Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.5.2008 22:51:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Še jst na brzino. Smo ok, koleni so pr nas tud potolčeni (samo ne od padcev, od šibanja po kolenih in plezanja kamorsespomniškjapalezem...). Bolj kot modrice me motijo ugrizi. Vsak dan pride domov z enim. Sem bila danes prav slabe volje . V vrtcu se ma še vedno fajn in ga pohvalijo (pridno je, lepo zaspi, ni boječ,...), zjutraj pa že nekaj časa malo pojoka, ko jaz grem. Danes so se slikali in komaj čakam na skupinske slike . Popoldne smo ugotovili, da obvlada par stvari za katere nismo imeli pojma - npr. zna delat počepe, če mu rečeš. Pravi mali športnik . Pa da mal pojamram čez BC in njihovo "planiranje" - sej se še spomnite zimskih vreč, ki jih decembra še niso meli, a ne? No, danes sem spraševala za bombažno prevleko za roemerja in je še vsaj 4 tedne ne bo . Lovljenje sezone jim ni jaka stran. No, če kera ve kje se lahko dobi ta prevleka se priporočam, ker jo nujno rabimo. Žabika, vneta rita - stavim na zobke. Sporoči rezultat (čez ene 2 dni) . Spi pa Žiga povprečno od 21h do 8h (pa čez dan od 12h-14h). U, še tole - še rabte plavalne plenice, se najavi - mam še cel kup unih do 11kg (prerastli). Naomi, kako gradbinec junior? Vsi ta bolani se pozdravte, vse tiste, ki uživate še zadnje dni porodniške/dopusta pa maximalno izkoristite. Jaz zdej razumem zakaj so mi vse mamice govorile, da ko rata najlepše, je pa treba v službo... Papa
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.5.2008 22:52:54 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.5.2008 23:08:48
|
|
|
|
Žabika
|
Popoldne smo ugotovili, da obvlada par stvari za katere nismo imeli pojma - npr. zna delat počepe, če mu rečeš. Pravi mali športnik . Hana tudi!!! vneta rita - stavim na zobke Iz tvojih ust v ... ušesa! No, danes sem spraševala za bombažno prevleko za roemerja in je še vsaj 4 tedne ne bo Sem hotla jutri o tem spraševat tam. Torej nič ne bo. Ko smo ga pa kupovali, so jo pa imeli. Matr! U, še tole - še rabte plavalne plenice, se najavi - mam še cel kup unih do 11kg (prerastli). Verjetno rabim. Odkupim. Se najavim!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 6:20:15
|
|
|
|
dskubin
|
Pa da mal pojamram čez BC in njihovo "planiranje" - sej se še spomnite zimskih vreč, ki jih decembra še niso meli, a ne? No, danes sem spraševala za bombažno prevleko za roemerja in je še vsaj 4 tedne ne bo . Lovljenje sezone jim ni jaka stran. No, če kera ve kje se lahko dobi ta prevleka se priporočam, ker jo nujno rabimo. ja, zimskih vreč imajo pa kar ti srcfe poželi . Prevleke imaš na netu (eBay), a si v BC vprašala, če jih imajo v kaki trgovini po Sloveniji, pa da ti od tam pošljejo? (jaz lahko pogledam v KP in v GO).
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 6:27:53
|
|
|
|
erna14
|
dskubin-juutro
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 6:37:05
|
|
|
|
erna14
|
jutro spanje-od 10-6.30 cca. ali najvec do 8 in od 12-14 in 17-18.30 avto sedez-tinaaja nimam pojma mi mamo od concorda trimax bujenje.........
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 7:14:06
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Še imam vprašanja: - do kdaj spijo vaši sončki zjutraj; ali bolje koliko ur spijo ponoči? Hana je začela nekam zgodaj vstajat, pa upam, da je samo faza.Spi so 6 30,oz do 7-h, spt gre pa okol 8-h. - kje poleg Svilanita imajo še kopalne plaščke in ali se to sploh obnese? A me spomin ne vara in ste nekaj enkrat omenjale Mullerja? Mi mamo enga z BC, enga pa od Sparkyja in je neprimerno bojši in mehkejši, da o ceni ne govorim. je pa od Svilanita. V mullerju pa mislim da za tok mejhne nimajo. - a imajo vaši sončki; predvsem tisti ne dolgo hodeči, kaj potolčena kolena? Hana ima kar nekaj modric.To zdaj ni še nič, če bo šla po Elinih stopinjah, se boš čez par let samo za glavo držala, ko boš njene noge vidla
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 10:55:40
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika U, še tole - še rabte plavalne plenice, se najavi - mam še cel kup unih do 11kg (prerastli). Verjetno rabim. Odkupim. Se najavim! Podarim, ne rabim sploh. Četrtek računaj, če maš čas (po 17ti). Aja, če pa je kera za (URLA ti si bla vedno za popoldanska druženja), se pa lohk tud v kaki večji kombinaciji dobimo kje . Prevleka za sedež - ja šit no . Mi pa drug teden na morčija. Piki bo pa švical.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.5.2008 10:57:27 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 11:46:14
|
|
|
|
urla
|
Popoldansko srečanje - sam povejte kje pa pridem z veseljem.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 12:05:37
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: urla Popoldansko srečanje - sam povejte kje pa pridem z veseljem. BRUNARCA ???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 12:40:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: urla Popoldansko srečanje - sam povejte kje pa pridem z veseljem. BRUNARCA ??? Brunarca ju3, četrtek, ob 17h. Upam, da nas bo še kej več (trenutno Anja, Urla, Kati, Žabika še dela pa še ne ve )
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 13:48:21
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: urla Popoldansko srečanje - sam povejte kje pa pridem z veseljem. BRUNARCA ??? Brunarca ju3, četrtek, ob 17h. Upam, da nas bo še kej več (trenutno Anja, Urla, Kati, Žabika še dela pa še ne ve ) Jeeeee ,jaz bom še Meaa-i sporočila,če slučajno ne bo vidla.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 16:11:39
|
|
|
|
Barči78
|
kje je Brunarica, mogoče pridemo
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 16:14:00
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 kje je Brunarica, mogoče pridemo Izvoz Bizovik, čist simpel za najdit - bo dala Anja navodila.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 16:43:12
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 kje je Brunarica, mogoče pridemo -če pridete z dolenjske smeri-izvoz bizovik-zavijete levo-čez par 100m na semaforju,kjer je tudi tabla bizovik zavijete levo(drugam itak ne morte)-se peljete čez polje(dolga ravna cesta)-pridete v bizovik,čez križišče naravnost in skos naravnost po malo ovinkasti cesti dokler ne pridete do konca,kjer je brunarica(tam je tudi konec ceste) -če pridete z druge strani mimo btc-ja-izvoz bizovik-zavijete desno-potem pa isto kot zgoraj A bo mogoče kera že prej tle, jaz lahko pridem že pred peto???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 18:09:33
|
|
|
|
urla
|
mi bomo tam okoli 16 ure.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 18:52:19
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: urla mi bomo tam okoli 16 ure. Ok, mi bomo tud najbrž tam okol prišli
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 20:08:56
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: urla mi bomo tam okoli 16 ure. Ok, mi bomo tud najbrž tam okol prišli Sam da navte ob 18h že vse domov popihale!!! Pa ne dežja priklicat .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 21:52:30
|
|
|
|
Žabika
|
Kati - kaj ti klobasaš???? Da delam in še ne vem!? Sem imela popoldne spaniran, ampak se bom poskusila prilagoditi marčevkam in marčkom in se oglasit. Sem mislila, da bom sicer pa malo kasneje prišla, ampak imam pa ob 20h že eno večerjo, tako da bova morale kar kmalu popihat jo domov (no malo pred sedmo). Nisem pa 100% da pridem. In kaj je jutri popoldne v mojem planu? Tole: klikni Mislim, da se bo tudi za naše marčke kaj našlo. No vsaj tako napovedujejo. Aja pa hvala za odgovore. Vidim, da nismo nič posebnega.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 21:13:50 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.5.2008 23:43:15
|
|
|
|
skačica
|
čer! Še jaz se javim preden grem v posteljo. Mi smo ok, Iza zaenkrat zdrava, jaz hodim v službo-itak, mož tud. Nič pretresljivega. Glede kolenčkov- tud naša ima vse obravsano in potolčeno. Itak, če je pa skoz zunaj in samo hodi, hodi in hodi. Pa po hribčkih pa po asfaltu in jo tud vrže. Ampak ona niti ne porajta, se pobere in piči dalje. Zdej tud sama zleze na tobogan in se dol spusti - itak, da je vedno kdo zraven. draja- o šit. Še dobro, da se je tko končalo. Kaj vse se lahko zgodi pa sploh ne pomislimo na to, kaj? prevleke za avtosedež- Bi tud mi nujno rabil, ker je mala čist mokra, ko jo vzamem ven iz sedeža. Kaj pa za Tobija jih imajo? Pa za romerja bi jo tud imel. Ampak tale BC je čist mim. Dons sem iskala navadne kratke hlačke za Izo, da bi jih imela za v varstvo, ker je "ta lepih" škoda (je itak v varstvu na kmetih kar je za njo krasno, za cunje pa mal manj ) pa mi ni znala niti enih poiskat. Je rekla prodajalka, da jih verjetno ni, da naj malo pogledam, ampak ne verjame da bom kaj našla, ker so vse v kompletu z majčkami. Ok, bom še v HM pogledala. Kakšne čeveljčke obujete malčkom v tej vročini? Naša Iza najbolje hodi v Merellkah, ampak za zdele so čist prevroče, čist poletnih sandalc pa sploh še nimamo. A pridejo za tako majhne že v poštev takšne sandalce kot so Teva recimo? Res moram nekaj kupit za k mami. Sicer imamo dvoje opankce, ampak so zaprti. Mi bi imeli nekaj lahkega. draja- si ti pisala, da si kupila Fisher Price čevlje? Kje pa? barči- tvoja Neja je pa tko luštna. Pa čestitke za njen RD . Sem verjetno še kaj pozabila napisat, se pa še jutri javim. Včer sploh nisem mogla na rač., ker je kabel od ekrana šel k in ekran valda ni delal. no, je zdej poštimano. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 6:25:05
|
|
|
|
dskubin
|
Dobro jutro! A pridejo za tako majhne že v poštev takšne sandalce kot so Teva recimo? Res moram nekaj kupit za k mami. Sicer imamo dvoje opankce, ampak so zaprti. Mi bi imeli nekaj lahkega. Diti ima tele (obstajajo tudi v lepi punčkasti barvi, ma v trgovini niso imeli, pa se mi ni čakalo). Najprej nisem našla sandal, pol pa itak rabita nekaj, kar lahko vsak dan opereš, ker sta cele dneve v pesku in zemlji. Obnesejo se super, prstkov (ŠE) nima nič obtolčenih, česar me je bilo edino strah. Poskusla sem tudi tevice, pa se mi je zdelo, da se ji paščki zarežejo v nogico (že v trgovini je imela vse rdeče in se pol rajš nisem odločla). http://www.superge.si/html/svn/4198173-AA.shtml Nič, šibam v službo, mejte se skrajno lepo.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 7:50:40
|
|
|
|
tinaaja
|
Jutro... zabika, pol se pa morda vidimo. Skacica, mi smo vzeli Fisher price, ker ce jih ima B jih ima tud B Torej, ves kdo je krivec za idejo vem, da so roza, ampak druga opcija je bila men nesprejemljiva - temno modra, ki je fuul ne maram... PA se supergice smo vzeli, ker je pac 3 par brezplacen. drugace bi samo prve. Kaj pa nosijo vasi otroc doma? Brina ima sedaj pedipedke za doma, ampak so ze kar na meji tesnosti..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 7:55:47
|
|
|
|
A-N-J-A
|
ker ce jih ima B jih ima tud B A pol ne bo danes B&B v B ?Za kakšno urco bi pa lohk prišli???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.5.2008 8:05:31
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A ker ce jih ima B jih ima tud B A pol ne bo danes B&B v B ?Za kakšno urco bi pa lohk prišli??? ma najverjetneje ne lahko pa kaj vmes pride, pa se oglasiva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......