|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
30.5.2008 0:52:11   
pot
Samo še malo in pritožba bo napisana. user posted image Teksta je približno dve strani. Morem še narediti majhne popravke, preverit omenjene zakone (v kaj sem se spravila! Zakone brat! Upam, da jih prav razumem, sicer si jih bom pa razlagala po svoje kot vrtec. user posted image .), poiskat še ene naslove (občina, ministrstva, varuhi, predsednik...), da jim povem kam bom poslala njihov sklep in mojo pritožbo v prilogi.

Potem pa jutri sprintamo in priporočeno pošljemo ter si čisto majčkeno oddahnemo. Ampak potem me še čaka sestava pritožbe vsem ostalim, katerih naslove morem zdaj najti.
Vrtca si s tem sicer ne obetam (kako bi si ga naj  iz zadnjega mesta, čeprav sva menda dve na zadnjem mestu,user posted image vsaj tako so tudi njej rekli danes po telefonu, v vrtcu) ampak lahko si bom vsaj rekla, da sem skušala narediti vse.

No, to še naredim, potem, pa bom šla raje spat, jutri pa vas preberem in vam odgovorim za nazaj. Med dnevom sem že prebrala nekaj vaših spodbud, za katere sem vam zelo hvaležna, ker me je res dotolklo tole danes. Ampak vztrajam z vašo pomočjo! To sem se odločila nardit in bom izpeljala do konca, ker toliko napak, ki so jih naredili si ne bi smeli privoščiti, brez, da se to omeni še komu, razen njim, ki jih pravzaprav briga vse skupaj, opirajo se na en zakon, pa še to samo na tisti del, ki njim ustreza.

Lahko noč vsem, če me prej ne premami in grem še kaj brat za nazaj. user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
30.5.2008 0:52:22   
Pandica
Ojoj, kolko ste nakloftale user posted image
2 uri me ni na RR in že imam za prebrat celi roman.

Zdaj pa obnova, hhhmm, itak bom pol stvari pozabla user posted image

Kinnie   tokrat bom jaz določla uro user posted image   A bo ob 11h vredu? Ker Sanwebdra je rekla, da ima do 10.30h inštrukcije in, če še bo pol šla domov po Julijo.
Kaj pa plac? Kaj zdaj Noa1 ti boš prišla al greš v Au? Pa daj no pridi, saj pa v Au lahko greš kateri drugi dan. Pa itak si že preveč tam user posted image

VANILI   joj, groza. Kuj kurjo kožo sem dobila, ko sem brala tvoj post o deklici. Kaj pa je te bilo?
Ja, valda, da doji še naprej. Naj še uživa mali žabo pri mamici na zizi user posted image
In naj še ti povem, da je moja enaka kot tvoj Teo. Tut zaspi meni na zizi. In imam enake "probleme". Ko jo odklopim vstran tut takoj začne iskat, pol pa po par poskusih tut obupa, ker je že koma user posted image

Valči   lepo, da si se spet oglasla.
Mislim, da si mislila za ono slikico mojo Zalo. Ko poka frise. Še 8 mesecev ni stara pa že afne gunca, kaj šele bo user posted image   user posted image

Vedra  sem dobila ZS. In ti že pošiljam slikice user posted image  
Lan pa je pravi cukrček.

Jenny Anny   dobro vprašanje si postavila. Kako se znebit šlauha okrog pasu? Ker se ga jaz tut ne user posted image   Mislim, da bi v prvi vrsti morale redno delati trebušnjake, kaj več pa boma videle, če nama bodo še kaj druge napisale.

Mehurčica   Eni pa ima že zdaj res fetiš na čevlje. To sem itak že ugotovila na predzadnjem srečanju, ko je skozi hodila k meni in me grabila za šuh user posted image
Full je faca   user posted image

Knjige   zadnje čase nič ne berem knjig, čeprav full rada berem. Prelistam vsako jutro časopis, pa kake revije si kupim, Mami, Moj malček, itd...pa to malo prečekiram.

Pošljem, da me ven ne vrže...

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
30.5.2008 0:52:51   
jasna
Margareta, user posted image  In upam, da se kam premakne!user posted image

Nočko!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
30.5.2008 0:55:56   
Pandica
pot   bravo user posted image   za pritožbo user posted image

Pa poročaj nam kako si uredila. Držim pesti.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
30.5.2008 1:10:33   
Pandica
VANILI   samo mi2 sma še gor. Ajde, grema spat user posted image  

No, vsaj jaz grem, ker še komaj gledam.

Nočko vsem mamicam in user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
30.5.2008 7:30:04   
VANILI
dobro jutro mamčice!

samo eno vpašanje:tu pri nas je tik pred dežjem. Zanima me, ali je na Kodeljevem kak notranji plac tudi? Ali se glede na vreme dobimo kje drugje? Jaz grem počasi v Lj in bi prosila katero, da me zvrcne, da mi pove,če je vseeno Kolosej? Suzanamai, bom kar tebe poklicala,tvojo cifro mamuser posted image

lepo jutro!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
30.5.2008 7:51:56   
VANILI
jooj, sori, vidim, da mate ene plavanje. Torej, kodeljevo, enivejuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
30.5.2008 7:53:49   
*kinnie*
Dobro jutro
Danes pa komaj gledam, čeprav so noči postale božanske......štukam za 7 mesecev nazaj.

Pandica: Meni je 11h ok, če slučajno zamudim ne bom nalašč....saj veš promet. Meni je načeloma vseeno, kje se dobimo....  samo sporoči....bomo pa na  Meljah...upam,da sem prav napisala.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
30.5.2008 7:54:28   
*kinnie*
Evo Vanili Kavicauser posted image user posted image zate.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
30.5.2008 8:05:26   
Kasija
Dobro jutro!

vanili na kodeljevem je pizzerija, tako da smo lahko tam notri, ne vem pa, če bo kaj z dekicami po tleh - prej ne. na zs tiu pošiljam mojo telefonsko za vsak slučaj, če boš iskala.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
30.5.2008 8:14:45   
Kasija
danes se torej dobimo ljubljančanke ob 11h na kodeljevem

jasna zdaj veš kje in kdaj - se vidimo

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
30.5.2008 8:29:15   
noa1
Dobro jutro!
UUuuuuuuuu ste bile pridne zvečer...dosti napisale. Nisem še brala za nazaj, sem se samo na hitrco javila.
Kinnie in Pandica: tudi jaz pridem jutri, če še lahko (ker sem tako dolgo rabilauser posted image ). Kraj oz. lokal pa naj kar Pandica določi.user posted image  Sempa zelo vesela, da te bom lahko spoznala (kinnie).

Šibam, ker se mi kuha Ajšim zajtrk (jabolko, hruška, nektarina...mmmmmmmmm, upam, da ga bo še zame kaj ostalo).

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
30.5.2008 8:31:25   
*kinnie*
noa1user posted image user posted image user posted image , super da prideš!!

zdaj pa šibam ven, vsaj za kratek čas, ker bo kmalu dež

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
30.5.2008 8:39:39   
lane31
HAY......čist na hitro in kratko pred alarmom ....sem že kosilo skuhala ,pa malico.....
Suzanamai.....hvala za ribež ,je umetnija in to celo z podpisem user posted image  
Čakam pa ....saj veš kaj .....a si se premislila ?

Noa1 -tebi tudi najlepša hvala .....a veš kaki suprize me je čakal doma....srček nam  je okna pomil user posted image user posted image  boljše kot 1000€user posted image

Mama06.....mož se je žene rešil ,ker je dedovala dnara,tako da je našel eno psihopatko ki mu je verjela da je njegova žena plazilka in ogroža človeštvo user posted image  dobra zgodba

JennyAnny.....ta boljša je....no pri moji je kar več potrebno za tak smeh ,kar tako pa ne

Jasna.....krasni šuheci user posted image user posted image  

Mehurčica.....ojej kaka predsoba user posted image  

Štajerke.....a ste opazile da skorajda nihče od naših nima zob user posted image  

Zdaj pa resno.....tista mamica z dolgimi lasmi (po moje vedra ali pikijakob ,ali pa sem vse nike že pomešala ) mi je na zadnjem srečanju v tušu omenila da si gre slikat kolke -sama ne otročku.....katera je to - taka luškana ,full dolgi lasje ,suhcena user posted image

Grem detece oblečt ,pa ven dokler še ni takega sonca ....lepo se imejte

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.5.2008 8:40:56   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Dobro jutro
Danes pa komaj gledam, čeprav so noči postale božanske......štukam za 7 mesecev nazaj.

Pandica: Meni je 11h ok, če slučajno zamudim ne bom nalašč....saj veš promet. Meni je načeloma vseeno, kje se dobimo....  samo sporoči....bomo pa na  Meljah...upam,da sem prav napisala.

v Melju user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
30.5.2008 8:49:18   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Mehurčica, lepe slikiceuser posted image . A je David kaj jamral ponoči, da ga noge bolijo? Čevlje imamo pa mi v omariuser posted image

Mi jih imamo tudi pol v omari. Je zadnjič tudi pri omari gledala na zgornjo polico, kjer so čevlji.user posted image
Za Davida si mislila, ker je toliko zrastel v tako kratkem času, ne? Ja, je res tu in tam joka, da ga bolijo noge. Midva pa nisva vedela kaj je.

Sem samo do sem prebrala, do 112 strani nisem prišla - mi ravnokar David piska na uho za Shrecka.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
30.5.2008 9:12:25   
lane31
Mehurčica za predvčeraj + ,za včeraj - .....je bila lučka na sporedu ob 21h ,pa en kos klobase user posted image  -pa ne krščene user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2792
30.5.2008 9:52:21   
Jenny Anny
Pandica no če najdeš kak recept, sem za 100% uresničevanje, sam tle baje najbolj drži 9 mesecev gor, 9 mesecev dol (mamo sam še 2m za dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Kreme za sončenje jaz jo uporabljam če je full sonce, itak jo mam pa skoz v senci, soncu je sploh ne izpostavljam.

user posted image user posted image user posted image V kratkem gremo na en obisk, kjer imajo 6L staro puunco, ki ima vsega polno, kaj naj ji kupim. Bit mora ena izvirna malenkost, jaz pa nimam idej. Dajte kaj pametnega predlagat.

Vse ki kuhate kafete, jaz bi eno dolgo moooočno kavo brez.
Punce kaj je to, jaz se sploh ne morem več naspat. NON STOP sem utruujena in zaspana

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
30.5.2008 9:55:10   
noa1
Evo...prebrala za nazajuser posted image user posted image user posted image  Sedaj bom pa tak pol pozabila.

Jasna: ej, pa ti bi lahko kar štacuno odprla, pa za naše bebe šivala. Kaj praviš? Full lepi čeveljčki....pa sigurno so fajn udobni za prve korake.

Pot: bravo za pritožbo. Svaka ti čast za voljo in vnemo. Držim pesti, da vsaj nekaj premakneš in seveda, da dobiš na koncu tudi vrtec.

Mehurčica: zame tudi prosim en + za včeraj. Me je bilo prav sram za tisti prvi - tak da se sedaj res lepo držim in ne papamo zvečer. Upam, da se bo kmalu kaj poznalo,user posted image user posted image user posted image  Meni in tudi vsem ostalim. Eni pa se tak vidi, da je punčka (fetiš na čevlje), moja bi pa samo po kozmetiki šarila. V kopalnici ji ogledalo sploh ni več zanimivo...ona bi flaške prijemalauser posted image user posted image user posted image

Lane31: a lahko malo mojega k tvojemu v šolo pošljem, da mi še moj okna pomije?user posted image Ja pa ja de...on gre danes z motorjem na turo za celi vikenduser posted image . Okna bodo pa tak mene počakala.user posted image

Pandica in Kinnie: kaj pravita, če bi se dobile kar v Piranhi? Sicer nimam dosti izkušenj kaka je kaj gužva ob sobotah, je pa zelo blizu lepinjauser posted image user posted image user posted image . KOsilo imam torej že skuhano.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
30.5.2008 10:17:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Dobro jutro

v Melju user posted image

se mi je kar zdelo, da bom mimo usekalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.5.2008 10:19:38   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

user posted image user posted image user posted image V kratkem gremo na en obisk, kjer imajo 6L staro puunco, ki ima vsega polno, kaj naj ji kupim. Bit mora ena izvirna malenkost, jaz pa nimam idej. Dajte kaj pametnega predlagat.

Naša je za 4. RD od dobrega znanca dobila rožo v lončku....se mi je zdelo tako posrečeno. In to je njena rožica, jo ima v svoji sobi in skrbi zanjo. Meni se je to takrat zdelo daleč najbolj izvirno darilo, pa še moški ji jo je prineseluser posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.5.2008 10:21:30   
*kinnie*
Noa1: vidve samo povejta kje...me bosta itak mogli potem razsvetliti kje jeuser posted image user posted image  

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
30.5.2008 10:31:26   
mehurčica
Sem včeraj zvečer še dala slike od zadnjega srečanja na moj-album, tak da še druge vidite, kako smo uživale.
http://bubbles.moj-album.com/

Mehurčica:++++
Lane31:+++-
Noa1:-+++
Valči:00+ (sporoči za včeraj-četrtek)
Kinnie:000- (Kinnie, lepo si začela - tak kot Noa1user posted image z minusom)

Zdaj pa se oblečemo in gremo na tržnico. Mala je odspala samo 15min, tolko da sva z Davidom uspela it skozi vse vaje od logopedinje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
30.5.2008 10:33:37   
mehurčica
Jutri pa jaz ne morem na srečanje, ker imamo piknik. Eh, škoda Kinnie, da te ne bom spoznala.

Vanili, sem bila v sr. šoli s prijateljicama v Litiji. Smo šle na izlet v neznano.user posted image Na koncu smo pristale v Trbovljah, kjer imam ful dobro prijateljico in kjer sem imela fanta. Sva skup spravla dobri 2 leti, čeprav sva se z vlakom vozila sem in tja.user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.5.2008 12:09:21   
drobižek

Pa dajmo še enkrat:

Stvari ki me zanimajo:
- kolikšna je cena najema ( kdaj lahko prideš in do kdaj moraš spokat in počistit )

Cena najema do 20 oseb - 70 eurov, 20-35 oseb ali več - 90 eurov, 80 oseb 120 eurov. Prideš tistega dne, ko imaš rezervirano ob 10.00 in moraš zapustiti naslednji dan ob 9.00. Hiška ponuja tudi dve sobi s štirimi posteljami za prespat za doplačilo 25 eurov na sobo. Termin 23. 8. je prost, 30. 8. pa že zaseden. V primeru, da se bi odločili, želi stric kavcijo in šele s tem je termin rezerviran. Pa v bistvu želi videt človeka, ki je organizator, ki je potem konec koncev tudi odgovoren za to, da se zapusti takšno kot je bilo. Noče imet 20 letnih mulcev, ki naredijo več škode kot so plačali za rezervacijo piknik prostora.

- kaj vse spada pod to ceno ( žar, wc, elektrika, voda... )

V to ceno je vključeno wc - notranji in zunanji, elektrika, žar - če se koristi zunanji žar, je še doplačilo 5 eurov za plin, voda, čiščenje. Treba je pomiti posodo, če jo bomo rabili in spravit stvari v koš (pločevinke, plastične krožnike.....) Zraven je igrišče za odbojko, kar nekaj sence, prostor je tudi v hiši. Je na hribčku, pod njim velik sadovnjak, 10 minut peš (z vozičkom) do ribnika - ribnik ni čist zraven. Vprašala sem ga, če pozna koga, ki bi pekel zunaj na žaru in mi je dal številko enega gospoda. Nisem ga še klicala, da bi mi povedal ceno. Bomo kasneje, če bo interes.

- koliko je parkirnih mest

Za parking ni problema.

- koliko oseb se da spravit na ta prostor

Je rekel, da je bilo že 150 ljudi tukaj, ampak bolj nagužvano.

- kakšna je zaščita pri jezeru ( da ne bodo naši mali kobacajčki pikirali v vodo )

- kakšne slikice bi bile res fajn

Slikic ni, imaš boljšo predstavo, če greš pogledat. Se lahko kak dan dobimo in gremo pogledat.Mi smo včeraj rezervirali, ker nam je res všeč lokacija.

mislim da bo to to... kot da ni dovolj

< Sporočilo je popravil drobižek -- 30.5.2008 12:10:09 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?