|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.6.2008 10:09:02   
Izabela_
Dobro jutro,

pravkar sem majstrom na hiši servirala kavo, upam, pa da danes ali najkasneje jutri končajo z delom. Matevž je šel kar navdušen k varuški, sem bila prav vesela.

Bino: ha, ha, mi smo bili pa ravno v soboto v živalskem vrtu. Je prišlo kup moževih sodelavcev z družinami, tako da je bilo mislim da 8 takih palčkov kot je Matevž. Sicer je srečanje že tradicionalno, ker je bilo že tretje. Hecno je, ker so vsi sodelavci iz pisarne naših let, otroci so se pa tudi rojevali drug za drugim v razponu dveh let. Tako da je prav fino. Tako, jaz sem danes vprašala našo varuško: na morje odrine po junijskem prazniku, torej je Matevž z mano od 26. junija pa potem več kot dva tedna (mislim, da do 11. julija). Upam, da boš takrat še na dopustu? Drugače tudi zaenkrat nimam varstva, vsaj dopoldne, 18. junija - sreda. Fino, da ste uživali v Arboretumu. Kadarkoli se odločite, jaz v bistvu lahko pridem, ker imam do tja 5 minut. Ima pa Mml prav s tem popoldanskim prometom iz Ljubljane. Včasih gre sicer čisto lepo, če je pa kaj na cesti, ti lahko vzame uro in več do Kamnika.

Lonja: popoldanska kava zame vsekakor pride v poštev. Če se boste kaj zmenile, skoraj sigurno lahko računate z mano in Matevžom.

JanJan: upam, da kmalu pride tvoj dan, 6. 6. ali 12. 6. sta oba lepa datuma. Kako pa vaše kozice? Še zelo hudo?

Cuma: vso srečo na razgovoru. Starše pa imamo tudi zato, da nas kdaj pošteno razjezijo. Tudi mene so ta vikend, pa potem spet mine.

Mml: kako kaj tvoje kolesarjenje? Si že začela? No, jaz vem, da s tako malim otročkom še ne bi našla časa, tako da si ful faca, če se boš držala svojega plana. Jaz sem ta vikend naredila prvih letošnjih 50 km. Upam, da bo kmalu spet prilika, drugače pa sigurno čez vikend.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
2.6.2008 10:25:46   
kofetek2010
user posted image  pa jih imamo...

kozice namreč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo dobila kakšno manjšo čredo in da ne bodo preveč divje. user posted image

HB, da ta teden ne bo pasje vroč in bo paša lažja. Tako, da do nadaljnega sva v izolaciji. user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
2.6.2008 11:43:23   
JanJan
Jana73: user posted image user posted image user posted image user posted image za čimmanj kozic ter da bi čimprej pobegnile od vas. user posted image od Jana.

Izabela: pikice se sušijo, tako da smo iz najhujšega ven.

Lonja: kot prvi je bil predviden PDP ravno 10.06., potem pa ga je G premaknila na 16.6. Bomo videli user posted image user posted image user posted image . Upam, da so tvoje slabosti že minileuser posted image .

Šnucika: upam, da vas kozice ne bodo obiskaleuser posted image

Bino: user posted image user posted image user posted image tudi za B&B, da noska ne bi preveč nagajala.

Meni se že sedaj zdi, da je ful soparnouser posted image . Verjetno je to vplivuser posted image .

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
2.6.2008 11:59:51   
Izabela_
Ela user posted image ! Upam, da ne bo prehudo!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
2.6.2008 12:01:05   
mml
Ela čim manj pik ti želim in hitro prepodi tele kozice user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
2.6.2008 12:32:31   
lonja
user posted image user posted image user posted image  za našo Elo. Upam, da ne bo prehudo user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
2.6.2008 12:56:56   
mml
Dan še enkrat user posted image

Upam, da se uspela prepričat Matica, da je čas za spanje, ker je danes izjemoma pokonci že skoraj 4 ure, vmes je samo malo zadremal in to je vse. Zdaj sem ga dala pa v posteljo in po malo tuljenja, je ugotovil, da bi bilo pa mogoče le dobro zaspati. Upam, da si ne bo premislil in si bo nudil eno dobro rundo spanje user posted image . Včeraj smo bili na Gorenjskem in sta oba dokaj dobro prenesla vožnjo, Manca je gledala risanke, Matic je pa spal user posted image .
Sem pa danes Manci odstranila klopa user posted image , se je včeraj plazila po vsem mogočem grmovju in včeraj zvečer se mi ni dalo ji prati las, danes zjturaj pa gledam, kaj ima za eno svinjarijo pri levem uhlju...in z grozo ugotovim, da je klop, očitno še ni bil dolgo prisesan, ker je šel z lahkoto ven, še sreča, ker Mance ne bi uspela prepričat, da mora biti pri miru, če bi bili potrebni kakšni "hujši" posegi. No sedaj pa čakam, da vidim, če je bil tale klop kaj okužen ali ne...

janjan super, da se Janu pikice sušijo in gre vse skupaj na boljše. Po mojem 06/06 ne pride v poštev, ker je 10 dni pred PDP, tako da jaz navijam za 12/06 user posted image

bino po kolikem času je to tvoj "prvi delovni dan"?...sploh ne morem verjeti, da je že konec tvoje porodniške, se mi zdi ,da sem šele pila čaj pri tebi, ko si povedala, da čakate Beti user posted image . Upam, da sta B&B danes že boljše user posted image

lonja a je ta teden že čas za NS? Kako je kaj Ajda? Ste ji že omenili, da bo dobila bratca/sestrico?
Vreme ta teden res ni najbolj obetavno...vsaj glede na napovedi, tako da nisem čisto prepričana, da nam bo srečanje na prostem uspelo...še vedno se lahko zmenimo v Koloseju...so povečali število igral...tako da imajo sedaj hiško, pa tobogan,...

NRMM jaz sem se pa že tako pripravljala na današnjo kavo user posted image , no bom počakala do srede...upam, da si šef ne bo izmislil kakšne nemogoče ure...recimo ob 8. zjturaj in bi bila po tem kava že ob 9., ker to je pa absolutno prezgodaj user posted image

izabela moje kolesarjenje je malce zamrlo, ker sem bila prejšnji teden prehlajena, grem pa danes na kolo, če ne bo deževalo, ko pride user posted image  iz službe Bom poskusila pripihat na Golovec...počasi ampak vztrajno pa bo...no vsaj upam. Naša varuška je pa preklicala junijski dopust, ker čaka, da bo šel njen mož na operacijo in zato ne more z vnukom na dopust. Tako da mi ni treba še posebaj organizirat varstva za Manco. Ko bo Matevž doma, bi se pa res lahko zmenile kakšno dopoldne v Arboretumu user posted image

cuma upam, da je šlo na razgovoru OK in niso od tebe hoteli kakšnih čudnih besed user posted image . Pa seveda user posted image  Ema za lulanje na kahlico, boš videla, da bo pogruntala zelo hitro, da je prav super biti brez pleničke

šnucika Živa bo pa tudi pogruntala, da hlačke niso na ritki zato, da se vanje lula user posted image

HIMH a si tako shujšala, da se te sploh ne vidi več user posted image ?

Grem kaj prebrat, dokler je gajbici tišina

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
2.6.2008 13:15:43   
lonja
Mml, ja, res je, sem dočakala nuhalno, ki jo imam jutri, že komaj čakam, da spet vidim našega malega škrata user posted image . Upam seveda tudi na ugoden rezultat (kljub letom).

Jst še vedno navijam za videnje ta teden user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
2.6.2008 13:17:44   
Nana Liza
user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 21:03:50 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
2.6.2008 13:29:54   
Nana Liza
Včeraj smo se imeli zelo lepo, le dež nam je malo zagodel pri kosilu, amapk HB smo že pojedli in se odpravili domov. Je bil nenadoma tak naliv kot iz škafa. Mi pa seveda sedeli zunaj.user posted image

Za srečanje sem za, le povejte, kdaj vam odgovarja. Lahko tudi pop. Samo da ni kakšne pasje vročine ali nalivauser posted image . user posted image  Nisem pa še nič gledala vremena kako in kaj.user posted image

Lonja - kam greste na dopust, mi gremo tudi ta termin.user posted image

jana - joj tele koze ste pa čakal. user posted image  za Elo od Ele.

mml - upam, da so kakršne koli skrbi glede klopa odveč. user posted image

Izabela - upam, da se vidimo ta teden.user posted image

JanJan - čimlepše ze zmeni in čimlažje opravi. Sej v drugo že vse veš kako in kaj glede Cr. Vsaj pri meni je bilo tako.user posted image

Arielca - tebe pa tudi že pogrešamo! Halooooo, rr kliče na raport! user posted image  

Sva bila že na plavanju, ne vem kje so obiski, ki jih čakava.user posted image  Papa, preživite lep dan in se hladite s kakšnim sladoledom!user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
2.6.2008 13:38:28   
Izabela_
Nana Liza - hvala za tortico! Videti je slastna, meni bi pa res zdajle nekaj takega pasalo. Pa sem naredila kompromis in jem jagode. Super, da ste se lepo imeli na ta pomemben dan.

Mml - tudi jaz upam, da ne bo posledic po klopu (saj ponavadi ni nič). Sva se pa tudi midva z možem spomnila ob tej visoki travi povsod naokoli na celjenje proti klopnemu meningitisu, potem pa sem se spomnila nate, da si enkrat napisala, da boš Manco cepila šele drugo leto? Zakaj je že tako priporočljivo? user posted image  Za Arboretum pa velja. user posted image  Hmmm, saj če ne bi bil Matic še tako majhen, bi lahko prišla s kolesom? No, zdaj pa res pretiravam s tem športom. user posted image

Lonja - uživaj jutri na pregledu. Seveda bo vse v redu! user posted image  Pozdravi malo pikico. user posted image

Kavica ta teden + vreme: ja, res nekaj napovedujejo nevihte ta teden popoldne. Ampak vseeno? Lonja, daj določi datum in uro - ti to najbolje znaš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2561
2.6.2008 13:39:03   
Izabela_
Pa res, Arielca, kje si? Pa Pajaca?

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
2.6.2008 13:40:14   
Taja Nagaja
Jaz sem pa tako slabe volje user posted image

Bina je začela malo hitreje in plitveje dihat in sem obe opeljala k P. Viroza, kaj pa drugega. S to razliko, da je Bini precej udarilo na dihala. Je dobila en inekcijo za lažje dihanje, pa Ventolin in napotnico za pediatrično, če do večera ne bo bolje. Držite pesti, da se izboljša.

user posted image tudi za oba pastirčka.

Neposredna povezava do sporočila: 2563
2.6.2008 13:43:29   
Izabela_
O, Bino, upam, da se ne bo poslabšalo... Je že junij, virozam pa kar ni konca. Tudi Matevž se je prejšnji teden nalezel prehlada in kašlja od sovrstnika pri varuški... No, on je zdaj že okej. user posted image  za vse vas tri punce!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
2.6.2008 13:49:27   
kofetek2010
bino - en velik user posted image  za vse tri!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
2.6.2008 13:51:34   
mml
bino držim pesti, da bo z Bino hitor boljše in ne boste potrebovali napotnice user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
2.6.2008 14:02:20   
cuma
Čau punce...

evo mene iz razgovora user posted image . Občutki so mešani ... ne morem reči, da je šlo slabo, zagotovo pa bi lahko šlo boljše. Imela sem tudi praktični del in se nekako s strokovno literaturo pred 3 gledalci in brez slovarja nisem najbolje znašla ... oz. je šlo bolj počasi. Vmes se mi je parkrat naredila tema (trema) potem pa sem se sestavila in prevajala dalje. V glavnem, bomo videli ... sem pa bila kar neprijetno presenečena, ko sem slišala za plačo user posted image . Kakorkoli že, služba je služba in bom zelo vesela, če me izberejo. Hvala vsem za pesti!!!user posted image

jana73: user posted image  za koze! Zdaj se napasete, pa boste fraj! Upam, da bo Elamarela dobro prenesla!

janjan: user posted image  za jana! Kako pa je user posted image ? Najbrž jih je bolj zoprno imeti kot odrasel ... Eno user posted image  zate, da bi se imela lepo do CR in da bi šlo vse gladko in bp.

bino: user posted image user posted image user posted image  za vse tri! Joj upam, da bo Bina kmalu ok! Živalski vrt bo kmalu v planuuser posted image . Jaz se še nisem kopala, Ema pa ja in smo jo komaj dobili iz vode kljub 22 stopinjam. Zdaj pa 10 na dan vpraša, kdaj gremo čofat in da ona bi šla na plažo user posted image .

mml: upam, da je bil klopek čist in nedolžen user posted image

Grem kuhat kosilo .... pa pa!

Cuma

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
2.6.2008 14:02:55   
lonja
Bino, ubogi pikici user posted image . Pa še sama si, a ne? Upam, da bosta obe do večera že bolje. če karkoli rabiš, samo povej, sej veš, da nismo daleč. Kadarkoli user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
2.6.2008 14:08:48   
Izabela_
Evo, Matevž ima v torek ob 5h frizerja, tako da jutri z najine strani morebitna kavica odpade. Ostale dni pa sva zaenkrat še prosta. user posted image

Cuma - mogoče pa bo! user posted image  Razgovori gredo pa itak ponavadi v smeri tako-tako. Imaš pa prav, služba je služba, potem pa lahko iščeš še kaj bolj profitnega. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
2.6.2008 15:03:07   
mml
izabela do 3. leta otroci praktično nikoli ne zbolijo s pravo obliko klopnega meningitisa, zato jih nima smisla cepit, po 3. letu se pa že začnejo pojavljati posamezni primeri...

bino mi smo v polni postavi, tako da če kaj potrebujheš sporoči....

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
2.6.2008 16:17:29   
Nana Liza
Bino - naj se tvoji prineceski čimprej pozdravita. Upam, da ne bo hudega z Bino. user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuma - držim pesti, da ti uspe dobiti službo.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
2.6.2008 19:02:26   
NRMM
Bino upam,da ste ok,da je Bina že boljše in,da ne boste potrebovali napotnice user posted image user posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2572
2.6.2008 21:20:12   
HIMH
Evo mene, da me res ne pozabite.

Mam gužvo v službi pr nas je noro pričetek turistične sezone in seveda ta nesrečni EVRO 2008 posledica tega je da sem vse vikende na šihtu in že čisto depresivna od teh pasušov se mi bo počasi user posted image .
Poleg vsega sva še ogromno same in bova še več ker gospod ati menjava šiht in bo dokler ne pade not ogromno od doma jaz pa se naj z tamalao znajdem.

Je pa ena dobra stran tega tempa, da si vsak 2 dan vzamem 1uro za TEK in se počutim kot prerojena no mam pa -3kg in nekaj majn cm.

JANA no kdor čaka pa dočaka ELA ti pa pridno pasi kozice in upam, da nebo prehudo.

BINO ej upam, da ste ven iz tahudega v takem primeru mi2 dobiva AB-sumamed in ji je do sedaj edini pomagal, VENTOLIN je pač samo pomoč. Držimo pestke za tvoji dve princeski.

Nič grem pod tuš in spat ker zjutraj romava tamala k moji omi jaz pa na strelišče kjer mam vaje pa mi niiiiiii.

Nočko in obljubim, da se bom pogosteje javla

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
2.6.2008 21:35:04   
šnucika
Čer!user posted image

Žiiva je skopana,zdaj pa upam,da se kmalu odloči spat.Ne vem,od kje ima toliko energije...zvečer ne zaspi,zjutraj pa se zbuja s soncem.

bino - user posted image  za tvoji punci in posebej še za Bino,da bi čimprej lažje dihala.
Tole vreme je po mojem tudi težko,ker mene tudi tretji dan že dihanje matra,poleg alergije.

mml - jaz bom Živo tudi drugo leto cepila proti klopnemu.Letos je enega že dobila,pod koleno...pa je šel takoj ven,očitno se je tudi njej komaj dobro prijel.
Jaz sem čist paranojik s temi klopi,name se tudi radi lepijo.

jana - pri nas na  koze še čakamo.Po mojih izračunih,če jih ne dobi ta teden,se ni okužila.Imam pa že pripravljeno Fenistil in Claritine.

cuma - user posted image za razgovor! Plače pa itak no comment..ne vem,kaj je to na obali,da smo sto let za kačami s tako nizkimi plačami?user posted image Redke so firme,ki so nekako na nivoju....večina pa se drži minimalca z nekaj dodatki.Potem pa preživi.

lonja - en lep pogled na pikico ti želim...da ti bo kaj pomahala!user posted image

moram nehat....vidim,da mi povezava niha,da mi bo vsak čas net ven vrglo.Očitno moj bratec v spodnjem štuku nekaj dol vleče.

Lep večer in mirno noč!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
3.6.2008 8:11:09   
šnucika
Dobro jutro!

Kava user posted image user posted image user posted image user posted image  za preprečitev padca na drugo stran!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?
gagaga

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?

10 € do 20 € (9%)

30 € do 50 € (7%)

50 € do 100 € (15%)

100 € do 150 € (10%)

več (18%)

nič, vse naredim na koncesijo (41%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!