|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
22.5.2008 7:39:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Ojla punce user posted image

Vidim, da ste se oglasile danes user posted image user posted image user posted image

soncnica...ja ti si pa res pridna user posted image A to preurejata zarad user posted image ???  Ta teden upam, da bos koncala s sobo, da se bomo potem drug teden lahko kaj vec tipkale user posted image
Jaz sem koncala s koledarji, danes samo se cakam da pridejo po paket in ga posljejo v slo. Potem pa upam, da bo vse ok in da mi ne bo slucajno treba kaj popravljat user posted image

spps...zdaj ko tany ni gor, bo bolj bogo tukaj se mi zdi user posted image user posted image user posted image Jaz se bom vsak dan oglasala, to zihr, ampak kaj ko nobene ni gor, men se pa res ne da met samogovorov cez cel dan user posted image user posted image user posted image Drugace pa, kako si kaj??? Mala ze zna vozot kolo brez tvoje pomoci??? user posted image

soncika...a ti si bla pa kar na dveh faksih vpisana? si pa pridna!!! user posted image Zdaj pa kar pocivaj, se posebaj ker ti gleznji otekajo. Sej bo minilo...se malo pa bo user posted image Jaz mislim, da je to nekaj normalnega v nosecnosti, sploh ce si ful aktivna. More bit pa res zoprno user posted image A delas kake vaje...hm, verjetno obstaja kaj za preprecitev ali pa vsaj za omilitev. Mogoce lahko probas vrtet  stopalo, tam v gleznju, pa ko pocivas imej noge malo dvignjene (kak povster dej po noge, da bo kri odtekla)...no, sicer bos pa  kamlu sla na pregled, pa bos vprasala kaj pomaga. user posted image

user posted image user posted image user posted image vem kak zgleda,da bi lahk imel samo samogovore tu-jaz dopoldan,ti pa popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem ok,postavli smo rok za izselitev-do konec oktobra pakam kufreuser posted image user posted image user posted image mal me nervoza daje zaradi čakanja kakšnen rezultat drug teden-čeprav sem prepričana kakšnen bo rezultat(99%)user posted image user posted image user posted image eh,,brezveze...
mala pa ta teden ne more bit ne kolesu,ker je skoz slabo in deževno vremeuser posted image
a ti si pa končala s kolendarji? pridna-vidiš,da ti je nosečnost,dala nov elanuser posted image user posted image user posted image ancica,jutri je pa petekuser posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš,da je minalouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7401
22.5.2008 9:41:43   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Vidim, da ste se oglasile danes user posted image user posted image user posted image

soncnica...ja ti si pa res pridna user posted image A to preurejata zarad user posted image ???  Ta teden upam, da bos koncala s sobo, da se bomo potem drug teden lahko kaj vec tipkale user posted image
Jaz sem koncala s koledarji, danes samo se cakam da pridejo po paket in ga posljejo v slo. Potem pa upam, da bo vse ok in da mi ne bo slucajno treba kaj popravljat user posted image

spps...zdaj ko tany ni gor, bo bolj bogo tukaj se mi zdi user posted image user posted image user posted image Jaz se bom vsak dan oglasala, to zihr, ampak kaj ko nobene ni gor, men se pa res ne da met samogovorov cez cel dan user posted image user posted image user posted image Drugace pa, kako si kaj??? Mala ze zna vozot kolo brez tvoje pomoci??? user posted image

soncika...a ti si bla pa kar na dveh faksih vpisana? si pa pridna!!! user posted image Zdaj pa kar pocivaj, se posebaj ker ti gleznji otekajo. Sej bo minilo...se malo pa bo user posted image Jaz mislim, da je to nekaj normalnega v nosecnosti, sploh ce si ful aktivna. More bit pa res zoprno user posted image A delas kake vaje...hm, verjetno obstaja kaj za preprecitev ali pa vsaj za omilitev. Mogoce lahko probas vrtet  stopalo, tam v gleznju, pa ko pocivas imej noge malo dvignjene (kak povster dej po noge, da bo kri odtekla)...no, sicer bos pa  kamlu sla na pregled, pa bos vprasala kaj pomaga. user posted image

Ja,kr na dveh faksih sm bla vpisana. pridna ne? heheuser posted image  No,saj na enem se mtko al tko pavzirala,na t druzga pa hodim. user posted image  JA otekli gležnji so res zoprni. AMpak sej tko k pravš dvignem mal noge,d odteče vse skupaj. Pa je pol mal bolš.Hja,preveč sem na nogah,kaj čm. pa je treba kuhat pa pospravlat pa it v štacuno pa likat pa ..... Pol pa še kak sprehod. Ja no, in itak se mi ne da ležat cel cajt. Sam po moje bom mogla kr začet mal bl počivat. al pa vsaj večkrat na dan za 20minut(kokr priporočajo) se uležat dol pa dvignt noge mal. Drgač pa tut vaje obstajajo ja.Sej vsake tolko se spravm pa jih delam. tut za križ pa vse ostalo. ZDaj sem si kupla ono veliko žogo gimnastično pa upam d bom kej več telovadla. user posted image  sam jo je treba še napihnt. user posted image  In ti? ti je še dolgčas?user posted image  Čuj,pa slabosti so šle mimu?
SONČNICA,ti pa se boš tut mogla mal umirit,ku jst. SI preveč pridna. user posted image  Sej je prav. jaz te čist zastopm.user posted image  In verjemi,da tut ko boš imela omaro in vse notri urejeno se ne boš ustavla. skoz boš kej našla. Pa sej tko je. V bajti oziroma stanovanju človek zmeri najde kšno delo. Č je iz takega testa kot mi.user posted image  Pa saj,men je to čist v redu. č druzga ne vsaj dolgcajt ni,čas mine bl hitru(čeprav včasih bi se žihr kej ustavu),pa še tko dobr se počutš k kej nardiš. Vidš mene zdej,gležnji otekajo jaz pa kr delam in vse. DOkler me res ne zčnejo noge bolt,po lse pa uležem mal dol. Jaz sam upam,da ne bo kdaj kej narobe. 

Joooj,vam morm povedat. Grozne sanje mam zadnje dva,tri dni. Da sem na pregledu pr ginekologu in da mi reče da nosim mrtvega dojenčka. in me pošle na carski rez. user posted image user posted image  Grozn!!!sem se zbudla sred noči in skor jokala. se mbla ful v skrbeh.sm se kr potipala po trebuhu č je še notri in č se kej premika. Včeraj pa se msanjala sam d je blo neki narobe sept,sam ne vem več kaj. Misli da sem fuul krvavela. Ne spomnim se točn. V glavnem ful grozn. Pol zjutri prov se boža,m po bušiju in čakam d se kej premkne motri. in pol se mi  seveda odvali kamen od srca,ko vidim da se premika. user posted image  Ma jst upam da so to sam grozne sanje in da ne bo res kej narobe. ampka mislim da je to zrd psihe,k se pač človek boji za svojega otročička. čeprav zdej tko zavestno se n bojim več,na začetku nosečnosti sem se bl bala in spraševala a b ovse  v redu z njim/njo. No ja,sej danes ponoči bo moj pršu iz slovaške(končno) pa me bo mal pomiril.user posted image  Jaz upa,da bo bl zgodi pršu,da ne bo lih ob 4h ponoč. čeprav ne verjamem d bo prej.ker itak do 6h bo na sejmu,pol d še pospravi in gre morde kej pojest,bo ura osem,preden bo šel od tam. pa najbrž bo šel še kej se spočit in bo ura 22h preden bo štartu. no ja,bolje da mi pride ob 4h ponoči i nse prej spočije,kot pa da gre zaspan na pot.

No,tko,zdej pa grem pogledat če so slučajno že rezultati od izpita,v kar dvomim. pol pa se kej učit al kej delat. Uf,sej je že četrtek! lahko bi bili rezultati. jutri pa sept na faks! Oh,kak ose mi ne da. ampak no,še dva vikenda bom zdržala.sej pol pa na dopust. mal na morej. čeprav plavala najbrž ne bom,k bo voda še premrzla. upam pa vsaj d bova mele lepo vreme! Joj,spet naklada m brezveze!! user posted image  cel monolog se mustvarla! hahahahauser posted image user posted image user posted image  no,punce zlate,bodite v cvetju,pazite nase!

Aja,TANY,vse najboljše, sicer mal pozno,pa vseeno. ti želim ful zdravja, še več ljubezni in en kup lepih trenutkov! mwa mwa mwa Upam da  si lepo praznovala!
babe,zdej pa res grem!user posted image  Čao,bodte fejst! user posted image  pa pa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7402
22.5.2008 10:35:56   
sončnica24
Dobro jutro oz. dober dan, jaz pa bi danes samo spala se vidi da je že cel teden slabo vreme upam da se kmalu popravi da lahko grem malo ven. No glede pospravljanja jaz sem s tavečjega gotova zdaj so še samo tu pa tam kakšne malenkosti tako da bom začela res lenarit user posted image , no pa pospravljat tisto za sproti.

Drugače pa moj zdaj dva dni dela zjutraj tako da boma verjetno če mu bo šla popoldne mal za ene predalčnike še gledat to še je edino kaj mi manjkauser posted image , ostalo pa dobim.

Ancica očitno boš danes spet mela samogovore popoldne upam da se kje kakšna punca najde pa ti kaj napiše da ti ne bo preveč dolgčas.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7403
22.5.2008 10:46:55   
sončika84
Ja ja sončnica, malenkosti se zmer najdejo. Kot praviš za sproti.user posted image  Jaz morm pa it posesat stanovanje. Pa tko se mi ne da. Sem tut jaz danes bolj lena,brez energije,po vremenu. Pogrešam sončeka in toploto. k zdej mi je kr mal mraz. user posted image  Upam da bo kamlu kej bolje!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7404
22.5.2008 10:50:44   
sončnica24
Jaz tudi upam da bo kmalu lepo vreme ker me ta dež spravlja v obup pa tudi zato se mi danes nič ne da, bom zgleda imela tak bolj umirjen dan za lenarjenjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7405
22.5.2008 10:54:56   
sončika84
user posted image user posted image ja sej mal si pa lahko privoščiš lenarjenja. user posted image  Tut js bi si ga. ma morm mal posesat pa pospravt stanovanje. d ne bo moj reku d nisem ničl naredla.user posted image  Pa še mal se bom ogrela,ker trenutno me ful zebe!!

Neposredna povezava do sporočila: 7406
22.5.2008 16:21:22   
_ancica_
Ojla punce user posted image ej me morem verjet, da ste se tko fajn razpisale user posted image user posted image user posted image Bravo punce!!!! user posted image user posted image user posted image

mayci...tebe pa res ze dolgo ni blo tukaj. Lepo, da si se spet malo oglasila. Daj pridi se kaj nazaj pogledat user posted image Midve s tany sva ze obe nosecki, tany je malo pred mano, se ne vemo tocno kolk, ker jaz se nisem imela UZ-ja. Jutri ga imam in se ze ful tresem, prvic od strahu, drugic od navdusenja user posted image Se pa obe blizava koncu prvega  trimesecja. user posted image

spps...tukaj imamo tudi ful slabo vreme zadnje case, me prav zebe ze ene par dni user posted image Upam, da bo kaj kmalu spet soncek, da se malo pogrejem user posted image A ti pa pravis, da ze ves kaksen bo rezultat konec mesca? Ja pozitiven kaj pa druzga!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma da je!!! user posted image
Kam se boste pa selili?
Jaz sem pa koncno koncala s koledarji, zdaj samo upam, da bo vse ok, da mi ne bo slucajno treba se kaj popravljat.  user posted image user posted image user posted image

soncika...ti si pa pravi roman napisala...tako je prav!!! user posted image user posted image user posted image Jaz imam ze zdaj na zacetku nosecnosti take grde sanje (ne vsako noc)...al da krvavim, al da je mala pikica nehala rast, v glavnem grdo!!! user posted image To bo psiha, ker nas je strah, da ni oz ne bo kaj narobe z user posted image . Treba pozitivno razmislat, ceprav je vcasih kar tezko...no, vsaj pri meni. Ampak ti si pa res pridna kar se tice faksa, pa potem se pospravljanja doma. Men se zadnje case niti sesat ne da, ce pa ze zacnem, me pa tko v krizu zacne bolet, da pol kar neham user posted image user posted image user posted image

soncnica...zgleda, da bom danes spet samevala tukaj gor...ste pa vsaj nekaj napisale dopoldne, sem vam prav hvalezna user posted image user posted image user posted image Ko bos koncala s sobo, nam pa lahko kako slikco posljes user posted image user posted image user posted image Sem se lih spomnila, da mormo spet mal tany zatezit, da nam poslje kako fotko od novega stanovanja user posted image user posted image user posted image Matr, kaj sem firbcna!!!

Ok, zdej bom pa se neki ne tok lepga napisala...vceraj zvecer sem spet imela malo tiste cudne sluzi (izcedka)...take svetlo rjavkaste barve, pa danes zjutraj spet malo. Ampak res cisto malo, opazno samo na WC papirju. Ampak me je spet ful strah ratalo, da ni kaj narobe. Zdaj me je se bolj strah jutrisnjega UZ-ja. user posted image Se posebaj ko tam na temi decembrcic berem same slabe novice. Od okoli 62 noseck jih je do zdaj ze ene 9 izgubilo user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem kaj naj si mislim. Sicer krcev nimam nobenih, vcasih me malo zaspika na eni pa na drugi strani, pa v krizu me boli kar naprej, imam pa vcasih tak cuden obcutek, kot da me vse tisci. Pa zadnji teden nimam vec nobenih slabosti, pa tudi prsa so me nehala bolet (se vedno cutim rahlo bolecino ob straneh in pa tam okoli bradavic, ampak niso vec tako obcutljive, ap se mi zdi da tudi niso vec tako napete user posted image )...kaj pa vem, zgeda da mi ne preostane drugega kot da pocakam do jutri. Drzite pesti punce!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7407
22.5.2008 17:34:20   
sončika84
No ancica te bom jaz malo potolažla. ka rse tiče izcedka ne preveč skrbet,ker je čist možno,oziroma jaz sem prepričana,da ni nič narobe. Tut moja prjatlca,no dve,so mele te probleme. Jih je špikalo v trebuhu in so imele izcedek. Špikalo jih je pa ful,tko da so šle kr v bolnico in ena je tam ostala čez noč. Ampak nič ni bilo narobe. TK oda,po moje tut pri tebi nima kej bit. Čimmanj se obremenjuj zrd tega,ok? Itak pa boš utri vse izvedela. ma ti js povem,da bo vse v redu! Tko da glavo pokonci. Kar se tiče pa tehle sanj,ja je že res to,da psiha dela svoje. Sicer jaz se več ne sprašujem,a bo kej narobe al ne itd.. vsaj zavestno ne.lahko pa da je to skrito kje v podzavesti. no,ma dokler so samo sanej sem čist zadovoljna. user posted image  Drgač pa ja,faks,doma delat,kaj pa čem. kar je treba je treba. Ma sej mi ni težko. edin na faks mi je že mal tečno hodit,sam sej ko sem enkrat tam je pol ok. k zdej so bla kr zanimiva predavanja. tko da ni panike. pospravljam pa itak rada doma. misli no,ne ravno rada,sam č vidm d je umazano rada spucam d pol n smrdi pa d je vidt lepo. Pa tkole mi tut čas pol hitreje mine. ker če ne razmišljam o kšnih neumnostih.
Joj,prejle me je moj klicu iz slovaške. user posted image user posted image user posted image  JE reku d gre že od tam in da bo najbrž okol polnoči,enih že doma. JOoooooooooooojjjjjjjj,komi čakaammmmm!!!!!user posted image user posted image user posted image  D ga objamem,poljubim i nvse. pa d ga bom spet brcala kadar bo smrču,heheuser posted image  Joj,pa ful malo bova skupaj,ker jutri je petek in grem v koper in tam prespim. tko d se bova sam par urc ponoč skp stiskala,zjutraj mu bom fruštek naredla,pol gre pa v službo in po lse do sobote n  vidva.user posted image  No ja,vsaj dns ponoč se bova!user posted image  tkole,zdej pa grem pomit posodo,pa se mal dol ulečt,k mislim da mam spet zlo otekle gležnje( sem namreč pohajala po postojniuser posted image ). Bodite fajn, ANCICA za jutri držim pesti,pa poročaj kaj je reku. SONČNICA ti pa tut upam da si se nalenarlauser posted image user posted image  bodite v cvetju! PA pauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7408
22.5.2008 17:47:43   
_ancica_
soncika...hvala za vzpodbudne besede user posted image user posted image user posted image sej probam, da ne bi mislila na slabe stvari. Se sreca, da imam UZ jutri. KOOONCNOOOO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se res dolgo nacakala. Sem bla ze cisto znervirana, ker so ostale punce ze vse imele UZ pred mano, nekatere ze veckrat, jaz pa se niti enega ne. Potem te pa malo zacne skrbet za user posted image , pa se ta zoprn izcedek... Jutri ko pridem nazaj, vam pa sporocim kako je slo. user posted image Verjetno bom doma okoli 2h (ali kasneje...odvisno od tega kolk casa bom mogla cakat tam). Pregled imam narocen za ob pol dvanajstih. Upam, da bo slo hitro.

Ti pa zdaj kar lepo pocivaj, zvecer pa le objemi svojega user posted image ko pride domov user posted image pa se kaj se oglasi, da mi ne bo dolgcas user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa verjetno sla mal ven na sprehod (ce ne bo dezevalo) ...se pa se kasneje oglasim...lepo se mejte user posted image user posted image user posted image user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 7409
22.5.2008 21:37:07   
_ancica_
No, evo...spet ni nobene tukaj user posted image

Jaz se bom kar poslovila za danes...jutri pa se spet oglasim, verjetno ze kaj pred UZ-jem. Lahko nocko vam zelim vsem...papa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7410
23.5.2008 7:04:38   
spps
oj!
ancica,mi se bomo naredili prizidek pri njemu doma-moramo prizidat samo kuhinjo in vhod.tako da bomo imel komplet stanovanje zase-kuhinjo+jedilnico,dnevno,otroško,spalnico ,kopalnico in še eno sobo(za namen sobe še bo treba mal poštudiratuser posted image user posted image user posted image user posted image -jaz sem mojmu rekla,da je lahk soba za sproščanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ).
Tako,da boma morala bit letos še zeelo pridna,da boma to izvedla do zadnjega oktobrauser posted image user posted image
ja,ancica,danes je PEETEKuser posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz komaj čakam,da nam javiš kako je s pikico-no,valjda da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7411
23.5.2008 10:24:42   
sončika84
No, me veseli,da sem te vsaj malo potolažla ANCICA!user posted image user posted image  Komaj čakma,da nam poveš kako je blo na UZ. Itak,da bo vse lepo in prav! Pa videla boš svojo malo pikico!!! to je tkooo lepoooo!!!! JAz pa imam drug tedn pregled i nb o bl podrobn,tko d najbrž pride v poštev morfologija. user posted image  P om oje. UZ mi pa itak vedno naredi. TKo d komi čakam d spet mal vidm bebico. :) pa šer moj gre z mano! user posted image   Ja včeraj je pršu pa zgodi že domov moj dragi. sem bla ful  presenečena! Je bil doma že ob (okol) 23h. PA sem mislila,da bo ful kasneje. SMotko je šel kr prec po sejmu (okol 17h) domov, nč jest,nč spat. Je pa spil eno kofe,čeprav drgač ga ne pije. PA jabko si je vzel s sabo pa redbull pa nič ni spil ne pojel. Je reku d sploh ni bil zaspan. Da je kr pičil in se nič ustavljal. Joj,smotko! No,glavn d je prišel srečno. user posted image  Sva se tko stiskala ponoč!! Tko je blo lepo!!user posted image user posted image user posted image  Joj,se obnašam ku d bi bla n frišno zalublena! user posted image user posted image user posted image user posted image  JAh no to dela ljubezen! user posted image  Dons pa v koper! Joj tko se mi ne da. Pa dragi mi je reku naj ostanem z njim doma. Hahauser posted image  jah kaj morm,č pa je treba it n faks. Sej bo kmal jutri,pa bova kej skupaj. Upam. Pa upam,da bo vsaj mal spočit,ne ku prejšnji vikend,ko so se ga nasekla do amena. Joj,grozn je bil. N vem kje se je valjal,ma je mel čevlje in hlače čist blatne. Pol je reku d sta s prjatlam v luži sedela! Jaoooooo! deci!!! Tko d ta vikend ima d je bl mirn. Pol bo  pa itak kmal čist moj k greva n dopust! user posted image user posted image  Čeprav svase včer menla a je sploh za it,k jetako vrem. K sploh nimava občutka z it n morje n dopust. JE mrz pa nobenga vremena. PA se mrekla d itak d greva,dse bova pa bl stiskala. in se je vlad strinju!user posted image  tko d komi čakam drug vikend ko greva!!
tko,zdej pa grem še pogledat če so že rezulatati izpita. loh bi že bli! Vam sporočim kako je šlo. K občutka nimam nobenga. user posted image  Upam d bo. Pa d bojo še dns rezultati. K že mal predolg čakamo.
babe,lep vikend vam želim! Uživajte na polno! Morde se kej javim.  pa pa user posted image

Aja,kje je pa Sončnica? d jo ni lenoba pojela?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7412
23.5.2008 10:51:30   
sončnica24
Hojla, ja lenoba me ni pojedla sem danes že malo nekaj migala, pa zdaj še neke položnice plačala zdaj pa malo počivam, potem pa bo treba počasi nekaj za jest si naredit.

Ancica glede izcedka meni je moja g. rekla da se vsaj beli tok v nosečnosti poveča meni je že ene svečke napisala ker mi gre to full na živce, je pa rekla da pač čisto zginlo verjetno ne bo oz. se bo hitro nazaj pojavlo tako da mogoče je samo beli tok. Drugače pa saj bodo danes vse lepo videli. Držim pesti kolikor se da.

Sicer pa mene še tudi tu pa tam kaj špikne jezi me samo to da še user posted image nič ne čutim ker ostale na oktoberkah jih skoraj vseuser posted image , samo zgleda da sem jaz res čisto na koncu s PDP-jem pa moram malo še počakat.

Neposredna povezava do sporočila: 7413
23.5.2008 10:57:02   
sončika84
Pridna sončnica!user posted image  Kaj bi tut men plačala kako položnico? hahauser posted image user posted image user posted image  pa ne se jezit,ker še ne čutiš otročička. Sej mogoče pa ga,pa sploh ne veš da je to to. Ma boš vidla,ko ga boš začutla,boš navse pozabla. Tut jaz se mse sekirala,ker ga še nise mtko hitr čutla,ampak se mpol kr mal odmislila to,pa se mga pol začela čutt. Saj bo,boš vidal. Glede belga toka pa ja,tut jaz ga imam že celo nosečnost ful. Morm prov dnevne vložke nosit,kar prej nisem rabla. in mi je šlo na začetku ful na živce,sam po lse mse sprjaznla. no,včasih mi gre še na živce. kadar  res prteče fuul!! ČEprav takrat se kr mal ustrašm d ni kej druzga. pa pol kr pogledam.hehe user posted image  Jah ni kaj,je treba vzuet to v zalup! user posted image  
tko,zdaj pa grem jst poačs prpavlat za kosilo. Pa perilo zrihtt. Bodite v cvetju! pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 7414
23.5.2008 11:02:18   
sončnica24
Sončika potem pa kaj dobrega skuhaj, jaz še pojma nimam kaj bom danes jedla se mi ne da nič kaj delatuser posted image . Ja ta beli tok je živa groza jaz sem ga že prej dostikrat pred menstruacijo mela samo potem se je umirilo zdaj pa ni in ni konca, no konec bo že samo kje še je oktoberuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7415
23.5.2008 13:02:23   
sončnica24
Spps ti si malo bolj na tekočem s tem, sem htela it malo pozdravit borke na zanositvi, pa kaj teme M ne pričakujemo, več ni? Me malo zanima katerim od "ta starih" je že uspelo pa ne najdem teme?

Neposredna povezava do sporočila: 7416
23.5.2008 13:19:11   
sončnica24
Tako punce jaz se do ponedeljka poslavljam vam želim lep lep vikend pa da bi vse imele lepo vreme. Ancica user posted image user posted image user posted image user posted image veliko užitkov na danešnjem UZ in da vidiš svojo lepo pikico kako raste.

Jaz se ponovno oglasim v ponedeljek po vsej verjetnosti dopoldne tako da bom imela malo več samogovorov.

Pa pa in uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 7417
23.5.2008 13:34:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Spps ti si malo bolj na tekočem s tem, sem htela it malo pozdravit borke na zanositvi, pa kaj teme M ne pričakujemo, več ni? Me malo zanima katerim od "ta starih" je že uspelo pa ne najdem teme?
ojla. m ne pričakujemo... so prestavli pod Upajmo skupaj.

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7418
23.5.2008 15:35:39   
_ancica_

PETEK JE!!! cez dobro uro se bom odpravla zdoma...matr, kr tresem se!!! user posted image Vsem ful hvala za vzpodbudne besede. user posted image user posted image user posted image Vam sporocim, ko pridem nazaj. Upam, da bojo dobre novice user posted image

Punce, se to...kdaj se vam je trebuscek zacel kazat??? Men se se nic ne vidi, razen popoldne in proti veceru se mi ful napihne in potem zgledam nosecka, drugace je pa se vedno isti kot prej user posted image A je to normalno...sploh nimam obcutka, da sem nosecka. Najbrz bo treba pocakat se kek mesec al kaj user posted image Soncnica, spps, soncika...kako je bilo pri vas???

zdaj grem pa nekaj pojest, potem pa se moram se stusirat itd. Se oglasim ko pridem nazaj...upam, da bo kera gor user posted image papa...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7419
23.5.2008 21:29:38   
_ancica_
ojla punce...sem nazaj s pregleda in an zalost imam slabo novico user posted image user posted image user posted image

Baje se ne vidi vse kar bi se moralo vidit v 11. tednu. Sem jo kar naprej sprasevala ce kaj vidi, pa je bla skos tiho, niti besedice ni spregovorila, ekrana niti slucajno ni obrnila proti meni in vsakis ko sem jo kaj vprasala mi je rekla da bo poslala izvide mojmu G in naj njega vprasam kako naprej user posted image user posted image Je pa potem na koncu rekla, da mogoce je se prezgodaj...ampak jaz ne verjamem, da sem zanosila tako pozno. Glede na zadnjo M (1. marec) bi mogla bit danes 11t 6d, jaz sem vedno racunala kak teden kasneje (zaradi mojih ne rednih M), se pravi 10t 6d...in za tolko casa bi se ze ziher moglo vidit vse. Sicer je nisem cisto dobro razumela, malo zato ker je imela nek cuden naglas (kot da  bi bila Rusinja), malo zaradi tega ker sem bla v soku. V glavnem sem prejle klicala mojega G, pa se tajnica oglasa (verjetno sploh ne dela danes), tko da sploh ne vem kaj bom. user posted image user posted image user posted image Sem pa tko zalostna, se samo jokam ze odkar sem domov prisla. Moj user posted image je prisem predcasno iz sluzbe, da mme potolazi. Punce, men se bo zmesalo!!! Sem skoraj 100% da najine pikice ni vec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7420
24.5.2008 0:03:13   
spps
ancicauser posted image user posted image user posted image ,ne sodi prehitro dokler kaj konkretnega ne izveš.držim pesti in upam,da bo vse ok.jao,ko sem žalostna postala....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7421
24.5.2008 0:11:20   
tany83
ojla punce, se sam na hitrco mal oglasim, da pogledam kako ste...

ancica joj, ma ne no... user posted image  kako ni nic videla... poklici svojega g in pol ti bo on povedal kako naprej, meni je fuul tezko zatev user posted image user posted image user posted image  upam, da bo vse v redu in  da je bil mogoce slab UZ... jaz ti posiljam ogromnih objemov in vsak dan sem v mislih s teboj user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem OK, se mam lepo, fuul pohajam z mamo in uzivam, mal sem bila po nakupih in drug teden v cetrtek imam pregled pri g, me je kar mal strah, upam, da je vse OK...

Lepo se mejte punce in se se kaj tipkamo...user posted image user posted image user posted image

PAPA user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7422
24.5.2008 15:29:39   
_ancica_
spps, tany...hvala za vzpodbudo user posted image user posted image user posted image
Vceraj je bil res naporen dan...predvsem psihicno. Z mojim  user posted image sva se oba fajn zjokala, potem pa sva si obljubila, da bova ne glede na rezultat enkat imela dva lepa otrocicka user posted image user posted image user posted image Ce nama pac ni usojeno zdaj, pa kdaj drugic. Jaz sem se ze sprijaznila z dejstvom, da najverjetneje ne bo nic z najinim decemberskim user posted image , tako da mi je danes ze malo lazje pri srcu. Imam sicer se kancek upanja v sebi, ampak sem pripravljena na najhujse. V ponedeljek poklicem mojega G, da mi pove rezultat UZ-ja, potem bomo pa vidli kako naprej. Ker so mi izginili skoraj vsi nosecniski znaki (slabo mi niti slucajno ni vec ze kak teden ali vec, joski me ne bolijo vec, tudi se mi zdi da so manjsi kot pred tedni) + tisti cudni izcedki..sem skoraj 100% da gre za SS...tako, da me nobena krvavitev ne more vec presenetit. Bomo sli pa v nove boje!!! user posted image Enkrat bo ze uspelo! user posted image

Jaz se bom pa verjetno sla kar v tist izobrazevalni program vpisat za oblikovanje spletnih strani, da bom malo zaposlena in ne bom prevec razmisljala o grdih stvareh user posted image

tany...lepo da uzivas...ti kar user posted image user posted image user posted image na pregledu bo pa vse ok, bos vidla. Ce je blo do zdaj vse dobro, bo tudi vnaprej user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7423
24.5.2008 21:59:33   
mayci
Ančica še od mene en velik user posted image , pa upam, da novice v ponedeljek ne bodo tako črne, kot pričakuješ...user posted image

Tany, mora bit fino, ko je malo mami prišla, a ne? Jaz vem, da bi jo neskončno pogrešala, če se tako dolgo ne bi videli.. Še dobro, da imamo vsaj internet, a ne? user posted image

Lahko noč, pa se tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7424
25.5.2008 8:20:53   
spps
ojla punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,kljub temu,da mislim nate in ti želim,da se zate in tvojo pikico najboljš izteče.me veseli,da če se je zgodilo kaj neprijetnega,da ostajaš pozitivna-če je slučajno prišlo do ss,je že moralo biti tako.
nič še ni rečeno in stiskam pesti zate.
pri meni tud nič ne dogaja pametnega,se mi je včeraj M vlila čist nepričakovano,ker sem računala,da je ne bo vsaj do torka,pa me je včeraj presenetila z svojo veličinouser posted image ,no danes sem že itak boljš,včeraj pa me je mal srček boleluser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.