valči
|
Zdravo! Ja,,moji otroci so dobili bratrančka Cirila,4300 g,56 cm velik ,fantek.Pa spet nisem uganila,kot tudi pri sebi ne,vedno kontra ,tako da napovedujem ne več spola,nikomur.So ji pa ob 2. zjutraj carski rez naredili,ker se ni nič odpirala,tako da sem ob terh zjutraj že bila vesela. Bravo Zala za kar 2 zobeka ,pa uživajte v bazenčku,pri nas pa hladen veter piha danes,ni toplo preveč,ker je včeraj dež shladil ozračje. Včeraj sem pozabila napisat Mehurčici,da jaz sem še zraven,sem pridna,tako da prosim tri pluse,ker sem že od srede pridna in zvečer ne jem.Imam slabo kilo manj,ampak glavno,da gre.Telovadim ne,ker ni časa,se pa naskačem čez dan dovolj,samo hrana je problem,morda mi kak trebušnjak ne bi škodil,ker imam res vamp!!! Mišk,lepo,da si se oglasila,ne se sekirat zaradi Done,bo že.Kaj boš pa na Nino rekla.Ona se le obrača,pa se ne plazi,ne sedi,ne postavlja na noge.Hodiva pa na 14 dni na NFTH.Pri keri si,Metki?nINA JE PRI NJEJ,GREVA SPET V PONEDELJEK.Pardon črke. Pa daj,prosim kako sliko od ohceti v album,da vas vidimo v vsej vaši lepoti. Margareta,kako dol za ispit,bravo,mene bi,priznam,bilo strah sedaj it delat izpit,tako da,čestitam ti