|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
1.6.2008 10:31:57   
Anonimen
lunica vešda te pogrešamo in šmirgl šmirgluser posted image user posted image
itak si the best!!!user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
1.6.2008 10:33:31   
Anonimen
lunca -user posted image jaz te pogrešamuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
1.6.2008 10:35:27   
aleksandra silvija
Najprej-- Ninny vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Darilo še pride, tebi pa vse lepo, pa da se preveč ne načakaš!

Vidim, da še nobena ni rodila danes. no, ampak kar nekaj dneva je še pred nami,...

Mojca, dobro se uči.

Pri nas je pa letošnje leto zares za pouser posted image !
Včeraj je šel mož s fantkom v živalski vrt-z vlakom.
Seveda je cel dan letal za njim in potem še vzgojiteljici,...
Ampak zvečer je mož dobil vročino. 39. Neverjetno.
Letos jo je že imel ene 2-krat, prej pa 15 let nikoli.
In danes je čisto ubit. K zdravniku noče, ker mu je rekla, da ima v grlu ostanke hrane, ampak boli in bolelo ga je že grlo in je imel obloge na mandeljih,...hmmmm
Sedaj ima ponovno bele pike, pa punca še vedno z vročino,...samo še tega se manjka, da zbolim.
V soboto dopolnim-napolnim polnih 38 t-oba otroka pa sem rodila ob takem času, malo me skrbi,...

Teh vročin imam poln kufer in letanja s čaji, vodo, raznoraznimi napitki, pa toplomerji, Daleronom in vlažnimi krpami.
No, še v trgovino sem šla danes.
Gužva pa kot pred iber prazniki,....

Res. Poln kufer.
Najraje bi šla v P, pa bi imela vsaj 7 dni mir....samo ne vem, kdo bi naju kaj prišel pogledat,....mož in hči z vročino zagotovo ne,...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
1.6.2008 10:36:53   
aleksandra silvija
še zmeraj šmrk ,šmrk...............

Lunca-ja, včeraj cel dan ni bilo glasu od tebe---ampak si mislim, če bi imela user posted image  že v naročju, bi poslala kakšen SMS?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
1.6.2008 10:37:16   
Anonimen
AS - user posted image user posted image pa veliko user posted image da se čimprej vsi pozdravite, ker res nimate sreče zadnje čase.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.6.2008 10:39:45   
*anamor*
Haj,

punce  tako ste se razpisale, da vas enostavno ne morem prečikirat. Tako, da vsem čestitke, ki so rodile. Jaz pa se bom še cel mesec mučila v tej vročini. No sem se prehitro pohvalila, da ne otekam, vzamem besede nazaj, sem že prava babica z otečenimi nogami. Šmrk.
Včeraj sem si kupila nederček za dojenje, pa sem si celo vzela malo večjega, saj nevem kako bo z mlekom. Upam, da bo ok.

Se še beremo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.6.2008 10:40:30   
Anonimen
ja AS res kriza a ne!!! vas pa kr neki lovi...upam da bo kmalu bolje....pa to prestopno leto je letos obup...kmal bomo rodile in bo kmalu vse bolje...men že gre tud na živce vse,ker sem tolk odvisna od drugih,pa se mi zdi da se morjo kr vsi neki meni prilagajat,pa ko vidim da katerem pa to ne paše najbolj,pol sem pa še sama sebi odveč...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4407
1.6.2008 10:47:12   
aleksandra silvija
Romy-če bo modrček slučajno prevelik, pa kakšno blazinco več not,..user posted image

Pa hvala punce za lepe želje.
Kar se bolezni tiče je letos res zelo čudno leto.
Ampak enkrat se mora tudi to umiriti,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
1.6.2008 10:52:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

AS - user posted image user posted image pa veliko user posted image da se čimprej vsi pozdravite, ker res nimate sreče zadnje čase.

Hej aleksandra se podpišem pod to,res nimate sreče letos s temi virozami,glej,da jo še ti ne staknešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za šmrk.šmrk.....sm se pa sm mal pohecala,mal mi je blo dolgcajt,ko je moj spet šel na parcelo,pa smo sami doma,no dolgcajt,saj mam dva škorca,za katere je treba skrbet in ju animirat,ampak jaz bi tud enga animatorja zaseuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
1.6.2008 11:04:09   
aleksandra silvija
ampak jaz bi tud enga animatorja zase ...

Ti, jaz tudi,..user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
1.6.2008 11:12:53   
anaj22
Ojla srečke user posted image

Jest sem še 2v1 sam zadnje dni ni blo možnosti prit do rač. Drugač sva bla z možekom včeri na poroki in sem veselo plesal in bla pokonc celo do pol dveh. Mali je super sodeloval sam moje noge pa niso hotele, mam še dons čist zatečene.

Za nazaj sem sam tok počekirala da vidm če je kera rodila in vidm da mam ful za čestitat.
Tina28 čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image
Kaja08 čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image
marty5 čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image
annnna čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image
tul čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image

Dobrodošla Romy1612
AS velik velik velik user posted image user posted image user posted image da boste čim prej zdravi in vas tale vročina že enkart pusti primeru

ninny vse naj naj naj boljšeuser posted image user posted image

preživite lepo nedeljo
se tipkamo
papa

Neposredna povezava do sporočila: 4411
1.6.2008 11:18:24   
Anonimen
A ve vewste kolk mamo pol mi dela ko zvečer pridemo domov, pa vas moramo za cel dan prebra t nazaj..... Mamo potem večerno branje . Ene pač knjigo pred spanjem me bogice pa vas... ste resno vzele tale peti del ni kaj....

beyba - pa bod doma, čvekaj z nami, pa ti ne bo treba user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mene pa nobena ne pogreša.....šmrk,šmrkuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    še zmeraj šmrk ,šmrk...............

Nisi še na vrstiuser posted image , bom še jaz pred tabouser posted image , če me ne prehitiš po desni.

aleksandra - za vse tvoje bolnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
1.6.2008 11:30:42   
*Mojca*
lunca14 ti se vsak dan javiš, zato še nisi missing person user posted image Probaj nas zignorirat za par dni pa boš videla kako te bomo pogrešale user posted image

alea01: upam da že rojevaš user posted image

anaj22: svaka čast za plesanje, jaz komaj hodim

bebya: kot je že nya rekla, bo treba čvekat z nami pa ne boš nič zamudila.

as: vi pa res nimate sreče s temi virozami user posted image user posted image user posted image da bo boljše. Zdaj bo itak poletje pa tudi tamali ne bodo več tako občutljivi user posted image

Nič, zdaj grem počasi kuhat, sicer ne vem točno kaj, ampak bo že....

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
1.6.2008 11:51:53   
polly80
halo

jaz sem iz sprehoda,vroče za popuser posted image ...
zdaj pa noge u luft..user posted image pa kuha..kar naj se navadiuser posted image

pa daj,a sem jaz edina,ki ji ne teče mleko iz jošk oz.ta kolostrum..user posted image nič znakov še o temuser posted image
moji kolegici je začelo tečt v 31.tednu,mora podložke met skos spodaj,da ni čist premočena..

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.6.2008 12:00:38   
Anonimen
Mene pa dans spet zgaga daje, pa sm si kupila en donat - sej vem, da ne bi smelauser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
1.6.2008 12:10:52   
Anonimen
heyla...jap tud men še nič ne curlja!!!!tk da nisi edina...kaj je zdej polly???še nisi šla v P!!!ah ti šment...

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
1.6.2008 12:12:24   
Anonimen
veš kaj men ful pomaga zaz zgago-kruh!!!tk pol rezine kruha pojem,najbolše da je star kak dan al pa dva in je koj bolše,da ne jem skoz gastalov...al pa par rezin prepečenca...probaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
1.6.2008 12:13:22   
Anonimen
Ma mi nič ne pomaga - sej bo bolš - še malo, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
1.6.2008 12:14:10   
Anonimen
Meni edino rupurut pomagauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
1.6.2008 12:16:16   
Anonimen
punce sej že sitno brojimo počas-juni9j je tu!!!sej bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
1.6.2008 12:17:50   
Anonimen
sitno,sitno jaz imam šele čez 28 dni rokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
1.6.2008 12:28:00   
polly80
nya-mene tud zgaga..pa jaz tud kak požirek donata,po moje ne more škodit..rupurut pa ful pomaga,samo ga vzamem samo,če je res hudo..mam še samo 2,pa ju šparam za hude cajteuser posted image

taanikaa-jah,saj pravim,da so se mi zmotili v PDP po moje,ker je zadnjič rekel,da je malo manjši user posted image ,samo da rokov pa zdaj ne prestavljajo več..

čeprav punce,tudi annnni so rekli,da je dojenček za 4 tedne premajhen,pa je dobila pravega korenjakauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
1.6.2008 12:28:42   
*anamor*
Haj,

tudi meni že kar nekaj časa curlja mleko iz prsi oz. ta tekočina. Ponoči sploh, samo danes pa še posebaj in to dopoldan, tako da nevem no.
Tiste katerim pa ne teče pa ne se sekirat tudi to bo prišlo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
1.6.2008 12:28:51   
polly80
heyla...jap tud men še nič ne curlja!!!!tk da nisi edina...

aha,no kuluser posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla,boma meli pa največ mleka na koncuuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
1.6.2008 12:30:15   
polly80
romy,saj se nisem sekirala,samo ko sem brala,da večini že curlja,sem se pa malo začela..user posted image no,se ne bom več..saj bo mlekec,mora bit!!!!user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?