lonja
|
Daaaaaan, Bino, hvala za obisk , sva bili res zelo veseli, ker sva bili midve nemobilni, da ste se ve pripeljale do Vrhnike. Pa sej si videla, da imamo mi tudi igrišča. In to ni bilo edino, tako da imamo še nekaj rezerve. Hvala tudi za CD-je, sva z Ajdo zvečer imeli glasbeni večer, mene je full glava bolela, Ajda je zraven plesala, vsake toliko je prišla k meni in me po čelu namazala s ''kjemico'', da me bi glavobol minil . Tolk sem ji bila hvaležna, ker sva se brez problemov spravili tudi spančkat, T se je privlekel domov namreč šele okrog polnoči. Mu je pa takoj zjutraj povedala, da je imela obisk, Bino in Beti. Lepo preživite vikend, naslednji vikend, če boste za stvar, se pa lahk spet kje dobimo . Mml, ja, prav lepo bi bilo, da bi si tudi ti kdaj vzela čas za nas decembrke . Recimo drug teden, kaj praviš. Sem ti še dolžna eno žuljenje Matica. Včeraj sem malo crkljala Beti, to je pa en tak dobrovoljček. PA res ima tako specifično gibanje po tleh, da tista ideja o čiščenju tal, sploh ni tako slaba. Sam da ne bi bilo to izkoriščanje otrok??? Aja, še to. Včeraj sem bila pri svoji zdravnici, sem ji pojamrala, da me že par dni grlo matra, mi ga tud pogledala ni, rekla pa je, da sem alergična na cvetni prah. Aaaaaa??? Kr neki. Sem šla prav jezna domov. Jana73, JanJan, kako kozice, so pridne? Upam, da vam ne povzročajo prevelikih težav. Pegica, pridna, ko si tako čas vzameš in sta z Neli lepo ustvarjalni. Jaz sem tudi sama sebi obljubila, da ko tele slabosti dokončno odidejo, se bom morala malo bolj posvetiti Ajdi, ker imam včasih prav slabo vest. V sredo sem ji zagrozila, ko se ni hotela vsest v stolček v avtu, da naju bo gospod Pisk ustavil, pa me tamala pogleda in reče:''mamiiiiii, gospod Pisk je samo v Nodiju.'' Nisem vedela, al naj se smejim al jokam. Kako ti spustijo . Sonček Balonček, sem ta teden nekaj gledala Gorenjeve najnovejše modele in sem nad dizajnom čist navdušena . In čeprav naju pralni stroj od G full zaj , se bom verjetno spet odločila za kako novo stvar prav od tam. Kako kaj punci? Sta pridni? Šnucika, upam, da se ti danes uspe spogajati za službo, čeprav 4 EUR se pa tudi meni zdi sramotno malo. Pa sej bi z inštrukcijami več dobila, halooooo? Ac, kako je kaj moja sotrpinka? Naj ti vikedn mine lepo, lupčka za Saro. Pol ko pa tudi pri tebi minejo slabosti, se pa dobiva na kaki nosečniški kavici, OK? Jst imam v torek nuhalno in že komaj čakam . NRMM, jaz se v ponedeljek dopoldan kave žal ne bom mogla udeležiti, ker bom v službi. Komaj čakam, da boš tu kdaj tudi popoldne. Pa naj te tovornjaki čez vikend preveč ne spravijo s tira . Sej bo, kot pravi minister oktobra zanesljivo bolje. Če ne bo pa odstopil. Tako, zdej grem pa na en sestanek, upam, da ne bo dolgočasno. Dans bom verjetno malo prej zapustila prizorišče. Mi je obljubil frej popoldan, in bom spala. Komaj čakam. Lep dan vsem skupaj!
|