|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
29.5.2008 8:38:02   
tinaaja
ADAC 2008
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp?ComponentID=184236&SourcePageID=130822#

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
29.5.2008 8:52:28   
Dajadada
Še dobro, da sem skočila gor po dolgem času, da sem videla, da se menite za bizovik. Se še mi2 pofočkava. Smo bili že v ponedeljek tam in je prav luštno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
29.5.2008 12:32:32   
draja
Dan!

Sva glih iz vrtca in mala spi, tako da se na hitro javim. Mi imamo še vedno katastrofo od noči, tako da se mi sploh ne da niti na računalniku več viseti, pa še cele dneve smo zunaj.

Živa je zdaj spet tretji dan v vrtcu, s tem da sem bila te 3 dni kar ves čas z njo. Mi niso nič rekle naj jo pustim pa je nisemuser posted image . Danes ji pa itak ni bilo nič kaj všeč tam in se me je precej oklepala.

Aja, pa kaj vse ne doživiš. Namreč meni je mala kosilo ven pljuvala, tud probat ni hotela, pa pride vzgojiteljica in ji začne dajat in mala je kot ptičekuser posted image . Ej, ej, ej boge me mame, ko nas takole hecajo tile naši sončki bonbončkiuser posted image .

Skačica ja, mi smo kupili Fisher Price čevlje in sicer v Massu. Smo kupili tiste supergice, ki jih je Tinaaja nalimala pa moram reči, da so res enkratni čevlji. Tista mrežica spredaj je res samo mrežica, tako da zrak lepo kroži čez čevelj in se ji nič nogica ne poti. Pa so ji za št. preveliki ampak zelo lepo hodi v njih. Priporočam!!! Tudi cena je ok, sploh zdaj ko so vsi nekaj znižani.
Sandalčke pa ima od Superfit in sicer take, da so prstki zaščiteni. Ne vem, mene je kar groza tistih odprtih sandalčkov, ker se spomnim kakšne prste je imel moj brat, ko jih je nosil eno poletje.

Lepo se imejte na Bizoviku. Naju ne bo, ker se mi v tej vročini popoldne ne da gužvat na cesti. Greva ponavadi kar k mami na vrt in tam uživa na toboganu,peskovniku, šotorčku, tunelu,...

< Sporočilo je popravil draja -- 29.5.2008 12:33:21 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
29.5.2008 16:56:41   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
draja- si ti pisala, da si kupila Fisher Price čevlje? Kje pa?

Fisher price imajo v Massu. Ana je imela do sedaj take, kot je tinajja prilepila slikoco (1.) v bež barvi in so mi superr user posted image user posted image . Sedaj jih pa ne dobim več, ker so jih nehali delat user posted image  - bi jih pa za oba kupila

se še kasneje kaj javim, ker je že user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
29.5.2008 19:19:03   
draja
no super res user posted image user posted image :

http://24ur.com/specialno/vizita/nevarni-izdelki-iz-plastike.html

sem preverila aventove lončke za shranjevanje hrane, ki jih vsako jutro in večer uporabljamo za pripravo mlečnih kašic, in imajo oznako 5 v trikotniku. Še sama sreča, ker drugače bi glih pop........user posted image

< Sporočilo je popravil draja -- 29.5.2008 19:22:26 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
29.5.2008 20:38:24   
tinaaja
Kdaj se spet dobimo? brina je omagala ob 7:30 user posted image user posted image user posted image dol padla user posted image user posted image user posted image aja, cokolino no go user posted image morda jutri zjutraj user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
29.5.2008 20:50:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kdaj se spet dobimo? brina je omagala ob 7:30 user posted image user posted image user posted image dol padla user posted image user posted image user posted image aja, cokolino no go user posted image morda jutri zjutraj user posted image

Hmal user posted image . Res je lušten na Bizoviku. Mi smo šele pred 20imi minutami domov prišli - smo bli še pri Franciju v peskovniku user posted image .
Žiga je pa zbasu za večerjo kos kruha s topljenim sirčkom - kljub unim 20im bobi palčkam in 2ma polnozrnatima piškotoma user posted image .
Anja, slikce user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
29.5.2008 20:58:00   
A-N-J-A
Ja res upam da se spet kmalu dobimouser posted image .Mi je blo full luštno.
Punce ampak jaz mam tok slabo vest zarad mojga bučmanauser posted image .Mi kar ne gre z glave un polet.Jaz se res počutim čist nesposobna.
Zdaj me pa še bolj skrbi kako bom drug teden preživela sama z divjadjouser posted image .

Ok, to je zaenkrat vse, čist sem navdušena nad našimi marčki, eden je lepši k ta duguser posted image user posted image user posted image .

Ps:Kati avto maš pa ta nartabuljuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
29.5.2008 21:00:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Ps:Kati avto maš pa ta nartabuljuser posted image

Ja, sej zato sem pa še mal zaplozala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
29.5.2008 21:04:35   
K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

V naslednjem postu pa o triciklih user posted image

Kwa je pa naslednja stvar k jo boste kupovali? Da videm, če me bo tista zanimala? user posted image

gliseruser posted image

Tinaaja, kje so pa gliserji user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
29.5.2008 21:08:25   
tinaaja
Ej, ampak res. kar tezko je verjet, kok so ze veliki, pa toook corti so vsi user posted image user posted image Pa Tian pa Ela sta face user posted image Urla, Tian se tko lepo poslovil od B user posted image

Bobipalcke in grandcereale pa rozine so pa zakon user posted image user posted image user posted image so danes otroc razsirjali svoj menu.

Anja, konec dober, vse dobro. Je bilo kar grozljivo ja, ampak nezgode so se, se in se bodo dogajale. Vazno, da je vse ok z B user posted image Enga lubcka mu prtisni od B user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
29.5.2008 21:09:46   
tinaaja

V naslednjem postu pa o triciklih user posted image

Kwa je pa naslednja stvar k jo boste kupovali? Da videm, če me bo tista zanimala? user posted image

gliseruser posted image

Tinaaja, kje so pa gliserji user posted image

wtf .. od kje si pa to privlekla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
29.5.2008 21:14:25   
A-N-J-A
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
29.5.2008 21:20:59   
tinaaja
jure in mamica jjasna - medijske zvezde user posted image user posted image bravo!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.5.2008 21:21:04   
A-N-J-A
Ja Tian je full lepo vzgojen fantuser posted image .Naša Ela ma pa zdaj obdobje k jo je full sram.

EJ NAŠA JJASNA JE NA TEDNIKU

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.5.2008 21:23:01   
A-N-J-A

jure in mamica jjasna - medijske zvezde user posted image user posted image bravo!

Si me prehitela

Pa še ena RR bo zdele

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.5.2008 21:28:42   
tinaaja
Ela je bila tok lustna (kolikor je v dani situaciji lahko bila), k je kot dobra sestrica trpela z bratcem user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.5.2008 21:29:33   
tinaaja
Ej Jjasna - koncno sem Brininega "sorojenca dneva" videla "v zivo" user posted image fleten pikec user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.5.2008 21:29:43   
Anonimen
Uuuu, ste me pa dobile, morm priznat. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.5.2008 21:30:38   
A-N-J-A

Ela je bila tok lustna (kolikor je v dani situaciji lahko bila), k je kot dobra sestrica trpela z bratcem user posted image

Ja to se pa vedno tok zasekira,da pol sploh ne vem kerga naj tolažimuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.5.2008 21:35:40   
K_a_t_i
Žiga je POŽERUŠČEK user posted image . Dobre slikce.

Anja, a to ogrodje je plastika al aluminij? Pa a mogoče Boru rata, da sam gor zleze? Zic je nstavljiv? Torba tud zram pride? HVALA!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.5.2008 21:36:48 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
29.5.2008 21:38:11   
A-N-J-A

Žiga je POŽERUŠČEK user posted image . Dobre slikce.

Anja, a to ogrodje je plastika al aluminij? Pa a mogoče Boru rata, da sam gor zleze?

Ne ni plastika, mislim da pa tud aluminij ni, mogoče kakšen železuser posted image .Ne Bor še ni sam gor zlezu,ker tud z nogami do tal ne doseže.Sam mi to čudo skor nič ne uporabljamo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.5.2008 21:44:34   
tinaaja
Zic je nstavljiv? Torba tud zram pride?

zic je nastavljiv, pa mislim, da torba tud zraven pride

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.5.2008 21:50:03   
A-N-J-A

Zic je nstavljiv? Torba tud zram pride?

zic je nastavljiv, pa mislim, da torba tud zraven pride

Ja zic je ene 3x za prestavt, pa roč za porivat tud 3x, pa torba je tuduser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.5.2008 21:55:42   
Barči78
No sedaj pa takole, prečesala sem Bizovik po dolgem in po čez, potem pa sem se vrnila domov. Ja, lep izlet, samo Brunarice nisva našla, pa še baje sta dve Brunarici, in potem me je vsak na svoj konec pošiljal, in sem odšla domov.user posted image  Zdej pa prosim bolj natančen opis poti, če pridem iz obvoznice direktno na Bizovik, kako dalje???

Papa.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......