Bonnie_RR
|
Včeraj... Je prišel potem čez 2 uri cel sladek, js sem šla pa rajš kr spat. Sem bila ful slabe volje... potem se je pa še zjutri neki k meni stiskal, pa neke lubčke kradel... Ko en otrok, res. Sej je danes nov dan, pa sem boljše volje pa vse, ampak mene izredno moti to, da se potem pa kar vse pozabi in smo spet vsi happy. Pač narediš vse po svoje, si zraven misliš, sej bo dec naslednji dan že vse pozabil, potem se kao neki prilizuješ in je stvar rešena. Js to tak sovražim! Glede pijačk in tega... Js ga res ne omejujem, kar se tega tiče, se vedno tud nekak zmenma, da obema paše. Js tud znam fajn po koftkih hodit , pa mi tud nič ne reče. Amapk včasih pa tud pride trenutek, ko ti kej ne paše, pa še za učit se imam, pa sem še zaradi tega malo bolj občutljiva in živčna in pač pričakuješ, da bo to drug razumel... Vstajanje... Joj, tinkatonka, na to temo sva imela pa že tolk enih "pogovorov", da rajš ne govorim. Njegova verzija: cel teden mora zgodaj vstajat za v službo (btw js se vedno vstanem, ko se ona dva, pa še tamalga mu zrihtam, da ga samo v vrtcu odloži), dela cele dneve, čez vikend se pa ja mora malo spočit. Pa na pijačko tud more it v petek ali soboto in potem je nerealno pričakovat, da se bo lahko zjutraj zgodaj zbudil. Mislim... Jao... Js res že tak komaj čakam, da končam tale faks in grem delat, kr potem pa ne bo nobenih izgovorv, kako mora en delat, drug ima pa skoz čas (tako je njegovo prepričanje ). Imam že poln kufer tega! Sem imela zadnjič (17.5.) v soboto izpit in sem še par dni poslušala, kako sta bila sama, pa ga je vse on zrihtal, pa blabla... Verjetno je medaljo čakal?! Prejšnjo soboto sem šla že ob 7h zjutraj z dedijem k mehaniku (zarad tehničnega), pa je moral tamali J. zbudit (ko je videl, da mene ni), ker J. sploh ne ve, kaj se dogaja okrog njega. Bi lahko prekle padale, pa ne bi trznu. Ja sej, najlažje se je nevednega naredit... Kak teden je boljš, kak teden je slabš... Mah... Sem morala malo ven dat. Je takoj boljš... No, zdej se morem pa učit... Aja, jer.za... Js bi tud takle malo uživala! Si mi ful lušte po morju naredila... No, midva sva v petek le uspela nekaj rezervirat, tako da ne bomo celo poletje doma. Sredi julija bomo uživali v Turčiji ,tamali že vsem razlaga, da se bo z letalom peljal... Lp