sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Ojla punce Vidim, da ste se oglasile danes soncnica...ja ti si pa res pridna A to preurejata zarad ??? Ta teden upam, da bos koncala s sobo, da se bomo potem drug teden lahko kaj vec tipkale Jaz sem koncala s koledarji, danes samo se cakam da pridejo po paket in ga posljejo v slo. Potem pa upam, da bo vse ok in da mi ne bo slucajno treba kaj popravljat spps...zdaj ko tany ni gor, bo bolj bogo tukaj se mi zdi Jaz se bom vsak dan oglasala, to zihr, ampak kaj ko nobene ni gor, men se pa res ne da met samogovorov cez cel dan Drugace pa, kako si kaj??? Mala ze zna vozot kolo brez tvoje pomoci??? soncika...a ti si bla pa kar na dveh faksih vpisana? si pa pridna!!! Zdaj pa kar pocivaj, se posebaj ker ti gleznji otekajo. Sej bo minilo...se malo pa bo Jaz mislim, da je to nekaj normalnega v nosecnosti, sploh ce si ful aktivna. More bit pa res zoprno A delas kake vaje...hm, verjetno obstaja kaj za preprecitev ali pa vsaj za omilitev. Mogoce lahko probas vrtet stopalo, tam v gleznju, pa ko pocivas imej noge malo dvignjene (kak povster dej po noge, da bo kri odtekla)...no, sicer bos pa kamlu sla na pregled, pa bos vprasala kaj pomaga. Ja,kr na dveh faksih sm bla vpisana. pridna ne? hehe No,saj na enem se mtko al tko pavzirala,na t druzga pa hodim. JA otekli gležnji so res zoprni. AMpak sej tko k pravš dvignem mal noge,d odteče vse skupaj. Pa je pol mal bolš.Hja,preveč sem na nogah,kaj čm. pa je treba kuhat pa pospravlat pa it v štacuno pa likat pa ..... Pol pa še kak sprehod. Ja no, in itak se mi ne da ležat cel cajt. Sam po moje bom mogla kr začet mal bl počivat. al pa vsaj večkrat na dan za 20minut(kokr priporočajo) se uležat dol pa dvignt noge mal. Drgač pa tut vaje obstajajo ja.Sej vsake tolko se spravm pa jih delam. tut za križ pa vse ostalo. ZDaj sem si kupla ono veliko žogo gimnastično pa upam d bom kej več telovadla. sam jo je treba še napihnt. In ti? ti je še dolgčas? Čuj,pa slabosti so šle mimu? SONČNICA,ti pa se boš tut mogla mal umirit,ku jst. SI preveč pridna. Sej je prav. jaz te čist zastopm. In verjemi,da tut ko boš imela omaro in vse notri urejeno se ne boš ustavla. skoz boš kej našla. Pa sej tko je. V bajti oziroma stanovanju človek zmeri najde kšno delo. Č je iz takega testa kot mi. Pa saj,men je to čist v redu. č druzga ne vsaj dolgcajt ni,čas mine bl hitru(čeprav včasih bi se žihr kej ustavu),pa še tko dobr se počutš k kej nardiš. Vidš mene zdej,gležnji otekajo jaz pa kr delam in vse. DOkler me res ne zčnejo noge bolt,po lse pa uležem mal dol. Jaz sam upam,da ne bo kdaj kej narobe. Joooj,vam morm povedat. Grozne sanje mam zadnje dva,tri dni. Da sem na pregledu pr ginekologu in da mi reče da nosim mrtvega dojenčka. in me pošle na carski rez. Grozn!!!sem se zbudla sred noči in skor jokala. se mbla ful v skrbeh.sm se kr potipala po trebuhu č je še notri in č se kej premika. Včeraj pa se msanjala sam d je blo neki narobe sept,sam ne vem več kaj. Misli da sem fuul krvavela. Ne spomnim se točn. V glavnem ful grozn. Pol zjutri prov se boža,m po bušiju in čakam d se kej premkne motri. in pol se mi seveda odvali kamen od srca,ko vidim da se premika. Ma jst upam da so to sam grozne sanje in da ne bo res kej narobe. ampka mislim da je to zrd psihe,k se pač človek boji za svojega otročička. čeprav zdej tko zavestno se n bojim več,na začetku nosečnosti sem se bl bala in spraševala a b ovse v redu z njim/njo. No ja,sej danes ponoči bo moj pršu iz slovaške(končno) pa me bo mal pomiril. Jaz upa,da bo bl zgodi pršu,da ne bo lih ob 4h ponoč. čeprav ne verjamem d bo prej.ker itak do 6h bo na sejmu,pol d še pospravi in gre morde kej pojest,bo ura osem,preden bo šel od tam. pa najbrž bo šel še kej se spočit in bo ura 22h preden bo štartu. no ja,bolje da mi pride ob 4h ponoči i nse prej spočije,kot pa da gre zaspan na pot. No,tko,zdej pa grem pogledat če so slučajno že rezultati od izpita,v kar dvomim. pol pa se kej učit al kej delat. Uf,sej je že četrtek! lahko bi bili rezultati. jutri pa sept na faks! Oh,kak ose mi ne da. ampak no,še dva vikenda bom zdržala.sej pol pa na dopust. mal na morej. čeprav plavala najbrž ne bom,k bo voda še premrzla. upam pa vsaj d bova mele lepo vreme! Joj,spet naklada m brezveze!! cel monolog se mustvarla! hahahaha no,punce zlate,bodite v cvetju,pazite nase! Aja,TANY,vse najboljše, sicer mal pozno,pa vseeno. ti želim ful zdravja, še več ljubezni in en kup lepih trenutkov! mwa mwa mwa Upam da si lepo praznovala! babe,zdej pa res grem! Čao,bodte fejst! pa pa
|