|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
1.6.2008 17:55:50   
*Mojca*
nya kaj tudi ti si začelaz izselitvenimi ukrepi? user posted image

jaz spijem po pol litra malinovega čaja na dan, pa bi lahko samo 1 šalco, ampak še nič user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
1.6.2008 18:09:08   
annnna
Ker mamice se vedno ni doma ( jutri gre na oddelek), vam posiljam se par slikic ;)

Tak je ati na avtoshowu v Radencih pokazal da je dan prej dobil narascajcek
user posted image

Tak pa sta se ati pa Maicek cartala na obisku danes :)

user posted image

user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
1.6.2008 18:17:41   
*Mojca*
iiiiiii kolk je Maiček luškan user posted image user posted image

pa hvala atiju za update. Lepo pozdravi mamico in malega user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
1.6.2008 18:22:16   
Anonimen
u kakšen cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
1.6.2008 18:28:22   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Izselitveni user posted image

a zooooooooo..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
1.6.2008 18:31:23   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

u kakšen cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je cuker..........moj Maj je tud bjondi.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
1.6.2008 18:33:11   
alea01
mi smo danes imeli izselitveni žur št.2user posted image , pa se naš bejbi ne da motituser posted image . Miga tolk, kot še nikoli doslejuser posted image user posted image . Moj se je odločil, da bejbi mora ven, ker pol oči ne bo imel časa in vsake tolk časa gre k bušiju in mu govori pot pokateri mora it, pa kdaj mora it,pa...user posted image . Bejbi pa ga vsakič brcneuser posted image . torej, nič od tega.....

*Mojca*, ne pretiravaj s čajem. Spija max 2 šalci na dan. Čeprav je naravno "zdravilo", kljub temu lahko škoduje. Raje imej izselitveni žur user posted image user posted image

annnna- super za slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
1.6.2008 19:07:50   
*Mojca*
Babe žabe evo vam sms od Kaje08:

Oj junijčice! Zdej pa je prišel vaš mesec! Midva sva še zmer v P, ker sva imela CR in komaj čakava na torek in odhod domov.

Kaja08 tudi mi ti želimo čimprejšnji povratek domov in obilo cartanja user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
1.6.2008 19:16:29   
Anonimen
Jaz sem pa zdej ostala sama doma in sem user posted image . Moj je šel k fotru in me ni hotel vzet s sabo. Sej ne, da si želim, ampak kaj pa, če me kej prime - tm v unih rovtah pa nobenga signala. Res sem žalostna in ne bom mu spekla pice - kr naj mu jo fotruser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
1.6.2008 19:31:54   
*Mojca*
nya zakaj pa te ni hotel vzet s sabo?

ne se bat, saj ne boš še rodila, mlaj je v torek user posted image  glede pice pa jo naredi samo zase pa bo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
1.6.2008 19:39:15   
polma
Pozdravljene junijčice moje!

Čestitam za rojstni dan, ninny!!! Upam da si se posladkala z eno veliko, user posted image , no glavno   user posted image pa itak kmalu dobiš!!!

Zate, ,as, pošiljam trop user posted image , naj poletijo k vam na deželo in vas pocajtajo!!!! user posted image

Jaz sem imela v petek pregled, nič ni kazalo na porod.
Danes imam pa težave, mislim da se mi lušči čep. Že od jutra imam izcedek, ki ni tekoč ampak ima rozaste grudice. Ni sveže krvi. user posted image se je umiril pred kakimi 3mi urami, kar je nenavadno zanj, ker je sicer divjak. in še zjutraj je norel. Da ne rečem, da je včeraj tako  migal-raztegoval se je- da me je prav zares bolelo spodaj. Pritiskalo na živce in  bolelo, kot da mi hoče nožnico od znotraj zboksat.
Skratka-zelo sem se razveselila tega izcedka, ampak zdaj pa ni nič. Edino mali je neprijetno miren. Jaz pa tudi precej švoh, zelo sem slabotna,čeprav sem pojedla dvojno porcijo kosila, tako sem bila lačna user posted image .

Kaj vem-neki znaki poroda to ravno niso. Se pa zadeva spreminja in sva z user posted image pripravljena na naše user posted image !

Ker sem slabotna, nisem natančno brala vsega- ste preveč pridne, zato se opravičujem, če sem kaj pomembnega izpustila. Samo pozdravit sem vas hotla, želim vam mirno user posted image ali pa divjouser posted image noč-kar si pač katera želi ....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.6.2008 19:43:40   
mtinca1
Nia - imaš prav, kazen mora bit!

Mojca - a misliš, da je res kaj na tem, da je mlaj?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
1.6.2008 19:43:46   
aleksandra silvija
Annnna-kako luštne slikice, pa predvsem mali!

Nya--ja, Mojca ti je glede pizze čisto prav svetovalauser posted image .

Polma-mogoče pa, saj je junijuser posted image . Ti pošiljam user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.6.2008 19:48:17   
mtinca1
Jutri 02.06. imam kot vsak ponedeljek spet CTG.
Glede na to, da imam PDP 06.06., a mislite, da me bo G še kaj naročila ta teden? Se mi zdi, da je običajno, da se na koncu naroča bolj pogosto?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.6.2008 19:49:09   
Anonimen
Ja, čisto odvisno, lahko da ta naslednjič ravno na PDP naroči. Po PDP-ju pa ponavadi naročajo na dva dni.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
1.6.2008 19:49:14   
polly80
annnna-cort cortuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

AS-joj,vi pa nimate sreče s to vročino..upam,da se punčki uresniči želja in da bo lahko šla v šolo v naravi

puže,tiste ki veste-kako zgleda to,ko ti gre sluz?ker meni se zdi,da ko se obrišem,da je tako malo sluzasto,prozorno,ampak ne vem,a je to to..user posted image user posted image user posted image ker nič krvavega ni zraven..ampak beli tok pa tudi po navadi nimam sluzast..hm,kaj pa vemuser posted image jutri me bo ziher vprašal,če je že kaj sluzi(ker me vedno vpraša),pa ne vem,a je to touser posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.6.2008 19:55:50   
Anonimen
nya zakaj pa te ni hotel vzet s sabo?

Ker se mora s fotrom neki zmenit, pa ne ve, kolk časa bo trajalo, pa da men ne bo panike, ker ne grem rada tja. V glavnem me je izgovoril, da me ne bo. Mah sej ne vem al naj bom jezna al vesela, ker mi ni blo treba iti.
Jaz pice itak ne bom, ker ne bom mogla spat. Sm pa pridelala 1 kg od prejšnjega ponedeljka - pa jem samo sadje. Mislm, da bo res tole voda. Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.6.2008 19:59:19   
alea01
polly, jaz imam pa tak izcedek, ki se vleče kot en smrkelj, ful gost in prozoren in tudi ni beli tok, saj zdi se mi da neuser posted image

Kaja08user posted image , da si se javila. Le zakaj je imela CR?user posted image

polma- želim ti, da čimprej spoznaš svojega angelčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya- pa ne se sekirat, če te tvoj ni vzel s sabo. To je iz preventive. Tile dedci se kar bojijo za nasuser posted image . Ti si kar naredi pizzo in jo celo pojej. Pa dober tek!user posted image

Pregledi kako si sledijo po PDP-u, so po moje spet odvisno od G. Jaz sem tudi mislila, da proti koncu user posted image  imaš preglede bolj pogosto, kot pa na tri tedne, ki je mene dala. Mene bo verjetno naročila 1 teden po PDPuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
1.6.2008 20:05:38   
alea01
nya- to je verjetno voda. Saj zatekaš, a ne? Sicer so pa tu tudi hormoni, na katere pa res nimamo vpliva oz.kontroleuser posted image
Jaz pa moram rečt, da ne otekam preveč razen, prsti na nogah in na rokah so žabasti. Zjutraj pa imam nogice kot zobotrepce- ampak seksiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
1.6.2008 20:09:25   
Anonimen
oj...ja jst mam to sluz,pa je samo vnetje...eno svečko sem dobla...sluzi ni več povečan izcedek pa še vedno...baje je normalno to proti koncu..je tud tak prozoren smrkelj bil...sem pa vprašala G kako bom pa vedela če mi slučajno plodovnica odteka da ni to sam beli tok pa je rekel da plodovnica je čist tekoča,redka...bomo vidli kake novice bodo v sredo...mene pa kr neki ščipa že kako urcouser posted image ...mi ni prav nič všeč...

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
1.6.2008 20:10:52   
Anonimen
Saj zatekaš, a ne?

Ja v noge, ampak po moje tud drgje, sam ni tolk videti

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
1.6.2008 20:13:39   
*Mojca*
joooj jaz pa sem zdaj pol ure likala sede in imam že otečene noge user posted image

hočem it že enkrat rodiiiittttt user posted image user posted image

nya pa sej je boljše da te pustil doma če itak ne maraš hodit tja. Si vdaj z nami na RRju user posted image

alea01: ne vem zakaj je imela Kaja08 CR, itak se bo javila ko bo doma.
Glede malinovega čaja pa ga spijem pol litra kar je lih ene 2 šalci

jaz nimam še nič sluzastega spodaj, samo ful močen beli tok...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
1.6.2008 20:13:42   
alea01
da se pa tik pred porodom sekiramo zaradi kil, se mi pa zdi mal mimo, a ne?user posted image  Brezveze. Raje se posvetimo temu, kako izgnat podnajemnikauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
1.6.2008 20:15:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

da se pa tik pred porodom sekiramo zaradi kil, se mi pa zdi mal mimo, a ne?user posted image  Brezveze. Raje se posvetimo temu, kako izgnat podnajemnikauser posted image user posted image

Pa sej se sploh ne sekiram, sam ne bi rada vidla, da bi blo kej narobe zarad tega - zastajanje vode, pa to. Drgač mi dol visi, kolk se zredim. Bom po moje prišla do 20, če ne bom kmal rodilauser posted image , pa mi sploh ni panike - 9mescev gor, 9 mescev doluser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
1.6.2008 20:18:53   
alea01
nya, če nimaš visokega pritiska in ful otečenega obraza, je vse kul. Moja kolegica je bila kot balon- polna vode. Ko si jo pogledal, si takoj vedel da je samo voda. V treh dneh po porodu ni bilo nobene vode večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?