|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
3.6.2008 22:28:54   
VANILI
noa1 - jaz sem dala tastarejši vedno damače piščance, zdaj pa ne bom komplicirala, čerpav velikrat mi mami zrihta domače, ko jih ona dobi, kot suzanamai, pa zdaj dobim domačega zajčka, pa bom mu dala to za papat. ampak, sajpravim, skos ne gre.

2ursae, bravo!!!! za: bora in seveda zate za izpit!!! Mislim, kapo dol, svaka ti čast, lahko ti zraste ful velik greben - občudujem in častim take, kot si ti, ki zmorejo!!!user posted image user posted image user posted image  jaz pa luzerka na kubikuser posted image user posted image

vsi naši lepi oktoberski zakladki: jaz vam želim vse naj naj ne glede na obmesečnice, da bi lepo rasli in se razvijali in bili srečni in zadovoljni!!! Rada berem o vas, o vaših podvigih in vse večjih vragolijah, rada gledamvaše fotkice in posnetke. Pa brez zamere, ker se ne spomnim pogledat in vsakemu posebej voščit!!!!

margareta in sex - ma včeraj sem spustila, sicer pa gre meni Big tud na živce, tok je sluzast in kar nekega frajerja špila, mislm kwa sploh je za enga, kar neki veretno še žarnce ne zna zamenat!!!!ti dobr da me2 nisva meli enake družbe, ker očitno mava podoben tejst za tipčkeuser posted image user posted image

kasija in padanje na bučko - ja Teo tud čim najde opoo, vstane, celo ob zid vstaja. Bom fotknila njegov igralni kotiček, kako sem zadelala. Tam ga mirno pustim, da pada, kot mu paše. Sicer, če mam čas,lezem po vseh4 za njim po stanovanju in če viim, da bo "nevarno" padel, prestrežem. Če pa ne bo nič hudega, pustim. Vse bolj pada na rito in roke. Teotek se je danes dvax čist spustil!! Semu je tok dobro zdelo, ko je za sekundico obstal! A vaši tudi kar vejo, ko kaj novega naredijo? Teo kar zasije od sreče in ponosa!!

kasija, hvala za srečo pri iskanje službe, ker jo bom res rabila. Pa še pozabla sem, akko je treba prošnjo napisat, mislim, a kera ve, a je zdaj moderen kak nov način?

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
3.6.2008 22:35:16   
jasna
Margareta in vanili, a gremo gledat filmčk sexa, ko pride v kino?user posted image

Janja, jao tast... A si ti ziher, da nimaš mojga?user posted image  se tudi ne da nč zmenit... Pol je pa tu še jezikovna ovira, pa njegova naglušnost, pa smo tamuser posted image

Vanili, a še maš moj mail? Na email.si?user posted image  Bi imela komarnike, ampak nimam niti okvirne predstave.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
3.6.2008 22:35:46   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: janja

hujšanje - kakšno shujševalno se pa greste?

kot jaz razumem, ima vsaka svoj način. Jaz sem si zamislila, česa se moram držat - konec konce le dojim in si ne morem ravno od ust trgat - in tako probam prit skozi dan. Če mi ne uspe, mi da tršica mehurčica cvek user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
3.6.2008 23:30:45   
VANILI
ma kuuser posted image user posted image user posted image user posted image rc ga gleda, hudiča,
me je vrglo ven, ko sem tok napisla!!!!! grrrrrrrr

ma ne. vse sem pokomentirala, zdaj pa to???!!!

v glavnem, gremjest sladoled, tak oda mehurčica, komot mi daš minus,

jasna, dobiš mejl in hitro celjenje ranic 8bošček!)
jasnja - tebi sem cel hvalospev napisala, pa ga ne bom še enkarat

sex v mestu film - definitivno gremo gledat!
kandidatke:
  • jasna
  • margareta
  • vanili

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
3.6.2008 23:35:48   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

NAREDILA SEM IZPIT user posted image user posted image user posted image user posted image . Juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image . Tolk sem vesela,

Yeaaaaaaaaaaaah. user posted image Jaz sem vedno tak veselauser posted image , ko komu uspe... čestitkeuser posted image .... zdaj pa, prosim pojasni še kateri izpituser posted image ?? A državni uradniški?

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

user posted image Mariborčanke ... a je katera že dobila odločbo o vrtcu?? Mene že malo panika grabi ...user posted image

No, pa dajmo še enkrat ...user posted image

Vanili, kar se prošnje tiče ... če obstaja res kakšen modernejši način ... se toplo priporočam user posted image ... sicer pa mislim, da tebi ne bi smele predstavljati neke večje težave ... le poglej kakšne izjave ti padajo tu, na RR ... pa še knjigico boš napisala ... če je kdo lahko izviren, potem si to ti!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
3.6.2008 23:39:32   
Margareta
oktoberka in mišk - da bi čimprej zagledali user posted image user posted image

nova10ka - poslušaj svoje srce.

mehurčica - mene je tudi tašča vsak dan spraševala, če še imam mleko, če je pa slučajno tamali jokal - je pa dostikrat rekla - mogoče je pa lačen, mogoče pa nimaš dovolj mleka. Takrat sem bila ful žalostna. Pri Evi, sem ji pa kar enkrat malo na grobo rekla, naj mi ne daje nasvetov, ker ni nikoli dojila. Malo nesramno, ampak, je potem nehala z neumesnimi komentarji.

2ursae - čestitke

VANILI  in jasna in še katera - lahko gremo v kino, gledat Sex

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
3.6.2008 23:41:55   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Yeaaaaaaaaaaaah. user posted image Jaz sem vedno tak veselauser posted image , ko komu uspe... čestitkeuser posted image .... zdaj pa, prosim pojasni še kateri izpituser posted image ?? A državni uradniški?

Izpit iz upravnega postopka in upravnega spora. Mala malca, dva zakona za naštudirat, en ima 300 členov, drugi pa borih 100.

nočko, čist sem crknjena. Zdejle sem še Bora podojila, tko da bo nekaj časa mir (tok, tok po lesu) in grem lahko mirno spat.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
4.6.2008 6:36:28   
VANILI
dobro juro mamčice!

ponoči se je žabo zbujal na1-2uri, evo zdaj paježe naspidiran . mislm ej, od kod jemlje?!

oktoberka,kako kaj? veš, da nas zanima!! upam, da M je odšla zradi nečesa pomembnega!!

pikijakob. čudovitefotkice, kako ste lepi!!

noa-ko te gledam in berem - spet ti bom zatežilaampak to je že mal skeri: ati veš ko ti pravim, da ti je ena priateljca nenavadno podobna. e, zdaj dela otročka in o imenih? prav, da bo, če bo punčka, Ajša!! tako da, tvojduša dvojčica al pa vsaj dvojnicastanuje v Prulahuser posted image

nova1oka - tud jaz mislim da<si super mamči, kar poglej Tjašo - seti zdi, da se ji slabo godi?? no, torej? zaupaj si. in ne boš zgrešila, čepravsi včasih negotova. zato pa maš nas, da te spomnimo, dasi fulkuluser posted image

zdaj pa pošiljam (ne zamert, da je tok mojih postov, ampak me razjezi, ko me vrže ven)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
4.6.2008 6:43:56   
VANILI
metkica, a je ta trampolin iz merkurjaali quelleja? in žal mi je za rože!upam, da ni šlo vse v nič!

janja in dresura taščovja - no tle moram pa ful pohvalt mojg, ko jo je tooook fajn urihtal, da deluje kot hipnotizirana, če rečem kaj glede vzgoje. ma vsaj nekaj!! moj pokojni pa je bil za razliko on nje,tako zlat, da mi je žal, dagamoja otroka nikoli nista spoznalauser posted image ...
svaka ti čast, maš dobre živce,da<si to prenašala!

mamčice ljubljanske, a se pol vidmo ju3?? kolosej??
kasija ali nova10ka, plis nepozabit na dvd in kakšnaga praznega prinesem v zameno??

tako, zdaj pa akcija!!

itak da se beremo!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
4.6.2008 6:45:00   
VANILI
sanosan, avi tud že pokonc? a brina štrajka'user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
4.6.2008 7:12:38   
sanosan
Dobro jutro!

Vanili - jaz sem vsako jutro tako zgodnja, ker moram starejšega za vrtec pripravit, ko ga moj ob 6.15 odpelje. Tako da za mene velja tisto: rana ura, zlata ura. Brina pa še spi tako, da za sebe ne ve.

mama06 in jernej - čestitke za obmesečnico.

Dogodki naših otrok - je sicer minilo že 14 dni od tega, in ker me ni dosti na rr, sem pozabila. Torej, sobotno dopoldne, Blaž in user posted image  sama doma, moj gre na balkon obešat perilo. Pa se Blaž spomni, da bi lahko zaprl balkonska vrata in jih tudi zapre. Nato pa je dvignil še vzvod (vrata se odpirajo tako, da je na strani ena taka ročica, ki se potegne dol, da vrata v bistvu dvigneš in se potem lahko odprejo) in vrata dokončno zaprl. Moj stoji na balkonu in ga pokliče, naj odpre vrata, Blaž pa lepo reče ne in odide v drugo sobo. Pa začne moj razmišljat, kaj naj naredi, saj je bil brez telefona in sam doma. Ko je obesil perilo do konca, je še enkrat Blaža poklical in mu rekel naj si prinese stolček, da bo lahko odprl vrata. Ko si je prinesel stol, je najprej probal potegnit ročko dol, pa mu ni šlo. Pol pa je z obema rokama probal, pa je k sreči lahko odprl vrata.
Največji hec pa je bil, da je Blaž že enkrat zaprl balkonska vrata, samo takrat je bila samo moja mama na balkonu, ostali smo bili pa v dnevni sobi. In ko je moj foter to videl, nam je rekel, da si naj to zapomnimo, ko bomo sami in na balkonu kaj delali, da se nam zna zgodit kaj podobnega.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
4.6.2008 7:15:06   
*kinnie*
Ojla dobro jutro.
Najprej ob tako zgodnji urici, vam hitro skuham user posted image .

Mehurčica: jaz za včeraj dobim +
Misli, da lahko daš jogurte, skuto,....če pa imaš slučajno pomisleke, pa daj kakšno žličko, pa nato drugič več. Jaz sem včeraj našemu prvič dala tiste male jogurtke in je pojedel 3, niti pod razno ne bi bil zadovoljen z eno žlico. Pri nas gre vse takoj na maximumuser posted image user posted image
Metkica1: lep avatarčekuser posted image user posted image
Pikijakob: zelo lepe slikceuser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.6.2008 7:36:05   
*kinnie*
2ursae: Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

nova10ka: Veš kaj, take in podobne nasvete sem jaz poslušala pri ta večji. Sem bila mlada mamica...in potem bodo ja vsi drugi vse bolje vedeli,...pa sem odločno postavila meje....in ko so videli, da odločno stojim za tistim kar počnem, so odnehali. Vedno sem delala po svojem občutku....če pa kaj nisem vedela, sem vprašala

Janja:jaz hujšam, samo imam malo drugačne kriterije....o rezultatih se lahko prepričašuser posted image user posted image . Mislim  pa, da ni večerje..sladkarij...vsak dan sporočiš, če si zaslužiš +/-, 1x tedensko pa vaga pove svoje.....
Naš je imel take pikice pod vratom  od potenja.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
4.6.2008 8:18:59   
tave
JUTROOOO!

ja dons sem pa že čist naspidirana. Naš čmru je že od 5.45h pokonc. Pa sem ga probala uspavat nazaj, pa ni šans. No pol smo pa le ustal se zrihtal, pojedli in glej ga zlomka, si je začel mencati oči.  Jest pa švis in ga dam v pojstlco, tako da zdej že spi svoj prvi lepotni spanec.

Pol pa pride Janja in gremo v šoping. Jest si grem po nova sončna očala, ker imam zdej leče user posted image in mi stara očala ne pridejo v poštev, ker imajo dioptrijo.

2ursae čestitkeuser posted image .

Ja jest bi tud šla gledat sex.. sam ne vem kako bo z varstvom. Sicer je pa 5.6. šele premiera in vprašanje kako bo s kartami. Kaj pa kak drug datum?

Kaj je s srečanjem ljubljančanke? Kdaj se kaj vidimo? Glede na vreme verjetno kolosej?

Jutri 5.6.2008 ob 11h Kolosej?
-Tave

No grem se počasi user posted image  potem pa akcija.

lp, tave

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
4.6.2008 8:23:01   
Klaudia
Da se še sama javim in ne bom samo brala. Nimam veliko časa, ker se je Lii spet poslabšalo. Vročina je spet narasla, pikice so res izginile, vendar je dobila še hude prebavne motnje. Ponoči je od 1h do 6h dobesedno vreščala. Tud ziza ni pomagala. Potem sem se spomnila, da ji dam kapljice proti krčem, kar jo je pomirilo za eno uro. Zdaj pa ima drisko. KAka rumeno sluzasto blato, ki smrdi po kislem user posted image  Sem že čist brez energije. Sama sem z Lio že od nedelje (v bistvu se je takrat vse skupaj začelo), nisem spala že tri noči, ker ali pazim da vročina ne naraste preveč ali pa joka user posted image . Danes ponoč sem se zraven nje zjokala tudi sama... no mogoče mi bo zdaj lažje, ko sem spravila iz sebe... zdaj grem pa P klicat, kako da ni nič, če se stvar slabša?! user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.6.2008 8:32:20   
tave
aja pa user posted image  za včerišnje čestitke.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.6.2008 8:36:45   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
zdaj grem pa P klicat

In seveda se noben ne javi user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
4.6.2008 9:01:21   
sanwebdra
Oj, Lia user posted image .

Kaj zdaj Štajerke, kje???? Ni sonca in ni dežja?user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
4.6.2008 9:05:26   
mehurčica
Klaudiauser posted image , upam da ni nič hujšega.

Mariborčanke
, glede na vreme se dobimo v Planetu Tuš. Da nas ne dobi dež nekje na sredi. Pandica, nič hudega, če boš zamudila. Sej veš, da imamo doooolga srečanja.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
4.6.2008 9:09:40   
VANILI
Klaudija!! Upam,da se Lia porihta čimprej! Sporoči, kaj ji je!!user posted image

se berem zvečer

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.6.2008 9:23:42   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

metkica, a je ta trampolin iz merkurjaali quelleja? in žal mi je za rože!upam, da ni šlo vse v nič!

hvala za skrb vanili, rože se v redu držijouser posted image user posted image  je bil pa grozen naliv

trampolin sva kupila v hervisu, prvič ko sem ga pa sploh zasledila sem ga pa v tuševi reklami. Tako da tuš jih tudi naj bi imel, cena je pa tudi ista. Za ostale trgovine pa nimam pojma.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.6.2008 9:25:47   
metkica1
Klaudia zdrži in držim pesti in en user posted image user posted image za tebe.
Lia user posted image upam, da ni nič hujšega

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 4.6.2008 9:26:04 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.6.2008 9:27:20   
metkica1
2ursae: full si pridna res, bravo mami. Pa tak težek izpit si imela, res svaka častuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.6.2008 9:28:16   
oktoberka
Lia in Klaudia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, ta moja user posted image .. Še vedno je ni, kar je zelo čudno, saj vedno pride točno, še uro ima skor da u rituser posted image , no zdej je pa še ni. Ob pol dveh zjutri sem šla delat test, ker sem bla res firbčna kaj in kako in test ni pokazal ničesar!!!!user posted image
Zdej pa ne vem, a sem šla test mogoče delat prekmal, al kaj za vraga je to zdej!
No ja, nima veze, bomo že ta prav cajt zvedel! Rada bi čimprej vedla, če sem user posted image , da pol bolj spremljam vse bolečine in tko, da ne bo tko kot zadnjič. Sem v sob naredila test, v pet pa bla že operirana.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
4.6.2008 9:36:13   
vedra
Pozdravljene,

naju danes ne bo, saj nama časovno ne znese. Se mi zdi da smo mamice v porodniški tako kot upokojenci: vedno v pomanjkanju časa user posted image  (sicer pa je tako kot vse ostalo tudi pomanjkanje časa zače in konča v vaši glavi).

Naš user posted image  je ša kar naprej tečkan podneve in ponoči, pa ravno sedaj ko sem začela prakticirati da mu ponoči dam ziziko samo 1x. Sedaj ko pa ga tako mučijo zobki, pa ga nosiva in nato ata "nafehta" da mu dam ziziko in to noč je to bilo kar enih 5x - samo da se pomiri. Pa sedaj tudi spi med nama in zato se jaz še teh nekaj uric ne naspim...pa saj bo to tudi minilo. Se mi pa tako smilijo, ko jih kaj boli in ko so bolani.

Nova10ka - tudi meni so na začetku težili, kaj pa če nimaš zadosti mleka, kaj pa če nimaš zadosti kakovostnega mleka....pa bogi user posted image  saj joka, ker je skozi lačen.... in sem z ignoriranjem dosegla to, da glede hranjenja nihče več nima volje kaj komentirati.

Me pa zanima kako/ kdaj povečetavi obroke GH, sedaj imava 2  obroka GH? Nekje so bile pripravljene nekakšne tabele obrokov user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!