drobižek
|
Pa dajmo še enkrat: Stvari ki me zanimajo: - kolikšna je cena najema ( kdaj lahko prideš in do kdaj moraš spokat in počistit ) Cena najema do 20 oseb - 70 eurov, 20-35 oseb ali več - 90 eurov, 80 oseb 120 eurov. Prideš tistega dne, ko imaš rezervirano ob 10.00 in moraš zapustiti naslednji dan ob 9.00. Hiška ponuja tudi dve sobi s štirimi posteljami za prespat za doplačilo 25 eurov na sobo. Termin 23. 8. je prost, 30. 8. pa že zaseden. V primeru, da se bi odločili, želi stric kavcijo in šele s tem je termin rezerviran. Pa v bistvu želi videt človeka, ki je organizator, ki je potem konec koncev tudi odgovoren za to, da se zapusti takšno kot je bilo. Noče imet 20 letnih mulcev, ki naredijo več škode kot so plačali za rezervacijo piknik prostora. - kaj vse spada pod to ceno ( žar, wc, elektrika, voda... ) V to ceno je vključeno wc - notranji in zunanji, elektrika, žar - če se koristi zunanji žar, je še doplačilo 5 eurov za plin, voda, čiščenje. Treba je pomiti posodo, če jo bomo rabili in spravit stvari v koš (pločevinke, plastične krožnike.....) Zraven je igrišče za odbojko, kar nekaj sence, prostor je tudi v hiši. Je na hribčku, pod njim velik sadovnjak, 10 minut peš (z vozičkom) do ribnika - ribnik ni čist zraven. Vprašala sem ga, če pozna koga, ki bi pekel zunaj na žaru in mi je dal številko enega gospoda. Nisem ga še klicala, da bi mi povedal ceno. Bomo kasneje, če bo interes. - koliko je parkirnih mest Za parking ni problema. - koliko oseb se da spravit na ta prostor Je rekel, da je bilo že 150 ljudi tukaj, ampak bolj nagužvano. - kakšna je zaščita pri jezeru ( da ne bodo naši mali kobacajčki pikirali v vodo ) - kakšne slikice bi bile res fajn Slikic ni, imaš boljšo predstavo, če greš pogledat. Se lahko kak dan dobimo in gremo pogledat.Mi smo včeraj rezervirali, ker nam je res všeč lokacija. mislim da bo to to... kot da ni dovolj
< Sporočilo je popravil drobižek -- 30.5.2008 12:10:09 >
|