mml
|
Dan še enkrat Upam, da se uspela prepričat Matica, da je čas za spanje, ker je danes izjemoma pokonci že skoraj 4 ure, vmes je samo malo zadremal in to je vse. Zdaj sem ga dala pa v posteljo in po malo tuljenja, je ugotovil, da bi bilo pa mogoče le dobro zaspati. Upam, da si ne bo premislil in si bo nudil eno dobro rundo spanje . Včeraj smo bili na Gorenjskem in sta oba dokaj dobro prenesla vožnjo, Manca je gledala risanke, Matic je pa spal . Sem pa danes Manci odstranila klopa , se je včeraj plazila po vsem mogočem grmovju in včeraj zvečer se mi ni dalo ji prati las, danes zjturaj pa gledam, kaj ima za eno svinjarijo pri levem uhlju...in z grozo ugotovim, da je klop, očitno še ni bil dolgo prisesan, ker je šel z lahkoto ven, še sreča, ker Mance ne bi uspela prepričat, da mora biti pri miru, če bi bili potrebni kakšni "hujši" posegi. No sedaj pa čakam, da vidim, če je bil tale klop kaj okužen ali ne... janjan super, da se Janu pikice sušijo in gre vse skupaj na boljše. Po mojem 06/06 ne pride v poštev, ker je 10 dni pred PDP, tako da jaz navijam za 12/06 bino po kolikem času je to tvoj "prvi delovni dan"?...sploh ne morem verjeti, da je že konec tvoje porodniške, se mi zdi ,da sem šele pila čaj pri tebi, ko si povedala, da čakate Beti . Upam, da sta B&B danes že boljše lonja a je ta teden že čas za NS? Kako je kaj Ajda? Ste ji že omenili, da bo dobila bratca/sestrico? Vreme ta teden res ni najbolj obetavno...vsaj glede na napovedi, tako da nisem čisto prepričana, da nam bo srečanje na prostem uspelo...še vedno se lahko zmenimo v Koloseju...so povečali število igral...tako da imajo sedaj hiško, pa tobogan,... NRMM jaz sem se pa že tako pripravljala na današnjo kavo , no bom počakala do srede...upam, da si šef ne bo izmislil kakšne nemogoče ure...recimo ob 8. zjturaj in bi bila po tem kava že ob 9., ker to je pa absolutno prezgodaj izabela moje kolesarjenje je malce zamrlo, ker sem bila prejšnji teden prehlajena, grem pa danes na kolo, če ne bo deževalo, ko pride iz službe Bom poskusila pripihat na Golovec...počasi ampak vztrajno pa bo...no vsaj upam. Naša varuška je pa preklicala junijski dopust, ker čaka, da bo šel njen mož na operacijo in zato ne more z vnukom na dopust. Tako da mi ni treba še posebaj organizirat varstva za Manco. Ko bo Matevž doma, bi se pa res lahko zmenile kakšno dopoldne v Arboretumu cuma upam, da je šlo na razgovoru OK in niso od tebe hoteli kakšnih čudnih besed . Pa seveda Ema za lulanje na kahlico, boš videla, da bo pogruntala zelo hitro, da je prav super biti brez pleničke šnucika Živa bo pa tudi pogruntala, da hlačke niso na ritki zato, da se vanje lula HIMH a si tako shujšala, da se te sploh ne vidi več ? Grem kaj prebrat, dokler je gajbici tišina