|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
1.6.2008 8:46:14   
alea01
zmenjenouser posted image . Verjetno bom brez avta..... Zdej so že borbe pri bajti, glede vožnjeuser posted image . Bom pa prišla do tržnice Moste in me bo tvoja malenkost zapeljala do Cityparkauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
1.6.2008 8:49:41   
*Mojca*
Kje pa, bo moja malenkost z avtom prišla do tvoje in naju zapeljala v Cityja. Da ne rodiš kje po poti user posted image user posted image

uživaj v bučkah in perutničkah, jaz se grem pa malo učit...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
1.6.2008 8:56:41   
polly80
jutro..

pridem malo na nedeljski čvek..
imam kar par strani za prebrat od včeraj zvečer,ste pridno vzele misijo 5.del,nimaš kaj!user posted image
kot vidite,user posted image ne bo Mak Adam,niti Makadamija,niti Nedeljko očitno..user posted image user posted image

she29 bi mi po moje poslala sms,verjetno samo preživlja lep vikend s svojim user posted image ..
cv3 imam jaz že kak teden na sumu..
hm,pa tteeaa je tudi že nekaj časa v bolnici,mogoče pa že carta..
kaj pa D.anna?a se je kaj javila danes?

no,sem pa vesela,da tako uradno začnemo sezono junijčic 2008..user posted image

sem si zdaj prala lase,pa sem včeraj kupila subrino,pa lepo operem,pa želim dat gor balzam,pa stiskam ven,pa še kar stiskam,pa nič mehki niso bili lasje..pa sperem,pa spet jovo na novo stiskam,pa češem..pa lasje sploh ne grejo razčesat..pa pogledam,sem pa šampon kupila,ne balzamuser posted image ..to se mi še tud ni zgodilo..eh,mam pač 8krat našamponirane lase,pa nerazčesane,kaj morešuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
1.6.2008 9:10:02   
lunca14
Mene pa nobena ne pogreša.....šmrk,šmrkuser posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
1.6.2008 9:11:28   
lunca14
ninny......vse nartabule,vse nartabule za tebe,vse nartabule zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
1.6.2008 9:13:45   
polly80
ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše!!!!!!!!najlepše darilo pa pride...kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

lunca,tebe še ne smemo pogrešat,maš še slabe 3 tedne do dneva D..user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
1.6.2008 9:17:02   
she29
jutrooo!

evo me punce, še sem tu in tudi nič ne kaže da bi že šla v Rimuser posted image Zdajle imam minutko, ker čakam mojegauser posted image , da se stušira pol pa greva na en sprehod, dokler še ni vročina prehuda.
Madonca kolk ste načvekaleuser posted image . bom pol brala ko bo več časa..
zdaj samo kar sem na hitro uspela zasledit..
Vidim da rodila nobenauser posted image  Pa dajte no punce kaj mečkateuser posted image : polly, d.anna... stojim za vami v vrstiuser posted image

ninny vse NAJBOLJŠEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

včeraj mi je nekaj malega priteklo iz bradavic...najprej rumeno, potem pa prozorno...je to to?

user posted image to je že dober znak po moje. tudi pri sebi enako opažam.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
1.6.2008 9:19:13   
Anonimen
Punce hvala za čestitkeuser posted image Vam pošiljam eno virtualno user posted image in user posted image (ta nič ne rediuser posted image user posted image ), da se boste malo posladkaleuser posted image

sem mislila da to rata pri 5000 postov ne 2000 a ni ninny dobila pred kratkim?

hip hip hura zame

ne, pri 5000 nič ne dobiš, mogoče samo kakšne ločitvene papirje, ker je znak da preveč čvekašuser posted image user posted image

A mislite da je treba že odpret temo na starši čvekamo? Al kdaj se to naredi?

lahko, pa počakamo, da nas kaj več rodi, ker tiste ki so rodile se res bolj malo oglašamo. Drugače pa greš na starši čvekamo in tam odpreš npr. junij 2008

Pa Eva2008, ful me zanima kako je z njo in dvojčicama...očitno je res tako kot je ninny rekla, da se potem neha čvekat...

samo me smo take čvekice, da ne verjamem da bomo kar nehale, mogoče bo mal zatišja ta prvi mesec, da se navadimo ritma, potem bomo pa le čas najdle, a ne?

Alea-mi tud danes pečemo na žaruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
1.6.2008 9:25:02   
Anonimen
Jutrčke in najprej vse najnajnajnajsupermeganamberuan za ninny user posted image

Zdej pa slapovi iz jošk! Meni že nekej časa kaplja ven bela prozorna tekočina, bojda je to kolostrum, ga je pa za 2-3 ml naenkrat (ker naj bi bil tolko velik dojenčkov želodček zdejle) user posted image

Drgač mam pa filing da bom kr lubenico rodila k sem jih tolk pojedla v zadnjih dveh tednih user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
1.6.2008 9:32:30   
she29
bom še očitno nekaj časa z vami. pride namreč moj izpod tuša in me vpraša če lahko gre rajši sam na sprehod, češ da jaz tako počasi hodimuser posted image user posted image user posted image . In da ne bom dodatno zagrevala prostora mi gre še računalnik ugasnituser posted image . bimbo, a misli, da si ga ne znam sama nazaj prižgatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
1.6.2008 9:32:36   
Anonimen
No, katera bo danes rodila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
1.6.2008 9:33:02   
Anonimen
bimbo, a misli, da si ga ne znam sama nazaj prižgat

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
1.6.2008 9:35:31   
Anonimen
pride namreč moj izpod tuša in me vpraša če lahko gre rajši sam na sprehod, češ da jaz tako počasi hodim

Haloooo???? To je pa višek neotesanosti! Ti morš hodit če ti paše pa pika. Nej pa okol tebe dela kroge tko kt kužki k jih peleš na sprehod user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
1.6.2008 9:36:25   
she29
No, katera bo danes rodila?

ninny jaz bi moglauser posted image -se spomniš ko sta mi prejšnji teden s polly prerokovale da bom danes rodila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
1.6.2008 9:37:46   
Anonimen
no, saj do konca dneva imaš še kar nekaj časauser posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
1.6.2008 9:38:13   
she29
pride namreč moj izpod tuša in me vpraša če lahko gre rajši sam na sprehod, češ da jaz tako počasi hodim

Haloooo???? To je pa višek neotesanosti! Ti morš hodit če ti paše pa pika. Nej pa okol tebe dela kroge tko kt kužki k jih peleš na sprehod

se strinjam, sem bla žalostnauser posted image .

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
1.6.2008 9:40:56   
she29
no, saj do konca dneva imaš še kar nekaj časa

to imaš pa tud pravuser posted image .
v petek sem šla 3x dol in gor po stopnicah,sem kao hodila v kaslc gledat če je kaj pošte, a potihem upala da mi hoja pospeši poroduser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
1.6.2008 9:48:10   
Anonimen
She pejt po eno hitro srečko user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
1.6.2008 9:51:15   
polly80
bom še očitno nekaj časa z vami. pride namreč moj izpod tuša in me vpraša če lahko gre rajši sam na sprehod, češ da jaz tako počasi hodim . In da ne bom dodatno zagrevala prostora mi gre še računalnik ugasnit . bimbo, a misli, da si ga ne znam sama nazaj prižgat

user posted image user posted image user posted image pa si le znala nazaj prižgatuser posted image user posted image
ja ne vem,zakaj si tako počasnauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja,maš še točno 14 ur in 10 min časa..to je pa kar nekaj,torej možno,da danes rodiš..

meni so se očitno zmotili pri PDP..user posted image bom pač prva med nami junijčicami,ki bo čez rokuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
1.6.2008 10:01:49   
alea01
she29 in polly80- marš rodituser posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
1.6.2008 10:04:29   
alea01
ma, je hudič. Jaz imam PDP 11.06, pa bi že kar rodila, ker grem sama sebi na živceuser posted image user posted image . Pa še mojemu bi najbolj ustrezalo, ker tisti teden bo krizaaaaa.
Morebiten zagovor doktorata, pa še delavec pri firmi je na dopustu, pa še tiste stvari rihtat.....user posted image .
Nič, grem rodit. Čaouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.6.2008 10:05:11 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
1.6.2008 10:09:17   
polly80
Nič, grem rodit. Čao

aleauser posted image user posted image sicer pa sta se včeraj ravno ugrifala user posted image ,tako da lepo ponavljaj vajo,pa bo,pa še on mora bit sproščen pred zagovorom,tako da...!user posted image

grem na sprehod,je lep dan..lp

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
1.6.2008 10:14:36   
beyba
Dobro jutro ČVEČE ČVEČAKSTE...A ve vewste kolk mamo pol mi dela ko zvečer pridemo domov, pa vas moramo za cel dan prebra t nazaj.....  Mamo potem večerno branje . Ene pač knjigo pred spanjem me bogice pa vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ste resno vzele tale peti del ni kaj....

Najprej ninny  Vse najboljše za rojstni dan....da se ti izpolni čimveč želja, predvsem pa da bi te tvoja bebica čimhitreje prišla spoznat, da boste skupaj uživali v sladkem družinskem življenju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa privošči si danes dekle!!!!!!!!!

Kar se tiče kaplanja in curlanja...  naj vas razočaram da to ne napoveduje poroda, ker bi potem mela jst že vsaj en mesec on pol stsarega dojenčka.

Za vse ki ste tko nestrpne držim pesti da se vam vreoča želja čimprej izpolni in greste končno rodit, čeprav kljub temu in vaši goreči želji dvomim da nas bojo vaše pikicec kaj upoštevale, ven bodo padle šele ko se bo njim to zluštalo.

Nič grem se jst oblečt, pa potem k mami, moj tako pride šele ob štirih, tako da mi ne bo dolgčas.....

lepo se imejte in iskoristte lep dan!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
1.6.2008 10:28:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mene pa nobena ne pogreša.....šmrk,šmrkuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    še zmeraj šmrk ,šmrk...............

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
1.6.2008 10:30:50   
Anonimen
ooooo še jst vas pozdravim....ninny vse najboljše za roj.dan,naj se ti izpolnejo vse želje,ki si jih sama najbolj želiš!!!!gremo nauser posted image !!!
aaaa tkole mojca...včeri ti še nič ni curljalo danes me pa že prehitevaš!!!!hehe
punce ste gledale pol casanovo?men se je ni dalo,sem se raje basala s sendviči in sladkarijami...pa moj mi je noge masiral...
...evo naš mesec se je začel..sej ne morem vrjet...punce brojimo sitno!!!!..men so tko obljublali da bom prej rodila,na koncu bom pa še čez rokuser posted image ...upam da ne...jst bom kr ta teden rodila tam konec tedna al pa drug teden v začetku-sem se tko odločla,morem še podnajemnika nasratuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?