|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
3.3.2008 8:58:43   
K_a_t_i
Mi smo doma. Vročina user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.3.2008 9:14:21   
tinaaja
ahh bed kati user posted image B je tud mal cudna, tko da al zobki al pa se obeta kaksna bolezen user posted image Upam, da so zobki...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.3.2008 9:14:43   
thaiss
Maks srečno v vrtcu; cv105 in skačica prijeten dan v službi!!

Nika vse naj naj za 11ko!!!

Žiga in Kati
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.3.2008 9:24:51   
Pikca
jutro

Od tega, da itak noce jest, da kar cvili, jokca, ko ji hocem kaj dat za jest, do tega da eksapndiran riz in vaflje pa bp in z veseljem je.
naš ima tudi ene čudne fore zadnje cajte... kar glavo stran obrača, ko mu hočem dat jestuser posted image user posted image ... rad pa ima kak rogljiček ali tist škrnicelj od sladoleda...

Kati, user posted image user posted image naj se Žiga hitr pozdrav, pol pa konc bolezni...

joj Juriju sem jaz tud pozabla čestitat - vse naj naj Jurij!

In vse najboljše današnja slavljenka Nika!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.3.2008 9:42:16   
Pikca
tokrat še od mene en link - sicer ni tricikel, ampak morda alterntiva: http://www.step2.si/whisperride768400.htm

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.3.2008 9:48:15   
Naomi

prou enako...user posted image user posted image

...trikolesniki, jes tut sam cakam najbolso odlocitev nase ''netarke'' Tine user posted image ceprov nisem zihr da ga bomo kaufnl...ma zdej kr poganjalca...itak je pa u fazi k mu nikjer ni dobr...kukr da stoje gleda al pa da ga za rokco peles...najraj bi pa na Celovski stal cel dan pa brrrrr, brrrrrrrrm gledu...user posted image
...uceri sva bla z mozickom u Drami... je mel Zijah Glumac je glumac...sta babi pa dedi prsla u KR, otrok je zaspal pri dediju, pr babi se je kr neki zmisljevaou...in nas dedi ma dons 2 m user posted image ...je spal do 1h priden pa pol ob 3h ob 6:10 auf tko da sem ze od pol 8h na sihtu...sem ob 7h zajtrkvala, kar se ni zgodl ze ulalalalala casa...rana ura zlata ura user posted image
...Ziga drz se pa stran vrocina...ostali pa zdravi a? user posted image ...
...Zakaj  Svita ni na nbeni fotki iz zura?..zato k se je mami za kiklo drzu user posted image user posted image ...
...mogoće se kej bos gospa?...dam kesicu??...

papa

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.3.2008 10:43:29   
draja
Jutro!

Mater pa ta naš občutljiv trebuščekuser posted image . Je včeraj popoldne spala skor 3 ure in posledično malo pozno jedla sadno malico. ampak ravno zaradi pozne ure je jedla samo kuhano jabolko, ki je itak prva hrana dojenčkov. Ampak neeeeee, valjda je našo pupo celo noč zvijalouser posted image . Boga občutljiva rita malauser posted image .

Brina čestitke za nova zobka! Glede hrane je pa tko, ko je Živi ven lezel drug zobek je tudi štrajkala pri vsem,razen pri kruhu. Sploh pa ji ni šlo sadje. Mogoče jo je peklo zaradi kisline in sladkorja,tople jedi pa ji tudi mogoče ne pašejo, ko je dlesen ranjena in občutljiva. No, tko sem si jaz razlagala, ker pol je spet pridno vse papcala.

Žiga ja revček mali, nouser posted image . Že spet vročinauser posted image user posted image . Hitro se pozdravi. Joj, v moji službi bodo znoreli,če bo tko z bolniškami tudi pri nasuser posted image .

Itak, da sem včeraj pozabila voščit Juriju za prvo svečko: vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image !

Pa vse najboljše tudi Taiu in Niki za 11 mesecev!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.3.2008 10:48:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Joj, v moji službi bodo znoreli,če bo tko z bolniškami tudi pri nasuser posted image .

Ne upam niti razmišljat o tem... Zaenkrat se tolažim s tem, da še nisem prerazdelila nalog in je torej vse "po starem". Računam pa na to, da se bo spomladi tole nehalo. Itak bom pa probala od doma vsaj organizacijske stvari pošlihtat - operativo mi bodo žal morali še naprej drugi 100% urejat user posted image . Sem pa vsaj tok bla, da sem si gomilo podatkov lanskega leta sprintala in na grafe vrgla v petek, da se zdej lahko doma v "miru" naučim vse za nazaj pa da pogledam kje je kaj kritičnega, da potem "napadem" user posted image .
No, pa še CVje za novega sodelavca lahko v miru prežvečim user posted image

Tinaaja, Žiga so je 2 tedna nazaj vso hrano v kosih, ki jo je dobil v usta ven pobral (porinil roko v usta in vzel ven) - mu je pa rastla spodnja štirka. Tudi kruh je pljuval ven. Edina stvar, ki mu je šla, so bli, kdo bi si mislil, riževi vaflji user posted image . Zdej je pa že vse normalno.

Naomi, a burek pa nema sploh?!

Jurij, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.3.2008 10:53:39 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.3.2008 11:19:25   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mi smo doma. Vročina user posted image .

se podpisemuser posted image user posted image user posted image user posted image ,bemu in ti prehladi,ne vem a mu je vceri skodlo to k je pihal,ugavnem danes je zakuhav 37.7 vrocine.ne vem kaj bom mam varianto za 100€ da mi cuva ena gospa tamalga k ze cuva od kolegice 2 sam oni so v sorodstvu pa je prpravlena se mojga cuvat al pa k bo bolan da tud ni problema to je pa rekla za kaksno frizurco .....ga z veseljem cuva,je pa res taka da obozuje otroke tko da sploh ne vem kaj naj nardim....da bi ga iz vrtca izpisala mi ni najbl...da bi bil skoz bolan pa se manj.......user posted image tamal ze 2 rundo danes spi,pa iz nosa mu tece......no ena dobra novica zavod mi je odobril 800€ placila mojemu delodajalcu za mentorstvouser posted image dans grem podpisat

urla-od katje vrtec so pa cel vikend razkuzval pa belil pa ribaluser posted image ,zarad rotavirusa

< Sporočilo je popravil erna14 -- 3.3.2008 11:22:08 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.3.2008 11:34:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
pa je prpravlena se mojga cuvat al pa k bo bolan
Tole je pa men mal tko - a to pomen, da bosta tam 2 zdrava in 1 bolan user posted image  K pol bo pa še slabi kt v vrtcu al kako user posted image
no ena dobra novica zavod mi je odobril 800€ placila mojemu delodajalcu za mentorstvouser posted image dans grem podpisat

U ja, seveda! A nisi vedla - v bistvu za delodajalca najlažje in najbolje, če pobere enga novinca z zavoda, k mu zavod prvih nevemzdelekok mesecev financira - v tem času pa že opravi poskusno delo in se vidi, če se splača naprej vlagat vanj al ne. Se bedast sliš - ampak če si na zavodu, si takoj v prednosti. SUPER

urla-od katje vrtec so pa cel vikend razkuzval pa belil pa ribaluser posted image ,zarad rotavirusa Jst sem se pa glih spraševala, če se da to sploh izkorenint iz vrtca...

Držim pesti za Žigca...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.3.2008 11:38:16   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

sej ni treba ... sva doma ... ponoči dobil pikice, prej sva se šla pokazat k P ... viroza ... bolniška ... ta teden smo doma ... user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.3.2008 11:43:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

sej ni treba ... sva doma ... ponoči dobil pikice, prej sva se šla pokazat k P ... viroza ... bolniška ... ta teden smo doma ... user posted image

Ja pa ne, no.... Lohka že skor nardimo vseslovenski meeting k smo vse doma user posted image .
Pocajtite se!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.3.2008 11:44:20   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
pa je prpravlena se mojga cuvat al pa k bo bolan
Tole je pa men mal tko - a to pomen, da bosta tam 2 zdrava in 1 bolan user posted image  K pol bo pa še slabi kt v vrtcu al kako user posted image ne bo takrat k men na dom prsla,k majo oni se eno prjatlco k jim tud lahko cuva,ko ta gospa ne more...tako da njim ni panike
no ena dobra novica zavod mi je odobril 800€ placila mojemu delodajalcu za mentorstvouser posted image dans grem podpisat

U ja, seveda! A nisi vedla - v bistvu za delodajalca najlažje in najbolje, če pobere enga novinca z zavoda, k mu zavod prvih nevemzdelekok mesecev financira - v tem času pa že opravi poskusno delo in se vidi, če se splača naprej vlagat vanj al ne. Se bedast sliš - ampak če si na zavodu, si takoj v prednosti. SUPER sm bla full vesela k so me dons obvestil

urla-od katje vrtec so pa cel vikend razkuzval pa belil pa ribaluser posted image ,zarad rotavirusa Jst sem se pa glih spraševala, če se da to sploh izkorenint iz vrtca...ja tega so mel baje v petek zaprtga al kako mi je pradedi od tamavga vcer reku k se je z delavcei pogovarjal k so delal v vrtcu,da so res vsak koticek in vse igrace razkuzl,pa pomoje k so bli pr delu so se zbeliluser posted image

Držim pesti za Žigca...

user posted image user posted image user posted image tud za vas drzim pesti

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.3.2008 11:48:44   
cv105

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Ja pa ne, no.... Lohka že skor nardimo vseslovenski meeting k smo vse doma user posted image .
Pocajtite se!!!

ne vem zakaj imam en tak čuden občutek, da Maks za Žigatom ponavlja vse te bolezni in jaz za tabo bolniške user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Prigode marčkov in marčič 007
3.3.2008 13:03:18   
soncek78
Tjaša,  Aljaž, Jurij in  Samo čestitke za 1. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sončica Nika pa ima danes 11 mesecev! Navihanka moja rada te imava... Poljubčkov 11 in več ti pošilja tvoja mami...

Pa še nekaj slikic moj  miške

Sem že pravi DJ..

user posted image

Lepo je sedeti na tem stolu...

user posted image

Kako so lepe rožice...

user posted image

Lep pozdravček vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 215
3.3.2008 13:20:53   
tinaaja
No, pri B sem nasla se rano na spodnji ustrnici notri v ustih, ki ne vem, kdaj ej ratala user posted image Tko da zobki + to, pa imamo "jedca".. Ampak je na sprehodu ful kruh jedla, pol sem pa ji mal uturila sadno kasico v stilu - lej pticka in hop zlica v usta user posted image I am desperate ja user posted image

Erna, a pol bos soseda od draje user posted image user posted image super za sluzbo! Daj casu cas.. ves kaj pravijo, da otrok v vrtcu mora dat cez tok in tok okuzb, pol se stabilizira. Ja, ej pa fuuul tezko za starse. user posted image Mene je groza bolezni..

Cv - upam, da mine ta viroza cim prej s cim manj tecnobe user posted image

Jaz sem ob10  B odpeljala ven, da bo spala zunaj. No zaspala je prejle, ko sva prisli domov.

V naslednjem postu pa o triciklih user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.3.2008 13:34:57   
tinaaja
Morda imam zmagovalca user posted image user posted image user posted image Je men kar ornk grd, ampak ...

Moram it pogledat v zivo v pikapolonico..

Mislim, da se mu da naslonjalo nazaj dat - tko da ce je daljsi sprehod, lahko se mal odspi in nisi obremenjen s casom, da gres ven, ko je otrok naspan.. Pedala se da nastavit tako, da sta v isti visini, torej da lahko otrok nogice gor. Roraj je fful visok in se da nastavit visino kot pri vozicku (ne da se konrtolirat sprednjega kolesa..)

se opis v nemscini
Baby Too comfort mit Schubstange  "sicher – strapazierfähig – stabil – comfortabel"  

• Dreirad mit Metallrahmen
  • Rad-Freilauf inkl. Feststell-Funktion der rutschfesten Pedale auf gleicher Höhe
  • hochwertige, gummierte Bereifung für geräuscharmen Lauf
  • Lenkblockierung
  • höhenverstellbare und einschiebbare Schiebestange  
  • komfortabler Schalensitz mit Stoffauflage und Transportgriff inklusive Sicherheitsgurt
  • verstellbarer Lenker
  • Doppelbremse
  • geräumige Kippmulde zum Transport von Spielzeug
  • große praktische Tasche, die an der Schiebestange befestigt oder separat verwendet werden kann
  • auf Knopfdruck 2-fach verstellbarer Rahmen
  • Dreirad ohne zusätzliches Werkzeug verstell- und zerlegbar
  • GS-geprüfte Sicherheit

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:27:38 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.3.2008 13:35:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kwa je pa naslednja stvar k jo boste kupovali? Da videm, če me bo tista zanimala? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.3.2008 13:43:05   
Encijan
Pa se še midve s Špelo pofočkava, da naju naslednjič ne zbrišete s seznama. Hvala, da ste se naju spomnile, čeprav se uspem glih enkrat na mesec oglasit...

Mi je kar malo hudo, ko berem, kako marčevski vrtičkarji zbolevajo, no slikce pa zelo rade gledava, tudi Špela vas že malo pozna, čeprav se v živo še z nobenim marčkom ni srečala. No, ja enkrat, ko so bili še v trebuščkih...

Špela je vsak dan bolj živahna in tako kot najbrž vsi kar naprej nekaj novega iznajde, zdaj ji je največje veselje odpiranje vode v bideju in čofanje po njej, pa kuhanje oz. mešanje po posodi, pa kar štedilnik bi ona uporabljala (zadnjič mi je začela gumb za plin vrtet, me je ornk prestrašila). Kar lepo se že prestopa ob opori, iznašla je že nekaj premikajočih se opor, da lahko hodi naprej (škatla, pručka, stol), na postelji se že spusti in stoji nekaj sekund, na tleh pa je to šele danes prvič sploh poskusila. Tudi govori že kar nekaj, večinoma v svojem jeziku, pa vse je ga ga, ali pa ka ka, no včasih se tudi na mamo in ata spomni. Je imela kak teden prav obdobje ga-ga, še jokala je gagaje. Drugače pa je skoraj vse ka (lučka, smreka, ko se pokaka, ji je parkrat uspelo povedati ka ka), pa avto brrrrrr...

Knjigice še vedno rada lista (in trga - ker ona ima raje tiste klasične, ki jih beremo zvečer za lahko noč in nso kartonke), zadnjič me je presenetila, ko je naenkrat šibnila od knjigice z živalmi, ko jo je listala v sobi v kuhinjo, kjer imamo s stropa obešenega malega levčka). In grem gledat v knjigo, tam je bil tudi lev.  Ma, prav ponosna sem bila,  da mam tok brihtno punco.  Pa  dojenčka, laboda, lunco, sonce, zvezdico in iz dneva v dan več stvari zna pokazati. Saj vem, da ni to nič takega, ampak jaz se kot najbrž vsaka mama teh drobnarij tako zelo veselim.

Največji napredek (bolj zame kot za Špelo) pa je to, da smo ob nedeljah začeli pohajati po okoliških hribčkih (okoli 1 uro v eni smer). Špela je v ruzaku kar rada, samo doslej jo je vedno nosil ati, mami se še ni opogumila, pa bi jo tudi rada, da bom lahko šla npr. v knjižnjico, ker nimajo dvigala in zato z vozičkom ne gre. No, včeraj smo osvojili Boč in si šli pogledat velikonočnico, ki prav v tem času cveti. Dan je bil prekrasen, malo je pihalo, samo smo Š. malo bolj oblekli, pa je šlo. Tako ali tako nama je celo pot z vrha do koče in rastišča velikonočnice prespala. Zvečer sem bila tako vesela, da smo začeli s temi pohodi, saj sem bila polna energije (popoldne smo šli še na en dolg sprehod po mestu), tako da smo se res naužili sonca in svežega zraka. Ko smo šli v mraku proti domu, se mi je zdelo, kot da se spomladi sprehajam ob morju, tako toplo in prijetno je bilo.

Da ne bo spet predolg roman ratal, naj povem samo še glede BR in alergij. Pred 14 dnevi smo šli na 1. del testiranja in je BR potrdila alergijo na mleko in tudi na piro in proso, za katere sem tudi sumila, ker je po 2-krat dobila pikice po tovrstnik kašicah, potem pa sem ji to prenehala dajati. Druga žita in meso so OK, danes gremo pa na 2. del (sadje, zelenjava, oreščki ipd.)

Aja, še to, imamo 6 zobkov, pričakujemo 7. Končno tudi pri nas ukinjamo pasiranje, tudi riž je že jedla nepasiran, ampak fora, samo čist ohlajenega na sobno temperaturo, če je topel kot sicer običajno okoli 37°C ga ne mara. Malo se poskuša že sama hraniti (prevsem s koščki), ampak zaenkrat samo začne, potem pa ji zmanjka volje, danes me je sicer presenetila, ko je šla sama iskat rižev vafelj (v omaro!) in ga skoraj celega lepo pojedla. Kaj češ, očitno mama ne ve, da je punca lačna med obroki.

Drugače pa imam namen ta teden končno izbrati/iznajti recept za tortico, saj se prva svečka bliža. Upam, da mi rata. Sem pa prejšnji teden sprobala tale recept in so mi piškotki super, samo za Špelo jih bo bolj mao ostalo, ker mami že dobre 3 mesece ni nibenih jedla in so ji tile tako sedli.

Vsem marčkom želim lepo praznovanje in da bi bili še naprej tako navihani in čim bolj zdravi, pa očkom in mamicam v veselje in ponos.

Encijan

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.3.2008 13:45:28   
tinaaja

Kwa je pa naslednja stvar k jo boste kupovali? Da videm, če me bo tista zanimala? user posted image

gliseruser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.3.2008 13:50:45   
Sibil_
Dan!

Končno sva tudi midva z Lukasom prišla do lufta in sva šetala tri ure po Kopru (beri po gradbišču več ali manj, ker vse preurejajo).KO sva šla proti domu nazaj je pa že začelo kar mrzlo pihat.Je pa pasalo ob morju, mal je pihljalo pa sonček je bil-res lepo.

Čestitke vsem slavljencem prejšnjih dni, ki sem jih nehote pozabila!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtec in bolezni-ja, sama nisem verjela, da se enkrat to normalizira, ampak očitno se res.Pri nas je sicer trajalo, ampak sem zdaj vesela, ker je Patrik vsaj po cel mesec skupaj v vrtcu.Naenkrat namreč.Tako da stisnite zobe pri teh začetnih boleznih, pa saj bo kmalu poletje in bo tega manj.Če pa imate kakšno varstvo pa toliko boljše, da se lahko ta mali do konca v miru pozdravijo.user posted image

Mene pa še vedno skrbi Lukas.Sicer je ok z ušeskom, samo na pregledu pred operacijo so mu slišali nek šum na srčku.Naj bi bil nenevaren, tudi ekg je bil ok, ampak vseeno sem v dvomih.A je bila katera v Ljubljani na kontroli za srce?Kje so sploh kakšnii otroški kardiologi?Moram klicat pediatrinjo in jo malo povprašat kako in kaj je s tem.Do nadaljnega seveda nič vrtca, kar pomeni mamica doma brez šihta....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.3.2008 13:55:53   
tinaaja
Do nadaljnega seveda nič vrtca, kar pomeni mamica doma brez šihta..

zakaj pa ne vrtca?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.3.2008 13:57:33   
tinaaja
Pikapola.. ena dost zanimiva marela
tukaj 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:28:04 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
3.3.2008 13:58:22   
tinaaja
Aja, drugace pa imajo v mullerju Anjin tricikl za 70 €
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 224
3.3.2008 14:02:49   
cv105

Aja, drugace pa imajo v mullerju Anjin tricikl za 70 €

evo, ta mi je všeč ... a smo imele kakšen pomislek tu al je vse ok in ga lahko nabavim?

... a si bla v Müllerju? a si mogoče kaj mimo plenic hodila? v soboto niso imele enega paketa pampersk active fit 4+ ... baje naj bi jih danes dobili ... sam vprašam ... user posted image

sem potem morala 5-ko kupit ... so mu orto prevelike ... ponoč pa so še spušale ... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......