|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
29.5.2008 9:16:35   
Eviii
dan user posted image .

kako ste? mi smo imeli eno grozno noč. pa ne po krivdi dejana. dejan mi je včeraj zaspal že pred osmo in je do šestih zjutraj spal v svoji postlci. priden moj dejan user posted image user posted image user posted image . jst sem pa csi gledala. ob enajstih je moja sestra pršla domov in sem se zbudila (sej nisem spala, samo tudi zaspana nisem bla več). malo kasneje sem šla spat. pa glih zaspim in moja mama uleti, da če sem kje vidla našega mačkona. ajd, spet zaspim nazaj, pa me možek kliče, da bi on še malo ostal pr kolegih (so šli na pizzo) in da bo pršu kasneje. no, spet zaspim. možek pride domov nekaj čez eno in me spet zbudi. dejan je pa začel ob šestih zjutraj razgrajat in tulit, da hoče jest. samo ni hotu, da mu dam jst za jest, ampak moja mama. jst pa v jok, češ, da me ne mara user posted image ... pol sm šla spat in sem se vsaj malo spočila do osmih in pol. zdej sem si pa lase šla oprat.

malo prej so me klicali, da so mi spremenili uro razgovora. ga imam že ob osmih zjutraj. sej tako mi še bolj paše, da mi ni treba med službo hodit tja, ampak bom lepo začela jutri delat ob devetih pa bo.

no, pridem še malo kasneje pogledat, če je še katera tle.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
29.5.2008 9:30:23   
jer.za.
Ma sem napisala cel roman, pa me je vrglo venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
29.5.2008 9:36:40   
jer.za.
No da na hitro povzamem:
Eviii, tudi jaz zadnje dni malo slabše spim, vendar mene daje vročina. Tako da zjutraj malo prej vstajam, da se še enkrat stuširam, ker sem ponoči čisto mokra-pa spim golauser posted image . Mi je tako vroče, da tudi dragega proč odganjam, medtem ko mu roka zahajauser posted image user posted image . Mali pa kar v redu spita, ni nekih groznih problemov(trkam!).
Razgovor: sem ti kar malo "fouš", ko boš že zjutraj opravila. Jaz imam pa razgovor šele ob 14.00, tako da bom cel dan na trnih. Sem pa danes sanjala, da so me vprašali, kaj pričakujem od službe, pa sem jim odgovorila da samo "fer odnos", pa nič drugegauser posted image user posted image .
Včeraj sva šle potem z Zalo v Kranj po čevlje, sva jih dobile v Massu.
Nekdo trka, šibam....

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
29.5.2008 12:57:17   
jer.za.
No, kje ste vse? A bomo danes tudi kaj čvekale?
No, jaz sem pa sedajle samo nekaj na pošto nesla, nazaj sem pa prišla z dvojnimi novimi kratkimi hlačami in eno tuniko za na kavbojkeuser posted image . Nakup sem pa opravila v petih minutah.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
29.5.2008 13:33:52   
jer.za.
A danes pa nikjer nobeneuser posted image
Tinkatonka, Sazi, Eviii, Ursa_p, Bonnie,....no, kje ste? A vse počivate nekje zraven klime, z litrom vode v roki?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
29.5.2008 13:41:15   
sazi
A danes pa nikjer nobene
Tinkatonka, Sazi, Eviii, Ursa_p, Bonnie,....no, kje ste?

trenuno stanje pravi

Uporabniki na tej temi: sazi

torej kje si pa ti?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
29.5.2008 13:45:47   
jer.za.
trenuno stanje pravi

Uporabniki na tej temi: sazi

torej kje si pa ti?

Malo tukaj, malo tam, ampak ves čas na RRuser posted image user posted image user posted image .
No zdele si grem še eno kavo skuhat-da bom lahko čvekala v miru, sedaj ko se je vsaj ena javila.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
29.5.2008 13:54:56   
tinkatonka
nekje zraven klime,

moja klima je ventilator, ki meša vroč zrak user posted image user posted image user posted image

Si pa pospravljam pisarno, ker imam grdo navado, da papirja, ki je "rešen" ne pospravim takoj v fascikel in se mi potem nabira in nabira....

Naslednji teden sem tako v gneči, da tud živet nimam časa. Sem v SLO samo v pon in pet, vmes pa po letališčih  in v tujini. user posted image user posted image

Grem delat, da čimveč naredim še ta teden

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
29.5.2008 14:12:18   
jer.za.
Ravno sem govorila s šefico glede srede, ko imamo en nujni sestanek popoldan, pa mi je odobrila da sem lahko odsotna, ker imam RDuser posted image user posted image user posted image . Jutri pa tudi že ob enajstih zaključimuser posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
29.5.2008 14:15:04   
sazi
Uporabniki na tej temi: sazi, jer.za., tinkatonka, katjandraž

spet gužva za tako uro

Jaz bom cel dan tu - bo Lev pri mojih, jaz bom pa malo mojo nalogo tipkala - sem imela v planu, d ado jutri pošljem prijavo naloge, pa ne vem, če mi bo uspelo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
29.5.2008 14:17:58   
sazi
katjandraž je že nekam ušla, jaz si grem pa kavo skuhat - bo še dolga daes. Upam, samo, da me lakota ne popade - nmam v službi nič navade jest (razen drobnarij, sadja, malo kruha s kakpnim namazom, pa Nutellla me čaka v omari).

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
29.5.2008 14:19:03   
jer.za.
Evo, jest pa tudi šibam domov. Lepo se mejte, pa pa.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
30.5.2008 7:28:58   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Jaz danes super (kljub precej neprespani noči, saj sta ga obe malo "sračkali"), namreč takoj po mojem razgovoru jo šibnemo na morje do nedeljeuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam jutrišnjo jutranjo kavico na obali, s pogledom na Brione, pa srečni in zadovoljni mali, ki tudi že komaj čakata morje,pa 100% posvečanje možu in malima 24ur/dan, pa ležanje v viseči mreži, pa večerni žar in pivo,pa.......mi že sedajle dogajauser posted image user posted image user posted image .
Bom prišla v ponedeljek nazakj čisto prerojena.

Včeraj popoldan smo imeli pa eno tako prijetno delavno popoldne. Dragi je pospravil vso pokošeno travo, jaz in mali smo grabile, potem sem pa še avto cel pospravila, danes pa ga še v avtopralnico peljem.

Je bila pa Jerca zvečer precej sitko, kar ni in ni hotela zaspati, se je jokala v postelji, pa ene desetkrat ven iz sobe prišla, vmes, ko sem se jaz tuširala si je še celo risanke naštimalauser posted image  No, okoli desetih je le omagala.

Eviii: še držiš dieto? Jaz bi se ti v torek pridružila, če lahko?user posted image  Pa veliko sreče sedajle, sporoči potem kako je šlo.user posted image user posted image Obljubim, da bom zelo močno držala pesti zate!

No, toliko zaenkrat. Grem si po kavico, potem pa pridem spet nazaj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
30.5.2008 7:37:31   
tinkatonka
evii...vso srečo na razgovoru. Tebi tudi jer.za!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
30.5.2008 8:31:43   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Samo na hitrco...

Jer.za, Eviii... user posted image user posted image user posted image za razgovora! user posted image

Jer.za... Vam sem pa kar fauš za mini odpust, na katerega se podajate...user posted image user posted image Js bi tudiiiiiiiiii!user posted image
Skratka, uživajte!user posted image

sazi... Upam, da ti naloga zalaufa na polno in da bo šlo po planu...

tinkatonka... Verjamem, da bo naslednji teden ful naporen... Upam, da bodo dnevi vseeno hitro minili in boš spet doma...

No, js se grem pa zdejle učit. Imam mir, potem popoldne ga tako ne bo...user posted image

Se beremo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 4590
30.5.2008 8:59:12   
jer.za.
No, js se grem pa zdejle učit.

Prijetno in uspešno učenje ti želimuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
30.5.2008 9:52:57   
Eviii
dan user posted image .

hvala punce za držanje pesti. sama mislim, da mi je šlo super. mi je tudi fant na drugi strani mize rekel, da se mu zdim super primerna za to delo. da bom dobila zelo pozitivno oceno z njegove strani. po drugi strani pa si ne dajam preveč upanja, ker nas je bilo ogromno. danes so imeli po 6 razgovorov naenkrat. na vsake pol ure. in razgovori potekajo že cel teden in še v ponedeljek jih bo nekaj (mogoče še kak dan več drugi teden). mislim, da se nas je prjavlo okoli enih 500 za 11 delovnih mest. je pa res to točno tisto, kar sama sedaj delam (oziroma bi mogla delat) in za kar sem izobražena in kar me neznansko veseli. kako točko mi bo tudi izobrazba verjetno prnesla. drugi teden bojo pa kao imeli igro vlog za izbrane kandidate (v tej fazi so čisto vse prijavljene povabili na razgovor).

jer.za, zdej si pa še ti na vrsti. izkaži se user posted image user posted image user posted image .

mi smo imeli tudi en čuden večir. dejan je zaspal okoli enajstih. je sicer že okoli devetih pri meni v postli počival. pol urce kasneje je pa pršu možek domov in takrat ni dal mira. se je hotu z njim igrat. in je bil do enajstih pokonci.

kar se pa diete tiče. ja, sem še kr na ločevalni. malo se sicer pregrešim (na primer zdej sem si privoščla en majhen košček sira, ker me je razgovor kar zmatral), ampak načeloma sem kar pridna. rade volje te bom sprejela v boj, jer.za.

lep dan vsem user posted image .

< Sporočilo je popravil Eviii RR -- 30.5.2008 10:02:39 >

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
30.5.2008 10:37:15   
jer.za.
ama mislim, da mi je šlo super

user posted image user posted image user posted image . Uf, vas je pa res veliko prijavljenih. Pa držim pesti naprej, da boš prišla do zadnjega razgovora, kjer ti bodo povedali da si ti dobila službo.

Jest pa počasi šibam še na eno kavo, potem pa domov oz. še par stvari v Karnj iskat, potem bo pa ura itak že za razgovor. Kako bo šlo vam pa sporočim šele v ponedeljek.

Lep vikend!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
30.5.2008 11:24:31   
ursa_p
Zivjo, klepetulje! user posted image

Jaz sem ze celo dopoldne gor, ampak se cez vase cvekanje ne prebijem. user posted image

Morje ... uuu, je pa ze toplo ... moj sinko gre jutri na morje z mojo mami ... pa se od njenega tipa vnucek gre zraven, ki je samo 4 mesece starejsi od Gala ... upam, da se bodo imeli v redu. Bom dala kar kopalke zraven, ce se slucajno opogumi. user posted image
Joj, kaj bi sele jaz dala, da bi imeli kje na morju kak vikend ... ali pa kje drugje, samo da se malo odklopis. Sva res v taki familiji, ki nima nihce nikjer nic. user posted image user posted image user posted image

Hujsanje ... Tinkatonka ... sej vcerej se pa nisi pregresila. user posted image  Joj, jaz bi tud mogla ... ampak je tezko it na neko dieto, ce ze tko nc ne jes in si zbircna metka.
Moja edina stvar, ki jo moram narest za zacetek hujsanja je prepoved cokolade ... in sem ze na dobri poti ... mislim, da si je ze ene 2 tedna nisem kupila ... potem se malo pregresim s piskoti, ampak teh ne pojem veliko ... problem je le cokolada.
Tek .. pri meni ne pride v postev ... tako nerada tecem, da je groza. Da ne govorim kaksna sem po 5-ih minutah teka ... rdeca v glavo kot puran. user posted image user posted image user posted image  Orbitrek iscem ... bi ga kupila, pa nikjer ne najdem rabljenega Kerrlerjevega. Sazi .. dej poglej prosim katerega imas ti ... Tinkatonka ... ti tudi prosim.

tinkatonka, se strinjam s tvojim planom za telovadbo. zdej je itak prevroče za kako telovadbo (no, razen zvečer v postelji user posted image ). pa raje za našimi mulci letamo naokoli in ne jemo tolko, pa je. simpl ko pasulj user posted image .

Eviii ... blagor tebi ... jaz cele dneve letam za otrokom, pa gre vseeno samo gor. Imam res aktivnega otroka, pa nic ne pomaga.

Delovni cas ... jaz delam od pol osmih do pol stirih. Smo ze predlagami, da bi od pon. do cet. delali od 7-ih do pol stirih, pa gremo v petek ob enih domov ... pa ni slo skoz. user posted image
Zjutrej vstajam ob 7-ih in sem cist koma ... komaj vstanem ... tako da ck ck, pa sem ze v sluzbi. user posted image user posted image  Mam res sreco, da imam otroka zaspanega kot mamica ... tako da me ni navadil na zgodnje vstajanje. user posted image  Matic je vcasih zgodej vstajal ... ob 6-ih ... zdej ni variante ... odkar imam mene in otroka je cist hin ... hahaha ...

Jer.za ... jaz bi mogla Matica za en teden k vam poslat, da bi vidu kaj pomeni delat ... ne pa da jaz travo kosim, pa drevje obrezujem ... joj, kako je obrezal tiso ... verjetno bi se mu se krave smejale (ane, Katja) user posted image user posted image user posted image

Eviii ... drzimo pesti da dobis sluzbo ... Jer.za ... tebi pa najprej za uspesen razgovor, potem pa se za sluzbo. user posted image

Koncno sem se prebila do konca! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
30.5.2008 12:09:28   
ursa_p
Zdej, ko bi pa jaz klepetala, pa nikjer nobene. user posted image

O, ne ... motim se ... Katjandraz je gor. Katja ... vidim te. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
30.5.2008 12:10:36   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
 Orbitrek iscem ... bi ga kupila, pa nikjer ne najdem rabljenega Kerrlerjevega. Sazi .. dej poglej prosim katerega imas ti ... Tinkatonka ... ti tudi prosim.

Vidim, da sem narobe napisala ... Kettler je prava firma. Sem slisala, da so zelo dobri, za ostale pa ne vem.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
30.5.2008 12:24:08   
katjandraž
Čveke, čveke, vas pa je težko dohajatiuser posted image .

Vidim, da vam vsem ful dogaja, razgovori, izpiti in naloge, pa še kaj prijetnejšega, kot je morje npr. Ja, jer.za, jaz sem vam tud fouš.user posted image  Jer.za in Eviii, upam, da vama uspe dobiti novo službo.user posted image

Urša, pejt mal delat, no, ne da tuki visišuser posted image user posted image user posted image . Upam, da nisi huda, k sem včeri čokolado pred tebe postavila.user posted image  

Mi gremo danes po vrtcu najbrž kar direkt v brunarico ali v Bizovik ali pa v Zadvor. Bi šla katera?

No, ajde, grem še kaj naredit za službo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
30.5.2008 12:34:25   
tinkatonka
Mi gremo danes po vrtcu najbrž kar direkt v brunarico ali v Bizovik ali pa v Zadvor. Bi šla katera?

mogoče pa mi pridemo user posted image  Moram moža vprašat, če je kaj lačen user posted image , da me ne bo enkrat pred vrata postavil, ker mu nič ne kuham user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
30.5.2008 12:36:29   
katjandraž
Dej, poklič, pa se zmenimo, če bo šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4599
30.5.2008 12:37:55   
tinkatonka
Orbitrek iscem ... bi

mah gruntam,d a bi ti ga kr jaz prodala. men gneco dela v mojem majhnem flatu. Samo nekak sem se v dvomih user posted image . jaz bi si rajs rolerje kupila user posted image  resno mislim, da ne bo pomote

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?