|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
7.5.2008 21:11:01   
Udb
Ojla!
Ja, mi smo ok! Sem in tja mal pokašlja, pa mal nos obrišemo, drugače po super. Danes sva bila veliko zunaj, ko je bilo tko lepo.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
7.5.2008 21:27:29   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  no, to je lepo prebrati Udb! uf, mi smo tudi bili cel dan zunaj.

drugače je pa s temi anginami malo nenormalno zadnje čase.. zdaj jo ima tašča, prej jo je imela svakinja, oba njena otroka.. nisem vedela, a je angina nalezljiva?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 13:51:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
8.5.2008 13:56:09   
Felicity
Super Jonas - kar tako naprej ...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
8.5.2008 16:20:55   
KBM
user posted image user posted image user posted image Jonas, kar ostane naj tkouser posted image user posted image user posted image

Udb, sam da je Marcel okuser posted image user posted image user posted image

No pri nas je Karin tud zdrava, samo v vrtcu noče več spati, ona poje in se hoče igrat, tko da potem moti celo skupinouser posted image
Tko, da jo sedaj hodimo kar po kosilu iskat in potem doma poje in danes je tudi zaspala domauser posted image Ne vem, kaj ji v vtrcu ne ugajauser posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 8.5.2008 16:21:17 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
8.5.2008 22:56:36   
MojcaG
B R A V O Jonas!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kbm, očitno ni tk fajn v vrtcu spat, kot doma, a ne. user posted image  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
9.5.2008 19:10:24   
KBM
kbm, očitno ni tk fajn v vrtcu spat, kot doma, a ne.

Mislim, da res, ker doma pa spiuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
11.5.2008 20:31:57   
MojcaG
ojla, punce, kje ste, kako ste?

kako je z zdravjem?

Liu je bila danes v cirkusu! bojda je fejst uživala, vsaj tako je rekel mož, (midve s Hano sva doma lenarileuser posted image ), sama pa je bila preutrujena, da bi lahko kaj preveč komentirala.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
11.5.2008 22:05:10   
KBM
kako je z zdravjem?

Pri nas je zdravje spet popustilo, čez vikend - v petek ni celo noč spala, ker so jo bolela ušeska, je spala samo na meni, drugače ni hotelauser posted image , da sem ji grela ušeskauser posted image . Danes je že bolje samo nosek nam še nagaja, drugače so pa ušeski okuser posted image

MojcaG, kje pa je bila Liu v cirkusu?user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
12.5.2008 9:50:00   
MojcaG
cirkus je bil tu, pri nas, v Velenju. bilo je bojda cel kup konjev, pa niti enega leva! ali tigra. koji cirkus! sicer so ti konji bili fantastični in HB jih mala obožuje, sam kakšnega leva bi pa res lahka imeli. ko sem jaz hodila v cirkus (kot otrok) sem videla svašta.  

kako so ušeski pri Karin?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
12.5.2008 19:42:52   
KBM
kako so ušeski pri Karin?

Dobro

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
12.5.2008 22:56:18   
urbancek
KBM - kako je s Karin

MojcaG - lepo da se je Liu zabavala v cirkusu

Nalin - bravo za Jonasa, naj še naprej ostane zdrav

Udb - lepo, da ste se končno pozdravili

Mi smo zaenkrat zdravi, vsaj kar se smrkanja in kašljanja tiče, smo pa imeli danes testiranje za alergijo. Začasna diagnoza - alergija na travo in žita. Kaj to pomeni za naprej, mi bodo še točno povedali.

Lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
12.5.2008 22:59:20   
KBM
KBM - kako je s Karin

Karin je zaenkrat ok, samo z noska ji še teče, to je pa tud vse, ušeska so ok, (ne smem preveč govort, ker ponavadi se takoj obrne)user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
13.5.2008 6:45:38   
Udb
Ojla bejbe.

Danes imam dopust, ker letim v Lj na izpit iz klavirja! Jao! Se ne marava preveč s klavirjem, ampak kar se mora... držte pesti! user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
13.5.2008 15:46:37   
KBM
Udb, si naredila izpit?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
13.5.2008 20:55:15   
Udb
Sem! Zdaj pa v petek še matura...

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
13.5.2008 21:34:44   
KBM
Udb, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 7:12:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
14.5.2008 11:25:42   
MojcaG
Udb, čestitke!! user posted image user posted image

se pridružim mnenju od Nalin, mi bi rade koncert! user posted image

kako ste? midve s Hano greva zdaj na potep, vreme je fantastično, grem pa v lov za minko - miško - igračko, ne knjigo. Liu ima tolk rada to miš, pa sem ji obljubila, da jo dobi. pa nimam pojma, kje jo bom dobila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4194
14.5.2008 16:37:22   
KBM
se pridružim mnenju od Nalin, mi bi rade koncert!

Enakouser posted image

Drugače gremo pa mi tudi sedaj ven, je tko lepo vremeuser posted image user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 20:22:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
14.5.2008 21:07:50   
MojcaG
Nalin, zakaj bo moral Jonas na fizioterapijo? in, če smem vprašat, kaj samo pol urce ste lahko zunaj zaradi zdravja ali ste pač toliko bili zunaj?

noooo, jaz sem dobila minko miš user posted image  aleluja.

naj vas nekaj vprašam, a si vaši oktobrčki tudi toliko izmišljujejo stvari? ma, je veliko primerov, pa bom napisala današnjega. rekla je, da jo je zbil helikopter. tako, bajdevej. zadnjič je enim sterejšim punčkam vestno zatrjevala, da hodi v šolo. (meni pa reče, da hodi v vrtec, šolo in službo. vsaj zaporedje obvlada user posted image ).itd..

Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 23:09:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
15.5.2008 13:29:24   
Aja32
Hojla,

samo na hitro.
Pri nas si Luka zaenkrat še ne izmišljuje, ker smo pravzaprav šele zdaj začeli govoriti "slovensko". Seveda, če hoče kaj povedati na hitro, pade notri v svojo "kitajščino", drugače se pa kar trudi in ponavlja besede za nami.

Ima pa zdaj obdobje, ko za vsako stvar pravi, da "buba" oz. da ga boli. Od kar zna to povedati, je non-stop nekaj. Buba tukaj, buba tam, pihi, lubčka na buba, itd... user posted image user posted image user posted image No, definitivno ga ne more neprestano nekaj boleti - tako da smo na dobri poti, da si bo izmišljeval...user posted image

Mene pa zanima, koliko vaših "oktobrčkov", sploh pa fantkov, je suhih oz. brez pleničke čez dan?

Naš sicer lula na kahlico, noro mu moramo ploskat, pa čeprav je včasih samo ena kapljica, ampak zaenkrat še vestno uporabljamo pleničke. V vrtcu jih dajo trikrat do štirikrat na kahlico.

Ko je Naja videla, da Luka sedi na kahlici, smo morali nabaviti še zanjo eno - seveda nič ne priculja, ona pa neizmerno uživa sedeti na kahlici. Sevede mora biti brez plenice, ker potem je jok in stok. Ko vstane iz nje, si sama sebi ploska, nosi jo po stanovanju, kot mačka mlade... In je neizmerno vesela... user posted image user posted image

Ponavalja itak vse za Lukcem. Trmasta je postala, meče se na rito, coputa z nogicami, itd...

Zabavno sto na uro.

Lp A

p.s. - a se spomnite naše Žličke in njenega Žiga? No, v kratkem pričakujejo naraščaj... Torej še en oktobrček bo dobil družbo... Držimo pesti... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 15.5.2008 13:30:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4199
   [Brisano sporočilo]
15.5.2008 14:04:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......