aleksandra silvija
|
Najprej-- Ninny vse naj naj . Darilo še pride, tebi pa vse lepo, pa da se preveč ne načakaš! Vidim, da še nobena ni rodila danes. no, ampak kar nekaj dneva je še pred nami,... Mojca, dobro se uči. Pri nas je pa letošnje leto zares za po ! Včeraj je šel mož s fantkom v živalski vrt-z vlakom. Seveda je cel dan letal za njim in potem še vzgojiteljici,... Ampak zvečer je mož dobil vročino. 39. Neverjetno. Letos jo je že imel ene 2-krat, prej pa 15 let nikoli. In danes je čisto ubit. K zdravniku noče, ker mu je rekla, da ima v grlu ostanke hrane, ampak boli in bolelo ga je že grlo in je imel obloge na mandeljih,...hmmmm Sedaj ima ponovno bele pike, pa punca še vedno z vročino,...samo še tega se manjka, da zbolim. V soboto dopolnim-napolnim polnih 38 t-oba otroka pa sem rodila ob takem času, malo me skrbi,... Teh vročin imam poln kufer in letanja s čaji, vodo, raznoraznimi napitki, pa toplomerji, Daleronom in vlažnimi krpami. No, še v trgovino sem šla danes. Gužva pa kot pred iber prazniki,.... Res. Poln kufer. Najraje bi šla v P, pa bi imela vsaj 7 dni mir....samo ne vem, kdo bi naju kaj prišel pogledat,....mož in hči z vročino zagotovo ne,...
|