VANILI
|
noa1 - jaz sem dala tastarejši vedno damače piščance, zdaj pa ne bom komplicirala, čerpav velikrat mi mami zrihta domače, ko jih ona dobi, kot suzanamai, pa zdaj dobim domačega zajčka, pa bom mu dala to za papat. ampak, sajpravim, skos ne gre. 2ursae, bravo!!!! za: bora in seveda zate za izpit!!! Mislim, kapo dol, svaka ti čast, lahko ti zraste ful velik greben - občudujem in častim take, kot si ti, ki zmorejo!!! jaz pa luzerka na kubik vsi naši lepi oktoberski zakladki: jaz vam želim vse naj naj ne glede na obmesečnice, da bi lepo rasli in se razvijali in bili srečni in zadovoljni!!! Rada berem o vas, o vaših podvigih in vse večjih vragolijah, rada gledamvaše fotkice in posnetke. Pa brez zamere, ker se ne spomnim pogledat in vsakemu posebej voščit!!!! margareta in sex - ma včeraj sem spustila, sicer pa gre meni Big tud na živce, tok je sluzast in kar nekega frajerja špila, mislm kwa sploh je za enga, kar neki veretno še žarnce ne zna zamenat!!!!ti dobr da me2 nisva meli enake družbe, ker očitno mava podoben tejst za tipčke kasija in padanje na bučko - ja Teo tud čim najde opoo, vstane, celo ob zid vstaja. Bom fotknila njegov igralni kotiček, kako sem zadelala. Tam ga mirno pustim, da pada, kot mu paše. Sicer, če mam čas,lezem po vseh4 za njim po stanovanju in če viim, da bo "nevarno" padel, prestrežem. Če pa ne bo nič hudega, pustim. Vse bolj pada na rito in roke. Teotek se je danes dvax čist spustil!! Semu je tok dobro zdelo, ko je za sekundico obstal! A vaši tudi kar vejo, ko kaj novega naredijo? Teo kar zasije od sreče in ponosa!! kasija, hvala za srečo pri iskanje službe, ker jo bom res rabila. Pa še pozabla sem, akko je treba prošnjo napisat, mislim, a kera ve, a je zdaj moderen kak nov način?