VANILI
|
oj mamčice! Sem se že ravnala vsa zaspana v kopalnico, ampak me je nekaj vleklo sem, samo da preberem in evo - sem tok za silo zbujena, da bom par besedic lahko iztisnila iz glave... danes smo končno krstili bazenček s palmico, je blo žabotu ful všeč, pol se je še Živa zrinla k njemu in je bil žur ,no pol ga je preveč sral, kar ven bi on šel pa to, pa sem prinesla zraven bancoza perilo not metat ki je žazlikat, pa mu tam nalila, da je mel svoj raj. In pol je sledilo meni najlepše - zavila sem ga v novi šlafrokec, da je bil kot palček Smuk, je ven kukal in užival. Cel dan smo zunaj uživali, nič delali, tudi na izlet se nam ni dalo, ni bilo doma in je bil tak ljui mir,da mi je zdaj jasno, zakaj tako bežim od doma, ko je ona doma . zvečer smo hotli na jagode s smetano v en lokal, pa jim je zmanjkalo jagod, pa smo hotli sladoled s smetano, pa tudi smetane več ni bilo , no pol smo pa samosladoled, pa je bilo tud ok, valda. in sem bila tko egoistična, da sem gledala cel astitutnotpadu, ker je bila meni fenomenalna gostja, Maakrovička, brez dlake na jeziku in sem res uživala, hkrati pa za žabotom po stanovanju hodila, ker je naredil ekskurzijo po prostoru, odkril marsikaj zanimivega, največ seveda po tleh in pod kavčem, tam se nahaja toliko zakladov, da bi si kakšna veveica komot zalogo za zimske dni naredila . suzanamai - sem se odločila,da bom dojila, ker mislim, da je moj žabo tak, da mu to crkljanje ful pomeni in mislim, da ne bo zaradi tega dobil ad. V to moram verjet, ker če bom v dvomih, pol rajši da neham. Bom pa probala vsaj večerne kašice delat une kupljene kjer je že noter mleko, ker zdaj si svojega črpam. tebi in Zoji pa veliko , da bosta hitro ozdraveli!! majoli - matr ja sej sem res na robu živčnega zloma . Danes je npr. pojedla celi dve gozdni jagodi! i pri kosilu - eno solatko!!ma ona bi lohk živela ob kruhu in mleku, pa čist res! bravo za maksa ! pandica, kaj pa Eros? Se mi zdi, da ga kar malo zapostavljeate.. nič o njemu ne pišeš... bogi ... a njega pa nič ne kopaš... pa še to me zanima - a ni Alan doga? A doge majo lahko mehko dlako?? Se mi zdijo take kožaste . Sicer so mi doge zelo lepi in elegantni psi. Še raje bi pa mela barzoja, ko je tko ozek kot papir .ma nič, še za to našo psičko včsaih nimamo časa, da se mi smili, pa tle sanjam neki. kr neki. jasna - ma ne nisem nikakšna pisalka knjig, ampak mislim, da bi vsaka od nas mogla napisat kako pravljico za naše otročke. Jz tudi napišem pismo, ob vsakem r.d, in ji bom dala ko bo starejša. dobre pravljice si pa izmišljuje moja mami jaz jih nekaj še zdaj se spomnim. Pa njej govorim, da naj napiše kakšno. Pravi, ko bo v penziji. Nojaz bom Živi malo prej matr sem zaspana... mrčesovje - danes je letel mimo mene en čudni žužek, častna, imel je turkizno plave oči, tako velike, da se mi je zdelo,da je kar jih obračal in mežikal!! Podoben je bil kačjemu pastirju, ampak v trup pa eni debeli čebeli. uf! jaz pa sredi sobe sredi razmetanih igrač, prav ujeta sem bila!! Ma to je tumač! lani me je pa ena celo pičila v vrat, bila je kot ena vrsta ose, v pasu preščipjena, pa sem jo mlatila z brisačo prav ihtavo histerično, ona pa kar ni hotla crknit!!! brrrrr!!!! jaz pa noseča in cela panik, kaj bo zdaj!pa ni blo nič, samo pekloje. mama06 - grem pogledat tudi jaz, če mam kje tvoje geslo shranjeno sladkor - jaz pa sem kupila kar fruktozo, samo je še nisem sprobala. kosilo za žabota - joj sem dala riž kuhat in si navila ro, kdaj naj bi bil kuhan, tačas sem bila pa zunaj. Pridem not ob uri, nekaj poka in se kadi. Valda riž zažgala, posoda fuč, žabo je pa na njegovo srečo dobil sadno kosilo