Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica vešda te pogrešamo in šmirgl šmirgl itak si the best!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - jaz te pogrešam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:35:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Najprej-- Ninny vse naj naj . Darilo še pride, tebi pa vse lepo, pa da se preveč ne načakaš! Vidim, da še nobena ni rodila danes. no, ampak kar nekaj dneva je še pred nami,... Mojca, dobro se uči. Pri nas je pa letošnje leto zares za po ! Včeraj je šel mož s fantkom v živalski vrt-z vlakom. Seveda je cel dan letal za njim in potem še vzgojiteljici,... Ampak zvečer je mož dobil vročino. 39. Neverjetno. Letos jo je že imel ene 2-krat, prej pa 15 let nikoli. In danes je čisto ubit. K zdravniku noče, ker mu je rekla, da ima v grlu ostanke hrane, ampak boli in bolelo ga je že grlo in je imel obloge na mandeljih,...hmmmm Sedaj ima ponovno bele pike, pa punca še vedno z vročino,...samo še tega se manjka, da zbolim. V soboto dopolnim-napolnim polnih 38 t-oba otroka pa sem rodila ob takem času, malo me skrbi,... Teh vročin imam poln kufer in letanja s čaji, vodo, raznoraznimi napitki, pa toplomerji, Daleronom in vlažnimi krpami. No, še v trgovino sem šla danes. Gužva pa kot pred iber prazniki,.... Res. Poln kufer. Najraje bi šla v P, pa bi imela vsaj 7 dni mir....samo ne vem, kdo bi naju kaj prišel pogledat,....mož in hči z vročino zagotovo ne,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:36:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
še zmeraj šmrk ,šmrk............... Lunca-ja, včeraj cel dan ni bilo glasu od tebe---ampak si mislim, če bi imela že v naročju, bi poslala kakšen SMS?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
AS - pa veliko da se čimprej vsi pozdravite, ker res nimate sreče zadnje čase.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:39:45
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, punce tako ste se razpisale, da vas enostavno ne morem prečikirat. Tako, da vsem čestitke, ki so rodile. Jaz pa se bom še cel mesec mučila v tej vročini. No sem se prehitro pohvalila, da ne otekam, vzamem besede nazaj, sem že prava babica z otečenimi nogami. Šmrk. Včeraj sem si kupila nederček za dojenje, pa sem si celo vzela malo večjega, saj nevem kako bo z mlekom. Upam, da bo ok. Se še beremo.
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja AS res kriza a ne!!! vas pa kr neki lovi...upam da bo kmalu bolje....pa to prestopno leto je letos obup...kmal bomo rodile in bo kmalu vse bolje...men že gre tud na živce vse,ker sem tolk odvisna od drugih,pa se mi zdi da se morjo kr vsi neki meni prilagajat,pa ko vidim da katerem pa to ne paše najbolj,pol sem pa še sama sebi odveč...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:47:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Romy-če bo modrček slučajno prevelik, pa kakšno blazinco več not,.. Pa hvala punce za lepe želje. Kar se bolezni tiče je letos res zelo čudno leto. Ampak enkrat se mora tudi to umiriti,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 10:52:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny AS - pa veliko da se čimprej vsi pozdravite, ker res nimate sreče zadnje čase. Hej aleksandra se podpišem pod to,res nimate sreče letos s temi virozami,glej,da jo še ti ne stakneš Za šmrk.šmrk.....sm se pa sm mal pohecala,mal mi je blo dolgcajt,ko je moj spet šel na parcelo,pa smo sami doma,no dolgcajt,saj mam dva škorca,za katere je treba skrbet in ju animirat,ampak jaz bi tud enga animatorja zase ...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 11:04:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ampak jaz bi tud enga animatorja zase ... Ti, jaz tudi,..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 11:12:53
|
|
|
|
anaj22
|
Ojla srečke Jest sem še 2v1 sam zadnje dni ni blo možnosti prit do rač. Drugač sva bla z možekom včeri na poroki in sem veselo plesal in bla pokonc celo do pol dveh. Mali je super sodeloval sam moje noge pa niso hotele, mam še dons čist zatečene. Za nazaj sem sam tok počekirala da vidm če je kera rodila in vidm da mam ful za čestitat. Tina28 čestitke za hčerkico Kaja08 čestitke za sineka marty5 čestitke za sineka annnna čestitke za sineka tul čestitke za sineka Dobrodošla Romy1612 AS velik velik velik da boste čim prej zdravi in vas tale vročina že enkart pusti primeru ninny vse naj naj naj boljše preživite lepo nedeljo se tipkamo papa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 11:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A ve vewste kolk mamo pol mi dela ko zvečer pridemo domov, pa vas moramo za cel dan prebra t nazaj..... Mamo potem večerno branje . Ene pač knjigo pred spanjem me bogice pa vas... ste resno vzele tale peti del ni kaj.... beyba - pa bod doma, čvekaj z nami, pa ti ne bo treba IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Mene pa nobena ne pogreša.....šmrk,šmrk še zmeraj šmrk ,šmrk............... Nisi še na vrsti , bom še jaz pred tabo , če me ne prehitiš po desni. aleksandra - za vse tvoje bolnike
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 11:30:42
|
|
|
|
*Mojca*
|
lunca14 ti se vsak dan javiš, zato še nisi missing person Probaj nas zignorirat za par dni pa boš videla kako te bomo pogrešale alea01: upam da že rojevaš anaj22: svaka čast za plesanje, jaz komaj hodim bebya: kot je že nya rekla, bo treba čvekat z nami pa ne boš nič zamudila. as: vi pa res nimate sreče s temi virozami da bo boljše. Zdaj bo itak poletje pa tudi tamali ne bodo več tako občutljivi Nič, zdaj grem počasi kuhat, sicer ne vem točno kaj, ampak bo že....
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 11:51:53
|
|
|
|
polly80
|
halo jaz sem iz sprehoda,vroče za pop ... zdaj pa noge u luft.. pa kuha..kar naj se navadi pa daj,a sem jaz edina,ki ji ne teče mleko iz jošk oz.ta kolostrum.. nič znakov še o tem moji kolegici je začelo tečt v 31.tednu,mora podložke met skos spodaj,da ni čist premočena..
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa dans spet zgaga daje, pa sm si kupila en donat - sej vem, da ne bi smela
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
heyla...jap tud men še nič ne curlja!!!!tk da nisi edina...kaj je zdej polly???še nisi šla v P!!!ah ti šment...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
veš kaj men ful pomaga zaz zgago-kruh!!!tk pol rezine kruha pojem,najbolše da je star kak dan al pa dva in je koj bolše,da ne jem skoz gastalov...al pa par rezin prepečenca...probaj...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma mi nič ne pomaga - sej bo bolš - še malo, pa bo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni edino rupurut pomaga
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
punce sej že sitno brojimo počas-juni9j je tu!!!sej bo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
sitno,sitno jaz imam šele čez 28 dni rok
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:28:00
|
|
|
|
polly80
|
nya-mene tud zgaga..pa jaz tud kak požirek donata,po moje ne more škodit..rupurut pa ful pomaga,samo ga vzamem samo,če je res hudo..mam še samo 2,pa ju šparam za hude cajte taanikaa-jah,saj pravim,da so se mi zmotili v PDP po moje,ker je zadnjič rekel,da je malo manjši ,samo da rokov pa zdaj ne prestavljajo več.. čeprav punce,tudi annnni so rekli,da je dojenček za 4 tedne premajhen,pa je dobila pravega korenjaka
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:28:42
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, tudi meni že kar nekaj časa curlja mleko iz prsi oz. ta tekočina. Ponoči sploh, samo danes pa še posebaj in to dopoldan, tako da nevem no. Tiste katerim pa ne teče pa ne se sekirat tudi to bo prišlo.
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:28:51
|
|
|
|
polly80
|
heyla...jap tud men še nič ne curlja!!!!tk da nisi edina... aha,no kul boš vidla,boma meli pa največ mleka na koncu
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 1.6.2008 12:30:15
|
|
|
|
polly80
|
romy,saj se nisem sekirala,samo ko sem brala,da večini že curlja,sem se pa malo začela.. no,se ne bom več..saj bo mlekec,mora bit!!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?