mml
|
Dan, čakam en obisk, pa ženske ni in ni, tako da bom rajši koristno izkoristila čas in malo počvekala z vami. sonček tole tvoje jutranje-nočno dogajanje je bilo pa res pestro. Upam, da bo današnja noč kaj boljša . Jaz moram pa oddat prošnjo za mesto na fakulteti, je izšel nov razpis...sicer sem že tako v naprej prepričana, da ne bo nič iz tega, ker bodo sigurno izbrali eno starejšo koelgico, da ne bo kakšne zamere...no ja tako pač je janjan norice se lahko pojavljajo v treh zagonih približno tri dni narazen, tako da po sedmih dneh od začetak se praviloma novi izpuščaji ne pojavaljajo več. Upam, da bo Jan kmalu OK in da ga ne srbi tako hudo. Si poskusila s kakšnim Claritinom ali Fenistilom? To blaži srbenje, pa tuširanje z mlačno vodo... bino ta konec tedna smo bolj leteči, v nedeljo nas ni, za soboto pa še ne vem kako in kaj, če bomo doma, bi se mogoče popoldan res lahko kaj dobili pegica držim pesti na rokah in nogah, da ti avtorizirajo vprašalnike in ne boš imela še dodatinih težav. Pa za Neli, da je takšna umetnica, Mance takšne zadeve sploh ne pritegnejo...je očitno podedovala moje gene za umetnost lonja Ajda ga pa pihne , jaz se tudi sprašujem od kod jih naši čmrlji pobirajo . Si bom vzela naslednji teden čas, tako da samo povej kje in kdaj , pa Matica bom začela prepričevati, da naj bo takrat buden, da ga boš lahko žulila. Sploh pa zadnje čase ne spi več toliko kot je spal...tako da mislim, da ni panike, da ne bi bil buden. Manca se še vedno spomni, da se je Ajda polila z vročim mlekom in jo boli... NRMM takšnega hrupa ti pa res ne zavidam, si predstavljam, da je sploh poleti grooooozno. Ja v ponedeljek ob 12. bi pa z Maticem že zmogla prit na kofe , se bova potrudila. Kje se pa dobimo? izabela se strinjam da je Arboretum super, samo popoldan prit do tja iz LJ, je skoraj misija nemogoče v tem drenu, ob 18., ko ni več toliko prometa, se mi zdi pa že skoraj prepozno. Super, da se je Matevž tako na hitro naučil vozit s kolesom . Manca se sicer zna vozit, samo še ni pogruntala, da je kolo namenjeno za premagovanje razdalj iz točke A v B, ampak se samo malo pelje in po tem skoči dol s kolesa ali pa se vozi tako da se ne drži za krmilo ali pa da noge na krmilo ...skratka očitno bo bolj za BMX varianto jana ste že dočakali koze??? ac lepo uživaj naslednji teden in si privošči kakšno pogrošno branje...jaz bi namreč tudi kaj takega...saj bo...samo ne vem še kdaj tinas držim pesti, da bo šlo danes vse tako kot mora iti... aja projekt ograja se je zataknil, ker je zatežil saj veš kdo No obiska še od nikoder, Matic že nekaj godrnja...ko se zbudi, bo pa spet lakota