|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
31.5.2008 23:34:33   
ditta
Margareta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ga pa še vedno nimam, čeprav bom v kratkem dopolnila 34 in se ga odpravljam delati že od kar sem napolnila prelepih 18. Med nosečnostjo ga nisem mogla delati, ker sem imela neke komplikacije z nizko lego otroka itd. pa niso hoteli tvegati poroda v avtošoli... sedaj pa že cel teden pridno rešujem teste za CPP in drugi teden upam, da bom začela tudi že voziti. Vozniškega moram nujno spacati skupaj do konca porodniške, če ne že kak mesec prej. JUUUUHUUUUHUUU komaj čakam! Margareta bravo za pogum in odločnost!!!

Jaz pa sedaj končno vem zakaj je naša zlatka tako štrajkala pri hranjenju z gosto hrano. Danes je namreč pokukal ven še drugi zobek, desni spodnji biserček user posted image ! Dnevi so bili neskončno dolgi in neizmerno sem hvaležna user posted image , da nama je pomagal preživeti te dneve. Bilo je namreč že na tem, da sem tudi jaz jokala z njo, ker enostavno nisem več vedela kaj naj naredim. Ponoči ni spala skoraj nič in čez dan samo jambrala in stokala ter jokala. Danes pa že dopoldan pojedla ovseno kašico s svežim jabolkom in papajo, za kosilo pire in blitvo, malico Hippovo sadno kašico in povečerjala mlečno vanilijevo kašico. Upam, da bo od sedaj naprej jedla vsak dan več. Skuštrana mogoče pa Arsena tudi zobki tako mučijo kot našo Zojo. Ampak zizike so pa še vedno zakon, sploh pa ponoči in za odžejati čez dan user posted image user posted image user posted image .  A boš sredi junija na Reki ali v Slo? Jaz bom z Zojo skoraj zagotovo en teden, če ne celo dva v Voloskem. Te bom pa preko foruma še naprej obveščala kdaj točno gremo in upam, da se vidimo pri nas na kavi (jaz še vedno pijem brezkofeinski nescafe, bom imela pa tudi turško s sabo).

Klaudia, jaz sem dobila kokosovo olje v hipermarketu Mercator. Imeli so samo še tega, katerega sem nato tudi kupila, zelenega. Cena me je sprva malo vrgla na rit, čeprav sem pričakovala, da bo precej visoka. Je pa olje res zakon. Veliko boljše je kot ta, ki sem ga že prej imela doma. Npr. kokosovo maslo skoraj da nima vonja po kokosu in ko pečem na njem palačinke, piščanca, rakce,... se razlika skoraj ne opazi. Na tem olju pa mi diši celo stanovanje user posted image !!! Zoji sem naredila z njim še riževo kašico in dala noter še svežo banano. Njamsi, kar je ostalo pa sem jaz kar polizala dol z njenega krožnika. ZAAAAKOOOON! Res ti hvala za nasvet user posted image !!! Prosim te, da pri Zoji dodaš še enega zobatega strička matička! Thanks!!!

Suzanamai, super za piškote. Si pišemo in se upam, da čim prej tudi slišimo. Imaš prav. Majoli in njena družina se bodo sedaj selili tudi tja kot mi. Upam, da se bomo na tako drastično spremembo okolja kmalu navadili. Zame bo to prva večja selitev iz domačega kraja in moram priznati, da sem v Polhov Gradec zares zaljubljena. Mogoče pa nam bo še bolj luštno, kot nam je sedaj. Dela s pospravljanjem bo sigurno manj, saj je stanovanje veliko lažje pospraviti, kot pa hišo in vrt.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
31.5.2008 23:38:31   
VANILI
majoli,uau vam se tudi dogaja! Uživaj na morju in čim manj stresa rpi selitvah! Samo pomisli, kako bo lepo, ko boš na svojemuser posted image
ne, jaz se ne jezim, vesela sem, da katera nima težav s težo!user posted image user posted image  tudi jaz, upam, bom enkrat spet v stari koži
mišk,zelo lepe fotke, sem si jih ogledala. lepa obleka! Jazsem si kupila eno rdečo pred kratkim, pa je ne upam nase zvlečtuser posted image

hoja malčkov: Živa zna ful izkoriščat, če gremo vsina sprehod, ker jo potem ati da za vrat. Velikorat se pa hoja sprevrne v igro, kot ravi ena, da se gre tečt ali kaj takega - potem naredi še več kilometrovuser posted image . No, če hodiava sami, nikoli ne jamra, pa narediva tdi po 6km (krog)

služba: joj to je razlog za moje neadovljstvo in slabo voljo in strah pred prihodnostjo: rada delam, ker semrada finančno neodvisna,tudi od mojga. Po eni  strani bi bila zelo vesela 4urnega delavnika, da bi bila več z otrokoma. Po drugi pa vem, da bom vesela, če bom službo sploh mela.. po tretji  strani bi bila vesela, če bi začela delat z novim letom... ma tok stvari je odvisnih od financ, da grozauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
31.5.2008 23:42:03   
ditta
Vanili dej probi Teotu skuhati polento od Alnature z bučkami. Naša ima to ali pa ajdovo kašo z bučkami najraje. Seveda ji vse skupaj zabelim za mlekom in oljem. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
31.5.2008 23:49:20   
VANILI
ditta, hvala z idejo! kaj ajda nima glutena?

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
31.5.2008 23:50:56   
VANILI
majoli -knjgica ni nič takega! poglej, koliko naklofamo na rr! user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
31.5.2008 23:55:43   
valči
Vanili,poskusi prepražit bilokako zelenjavo na olju,ali na koncu curni olivno olje,ali dodaj žličko kisle smetane..Naša res vse poje,morda Teo ni zelenjavojedec.Obstajajo,pomisli na Samosan,je imela tudi težave z user posted image ,sedaj pa papajo večuser posted image

Pa pridna za knjigo,odlična ideja
Morem it spat,ker mi črke plešejo po celem ekranu,bi čvekala,samo sem tako user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.6.2008 8:50:05   
lane31
Jutro........a samo meni že dva dni šteka rr............včeraj sploh nisem več mogla gor user posted image
Vanili.......glede kuhanja se strinjam z Valči............čim manj komplicirat in čim bolj podobno naši kuhinji in bo ok

Suzanamai in Skuštrana.........a sem na ignore user posted image

Pandica....zmenjeno, saj če bi vedela za ziher ,bi si ga sama kupila ko gremo na morje ,ker če je v Umagu je drugje tudi

Mišk..........držim pesti ,da čimprej zagledaš še plusek user posted image

Majoli.....sicer sem ti fauš ,a veseli šoping user posted image

Mehurčica........eh sem pojedla lučko zvečer ,a je res zelo majhna in tanka

Medve pa sva danes spet sami ,tako da zdaj greva na šetnjo in kavico ,nato prideva spat ,pol pa v mesto....najbrž v park user posted image  

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.6.2008 8:52:40   
lane31
Za šprickote ste se pogovarjale....pri nas so v vsaki trgovini -tuš ,špar ,merkator

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.6.2008 9:14:57   
mehurčica
Dobro jutro!

Ccc, Lane, bi si prišprala lučko za zajtrk. Ti bom kar minus pripopala. Sem jaz tudi včeraj samo en mini krožniček smokijev pojedla in si bom minus dala. Jutri zjutraJ se pa stehtam in povem, če mam kako kg manj.

Mehurčica:++++--
Lane31:+++---
Noa1:-++++
Valči:00+++
Kinnie:000--+
2ursae:00++-+
Drobižek, super sa se nam boš pridružila. Še katera? Sem katero izpustila?

Kinnie, res fajn, da smo te spoznale. Si fajn mami. Itak, saj imaš oktoberčka.user posted image Če boš še kaj prišla, se pa spet zmenimo. Pa se lahko še najina starejša boljše spoznata.

Jasna, sem pozabila pokomentirat copatke. Sem si takoj rekla: "Uau, kak fajn! Jaz bi tudi take za Eni", ampak sem pozabla tu napisat.

Majoli, upam, da bom kmalu na moji številki(s, xs), ker to je prava muka, ko si probavam stvari in še kar ne grejo zapreti.user posted image Ali pa majice, ki ne grejo preko trebušnih mišelink...

Vrtec smo dobili. Čeprav vem, da v MB ni taka gužva, kot v LJ, me je bilo kar malo strah, če bomo dobili. Pa sem si zdaj tak oddahnila. Je pa sprejeta od 19.10., ker nisem na porodniški(ki se začne en mesec pred porodom), ampak na starševskem dopustu al kak se sploh reče(ki se začne z rojstvom otroka).

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

služba: joj to je razlog za moje neadovljstvo in slabo voljo in strah pred prihodnostjo: rada delam, ker semrada finančno neodvisna,tudi od mojga. Po eni  strani bi bila zelo vesela 4urnega delavnika, da bi bila več z otrokoma. Po drugi pa vem, da bom vesela, če bom službo sploh mela.. po tretji  strani bi bila vesela, če bi začela delat z novim letom... ma tok stvari je odvisnih od financ, da groza

Sem na istem... Jaz bi tak rada imela polovični delavnik ravno zaradi otrok, ampak točno tako kot si rekla - bom vesela, če bom službo sploh dobila, pa si valda ne upam potem še zmišljevat...user posted image

MArgareta, čestitke za izpit!!!user posted image

....ziher sem še pozabila kaj komentirat ali odgovorit...tak da se že vnaprej opravičujem...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
1.6.2008 10:07:21   
VANILI
dobro jutro mamčice!

joj a gredo tud fantki na lepotilni spanec? no, če ja, potem je moj žabo točno tam. ZAspal pred 5 minutami, jaz pa prden grem na goro perila,skočim semuser posted image . Je bolj fajn, če sproti komentiram, kot pol preveč na kupu.

Mehurčica, tudi jaz sem v shujševalnem klubu! A se vam lahko pridružim?? Upam, da bo danes prvi plusek, ker čez dan je toliko vsega, da sploh n mislim na hrano, a čim pade noč in se vse umiri, se oglasi moj želodecuser posted image . Rada bi shujšalavsaj 15kg. Ful se sliši, ampak že 55kg, kolikor bi jih imela, je zame ful veliko, ampak tiste 3kg, ki bi potem morale it dol, bodo že počakale. Ampak 70user posted image user posted image user posted image ????? Sploh ne vem, kako je to mogoče!!

lane31 - ma saj to je moj problem, ko kompliciram! Npr. zdaj premišljujem, amli naj mu že dam mlečne izdelke, npr. kislo smetano. Ker teo je med mlajšimi oktobrkči. Ma ne vem... sekiram se, ko tok kompliciram, ampak ne morem iz svojekože.  Npr. včeraj sem imela v skledici lepe sočne domače vrtne jagode, pa sem se spomnila na Zojo, kako jih je mlaskala na fotki, a da bi jih jaz dala Teotku? Ma nisem upala!! Takodauser posted image  sem malo razočarana nad sabo... hkrati pa občudujem vse vas, ki ste tako življenjske in ne koplicirate! ufuf...

zdaj pa grem pogledat, če mi je alrgolog kaj napisal v zvezi z dojenjem in AD.Lepo nedeljo preživite, vas berem, itakuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2935
1.6.2008 13:00:26   
Jenny Anny
Zdravo!

No vidim, da vse pridno hujšate, jaz pa sem sklenila, da moram nujno dobit kaj kondicije. In sem se danes odpravla na kolo. Sem šla na Sv Trojico in rekla, če pridem gor OK, če ne pa domov in prodam kolo, da bo vsaj ena korist od njega.
No in sem prilezla gor, sem bla trmasta ko user posted image in nič dol s kolesa stopila. No kako bo jutr, pa zaenkrat ne upam pomišljat. Upam da bom lahko vsaj tamalo peljala na sprehod. No itak greva na Dolenjsko, tako da z avtom jo bom pa že lahko peljalauser posted image user posted image

Majoli moža ne prodajam več, sem mu zagrozila isto, kot je tvoj tebi, če ne greš dol iz RR, pa je zaenkrat zaleglo, pa za 3 dni grem na Dolenjsko, da bo malo sam in naju bo pogrešal, pa bo boljš menda.

Miška1  mi smo imeli iste probleme s hrano po 2 cepljenju. 2 dni ni skoraj nič jedla in pila, pa je potem trajal skoraj 14 dni, da se je vse ustalilo. ta cepljenja znajo bit user posted image

Mišk slikce so pa res fenomenalneuser posted image , tud mi komaj čakamo na une od profesionalnega fotografa user posted image

No zdaj gremo pa še malo na obisk, upam da mi ne odpadejo noge, rit me prav pošteno boli od kolesarskega sedežauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
1.6.2008 13:28:03   
lane31
Končno mi je ratalo priti sem.....meni sploh noče odpreti strani user posted image  ,druge pa

Kar minus mi je pripopala user posted image  ,ma si stroga.....bi raje magnuma pojedla in vedla čemu sem si ga zaslužla user posted image ........mam pa 2 kg manj vseeno user posted image  ampak to mi je od ponedeljka do srede zletelo ,zdaj pa nič več....ne bi bil ta tempo slab vsak dan 1 kg......ojej kje je vsaj 55 kg .........še -5 user posted image  ,da si bom vsaj približno podobna....ostale pa pol na bolj izi

Vanili......jaz ni niti kupujem več ne baby hrane -samo mleko....drugače pa
-zjutraj mleko
-11h kornflakes z kompotom ,sadje različnih sort
-15h kosilo- kar pač je -danes dušeno sladko zelje
18- puding (kar normalen kupljen-oni z smetano na vrhu), jogurt (3,2 + sadje ,ali pa kar sadnega običnega),skuta (ala obsgarten sistem )
-21h flaša

Zmes pa tako 1x tedensko ,kaki hapyhipos ,kinderčokoladica in podobno user posted image

Noče pa raznoraznih mlečnih kašic z vodo ,pa še meni je bolj na izi ji flašo naret zjutraj ,ker itak še rabi mlekeca

Tudi jagode je že dobila - sicer kompot in v sadnem jogurtu
Ma saj pravim čisto na izi ,ker ji po ničemer nič ni in vse dobro prenaša ,dala ji nisem samo rib še -ker jih pač še nisem delala ,dobi v kratkem

Kompliciram še samo s tem ,da mora biti sadje oprano user posted image  in da ni alkohola v kakem pecivu user posted image

Najraje pa ima seveda tisto kar po vseh tabelah ne bi smela -mlečne jedi ...pa če ji ne škodi ....naj papa

Tak zdaj pa bogve kdaj mi bo spet odprlo rr stran....računalnik me je vrgel na prisilno odvajanje user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
1.6.2008 13:31:11   
lane31
Mišk.........kako si lepa ,vsi trije user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
1.6.2008 13:38:21   
suzanamai
No pa nadaljujmo, ostala sem na 111 straniuser posted image

pot in margareta bravo za vztrajnost, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

Lane31 user posted image  mislim da si prva, ki je opazila podpisuser posted image

nisem pozabila nate, ampak enostavno še nisem imela časa podstrehe okoli obrnit in najti škatle v kateri imam saj veš kaj. Bom danes zvečer obljubimuser posted image

Vanili drugič bova šli skupaj, se bova dobili kar pri šentjakobuuser posted image

Jenny Anny mam predlog. Jaz pošljem mojga k tvojmu, vidve pa prideta k namuser posted image

Pandica Zala full uživa. Midve še nisva kupili bazenčka, se še odločam, pa sem ji zadnjič kar banco ven nesla in je tudi full uživala, pa še brisat ni blo treba po tlehuser posted image

Skuštrana res so neverjetni, tudi če spi samo 10 min, misli da ima dovoljuser posted image

Mehurčica, res je cortkana tvoja pučka, ti kar popaj slikce, vse jih rade gledamouser posted image

No pa dam še jaz par slikc

če ni nič drugega je pa robček tudi dober

user posted image  
kadar gre mami tja kamor gre še cesar peš, prišibam takole za njo
user posted image

margareta takole pa izgleda moja nektarinauser posted image , celo en listek je uspela naredit, spodaj pa seveda jagode

user posted image

Drugače pa sem bolana ko user posted image , že dav dni vročina, vrti se mi, grlo boli... ma ni za govorit

oddam, da me ne vrže ven pa grem naprej

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 1.6.2008 13:39:14 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
1.6.2008 13:44:03   
skuštrana
Helou...

Samo da vas pozdravim, potem pa grem v komunouser posted image Resno, ne bo me do četrtka, tako da ne preveč pisat, prosim...(sanja svinja kukuruzuser posted image )

Ditta, jaz sem v Slo med 12.6 in 16.6..Mislim da je to moj zadnji obisk slovenije to poletjeuser posted image Ker potem grem v Paklenico, pa na Pag (aja, tiste ki grete na Pag poleti kam in kdaj pa grete), pa na Lošinj..Vmes pa moja Fiume, ofkorsuser posted image Se pa morava obvezno dobit na kakšni kavi, javi mi kdaj pridešuser posted image user posted image

Imejte se lepo, vas preberem v četrtek..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
1.6.2008 14:05:46   
Pandica
Hello  user posted image

Vidim, da ste ( smo ) res pridne pri pisanju.

Včeraj sem bila tako hin, da se mi ni dalo niti pisat več nič na RR.

Sem popoldne še skopala zunaj Alana tako, da je zdaj spet full lep, dlako ima pa tako mehko.

Drugače vse po starem.
Danes pride k meni moja najboljša prijateljica in že komaj čakam user posted image
Jeee, to se boma naklepetali. Tak, da, če bo ju3 dež potem veste kaj je vzrok user posted image

Mehurčica   kako je bilo včeraj na pikniku? A je dobila Eni kakšen čevapčič? user posted image
user posted image

Suzanamai    lepe slikice, Zoja je prava lepotička  user posted image
Ma, si se dobro spomnila, da si kuj njeno banico ven nesla. Saj Zala bo tut še dobila en malo večji bazenček, ampak za prvo silo je ta čisto vredu user posted image
Ti imaš nektarino in jagode v lončku posajene, mi pa mandarino user posted image
Pa lubenico smo tut imeli user posted image
Aja, pozdravi se čimprej  user posted image user posted image

Skuštrana   ti pa si pravi popotnik user posted image Non stop ste na drugi lokaciji. Saj otroci ne bodo znali niti povedat kje so doma  user posted image user posted image

Lane31   če boš šla v mesto pazi, da te ne premami sladoled tako, da....
Pol boš pa spet fasala minus in bo jok in stok  user posted image
Veš, da je Mehurčica stroga. Red mora bit.

Mišk   full ste bili vsi lepi na poroki in držim pesti, da vama rata čimprej narediti še eno user posted image   in boš spet srečka nosečka.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 1.6.2008 14:07:06 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.6.2008 14:10:27   
suzanamai
Jasna res so luštni vsi trijeuser posted image user posted image user posted image , še slikc prosim

Klima jaz tudi pod nujno, imamo v zgornjem štuku čez dan 27°C, no saj spodaj je super 22, v kleti je pa majka okoli 18. Najbolje, da se kar v klet preselimo. Ampak letos bomo najprej streho zamenjali in novo izolacijo, pa bo verjetno bolje.

Valči a si zadela?

vanili - saj če si malo ljubljano ogledaš je prav fajn, a ne? jaz sem rabila približno 4 leta, da sem se naučila do fužin. mi je bilo ves čaz čudno, da rabim od šiške do tja 45 minut, nazaj pa 15

user posted image user posted image user posted image

Mišk ne sekiraj se, moja je ista s to razliko, da se zna obračati in tudi plaziti, samo noče, hoče samo sedeti in sedi kot profesoruser posted image

ne vem katera je zadnjič spraševala za aviončke, meni je v ra rekla, da je to normalen del razvoja

Pandica bravo za zobkeuser posted image user posted image user posted image

Margareta user posted image user posted image user posted image  za izpit

Vrtec: A je katera, ki ni vpisala v vrtec, oziroma bo naslednje leto iz kakršnihkoli razlogov ostala doma?

Jaz imam mesto, vendar Zoja ne bo šla, bo kar z mano hodila v službouser posted image

Vanili super ideja za darilouser posted image . glede dojenja pa seštej vse + in vse -, vendar mislim da jaz na tvojem mestu ne bi čist prenehala.

Zdaj se je pa princeska zbudila in greva na teraso kosilo pojest

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 1.6.2008 14:12:01 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
1.6.2008 14:18:01   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Zdaj se je pa princeska zbudila in greva na teraso kosilo pojest

Dober tek  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.6.2008 18:37:48   
mama06
Zdravo,

samo na hitro, ker nimam časa.

jasna res lepi copatkiuser posted image user posted image

mehurčica - red mora bit. Tako je prav. Le tako se daleč prideuser posted image

suzanamai - hitro se pozdravi in ne dajaj lane31 na ignoreuser posted image user posted image

VANILI tudi jaz sem ista pri uvajanju GH kot ti. Midva sva zadnja, novembra in imava v torek 7M

Vsem slavljencem in slavljenkam čestitke ob obmesečnicahuser posted image user posted image user posted image

če sem katero pozabila, naj mi oprosti, ker hitimuser posted image

Alina_alin, oktoberka kje hodita?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.6.2008 20:20:31   
Klaudia
Lep pozdrav po dolgem času!

Že od petka zvečer se nisem nič javila, tako da grem kar na delo...

orka** - placa sicer še nisem našla, vendar mislim, da bi bilo bolj primerno kje v bližini Celja, glede na to da jih je nekaj iz MB nekaj iz LJ, ena iz gorenjske, ki gre čez tuhinjsko in ena, ki je iz NM, ki ima tut bližnico do CE. Kako pa ostale mislite?

drobižek - mi smo naredili anti buška sistem user posted image . Mizo v dnevni, kjer je večino časa, smo obložili z debelo deko oz. povštri... drugje se pa nima udart. Sicer se mora pa sama naučit, da je boljše če pade na rit.

šprickoti, barve za vodo - oboje imajo tudi v BC

Lia je danes zjutraj dobila vročino 38,6, in po nogah in rokah fleke. Sem jih poslikala in upam, da mi bo katera vedla povedat od česa so ti flekci:
user posted image  user posted image

Margaretauser posted image  bravo za izpit! Joj, js se moram it tut slikat, da ga podaljšam

ditta - me veseli, da ti je všeč olje. Danes sem vidla v Leclerci, imajo modrega za 8, 68€ ( nekaj okoli 8,6 ). Tako da hitro kupit, ker mercator ima ful zasoljeno proti drugim trgovinam...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
1.6.2008 20:28:54   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Alina_alin, oktoberka kje hodita?

Alina_alin in Teka sta na morju, za oktoberko pa ne vem kje je, da se nam nič ne javi.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
1.6.2008 20:35:06   
Pandica
Klaudia   joj, boga Lia user posted image   Upam, da bo revica čimprej zdrava, da mine vročina in ti flekci. Revica mala user posted image
Mogoče si spregledala za seznam: Zala je včeraj dobila kar 2 zobka ven tako, da nama lahko narediš zraven onega zobkota na seznamu kar 2  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa imela zdaj mojo prijateljico na obisku, kako je bilo fajn user posted image

Sem dala prej pop. Zali spet ven bazenček, da se je kopala, mi2 pa sma zraven pili kavico in čvekali.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
1.6.2008 20:39:46   
Klaudia
user posted image      

13.09. sanwebdraJULIJA   user posted image user posted image    
             rojstvo: 2540g, 45cm 

6. mesec: 7050g, 64,5cm

18.09. pingiJAKA   user posted image user posted image
             rojstvo: 2980g, 51cm 
        6,2.mesec: 8000g, 68cm

24.09. orka** , ANEJ   user posted image user posted image
             rojstvo: 2530g, 47cm 
           6.mesec: 8400g, 69cm

7.mesec: 8850g, 71cm
           8.mesec: 9600g, 72cm 

03.10. Klaudia, LIA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 4030g, 53cm 
           6.mesec: 7850g, 68cm 

7.mesec: 8000g, 69,5cm 

03.10. suzanamaiZOJA   user posted image user posted image
             rojstvo: 2510g, 49cm 
           6.mesec: 7580g, 65cm

7,5.mesec: 8150g, 65,5cm 

03.10. tave, TEJ   user posted image user posted image
             rojstvo: 3360g, 52cm 
           6.mesec: 8970g, 71,5cm 

04.10. *kinnie*ŽAN
             rojstvo: 4520g, 55cm 
           6.mesec: 8400g, 68cm 

06.10. MiclaELENA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 7045g, 66,5cm  

07.10. maja zarja, ZARJA   user posted image user posted image
             rojstvo: 2660g, 49cm 
           6.mesec: 7490g, 68cm 

08.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm 
           6.mesec: 7300g, 68cm 

11.10. skuštrana, ARSEN   user posted image
             rojstvo: 3740g, 55cm 
           7.mesec: 8660g, 70cm

11.10. KasijaELIAN   user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3840g, 54cm 
           6.mesec: 6950g, 68cm 

11.10. kmarijaNINA   user posted image
             rojstvo: 2990g, 50cm 
           6.mesec: 7500g, 66cm 

12.10. *pikijakob*NEO 
             rojstvo: 3660g, 51cm

6.mesec: 8360g, 70,5cm

13.10. oktoberkaZARJA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 2890g, 50cm 
           5.mesec: 6450g, 66,5cm 

13.10. JasnaNELI   user posted image user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7730g, 67cm 

14.10. majoli, MAKS   user posted image  
             rojstvo: 3880g, 53cm 
        5,5.mesec: 8550g, 66cm

14.10. PandicaZALA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3900g, 52cm

6.mesec: 6640g, 66cm 

14.10. metkica1LUNA   user posted image user posted image

rojstvo: 3050g, 50cm 

6.mesec: 6500g, 67cm (doma)
           7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. janjaURBAN    user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7740g, 69cm 

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm 
           6.mesec: 7010g, 66,5cm 

15.10. tyna79TIJA
             rojstvo: 2640g, 47cm 
           6.mesec: 7000g, 65,3cm 

15.10. MargaretaEVA
             rojstvo: 3040g, 51cm 
           6.mesec: 6370g, 66cm

7.mesec: 6830g, 67,5cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm

6.mesec: 7900g, 69,5cm 

17.10. *Lana*TEVŽ   user posted image user posted image  
             rojstvo: 3050g, 48cm 
           6.mesec: 9520g, 65cm

7.mesec: 9850g, 67cm 

17.10. noa1, AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm 
        6,5.mesec: 9070g, 66,5cm

18.10. JennyAnnyLANA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3240g, 51cm 
           7.mesec: 7230g, 73cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm 
           6.mesec: 7020g, 69cm  

20.10. nova10kaTJAŠA   user posted image user posted image
             rojstvo: 4010g, 55cm 
           6.mesec: 7560g, 70cm

22.10. valčiNINA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3450g, 50cm 
           6.mesec: 6435g, 67cm
           7.mesec: 6870g, 68,5cm 

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm 
           6.mesec: 8800g, 71,5cm
           7.mesec: 9260g, 71,5cm 

22.10. vedraLAN 
             rojstvo: 3000g, 50cm 
           6.mesec: 7020g, 68cm 

23.10. drobižekŽIVA   user posted image user posted image

rojstvo: 3140g, 54cm 
        6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10. dittaZOJA AIKEN
   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3100g, 48cm 
           6.mesec: 7500g, 67,5cm

26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm 
        6,5.mesec: 6900g, 69cm
           7.mesec: 7400g, 69cm  

26.10. miska1MARTIN
             rojstvo: 3210g, 52cm

7.mesec: 8100g, 67cm 

26.10. VANILITEO   
 user posted image user posted image
             rojstvo: 3490g, 53cm 
        6,5.mesec: 9650g, 73cm 

29.10. ŽivaANŽE   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3810g, 52cm 
           6.mesec: 7950g, 69cm 

29.10. potOSKAR    user posted image user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 8200g, 71,5cm (doma)

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm 
           6.mesec: 7900g, 67cm

30.10. Alina_alinTJAŠA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3190g, 48cm 
           6.mesec: 6120g, 61cm 

03.11. mama06, JERNEJ   user posted image user posted image

rojstvo: 3400g, 49cm 

6,5.mesec: 6985g, 69cm

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
1.6.2008 20:41:45   
suzanamai
Klaudia mislim, da je najbolj pametno, da se ne zanašaš na naše diagnoze in Lio jutri pelješ k P. Flekci sicer ne zgledajo nič posebnega, lahko gre le za reakcijo na vročino. Drugače imava midve obe z Zojo že dva dni vročino, tako da ji dam kar 3x/dan Calpol, saj je drugače taka sitka, da je joj, so pa pri njej zgornji zobki na pohodu. Jaz sem se pa prehladila, verjetno klimauser posted image . No upam, saj še vedno nisem šla na infekcijsko, jutri zjutraj pa res grem, da me ne bo dragi kam poslaluser posted image .
Ima pa Zoja dve taki pikici na lasišču in mislim, da od švica, saj ima skozi mokro glavo.

No danes sva opravili večerno kopanje kar zunaj na terasi, ko je bilo še malo sončka in je bilo superuser posted image . Potem sem jo pa nagico pustila še malo na sončku in je full uživala. Sedaj pa že pol ure spančka, saj sem jo neroda zbudila, po desetih min. opoldanskega spanca, ko mi je pokrovka na tla padlauser posted image

Evo zdaj sem se pa spomnila, da sem videla eno obvestilo v ambulanti, naj bi razsajal neka otroška bolezen, proti kateri so sicer naši cepleni. pa ne me vprašat katera, sem tolk pozabljiva, da res vse pozabim.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
1.6.2008 20:45:18   
suzanamai
Zdaj vas pa zapuščam, moram še jaz malo počivat. Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?