|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
1.6.2008 12:30:28   
aleksandra silvija
meni tudi nič ne curlja

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
1.6.2008 12:30:47   
Anonimen
meni tud nič ne tečeuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
1.6.2008 12:31:19   
lunca14
lunca14 ti se vsak dan javiš, zato še nisi missing person Probaj nas zignorirat za par dni pa boš videla kako te bomo pogrešale

............sm,mal heca,ne vem ,če bi zdržala,par dni......user posted image .........
naya.....ja mislim,da bom kar prehitevala po desni,tam nekje okoli 10.....pustimo se presenetit........

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
1.6.2008 12:32:14   
polly80
o,d.anna,vidim te,da si gor..user posted image torej še tudi nič ne kaže,da bi bil danes dan D?user posted image jutri imama pregled,kaj misliš,da te bodo zadržali v P???user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
1.6.2008 12:33:08   
aleksandra silvija
.sm,mal heca,ne vem ,če bi zdržala,par dni...... .........
user posted image
enakouser posted image

Okoli 10---eeee takrat bi tudi jaz prehitevala po desni--da bi bila 23. že nared z user posted image  za udeležbo zaključka šolskega leta,....user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
1.6.2008 12:33:35   
D.anna 76
Hoj,

Jaz sem še vedno 2 v 1. Ste tok natipkale, da vsa nisem uspela niti prebrat. Včeraj sem bila zelo malo doma tako da sem zvečer samo še pod tuš skočila in v horizontalo, danes pa tudi že zjutraj malce naokrog v mesto na kavo, sprehod itd.

Sedaj pa končno spet v miru doma in mal v horizontalo. Vas berem kasneje, če pa katera naredi povzetek razprave včerajšnjega popoldneva in današnjega dopoldneva bom pa še bilj vesela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
1.6.2008 12:34:58   
*Mojca*
lihkar sem hotela napisat da mi je d.anna sumljiva user posted image
polly vidve bosta rodile pojutrišnjem, verjemi...je namreč mlaj user posted image

kar se tiče mleka meni pricuri če stisnem, drugače pa ne...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
1.6.2008 12:36:19   
Anonimen
pa ninny-sitno se bolše sliši nooo!!!user posted image ..sej jst sem še tud tam nekje...uh...bo še dolga..veš me je pa za vsako strah zdej ko mam preglede da me bo G šibnu v bolnicouser posted image ...pa sploh zdej ko mam vnetje pa vodo sem mela slabo...me je čist groza kr vem da če me bo dal v bolnico bom tam 14dni čist brezveze,pač čakala na konec,kar lahko tud doma a ne!!!pa si pa še bolj depresivn ko vidiš marskikaj pa to...jst bi najraj kr not prišla,kr rodit in si pol še itak par dni not pa je...no pa če bi že mogla it v bolnico tko ene 2dni pred porodom bi še šlo...eh s tem ubadam,sam mam res tak občutek da me zna šibnat not...upam da ne še kr to sredo...razen če pol kr rodimuser posted image
ja polly tko se govori,mleka bo pol fuuuuluser posted image ...da bi se še stem mogle zdej ubadatuser posted image ..hehe

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
1.6.2008 12:36:35   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

o,d.anna,vidim te,da si gor..user posted image torej še tudi nič ne kaže,da bi bil danes dan D?user posted image jutri imama pregled,kaj misliš,da te bodo zadržali v P???user posted image

Jutri zjutraj navsezgodaj ob 7.00 imam pregled pri moji G, ki pravi da se bo potrudila da pospeši zadevo. Pol pa je vse odvismo, kako se bo moje telo odzvalo na njene ''pospeške''. Za vsak slučaj bo šel moj dragi z menoj, če bo potrebno it direkt v P ali bomo čakali doma. Bom vidla jutri, seveda, če se slučajno že danes kaj ne zgodi, kar močno dvomim.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
1.6.2008 12:37:18   
polly80
lihkar sem hotela napisat da mi je d.anna sumljiva
polly vidve bosta rodile pojutrišnjem, verjemi...je namreč mlaj

kar se tiče mleka meni pricuri če stisnem, drugače pa ne...

no,pa da vidimo,kolko je šlogarce v tebiuser posted image user posted image user posted image
čeprav jaz v to luno sploh ne verjemem..user posted image pa še tako veselo razgraja,da nič ne kaže,da bi se mu mudilo ven..po moje čaka na deževne dni,je zdaj še prevročeuser posted image

ok,bom probala stiskat,če bo kaj pricurljalo..user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
1.6.2008 12:39:48   
polly80
Jutri zjutraj navsezgodaj ob 7.00 imam pregled pri moji G, ki pravi da se bo potrudila da pospeši zadevo. Pol pa je vse odvismo, kako se bo moje telo odzvalo na njene ''pospeške''. Za vsak slučaj bo šel moj dragi z menoj, če bo potrebno it direkt v P ali bomo čakali doma. Bom vidla jutri, seveda, če se slučajno že danes kaj ne zgodi, kar močno dvomim.

aha,jaz imam pa ob 8,moram na oddelek,samo nič ni rekel kaj o kaki pospešitvi,tako da če bom še zaprta,bom mogla kar lepo domov še..pa na 2 dni na preglede..user posted image
no,se bom spomnila nate in ti držala pesti user posted image user posted image user posted image

ja,taanikaa,mleka bo ful..da bi se res še s tem mogla zdaj ubadat..user posted image se bom poluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
1.6.2008 12:39:55   
*Mojca*
d.anna nujno sporoči kako in kaj ok? Saj imaš od ninny ali mojo cifro? Ali pa dragemu naroči naj poroča user posted image
Isto velja zate polly80 user posted image

polly ja ne more bit samo alea tuki šlogarca a ne user posted image user posted image ti le pomolzi malo, boš videla če kaj priteče ven user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 1.6.2008 12:40:49 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
1.6.2008 12:41:13   
Anonimen
oooh men tolk vroče...grem stiskat...hehe..grem pod tuš se mal ohladit pa se pol tipkamo..papa čebelice

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
1.6.2008 12:42:21   
polly80
polly ja ne more bit samo alea tuki šlogarca a ne ti le pomolzi malo, boš videla če kaj priteče ven

user posted image user posted image user posted image user posted image
sem,pa ni kaj..bo to kar naloga user posted image ..ja,tak je ta svet,prideš nanj,pa te že čaka delouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
1.6.2008 12:43:38   
D.anna 76
Mojca - jaz imam samo od Kaje številko tko, da če mi pošlješ na zs te obvestim o dogajanju a prov. Nebi zdej Kaje motila ko pa že pestuje.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
1.6.2008 12:55:47   
*Mojca*
D.anna imaš številko na ZSju user posted image

Nič, jaz sem pojedla in grem malo spat...

se tipkamo kasnej

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
1.6.2008 13:27:24   
Anonimen
pa ninny-sitno se bolše sliši nooo!!!

Ena štorija na besedo sitno. Moj je služil v slovenski vojski in ko je šlo proti koncu, so se drli sitno - pa so jim poveljniki prepovedali, ker to naj ne bi bila slovenska beseda. Moj pa, pameten -kr prevečuser posted image - dvigne roko in reče, da to pa ni res in da bo on to v stavku dokazal. In res, reče poveljnik, naj pove. No, stavek je bil: Dete je bilo sitno. In od takrat se je lahko le njihova četa drla sitno, vse ostale so mele pa prepoved. Mislm - upam, da bo naše dete bolj po mamiciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
1.6.2008 14:26:31   
alea01
nya-user posted image user posted image user posted image user posted image

aleksandra silvija- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca14-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tudi nič ne curljauser posted image
Rodit nisem šla..... se mi ne da ...... prevroče je...... raje jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
1.6.2008 14:36:54   
aleksandra silvija
Rodit nisem šla..... se mi ne da ...... prevroče je...... raje jutri

Prav.user posted image
Ampak če si v P, se tudi vročini izogneš.user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
1.6.2008 14:39:18   
aleksandra silvija
En tolk se mi smili punčka, ker bi strašno šada šla jutri s šolo v naravi.
Ampak še vedno ima vročino.
Cel dan leži.

Pa skoz ponavlja, da bova pripravili kovček, pa ona bo vzela igračko in dobro voljo,....morda se pa zgodi čudež in bo jutri brez vročine?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
1.6.2008 15:53:26   
Anonimen
En tolk se mi smili punčka, ker bi strašno šada šla jutri s šolo v naravi.
Ampak še vedno ima vročino.
Cel dan leži.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Morda ji pa uspe z dobro voljo - držimo pesti.

Mi smo pa mel izselitveni žur1. -po moje bo treba še kakšnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4446
1.6.2008 16:06:00   
lunca14
Aleksandra.....nimam besed,vem,da ji je ful hudo in posledično tudi tebi,lahko ti pošljem samo en velikuser posted image ,in veliko pozitivne energije,upam,da bo kaj pomagalo.Drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 4447
1.6.2008 16:07:07   
lunca14
Mi smo pa mel izselitveni žur1. -po moje bo treba še kakšnega

Dej mal obrazlož tole,mi ni čisto nič jasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
1.6.2008 17:32:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mi smo pa mel izselitveni žur1. -po moje bo treba še kakšnega

Dej mal obrazlož tole,mi ni čisto nič jasnouser posted image user posted image user posted image

Izselitveni žur prvič - veš tko kot pri snemanju, prizor snemamo prvič, drugič...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
1.6.2008 17:33:55   
Anonimen
Izselitveni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?