom šla kmalu, bo verjetno že več kot 5 let in bom morala spet od začetka. Klaudia, super da je Lia boljše! Kasija in ostale, ki date včasih kar enako kosilo svojim: jim spasirate ali pojejo potem kar samo na koščke narejeno? Eni bi z nami solato jedla in se je zadnjič skoraj zadavila ob enem mini koščku. In valda, da bi ona raje z nami jedla, kot njene kašice. Ji bom pa kar kmalu dala stročji fižol, ker sem tudi sama mahnjena nanj. Lane31, jaz ponavadi kar celo kilo naenkrat pojem. Si zgleda takšna, kot jaz. Čičerike ji še ne upam dat, je pa dobila že grah in koruzo. Joj, zdaj pa je mali Spiderman že totalno neučakan... Samo vsedem se sem, pa je vse narobe. A prej se je pa lahko sam igral? Ma to ga je ziher našuntal, da me more stran od RR držat. Enčika pa spančka. Je zaspala na zizki. Lane, dobiš plusek. Včasih kaki post zgleda zgrešim. Pardooon!