Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 8:52:28
|
|
|
|
Dajadada
|
Še dobro, da sem skočila gor po dolgem času, da sem videla, da se menite za bizovik. Se še mi2 pofočkava. Smo bili že v ponedeljek tam in je prav luštno.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 12:32:32
|
|
|
|
draja
|
Dan! Sva glih iz vrtca in mala spi, tako da se na hitro javim. Mi imamo še vedno katastrofo od noči, tako da se mi sploh ne da niti na računalniku več viseti, pa še cele dneve smo zunaj. Živa je zdaj spet tretji dan v vrtcu, s tem da sem bila te 3 dni kar ves čas z njo. Mi niso nič rekle naj jo pustim pa je nisem . Danes ji pa itak ni bilo nič kaj všeč tam in se me je precej oklepala. Aja, pa kaj vse ne doživiš. Namreč meni je mala kosilo ven pljuvala, tud probat ni hotela, pa pride vzgojiteljica in ji začne dajat in mala je kot ptiček . Ej, ej, ej boge me mame, ko nas takole hecajo tile naši sončki bonbončki . Skačica ja, mi smo kupili Fisher Price čevlje in sicer v Massu. Smo kupili tiste supergice, ki jih je Tinaaja nalimala pa moram reči, da so res enkratni čevlji. Tista mrežica spredaj je res samo mrežica, tako da zrak lepo kroži čez čevelj in se ji nič nogica ne poti. Pa so ji za št. preveliki ampak zelo lepo hodi v njih. Priporočam!!! Tudi cena je ok, sploh zdaj ko so vsi nekaj znižani. Sandalčke pa ima od Superfit in sicer take, da so prstki zaščiteni. Ne vem, mene je kar groza tistih odprtih sandalčkov, ker se spomnim kakšne prste je imel moj brat, ko jih je nosil eno poletje. Lepo se imejte na Bizoviku. Naju ne bo, ker se mi v tej vročini popoldne ne da gužvat na cesti. Greva ponavadi kar k mami na vrt in tam uživa na toboganu,peskovniku, šotorčku, tunelu,...
< Sporočilo je popravil draja -- 29.5.2008 12:33:21 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 16:56:41
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: skačica draja- si ti pisala, da si kupila Fisher Price čevlje? Kje pa? Fisher price imajo v Massu. Ana je imela do sedaj take, kot je tinajja prilepila slikoco (1.) v bež barvi in so mi superr . Sedaj jih pa ne dobim več, ker so jih nehali delat - bi jih pa za oba kupila se še kasneje kaj javim, ker je že
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 19:19:03
|
|
|
|
draja
|
no super res : http://24ur.com/specialno/vizita/nevarni-izdelki-iz-plastike.html sem preverila aventove lončke za shranjevanje hrane, ki jih vsako jutro in večer uporabljamo za pripravo mlečnih kašic, in imajo oznako 5 v trikotniku. Še sama sreča, ker drugače bi glih pop........
< Sporočilo je popravil draja -- 29.5.2008 19:22:26 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 20:38:24
|
|
|
|
tinaaja
|
Kdaj se spet dobimo? brina je omagala ob 7:30 dol padla aja, cokolino no go morda jutri zjutraj
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 20:50:42
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Kdaj se spet dobimo? brina je omagala ob 7:30 dol padla aja, cokolino no go morda jutri zjutraj Hmal . Res je lušten na Bizoviku. Mi smo šele pred 20imi minutami domov prišli - smo bli še pri Franciju v peskovniku . Žiga je pa zbasu za večerjo kos kruha s topljenim sirčkom - kljub unim 20im bobi palčkam in 2ma polnozrnatima piškotoma . Anja, slikce .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 20:58:00
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Ja res upam da se spet kmalu dobimo .Mi je blo full luštno. Punce ampak jaz mam tok slabo vest zarad mojga bučmana .Mi kar ne gre z glave un polet.Jaz se res počutim čist nesposobna. Zdaj me pa še bolj skrbi kako bom drug teden preživela sama z divjadjo . Ok, to je zaenkrat vse, čist sem navdušena nad našimi marčki, eden je lepši k ta dug . Ps:Kati avto maš pa ta nartabulj
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:00:27
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Ps:Kati avto maš pa ta nartabulj Ja, sej zato sem pa še mal zaplozala .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:04:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja V naslednjem postu pa o triciklih Kwa je pa naslednja stvar k jo boste kupovali? Da videm, če me bo tista zanimala? gliser Tinaaja, kje so pa gliserji
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:08:25
|
|
|
|
tinaaja
|
Ej, ampak res. kar tezko je verjet, kok so ze veliki, pa toook corti so vsi Pa Tian pa Ela sta face Urla, Tian se tko lepo poslovil od B Bobipalcke in grandcereale pa rozine so pa zakon so danes otroc razsirjali svoj menu. Anja, konec dober, vse dobro. Je bilo kar grozljivo ja, ampak nezgode so se, se in se bodo dogajale. Vazno, da je vse ok z B Enga lubcka mu prtisni od B
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:09:46
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja V naslednjem postu pa o triciklih Kwa je pa naslednja stvar k jo boste kupovali? Da videm, če me bo tista zanimala? gliser Tinaaja, kje so pa gliserji wtf .. od kje si pa to privlekla
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:14:25
|
|
|
|
A-N-J-A
|
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:20:59
|
|
|
|
tinaaja
|
jure in mamica jjasna - medijske zvezde bravo!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:21:04
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Ja Tian je full lepo vzgojen fant .Naša Ela ma pa zdaj obdobje k jo je full sram. EJ NAŠA JJASNA JE NA TEDNIKU
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:23:01
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja jure in mamica jjasna - medijske zvezde bravo! Si me prehitela Pa še ena RR bo zdele
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:28:42
|
|
|
|
tinaaja
|
Ela je bila tok lustna (kolikor je v dani situaciji lahko bila), k je kot dobra sestrica trpela z bratcem
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:29:33
|
|
|
|
tinaaja
|
Ej Jjasna - koncno sem Brininega "sorojenca dneva" videla "v zivo" fleten pikec
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu, ste me pa dobile, morm priznat.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:30:38
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Ela je bila tok lustna (kolikor je v dani situaciji lahko bila), k je kot dobra sestrica trpela z bratcem Ja to se pa vedno tok zasekira,da pol sploh ne vem kerga naj tolažim
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:35:40
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Žiga je POŽERUŠČEK . Dobre slikce. Anja, a to ogrodje je plastika al aluminij? Pa a mogoče Boru rata, da sam gor zleze? Zic je nstavljiv? Torba tud zram pride? HVALA!
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.5.2008 21:36:48 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:38:11
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Žiga je POŽERUŠČEK . Dobre slikce. Anja, a to ogrodje je plastika al aluminij? Pa a mogoče Boru rata, da sam gor zleze? Ne ni plastika, mislim da pa tud aluminij ni, mogoče kakšen želez .Ne Bor še ni sam gor zlezu,ker tud z nogami do tal ne doseže.Sam mi to čudo skor nič ne uporabljamo.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:44:34
|
|
|
|
tinaaja
|
Zic je nstavljiv? Torba tud zram pride? zic je nastavljiv, pa mislim, da torba tud zraven pride
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:50:03
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Zic je nstavljiv? Torba tud zram pride? zic je nastavljiv, pa mislim, da torba tud zraven pride Ja zic je ene 3x za prestavt, pa roč za porivat tud 3x, pa torba je tud
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 21:55:42
|
|
|
|
Barči78
|
No sedaj pa takole, prečesala sem Bizovik po dolgem in po čez, potem pa sem se vrnila domov. Ja, lep izlet, samo Brunarice nisva našla, pa še baje sta dve Brunarici, in potem me je vsak na svoj konec pošiljal, in sem odšla domov. Zdej pa prosim bolj natančen opis poti, če pridem iz obvoznice direktno na Bizovik, kako dalje??? Papa.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......