Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:15:35
|
|
|
|
sazi
|
Jaz si grem pa še eno kavo skuhat, da bom lažje preživela še to urco, ki je pred mano. Jo bo še katera???? Si grem še jaz eno kavo skuhat.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:17:02
|
|
|
|
Eviii
|
jst pa ne pijem kavice. si grem pa čaj za hujšanje skuhat .
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:18:11
|
|
|
|
jer.za.
|
čaj za hujšanje skuhat -no bi jest tut mogla nekej takega začet, ker se mi je spet nabralo nekaj kg. Najbolje, da s ponedeljkom še jaz začnem z ločevalno.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:21:39
|
|
|
|
Eviii
|
začni z ločevalno čez 2 dni, da bova na istem. zmenjeno? v petek začneva s proteini, ok? no, jst bom drugi krog, ti pa prvi, pa vseeno.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:23:14
|
|
|
|
sazi
|
bi kaj napisala, pa se mi sploh ne da - uživam pa ob kavici-čokoladici, pa še nekaj delam zraven
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:23:22
|
|
|
|
jer.za.
|
začni z ločevalno čez 2 dni, da bova na istem. zmenjeno? Ma ne vem, če bomo šli na morje potem ne vem če bi že v petek začela. Bi rajše prestavila na torek. Če pa ne grem na morje pa začnem v petek. Še katera?????
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:25:03
|
|
|
|
jer.za.
|
Jest bi pa zdele sladoled jedla. Od Maxima, malago,mmmmmmmmmmmmm......
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:26:27
|
|
|
|
Eviii
|
jst mam pa pol sladoled in čokolado. komaj čakam ... se že kr tresem, ki mi je cukr padu.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:28:23
|
|
|
|
jer.za.
|
se že kr tresem, ki mi je cukr padu. Še mal pa bo večer pa boš lahko. Kaj boš pa jutr? Jagode????Breskve???
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:34:12
|
|
|
|
tinkatonka
|
kaj je punce? ni nič dela? Pridte meni pomagat
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:35:03
|
|
|
|
tinkatonka
|
jaz vsak dan zjutraj zacnem z locevalno, pa se vsak dan popoldne pregresim in jovo na novo
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:35:52
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Jaz si grem pa še eno kavo skuhat, da bom lažje preživela še to urco, ki je pred mano. Jo bo še katera???? Si grem še jaz eno kavo skuhat. jaz sem danes že tri spila grem jaz raje na 1 liter vode
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:36:36
|
|
|
|
Eviii
|
grem ob štirih (delam do štirih in niti minute več) z dejanom v hoferja. morem kupit čokolado, ki je nimam nič doma (sem jo mogla vso pospravit preden sem začela z dieto ). in bom kupla še vse sadje in zelenjavo, ki jo vidim. jutri si bom pa zelenjavno juhco nardila. pa s sadjem se bom basala od jutra do vičira.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:40:14
|
|
|
|
jer.za.
|
jaz vsak dan zjutraj zacnem z locevalno, pa se vsak dan popoldne pregresim in jovo na novo -a fitnisiraš še kaj??? Eviii: joj, do štirih . Meni je še do treh predolga. Zadnje čase hodim v službo ob 6.30, da ob 14.30 lahko šibnem domov, tako da sem ob treh že doma. Si pa ne predstavljam, da bi imela službo od 8.00 do 16.00, pa še vožnja . Vem da imam srečo ja, tudi sedaj iščem tako službo da bo kolikor toliko normalen delavnik.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:53:20
|
|
|
|
tinkatonka
|
-a fitnisiraš še kaj??? mi je poteklo ravno ko sem pričakovala M in potem nisem podaljšala (dobr izgovor a ne) zdaj bom pa raje obula superge in se ponoči ko pade tema, da me noben ne vidi odpravila tečt. Pa kolesarila bom veliko s tamalim pa bo rekreacija.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:53:57
|
|
|
|
Eviii
|
jer.za, jst sm tudi bolj zgoden tip. sicer imam uradno urnik od devetih do petih, samo sem se uprla. sem rekla, da mi od osmih do štirih bolj paše. baje pa se mi v novi službi (če bom sprejeta) obeta celo dvoizmensko delo. pa mene to ne moti. ni panike. meni tudi ni blema delat nadure. in med vikendi. to mi sploh ni problem. samo zahtevam pa fer odnos od delodajalca. in v sedanji službi tega nimam.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:55:22
|
|
|
|
Eviii
|
tinkatonka, se strinjam s tvojim planom za telovadbo. zdej je itak prevroče za kako telovadbo (no, razen zvečer v postelji ). pa raje za našimi mulci letamo naokoli in ne jemo tolko, pa je. simpl ko pasulj .
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:56:55
|
|
|
|
jer.za.
|
ponoči ko pade tema, da me noben ne vidi -midva z dragim bova tudi začela počasi kolesarit. Se kar velikokrat poleti, ko mali zaspita usedeva na kolo in greva na en krog. Samo kaj ko je po koncu kroga še čas za kakšno pivo , ki potem vse skupaj izniči.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 14:58:10
|
|
|
|
jer.za.
|
simpl ko pasulj A za mulci letat a ne-jest? Ker meni za mulci letat ni problema, ne-jest, sploh zvečer pa mi je veliiiiiiiik problem.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 15:04:09
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. simpl ko pasulj A za mulci letat a ne-jest? Ker meni za mulci letat ni problema, ne-jest, sploh zvečer pa mi je veliiiiiiiik problem. jer.za bejž domov, ura je 15 Jaz mam pa še pol urce mučenja
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 15:06:31
|
|
|
|
Eviii
|
sej meni ni problema zvičir ne jest. tudi ne tekat za dejanom. samo kaj, ko me v službi res kak dan zasujejo z delom in pol ni energije za dejanom laufat. sploh, ko grem v ljubljano, pridem domov ko štraca in ne morem nič. no, danes je pa itak en nič naporen dan, tako da bova šla kmalu v trgovino in na igrišče. si je danes zaželel it in komaj čaka, da ga peljem ven.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 15:08:58
|
|
|
|
jer.za.
|
jer.za bejž domov, ura je 15 Šibammmmmmmmmmm................ . No lepo se imejte, pa še malo čvekajte da bom imela jutri kaj za delat-vaše čveke za brat . Se tipkamo spet jutri. Lep popoldan vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 15:15:56
|
|
|
|
sazi
|
Vidim, da je še kar gužva. Meni se ne da letat ne tako ne drugače, če je pa tekma, lahko pa laufam tudi 2 uri (sicer o hitrosti raje nebi, pa tudi večino proge prehodim po klancih, koreninah, vrtačah, skalah...). To soboto spet skoknem na eno tekmo - državno prvenstvo. Toliko, da se razmigam, za rezultat itak nimam šans, ker tokrat ni posebne kategorijeza nas, rekreativke. Dobro, da me je ena spomnila, koliko je ura. Moram še v trgovino, pa po Leva in domov. Drugače pa jer-a in Evii, ja vem, da sta jutranja tipa, meni pa to sploh ne potegne - sem zjutraj čisto hin, je pa res, da hodim spat okoli polnoči, pred enajsto pa nikoli. Imam pa tko super delovnik, da se raje ne hvalim - saj veste, super direktorca, pa še bolj prijazni lastniki firme...
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 15:34:38
|
|
|
|
Eviii
|
no, zdej bo šla pa še tinkatonka kmalu domov. jst mam pa še pol urce. pol bom pa dejana pobrala in greva malo vn. zdej zabava mojo staro mamo. in me je nagnal vn iz dnevne, ko sm jih šla prej pogledat. čisto je nor na mojo staro mamo. sazi, ti pa fajn opravi na tekmi. sej si vidla, kako se je zadnič izteklo. si mislila, da ni nič, pol si bla pa tretja .
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 28.5.2008 15:51:09
|
|
|
|
Eviii
|
no, vidim, da ste šle vse, pa grem še jst...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?