ursa_p
|
Zivjo, klepetulje! Jaz sem ze celo dopoldne gor, ampak se cez vase cvekanje ne prebijem. Morje ... uuu, je pa ze toplo ... moj sinko gre jutri na morje z mojo mami ... pa se od njenega tipa vnucek gre zraven, ki je samo 4 mesece starejsi od Gala ... upam, da se bodo imeli v redu. Bom dala kar kopalke zraven, ce se slucajno opogumi. Joj, kaj bi sele jaz dala, da bi imeli kje na morju kak vikend ... ali pa kje drugje, samo da se malo odklopis. Sva res v taki familiji, ki nima nihce nikjer nic. Hujsanje ... Tinkatonka ... sej vcerej se pa nisi pregresila. Joj, jaz bi tud mogla ... ampak je tezko it na neko dieto, ce ze tko nc ne jes in si zbircna metka. Moja edina stvar, ki jo moram narest za zacetek hujsanja je prepoved cokolade ... in sem ze na dobri poti ... mislim, da si je ze ene 2 tedna nisem kupila ... potem se malo pregresim s piskoti, ampak teh ne pojem veliko ... problem je le cokolada. Tek .. pri meni ne pride v postev ... tako nerada tecem, da je groza. Da ne govorim kaksna sem po 5-ih minutah teka ... rdeca v glavo kot puran. Orbitrek iscem ... bi ga kupila, pa nikjer ne najdem rabljenega Kerrlerjevega. Sazi .. dej poglej prosim katerega imas ti ... Tinkatonka ... ti tudi prosim. tinkatonka, se strinjam s tvojim planom za telovadbo. zdej je itak prevroče za kako telovadbo (no, razen zvečer v postelji ). pa raje za našimi mulci letamo naokoli in ne jemo tolko, pa je. simpl ko pasulj . Eviii ... blagor tebi ... jaz cele dneve letam za otrokom, pa gre vseeno samo gor. Imam res aktivnega otroka, pa nic ne pomaga. Delovni cas ... jaz delam od pol osmih do pol stirih. Smo ze predlagami, da bi od pon. do cet. delali od 7-ih do pol stirih, pa gremo v petek ob enih domov ... pa ni slo skoz. Zjutrej vstajam ob 7-ih in sem cist koma ... komaj vstanem ... tako da ck ck, pa sem ze v sluzbi. Mam res sreco, da imam otroka zaspanega kot mamica ... tako da me ni navadil na zgodnje vstajanje. Matic je vcasih zgodej vstajal ... ob 6-ih ... zdej ni variante ... odkar imam mene in otroka je cist hin ... hahaha ... Jer.za ... jaz bi mogla Matica za en teden k vam poslat, da bi vidu kaj pomeni delat ... ne pa da jaz travo kosim, pa drevje obrezujem ... joj, kako je obrezal tiso ... verjetno bi se mu se krave smejale (ane, Katja) Eviii ... drzimo pesti da dobis sluzbo ... Jer.za ... tebi pa najprej za uspesen razgovor, potem pa se za sluzbo. Koncno sem se prebila do konca! Lp, Ursa
|